<>

Öppnade på jobbet idag, hatar att öppna men älskar att sluta klockan tre!
Därefter hade jag tid hos nagelteknologen för att väcka mina naglar till liv igen.
Ringde Ida E för att se om vi inte kunde ses, åkte hem till Jessicas nya lägenhet (galet fin) där jag, Ida, Maria och Jessica hängde och bara pratade, hur mysigt som helst.

Imorgon är jag ledig, just nu är planen att några ska åka till Tullen på kvällen men vädret ser ju inte särskilt lovande ut så blir inte det av blir det myskväll ute i Enhörna hemma hos Ida där hon nu ska bo igen tills hon och Maria får tillträde till sin lägenhet!

Blir nog en bra fredagskväll vad det nu än blir!


Midsommar

När Emma skrev om att hon tänkte beställa en midsommarklänning kunde jag inte låta bli att göra detsamma, så förhoppningsvis passar någon av de här

 


Nyheter.

Tänkte visa vad jag beställt till min telefon


Den sista är en väldigt smart sak, stoppas i cigarettuttaget i bilen, i andra änden sitter en usb-ingång, så jag kan använda den sladden jag har idag, endast 75:-!

Alltid är det något.

Uppdate sen senaste inlägget kommer här!

Det sista jag skrev om var ju mina naglar, kan bara kort berätta att dem blev som nya igen haha!

I förrgår fyllde jag år, fick pengar, blommor m.m.
Man börjar känna allt mer att det man får inte har lika stor betydelse, utan det är dem man firar tillsammans med som betyder mest.

Förra helgen var vi alla ute, var riktigt roligt bortsett från att min telefon blev snodd... Alltid ska det vara nåt.
Thephonehouse var däremot väldigt snabba på att fixa fram en ny på min försäkring, tog två dagar så var beslutet om att jag skulle få en ny klar, så tummen upp för det! Däremot har Tele2 hållt på och strulat väldigt mycket, först får jag ett simkort (det ska normalt hoppa igång inom några minuter bara) som aldrig hoppade igång alls, sen var jag ner och fick ett nytt igen som fungerade i ungefär två dagar, sen la det också av, vid det laget hade jag hunnit lägga in ganska många nr, men icket, jag fick gå ner för att hämta mitt tredje, så jag hoppas verkligen inte jag behöver byta igen, då blir jag galen.


Jag saknar min Linn som jag vet har det underbart i Spanien tillsammans med sin mor och sin lillebror, men snart är hon hemma igen och då fortsätter planerna för midsommarafton!




2011.06.08

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft någon lust att blogga nu när min pojkvän är hos mig igen!

Idag jobbade jag mellan 16-22, innan dess hann jag både tvätta och sova i nästan två timmar till, lyxigt när man kan gå och lägga sig igen...

Imorgon klockan 10 ska jag äntligen få mina naglar fixade, har inte lyckats få någon tid tidigare så nu var det verkligen på tiden!


Så här ser dem definitivt inte ut nu, men imorgon så!


RSS 2.0