Tidig sänggång!

Kom nyss hem från jobbet och ska inom kort gå och lägga mig. Imorgon är det step 06.30 och sen jobbar jag 12-19!
Måste bara äta några bitar av den här, älskar den!


Torsdag.

Kom hem från gymmet nyss, passet gick väldigt snabbt, hade lätt kunnat köra en timme till.
Nu ska jag ta en dusch, äta lunch och sen invänta personen från företaget för att skriva kontraktet.

Jag köpte en blomma till min byrå i sovrummet här om dagen, min levande blomma trivdes inte så bra där så nu köpte jag en i plast! Blev jätte fint.


Onsdag.

Efter jobbet gick jag ner på stan till mamma för att kolla igenom alla dessa papper inför uthyrningen av lägenheten.
Vid fem var det dags för styrelsemöte, gick ovanligt fort idag och vi var klara redan efter en halvtimme. Därefter åkte jag och storhandlade, så skönt att ha det gjort och inte småhandla en massa hela tiden.
Vid åtta åkte jag bort till jobbet och hämtade Ida, vi åkte hem till henne och efter ett tag kom Linn över också. Vi satt och pratade gamla minnen från grundskolan och planerade inför lördag, vill ha lördag nu, är så himla taggad!

Nu ska jag strax sova, eftersom jag sovit i drygt sex timmar inatt så tänker jag sova till halv elva i alla fall. Halv tolv är det dags för ett extra inlagt styrkepass på gymmet och sen vid halv tre ska jag skriva andra hands kontraktet!
Sist men inte minst så jobbar jag 16-21.30 imorgon.

Nu orkar inte ögonen hålla sig öppna längre, dags att sova.


Ledig tisdag!

Vaknade vid sju imorse och gick direkt ner i tvättstugan och tvättade allt jag hittade som behövde tvättas. Vid halv elva gick jag ner och solade och sen var det step och core. Därefter åkte jag, Linn, Sofie och Madde upp till Skärholmen för att shoppa. Ingen hittade dock något speciellt, jag kom hem med två flaskor torrshampo haha. Den där toppen från Bikbok var såklart slut, så nu har jag beställt den och håller tummarna för att den hinner komma tills i helgen.

Nu sitter jag hemma hos Linn med henne, Ida och Sofia. Linn har slingat Sofias hår och nu är det Idas tur.
Imorgon jobbar jag 06.30-15 och därefter är det styrelsemöte klockan fem.

De här linnena kom jag hem med igår, ett träningslinne och en festtopp!


Feb. 25, 2013

När jag slutade köpte jag med mig lite godis och tittade på tv ett tag. Sen satt jag och klickade runt bland olika hemsidor för att försöka hitta något nytt till på lördag.
Jag lyckades hitta den här toppen, så efter functional training passet imorgon ska jag gå in på BikBok och hoppas på att den finns där och att den är fin på!


Spontant!

Vid åtta igår gick jag över till Emma för att kolla melodifestivalen, Linn kom strax därefter.
Det slutade med att jag, Emma och Emmas syster gick ut på berget! Var mycket folk för att vara helgen innan lön faktiskt, så det var roligt!
Kom hem från Linn för ett tag sen, jag och Emma sov hos henne. Om ett tag ska jag åka hem till Ida och sen klockan tre börjar vi båda jobba!


Äntligen.

När jag kom hem från jobbet strax efter tre fick jag för mig att börja rensa bland kläder och saker som bara står och aldrig kommer till användning.
Bar upp massa saker på vinden, torkade ur skåp och sorterade bort saker som ska slängas/skänkas osv. Nu, nästan två timmar senare är jag klar. Känns så skönt att ha gjort allt detta, det är något jag tänkt göra väldigt länge men det har alltid dykt upp något annat.

Nu ska jag äta något, vet inte vad jag ska göra ikväll, känns faktiskt lite konstigt att inte gå ut en lördag nu för tiden, det är liksom standard nu mer haha. Laddar batterierna för kryssningen nästa helg, då blir det all in! Tagga tagga tagga!


Bra fredag!

Direkt efter jobbet åkte jag hem och slängde mig på soffan, välbehövligt efter en hektisk dag på jobbet.
Vid sju åkte jag tillbaka till jobbet för att plocka upp Patrik för att sedan åka hem till hans bror där vi blev bjudna på middag och såg filmen Life of Pi, en film jag varmt kan rekommendera!

Imorgon jobbar jag bara mellan 9-15, lite senare blir det middag ute i Viksberg hos Sofie med alla tjejerna!

Dags att sova.


Mycket credd till mig själv!

Har precis dykt ner i sängen och ska strax lägga ifrån mig telefonen. Imorgonbitti blir det step 06.30 och efter det jobb mellan 9.30-16.00 vad som händer därefter återstår att se!

Idag skickade jag in kontraktet underskrivet till restaurangen i Norge där jag kommer tillbringa min sommar, är stolt över mig själv som vågar dra iväg såhär, det hade jag aldrig ens kunnat drömma om för ett år sedan! Mycket credd till mig själv!

Nästa vecka ska även kontraktet för andra hands gästen skrivas, det är ett företag som kommer hyra min lägenhet. Den kommer fungera som övernattningslägenhet måndag-torsdag åt en eller två personer. Känns hel rätt! Äntligen börjar alla bitar falla på plats, var lite orolig där ett tag att jag skulle vara tvungen att blåsa av allt men nu är allt i rullning igen och det känns sååååå himla braaaa!

Natti.


Onsdag.

Slutade vid åtta och vid halv tio kom Patrik hit och kollade film med mig! Bra avslut på en hektisk dag på jobbet.

Imorgon jobbar jag 12-20 och därefter har jag inga planer!
Ser så himla mycket fram emot den andra mars, då är vi tolv personer från jobbet som ska åka på en Birka Paradise kryssning!

Nu ska jag sova, är helt slut i huvudet.


Storstädning, check!

När jag kom hem från jobbet fick jag ett städryck, och man ska ju som sagt ta vara på dem för de infinner sig inte alltför ofta haha. Har hållit på i över två timmar... Har dammat varenda liten grej jag hittat, dammsugit och bäddat rent. Nu har jag slängt mig i soffan och funderar på vad jag ska äta till middag, orkar egentligen inte ta tag i det men nåt måste man ju äta..


Finns ingen känsla som slår.

Herregud, jag höll på att falla ihop i en stor hög när jag kom innanför dörren!
Det var länge sen jag var såhär slutkörd... 15 min core, 60 min x-fit och 60 min step! Jag må vara trött nu, men finns ingen skönare känsla än att ha duschat nu efter och snart få krypa ner i sängen!

Nu ska jag bara borsta tänderna, sen kastar jag in handduken, börjar 7.45 imorgon.

Godnatt!


Taggad till 100.

Sitter på jobbet och ska strax stämpla in, jobbar 9-15 idag! Efter det blir det bara att vara hemma nån timme innan det är dags för en timmes x-fit och en timmes step! Sjukt peppad!


Bröllop!

Dagen började med jobb mellan 8-15, därefter åkte jag och hämtade Emelie och sen vidare hem till mig för att göra oss i ordning. Vid halv sex var det dags för mig, Emelie och Johanna att bege oss ner till St:a Ragnhilds kyrkan för att se Lina och hennes fästman gifta sig. Efter vigseln åkte vi bort till en stor lokal i Geneta. Vi åt god mat och dansade tills fötterna sa ifrån. Några av oss bestämde oss för att åka vid halv ett då vi kände oss nöjda.
Jag har som sagt var aldrig varit på ett bröllop tidigare och jag är väldigt glad att jag vart inbjuden att delta på deras stora dag!

Nu ska jag sova, börjar tre imorgon och funderar starkt på att ta en lååång pw imorgon när jag vaknat då jag känner mig frisk nu!


Lång lördag.

Nu ska jag sova för imorgon börjar jag klockan åtta. Skulle egentligen jobbat 10-15 men kassaledaren undrade om jag kunde komma in åtta istället. Ida jobbar 8-12 imorgon så då får ju vi jobba ihop!

Imorgon är även Linas bröllop! Ska bli riktigt kul, har aldrig varit på ett bröllop.


Fredag.

Jag mår betydligt bättre idag. Vaknade vid nio utan feber och utan ont i halsen, dock är jag fortfarande snorig så hoppas det också ger sig snart!

Har precis ätit lunch och ska snart ta en dusch, börjar tre idag och kör till halv tio.
När jag kommer till jobbet ska jag skicka in mina papper till skolan!


Så värd det.

Det var riktigt jobbigt att ligga kvar här i soffan när jag visste att step-passet drog igång.. Men jag hade inget val, min kropp behöver vila och fokusera på att bli frisk!

Jag tänker snart gå och lägga mig, imorgon möts jag av min kära vän Ida på jobbet, hon fick jobb hos oss i förrgår! Kommer nog kännas riktigt konstigt att se henne där, i maxikläder haha! Är sjukt glad för hennes skull, hon är så värd det <3


Inte roligt...

Jag kände mig okej när jag var på jobbet igår och valde därför att inte sjukanmäla mig på kvällen.. Självklart slog det till under natten och eftersom jag börjar nu klockan nio kände jag mig dum och ville inte sjukanmäla mig imorse när jag sa till kassaledaren att jag skulle jobba idag..
Hoppas på att det är lugnt så dem kan släppa hem mig .. I eftermiddag kommer en person och kollar på lägenheten som ska hyra genom sitt företag, hoppas på den här personen. Det är ju alltid säkert att hyra ut till ett företag!

Dags att gå ner och kriga, wish me good luck..


Tröttmössa.

Jag mår absolut inte toppen, jag hostar och jag är fortfarande tjock i halsen... Tror att jag har feber också för jag kallsvettas till och från. Jag ställde klockan imorse för att känna efter om jag behövde sjukanmäla mig men jag stängde av och sov vidare.. Jag antar att jag inte kände nåt då, jag får helt enkelt kriga till jobbet och om det blir värre får dem helt enkelt släppa hem mig.. Tur att jag inte börjar förrän fyra.

Här är i alla fall lite saker jag köpt den senaste tiden!

Den bild som är lite oklar är en ny träningsväska och bilden på nattduksborden riktar sig till blommorna!


Heldag med mor min.

Idag har jag och mamma haft en heldag. Vi började med lunch på Nancy's här vid mig och sen åkte vi till Hedlandet. Jag fick en tjocktröja från Helly Hansen och två små blommor att ha på nattduksborden. (Lägger upp bilder imorgon) Hade tänkt köpa dem själv, men mamma insisterade på att köpa dem! Efter det åkte vi hem till dem och åt middag hela familjen.
Därefter åkte jag hem till Linn en sväng där även Sofie och Madde var.

Inte nog med världens träningsvärk i låren mår jag inte alls på topp. Är tjock och torr i halsen och har haft frossa till och från under kvällen. Hoppas det inte blir värre under natten bara...
Nu ska jag sova, om jag ska jobba imorgon börjar jag inte förrän fyra!

Natti.


Och så var det måndag igen.

Träningen idag gick väldigt bra. Även om det var väldigt jobbigt så var det ändå kul på samma gång.

Imorgon är jag ledig. Först ska jag och Linn åka och lämna in hennes bil för att skifta däck då dem gett upp helt nu. Därefter blir det step och sen ska jag och mamma åka till Hedlandet.
På kvällen kommer min storebror hit och äter middag!
Bra dag med andra ord.

Känner att jag har lite ont i halsen, hoppas verkligen att det bara är tillfälligt för jag vill verkligen inte ligga hemma imorgon... Går och lägger mig nu och hoppas att det försvinner under natten!


Rutinerat.

Av någon anledning fick jag för mig att gå in och kolla mitt schema innan jag somnade igår och tur var väl det eftersom jag tittade på förra måndagen så idag jobbar jag 15-21 haha!
11.30 ska jag, Madde och Sofie på functional training, jag har aldrig varit på det så vi får se hur detta går, det är tydligen galet jobbigt.

Har precis börjat skriva på mitt personliga brev som ska bifogas i min ansökan till utbildningen inför hösten. Imorgon är första dagen att söka och jag tänker skicka in imorgon! Vet inte om jag sagt vad jag ska söka, det är i alla fall Rådgivning inom bank & finans. Sen är det den här hemska väntan igen, i juni får jag veta om jag kommit in...!


Minnesvärd helg!

Resan hem gick väldigt bra. Vi var hemma på fyra och en halvtimme eftersom det inte var halt alls idag. Jag körde mest, Sophie körde en timme ungefär. Madde var inte körbar så hon fick sitta där bak haha. Vi spelade gamla låtar som vi sjön till och skrattade hur mycket som helst!

Den här helgen har varit väldigt rolig, tackar mina fina tjejer. Vi lovade varandra att göra om detta så snart som möjligt! Vart hamnar vi då? Linköping? Västerås? Det återstår att se haha!

Nu ska jag sova, imorgon är det jobb mellan 11-18.15!

Lånar bilder av Emma!


Tog det lugnt för en gångs skull haha.

Vid halv nio igår begav vi oss mot Sandras bror som fyllde år och förfestade med han och hans vänner. Vid halv tolv beställde vi en taxi som skulle ta oss till Mårtensons. Vi hade så himla roligt, vi dansade i stort sätt hela kvällen! Jag, Sophie och Sandra åkte hem när stället hade stängt medan Madde och Emma drog på efterfest. Hann bli halvt nykter innan vi kom hem så då fick vi för oss att titta på film ett tag haha. Kände att jag inte ville börja köra hem så sent idag utan komma iväg när det fortfarande är ljust så jag hoppas vi kommer iväg runt tre!

Nu ska jag gå upp och se om det är någon mer än jag som vill ha frukost!


Efter många om och men.

Vi började resan vid fyra och var inte nere förrän kvart i elva.
När vi kom in i Nyköping var det glashalt på vägarna, jag fick köra i 50 istället för 110.. Vi svängde av för att bestämma oss för hur vi skulle göra. Vi började kolla väderprognoser i de län vi skulle passera och det verkade bara som att det var där vi var då som det skulle vara så halt.
Vi bestämde oss för att fortsätta eftersom det såg bättre ut längre in i landet.
Vi möttes av två trafikolyckor i motsatt körriktning, och tre på vår sida. En bilarna i den ena olyckan hade snurrat runt ett helt varv och sen var det en lastbil som hade kört av och rätt in i en snöhög.
Längre fram sen blev det bättre och vi kunde öka hastigheten till 90-100, det var bara halt på vissa ställen.
Detta resulterade i att vi förlorade mer än en timme, därför kom vi ner så sent.

Väl framme kastade jag i mig två knäckemackor och började sedan dricka, ni kan kanske själva lista ut hur jag mår idag haha!
Vi hade i alla fall jätte kul! Nu har vi precis kommit hem från stan och alla har dykt ner i soffan för att ladda batterierna inför ikväll!
Senare blir det badtunnan och vin för ikväll är vi uppskriva på listan på ett uteställe!

Blev ett långt inlägg men det var en händelserik dag igår haha.


Snart på g!

Kom hem för ett tag sedan, sitter och väntar på att nagellacket ska torka så jag kan hoppa in i duschen!

Halv tre ska jag hämta Madde, sen Emma från jobbet och sist men inte minst Sophie! Sen draaaar vi! Sjukt taggad!

Skriver igen när vi kommit fram ikväll!


Saker att göra innan vi åker!

Nu ska jag strax klä på mig och gå ner på stan för att sola med Madde, sen ska vi till systemet och därefter ska jag gå och justera min klocka!
Vi ska göra skivor att ha i bilen idag så det ska vi roa oss med tillsammans med lunch från Nancys.
Har nästan lite resfeber haha!


Feb. 08, 2013

Då var man färdigtränad då, nu blir det först en dusch och sen ner i tvättstugan..

Igårkväll fick jag, Madde, Sophie och för oss att göra något spontant.. Vi ska åka till Halmstad över helgen haha!
Har inte kunnat sova så bra i natt för att jag varit så exalterad!

Två bilder från var spontantripp till Göteborg i somras, då bestämde jag, Madde och Emma oss för att åka dit klockan två, halv fem var vi på motorvägen haha!
Älskar spontantripper!


Torsdagen.

Vaknade upp av att plogbilen körde rally på vår parkering vid nio... Vart klarvaken så fick för mig att få ordning och reda i min garderob och byrå, hade varit oreda väldigt länge så nu fick jag nog!
Efter det gick jag bort till Nancys för att träffa mamma efter hennes handleds-operation.
Efter det körde jag hem henne och hjälpte henne med lite saker då det är handen hon använder jämnt som blivit opererad.
Sen gick jag ner en sväng på stan för att jag var tvungen att lämna tillbaka två saker och jag ville verkligen ha en ny klocka så jag spenderade väldigt lång tid på att försöka hitta en! Tog med mig en hem, ville känna efter ordentligt.
Tycker den var snygg men ändå väldigt enkel!

Nu ska jag snart gå över till Emma där även Madde, Sophie och Sofie är!
Min bror fick jobba över så han hjälper mig på tisdag istället!


Stort grattis!

Idag tog både Sophie och Mickis körkort! Så glad för er skull, den känslan går inte att jämföra med mycket annat!


Helt slut.

Direkt efter jobbet åkte jag bort till Scaniarinken för att hålla Ida och Johanna sällskap i kiosken.
Nu har jag lagt mig i sängen och känner hur ögonlocken börjar åka hiss...

Imorgon ska jag träffa mamma över en lunch, sen senare kommer storebror hot för att hjälpa mig att sätta upp mina taklampor (bättre sent än aldrig brukar man säga va? Haha)

Jag skulle dö för en utlandsresa nu...


Feb. 05, 2013

Har precis krypit ner i sängen, känner mig lite mör i kroppen sen dagens träningspass, men det var riktigt roligt!

Några från jobbet har planerat in en kryssning den andra mars, än så länge vet vi inte vilken båt vi ska välja, tallink hade tydligen jungrufärd för en ny båt för någon dag sedan så det kanske blir den, vi kollar på lite olika alternativ!

Dags att sova, imorgon kör jag ett monsterpass... 9-20...

Natti Natti!


Step.

Ligger fortfarande kvar och drar mig i sängen.. Ska strax gå upp och äta något enkelt till frukost innan step-passet.
Eftersom jag inte börjar förrän fyra tänkte jag nog gå ner på stan en sväng innan jag börjar!


Feb. 04, 2013

Direkt efter att jag slutat åkte jag hem, bytte om, drack lite yoghurt och gick ner till gymmet. Jag ville verkligen träna, jag hann inte till x-fit passet eftersom jag slutade när det började så jag fick för mig att testa ett step-pass tillsammans med en helt ny instruktör. Det var inte svårt, snarare för enkelt vilket resulterade i att det blev tråkigt. Ibland blev det lite komplicerat då man är van vid en helt annan typ av step!
Kort och gott, nu har jag gett det en chans men det var ingenting för mig!
Imorgon blir det i alla fall step med Anneli, längtar redan!

Nu har jag precis ätit lite, tänker ligga här i soffan tills det är dags att flytta sig till sängen!


Feb. 03, 2013

Jag blev kvar hos Ida tills hon slutade, sen gick vi hem till mig och inväntade att tjejen skulle komma och kolla på min lägenhet. Allting känns hur bra som helst, hon vart kär i min lägenhet! Hon skulle kolla på en etta nu i veckan också men hon sa att hon gjorde det mest för att hon redan sagt att hon skulle göra det. Jag hoppas nu verkligen att hon vill hyra den, hon återkommer onsdag eller torsdag med svar!

Efter att hon gått åkte vi och handlade tacos och Ben&Jerry's, Maria kom över och så kollade vi på filmen festival.

Nu ska jag sova, imorgon jobbar jag 11-18.15!

Godnatt


Sunday.

Har fortfarande inte orkat gå hem från Ida, jag och Emelie ligger utslagna i soffan haha.
Träningsvärken från x-fit passet igår är inte att leka med, går som en gammal tant...
Halv fem kommer i alla fall tjejen och kollar på lägenheten, äntligen. Kanske lika bra att jag inte hinner gå på aerobic-passet eftersom jag knappt kan gå.
Därefter åker jag och Ida och handlar tacos och hyr film inför en riktig myskväll!


Vou.

Kvällen igår vart väldigt lyckad, först var vi hos mig och åt massa ost&kex och drack vin. Vid elva gick vi alla ner till Vou, drack några drinkar och dansade. Det vart dock ganska lungt, vi gick hem vid kvart över ett!
Det resulterar i att jag mår bra idag, som omväxling haha.
Sov hemma hos Ida för att slippa vakna upp själv, vi ska väl gå upp snart för att äta frukost då hon börjar jobba tolv.


Utgång på ingång.

Efter träningen imorse åkte jag och Sophie en sväng till Skärholmen, hittade en ny träningsväska och lite andra nödvändigheter.

Nu har jag, Linn och Sophie precis varit på Nancys och ätit, jag ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig i ordning!
Vid halv 8 kommer tjejerna, då blir det vin, ost & kex och sen en eventuell utgång på Vou!


Filmkväll hos Linn.

Kom hem till Linn för en stund sen, nu blir det nostalgifilm, crossroads med Britney Spears som man älskade när man var mindre!


Ingen ursäkt!

Jag blev så arg när jag upptäckte att jag hade försovit mig till step-passet, vaknade 06.28 och passet börjar 06.30... Jag gick upp, drack lite yoghurt och gav mig ut på en timmes pw/löpning!
Kom precis hem och ska ta en dusch nu, sen äta frukost. Får se om jag går och lägger mig en stund till därefter.

Jobbar 14-21.30 idag och innan dess ska jag troligtvis träffa Ida ett tag!


RSS 2.0