Hem ljuva hem

Äntligen är man hemma från jobbet, är heelt förstörd. Har gjort lite allt möjligt idag, har hjälpt till på mejeriavdelningen som lite omväxling, det kan behövas.
Imorgon är jag ledig, gud så skönt det ska bli, inga planer för dagen så vi får se vad den för med sig, en sak vet jag iaf; den blir lugn.

Nej nu ska jag bänka mig framför teven med den här godingen;


Finns ingen godare glass än den här, man måste få unna sig ibland, right? =D

Hörs tomorrow.

Ciaaao.


Ny dag

Vaknade för en stund sen, är fortfarande inte helt utvilad från gårdagens arbetspass. Jag åkte in till jobbet till kl 15, men som varje torsdag så börjar jag kl 16, måste tänkt att det var söndag eftersom jag var ute i onsdags, vilket ljushuvud man är haha.
Jobb idag med, mellan 15 och 21.15, en helt okej tid faktiskt, därefter blir det hem till sängen, hoppas på en bra film på teven.
Den här helgen kommer bli totalt lugn, ingen alkohol för min del nu, min kropp hade inte riktigt återhämtat sig ordentligt sen i lördags kände jag haha.

Karolina Höjer, nu får du ta och maka din söta lilla rumpa upp hit till mig, för jag saknar dig något otroligt. Nu är det aaalldeles för länge sen vi sågs, igen. Vi är för kassa på det här med "ses med jämna mellanrum" visst?


En bild från i onsdags;


Hade tänkt lägga ut en bild på mig och Linn, men Linn ser helt lost ut på den, så jag tror inte att hon skulle uppskatta det, Im I right sugar?

Nu ska jag göra lite förbättringar på min sida.

PUSS!

Full rulle

Håller på för fullt med att designa min blogg, men allting vill inte riktigt gå som jag vill, men det ska nog gå att lösa, haha.

Gårdagen var riktigt lyckad, först var jag Linn och Matilda här hemma hos mig, sen var vi tvungna att ta en taxi ner efersom bussarna hade slutat gå på grund av sakdegörelse eller liknande, hur less blir man inte? Vi kom ner till olearys vid kvart över elva, det var ganska dött när vi kom, men det blev bättre!
Ida stackarn, skickade ett sms om att hon såg att hon skulle börja fyra idag och inte halv tio, vilket betyder att hon skulle kunnat följt med ut, riktigt irriterande :( Men du är ju med nästa gång gumman, right?; )

Matilda och Linn sover fortfarande så jag gick in till min lillebrors rum och la mig där ett tag eftersom han ändå inte är hemma, men snart ska jag gå in med visselpipa och väcka dem, hahaha nej jag bara skojar men nu är det faktiskt dags att gå upp tycker jag!

Börjar jobba kl 15 och jobbar till kl 21.30, ska bli hyffsat roligt, det var ett tag sen jag jobbade nu.
Nej nu ska jag gå och försöka få liv i de där små liven = )

Bilder från kvällen kommer senare.

PUSS PÅ ER!

Uppdatering

Nu har Matilda kommit hit också, trevligt trevligt.
Bussarna har slutat gå, så Matilda fick gå från sjukhuset hit till Brunnsäng, och jag menar det är ju en bit! Så det blev till att ta en taxi istället, tyvärr men det kan ju vara skönt att slippa åka buss också, och dessutom splittar vi taxin på tre så det blor nog inte så farligt dyrt.
Jag och Linn var och solade tidigare förut föresten, riktigt härligt, man känner sig så fräsch efteråt!

Nej, bäst att sätta fart, om 15 mintuer kommer taxin och plockar upp oss.


från i lördags.


PUSS!


Taggad

Ikväll blir det utgång, lyckades ju få tag på biljetter i sista sekund, haha.
Snart blir det middag, mormor kommer hit och äter också för omväxlings skull, trevligt trevligt.
Efter maten blir det till att korka upp vinet och sätta igång att fixa sig, nicee!

Nej nu ska jag socialisera mig mot Linn igen.



PUSS!

Utgång på schemat.

Jag vaknade 10.44 av att Linn skickade sms och frågade hur vi skulle göra ikväll, haha. Vi har tvekat fram och tillbaka i veckor nu och nu, dagen då club7 är kom vi på att det vore ganska kul iaf istället för att bara sitta hemma och dega, haha, sista minuten eller vad? Så om någon timme ska vi ner och möta honom vi ska köpa biljetterna av, det kan nog bli kul! Ida kunde tyvärr inte eftersom hon jobbar idag och ska upp och jobba tidigt imorgonbitti också, tråkigt tråkigt, vi ville ju att du skulle följa med hjärtat.
Det kan hända att dem ringer från jobbet och vill att jag ska jobba, men isåfall får jag göra det först och sen får jag gå ut och roa mig, men hoppas förstås på att dem inte ringer så jag kan spendera dagen/kvällen med Linn, vore ju betydligt trevligare, men men det återstår att se som sagt.



Nej nu ska jag ta och äta lite frukost och sen göra mig i ordning för att bege mig ner till Linns mormor och morfar där Linn befinner sig. (Linns mormor var min dagisfröken när jag var liten, lille Brittizzz hihi)

Hoppas ni får en underbar dag, för det ska jag ha : )

KYSS!


Regn och rusk

Kl halv tio imorse var jag ute och racade med Annelie från körskolan, riktigt bra lärare måste jag ju säga !
Efter det åkte jag tillbaka till brunnsäng där jag mötte upp Maria, vi gick hem hit och kollade på en film =) Ska möta upp henne snart igen, hon var tvungen att göra en sak, sen ska vi ner på stan en sväng.
Skulle egentligen ha jobbat idag, Silva ringde, men jag kom på att jag inte kunde för jag hade en del på schemat som måste göras, så jag sa att jag kunde imorgon om det skulle vara något : )

Nu ska jag gå ner och byta om och sen ska jag gå och möta upp Maria igen : )


Jag vet slädä, jag har snott den av dig, haha!

PUSS!

Lyckad dag, idag

Kom hem för en liten stund sen, har varit en väldigt minnesvärd dag idag.
Dagen började med att jag körde upp till Skärholmen, där jag och mamma tillbringade nästan fem timmar, sedan bar det av till heron city, vi gick runt och kikade lite och sen såg vi Rallybrudar, riktigt skön film fakiskt :D
Har shoppat en hel del, även om jag trodde att det faktiskt skulle bli mer men iaf. Träffade Ida W också mitt i allt i Skärholmen, haha, jag hörde någon ropa "SPÄTTAN" över halva Skärholmen, och vem kunde det vara om inte Slädä? Hahaha. Söt du är.

Jag hade ju tänkt köpa mig en kamera idag, men ikke sa nikke, den jag ville ha hade inte mediamarkt så det blir till att beställa den från en hemsida istället.

Imorgon blir det körskolan kl 9.30, därefter ska jag hem en stund och sen vid tolv ska jag träffa Linn ett tag, hon ska köpa lite nya firrar, mm. Haha.
Senare på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog bara koppla av. Känner att jag vill jobba lite extra nu när man har lov, får se om jag kanske kan jobba lite i helgen, då är det ju bäst betalt! ; )

Nej nu har jag inte så mycket mer att tillägga, natti natti.

Mor och dotter dag

Den här dagen har jag verkligen sett fram emot. Idag är det mor och dotter dag som gäller. Vi ska bege oss härifrån vid halv tolv, då bär det av mot Skärholmen, därefter en sväng på IKEA och sen blir det bio på heron city, det lutar åt "Rallybrudar" ;D
Jag övningskör som sagt hela dagen, bäst att ta tillfället i akt!



Skriver igen senare och berättar om hur dagen varit.


PUSS!

Det är inte lätt när det är svårt

Hur kommer det sig att man kan börja storgråta, såhär på stört?
Det bara kom flygandes, från ingenstans.

Jag har en nära vän till mig som just nu går igenom en väldigt jobbig period i sitt liv, i en svacka som är djupare än djupast, vi har pratat en del om det och av det jag har fått höra, är det så läskigt likt det jag själv gått igenom, för en tid sedan, det tog mig nästan ett halvår att återhämta mig, tror inte riktigt att det är över än helt heller.
Jag känner att jag hela tiden måste bli bekräftad på ett eller annat vis, varför gör vi så? Är det för att vi är osäkra, eller vad handlar det om? Innerst inne vet jag ju att jag inte behöver bli det, för att bli älskad och accpeterad, för det är jag redan av dem som jag verkligen bryr mig allra mest om.

Vill bara tacka alla mina underbara vänner som alltid funnits/finns där för min del, hade ni inte gjort det hade jag nog inte återhämtat mig så bra som jag faktiskt har gjort. Jag älskar er, jag släpper er aldrig.

Skönt att kunna få skriva av sig lite här, kände att jag behövde det.



Kram på er, och godnatt.

Bakis och skakis

Är precis vad jag är, men fy vad roligt vi hade igår med vissa undantag, visst tjejor?
Ska snart börja göra mig i ordning för att sen bege mig ner mot stan och möta upp Linn och Ida, sen ska vi gå och äta lunch och därefter ska jag och Ida åka till jobbet... Är så jävla otaggad på att jobba idag, skulle föredragit att bara ligga här och dega framför tvn hela dagen istället... Men men, det är bara att bita ihop.

Ikväll åker pappa och lillebror till Rhodos... Kul att tänka på att dem sitter på planet, medan jag jobbar, men det är dem värda =)

Nej, nu ska jag sätta lite fart.

PUSS

Utgång

Kom hem från jobbet för en stund sen, precis ätit lite mat så alkoholen har någonting att sysselsätta sig med ikväll, haha.
Ska börja göra mig iordning snart tänkte jag så att jag kommer iväg någon gång, mot Ida där det blir lite vin sen bär det av ner mot olearys ;D

Skriver igen imorgon.


Den här bilden tog jag förra sommaren på modelhouse i Stockholm :)

PUSS!

Myskväll

Egentligen hade jag tänkt åka ut till Linn som kände sig alldeles ensam eftersom hon inte hade någon att vara med, stackarn haha. Men eftersom jag börjar jobbet kl. 10.00 imorgonbitti kunde jag känna att det vore skönare att vakna upp här hemma, men vi ses ju imorgon sweetheart : ) när vi ska ut ett helt gäng tjejer, så du får överleva på egen hand, haha.

Min lillebror och pappa åker ju till Rhodos stad (ditt jag Linn och Ida skulle åkt från början) på söndag kväll och är borta en vecka (Dem tyckte att det var mest rättvist så eftersom mamma varit i Toscana med sina sex tjejkompisar och jag var i Alanya med Ida och Linn) Men då sa pappa det att han bjöd Björn på en resa när han var i min ålder och nu bjuder han Oscar på den här resan och då sa han att han skulle betala en resa åt mig nästa år eftersom jag betalade den här resan till Turkiet själv (fick iofs 500 i bidrag men iaf:P) Så det tycker jag var väldigt snällt, tack pappa :)
Undrar vart det bär av nästa sommar, Magaluf kanske, eller vad säger ni tjejor?
Längtar redaaaan, MINST två veckor har vi sagt !

Nej nu ska jag gå upp till mamma och pappa i vardagsrummet för jag var bort och hyrde en film förut som jag hade tänkt att vi skulle titta på tillsammans : ) Det var någon "knarkfilm", i stil med Beck typ.
Skriver senare om hur den var =)




PUSS!


Många ideér snurrar runt i mitt huvud just nu.

Skönt att få ytterligare en dag ledigt från skolan, men jag har faktiskt gjoert litegrann på mitt engelska arbete : )
Ideén med att träffa Ida E sprack eftersom hon skulle vara hundvakt ikväll och skulle gå och lägga sig tidigt eftersom hon skulle upp tidigt imorgon och jobba.

Jag har ju funderat på att vara aupair i USA i ett år, men jag har ju även länge velat flytta ner till Karlstad om jag kan få flytta över till deras ICA Maxi. Har velat bo där enda sedan jag var där första gången när jag var tretton. Älskar staden, och människorna där.

Eller  ?

Utgång tomorrow, längtar :D Var ett tag sen jag var ute nu, och eftersom det var löning igår lär det vara en del människor ute. Kul kul !

Har hittat en stor favorit -
http://www.youtube.com/watch?v=1D2Mbd2NKSE

Skriver igen senare, pussipuss.

Wiee

Kom nyss hem från jobbet, och i mitt fack låg min lönespecifikation, det är inte helt fel när man får mer i lön än vad man hade räknat med. =D

Var på körskolan idag, och det visade sig att vägverket inte hade några tider för teori och uppkörning förrän i januari, men dem sa att dem skulle ringa till mig om det kom in några tider innan den, så det är bara att hålla tummarna!

Hittade min konciler också föresten, den låg i skåpet haha! Lite tur ska man ju ha också.
Imorgon är jag leedig eftersom jag inte har några lektioner, funderar på om man kanske ska träffa Ida E som man inte varit med på år och dar! Får se vad som sker.

Nej nu ska jag kolla om det är någonting bra på teven, PUSS!

Grattis till mig

Måste bara börja med att säga en sak. Min klasskompis gav mig ett papper med en massa engångskoder till test inför det riktiga teoriprovet, och igår fick jag 64/70, inte så dåligt va?:D Då stod det, "Stort grattis, du hade klarat vägverkets prov med god marginal", nååågot störigt att det inte var det riktiga provet när det gick så bra, haha. Men å andra sidan så bådar det ju gott till när jag väl ska skriva det riktiga : )

Jag kom upp i skaplig tid för en gång skull idag, så nu fick jag tom. lite tid över innan jag ska köra mamma ner till stan.

Skönt att man inte har några lektioner imorgon, en ledig dag till, aldrig fel : )

Efter skolan blir det jobb mellan 16-21.30, sen hem och sooova.

Nu ska vi åka, kanske skriver sen senare.


PUSSIPUSSS!

Nu kom jag på en till sak jag måste tillägga, haha.

Jag var nere på körskolan idag och skulle sätta mig där och plugga teori. Jag hade även tänkt boka in någon/några körlektioner och då sa han att det fanns en om femton minunter, så den tog jag, spontant eller vad? Haha.
Hon skulle prata med hon som bokar in uppkörningar/teoriprov och så skulle vi komma fram till ett datum vi skulle boka, så jag har ett mål. Bra bra :D

Malin - "Visst är det högerregeln här"?
Läraren - "Ja, det är det."


Okej säger jag, och kör före den bilen som kommer från höger i alla fall, hahaha.

Till och med min lärare skrattade då, hon blev nog lite snopen eftersom jag sa det som var rätt, men gjorde det som var fel, haha. Fråga mig inte varför jag gjorde som jag gjorde, för det vet jag inte själv =O =P


Nu kör jag en sån här bil btw;


Inte alls lika tuff som den förra, men det får funka i alla fall,
för det är ju inte det som är huvudsaken, haha !

KYSS


Måste bara tillägga...

Att det blir utgåång på lördag med flickorna, nicee nicee ; )

Löning på fredag också, så det sitter ju inte det minsta fel!


Underbar bild, eller vad?


Plugg plugg plugg.

Sitter i skolan på Mulitmedia A, fortsätter kämpa med mitt spel., börjar faktiskt bli klar, sköönt!
Ner till körsskolan när jag slutar om en timme och råplugga, ska se om det finns någon tillgänglig körlektion idag, annars får jag ta det i början av nästa vecka.

Efter det ska jag bara hem, ta det lungt och fortsätta läsa i min engelskabok som faktiskt är väldigt bra : )

I helgen blir det jobb, dubbelt betalt så jag klagar inte !

Skönt med lov nästa vecka, ser fram emot måndagen som jag ska spendera ihop med min mamma i skärholmen och på IKEA ! =D
Självklart är det jag som är schaufför hela dagen, hihi!


PUSS PÅ ER!

Trött eller vad..?

Försov mig en halvtimme idag.. Så det blev bara upp och tvätta håret, sminka sig lite snabbt och hoppa i några kläder.
Sen fick jag köra ner till mammans jobb och därifrån gick jag till centralen, skönt.
Jobbade ju stängning igår, som tur var kunde pappa köra förbi och hämta mig när han var påväg hem från jobbet.
Åh jag blir så irriterad, jag har lyckats tappa bort min "täcka över grej" från MakeUpStore, och den var ganska ny och den kostar fan 250 kr.. KUL om jag inte hittar den, då måste jag lägga ut dem pengarna igen eftersom det är något jag måste ha.

Vet ni vad? Nu är jag ääntligen klar med de fyra proven man ska göra på körskolan för att vara klar för teoriprivet, nu är det bara repetition kvaaar, känner hur jag kommer närmare och närmare mitt mål, körkortet here i cooome.

Maria har köpt ett jätte gulligt litet marsvin, Vincent : ) Han är svart och ljusbrun och är "virvelpälsad" sååå himla söt : ) Nu fick lille Linus en vän (hennes andra marsvin), så nu är han nog nöjd och belåten : )

Idag ska jag hem och göra ingenting eftersom jag är så trött, hoppas det är någonting bra på teven.

Nu ska jag ta tag i mitt skolarbete, see you laaater.


En bild från i lördags, resten av bilderna hittar ni på
www.linnsaan.blogg.se haha


Ciaaao


Låång dag idag.

Till att börja med ska jag bara tillägga att bilderna från i lördags kommer senare framöver eftersom Läään inte skickat dem till mig än, haha.
Den kvällen vart i alla fall riktigt lyckad, tyckte vi allihopa och vi har nu lovat varandra att inte tappa kontakten och att vi ska ses snart igen : )

Jag går först i skolan till kl 16 egentligen, men det visade sig att två lärare är borta idag, vilket då innebär att jag slutar nu kl 12, men eftersom jag är så duktig och flitig ska jag fortsätta jobba på med lite saker och sedan kanske bege mig ner till trafikskolan en stund innan jag börjar jobbet kl 17, stänger jobbet idag btw..

Nu ska jag plugga vidare.

PUSS!












Saturday.

Har varit ute och rivit runt i trädgården nu, kom in för en liten stund sen. Har rivit ner allting som kom i min väg, dött som levande hihi, rakarns mig. (SPETTAN)

Linn har nu kommit, vi har precis ätit en försenad frukost, mums. Bortsett från att linn satt och slängde de russin hon fick i min tallrik, tokfia, kräsen är du också, haha.
Vi hade tänkt ta en promenix snart så vi får röra lite på fläsket, det behövs, sen senare ska vi bege oss hem ill hennes pojkvän som inte är hemma, så vi får vara ifred och göra oss i ordning in för heron city ikväll med de gamla klasskompisarna; Ida, Dick & Adam. Trevligt trevligt : ) Det ser jag fram emot, Linn med för den delen haha.

Nej nu ska jag vara social mot LÄNÄÄ.

Uppdaterar igen senare eller imorgon, får se.


Bjuder på en fin bil på Linn.

PUSS!


Återförening.

Min träningsverk från i tisdags börjar äntligen försvinna. Har känt mig en aning handikappad när man har fått ta tag i räcken/handtag för att kunna sätta sig ner och gå i trappor, haha.

Idag jobbar jag 15-21.15, känns ganska okej även om jag stängt två dagar i rad nu, men efter idag är jag ledig lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag så det är inte helt fel : )

Imorgon ska vi återförenas, några stycken från gamla klassen, ska bli så kul. Vi har sagt alldeles för länge att "vi måste ses, vi hörs av" men fler än jag vet säkert vad det oftast leder till, ingenting sker, men nu har vi äntligen tagit oss i kragen och gjort något åt saken, KUL! Vi hade tänkt åka upp till heron city, bowla röstar jag för, det är så himla kul ! =D




På söndag har jag lovat att hjälpa mamma och pappa i trädgården haha, ska nog träffa Maria en sväng också hade jag tänkt, trevligt trevligt : )

Nu ska jag ta tag i min engelska uppsats som ska handla om filmen Blood Diamond.

Puss på er alla söta och ha en underbaar helg.

Fy mig.

Försov mig idag, igen. Försov mig nämligen i måndags också, fy mig..
Nu har jag inga lektioner förän kl 11 men tänkte att det kanske är bäst att jag åker dit och pratar med läraren jag hade nu på morgonen.
Runt kl 12-13 idag blir det mötet på stadshuset om USA, lite pirrig i magen faktiskt, blir bara mer och mer sugen på att åka känner jag ! Efter mötet blir det jobb mellan 16-stänging, lång pass, men det är bara att bita ihop och se på när pengarna rullar in, haha!

Ska ta och göra mig färdig för att gå snart, kul väder vi har, vad ska man ha på sig?


två glada flickor


PUSS!


Ny dag med träningsvärk.

Jisses vilken träningsvärk jag har sen idrotten igår, måste tagit i riktigt ordentligt? Kunde knappt resa mig ur sängen imorse, så illa är det, haha.
Smarto jag kommer aldrig ihåg att jag börjar kl 10 på onsdagar och INTE kl 9, hur svårt ska det vara att komma ihåg? Det här är minsann inte första gången jag kommer till skolan kl 9 en onsdag, haha!.



Skulle ju pluggat på körskolan igår men jag kom på att dem stänger kl 17 och jag slutade idrotten kl 16 och eftersom den är i Vittra skolan i Östertälje skulle det inte blivit så mycket tid där. Så det får bli på måndag istället eftersom jag jobbar onsdag, torsdag och fredag nu, och även helgen är uppbokad, jisses vilken fullspeckad vecka detta kommer att bli, men men det är bara att bita ihop och se glad ut.

Nu ska jag ta och göra någonting vettigt av den här timmen innan jag ska ha lektion i människan socialt och kulturellt.

KYSS!

Hej svejs

Sitter i skolan nu, ska ha multimedia A, det betyder att jag ska forsätta med mitt frågesportspel, suuuck.
Efter skolan blir det som sagt körskolan & plugg eftersom jag inte hann det igår.

Nu har jag pratat med Ida & Linn om det här med au pair i USA i ett år, Ida är as på. Hon hade tydligen funderat på detta i över ett år. Linn är inte lika säker, men vem vet hon kanske ändrar sig efter mötet på torsdag?:D HOPPAS! Hur kul skulle det inte bli?



Nu kommer min lärare, så nu måste jag kila.

Tjingeeling.

Ändrade planer.

Som jag sa hade jag tänkt gå ner och sättta mig på trafikskolan och plugga, men så långt hann jag aldrig. Mamma skickade ett sms till mig och sa att vi skulle äta middag hos mormor kl 17.30, så det blev inte mycket pluggande för min del eftersom jag slutade skolan kl 4, men men det får bli imorgon istället.
Övningskörde både dit & hem btw =P Haha.

Pratade med min rektor idag och hon sa att det var några personer som skulle komma till vårt nya stadshus (Det stora glashuset, haha) och föreläsa om hur det är att bo och arbeta/studera i USA, och då kom jag och tänka på en kompis till mig från Karlstad som åkte till Manhattan i augusti för att plugga där i åtta månader. Jag fick nu upp en ide i mitt huvud om att jag kanske skulle vara au pair i USA i ett år, hur häftigt och roligt vore inte det? Och inte tala om vilken merit det skulle vara i mitt CV längre fram i mitt liv, funderar alltså starkt på detta nu, någon som har lust att hänga på isåfall? : ) hihi.









Godmooorgon alla glada!

Min dag börjar med att jag försover mig i en timme, braaa jobbat Malin.
Idag slutar jag kl 4, och efter det ska jag bege mig till körskolan och plugga på riktigt ordentligt, efter det blir det hem och plugga med projektbarbetet, känner att jag måste jobba lite på det.

Den här helgen har varit väldigt lyckad faktiskt, bortsett från lite småsaker, ser redan fram emot nästa helg.. Varför berättar jag senare : ) hihi!

Nu ska jag påbörja min svenska C uppgift, stiltransponering. Detta går ut på att du ska ta en saga, typ törnrosa, hitta nemo eller liknande och göra om det till en nyhetsartikel, QUE? Aja, det ska nog gå bra, haha!


Fy vad jag vill tillbaka...

PUSS PÅ ER!

söndag.

Gårdagens kväll bjöd på en del bravader ... Tänker inte ta upp var det var om, men Gud så arg jag var.
Men men, idag ska jag iaf jobba 15-stängning, dvs ett väldigt långt pass, men å andra sidan kommer jag tjäna runt 184 kr/timmen idag så jag ska nog inte klaga, visst? : )

Imorgon bilr det skola, som vanligt ... Efter skolan tänkte jag vara lite duktig och gå och sätta mig på körskolan och plugga satan, funderar även på att boka in uppkörning/teoriprov då med fast det kommer ju förstås att äga rum längre fram..



Nu ska jag vara duttig och gå ut och hjälpa mamma och pappa i trädgårde, kuuul vaaa?

PUSS!

Bubbel bubbel.

Gårdagens kväll blev riktigt lyckad, den bjöd på en hel del, och Ida stod för det allra mesta, haha ! Söt du är!
Först bubblade vi i över tre timmar, sen gick vi in och gjorde i ordning dipp & grönsaker, en och annan ostbåge slank ner också, haha!


Jag & Idis.


Jag & Idis igen, haha.

Återkommer med fler bilder sen från Idas kamera, hon har fler bilde reftersom vi tog mest med hennes!

Nu ska jag och Linn snart gå till bussen, Ida har redan åkt, hennes mammi kom och hämtade henne.

Pussi!

Fridaaay.

Orkade inte uppdatera när jag kom hem igår, var alldeles slut. Körde i alla fall hem från jobbet igår, mamma kom med min lille bil. Körde även till mammas jobb imorse, har kört nästan varje dag den här veckan, braa Malin!

Slutar en timme tidiagre eftersom min lärare i projketarbete är sjuk idag, egentligen är det självständigt arbete, men när läraren är sjuk får man inte lika dåligt samvete för att man inte arbetar, rakarns mig hihi.

Funderar på om jag ska ta en tur ut till jobbet för att be om ledighetsansökan, jobbar nämligen de dagar då min rektor erbjöd mig om jag ville vara med och presentera vår skola på Älvsjömässan i november, jag har aldrig varit med förut och jag har hört att det ska vara ganska kul, så varför inte?: )


Ser verkligen fram emot kvällens aktiviteter, bubbel & vin med Ida och Linn, hur mys låter inte det?




Nej nu ska jag ge mig av, kanske uppdaterar igen lite senare, annars skriver jag imorgon igen med bilder från kvällen !


Pussilipuss!




Hejsan hejsan

Skrev ingenting igår för hade ingenting speciellt att säga, haha.
Jag satt som och pluggade på trafikskolan som en galning, vill bli klar med alla dessa datortest, klar med 2/4, sen följer 3 stycken repetitionstest. Går ganska bra, så hoppas jag är klar snart!

Idag blir det jobb, 16.00-22.15, dvs stängning. Ska bli ganska kul, har inte jobbat sen i lördags! Undrar om Idis jobbar idag?: )

Imorgon blir det bubbelbad hemma hos Linn, den ska tydligen befinna sig utomhus, huur mysigt låter inte det? Sitta där i kylan, i det vaarma vattnet, me like!

Nej nu ska jag ta tag i mitt psykologi arbete, skriver kanske när jag kommer hem från jobbet, om jag har någon ork kvar i kroppen dvs.



PUSS!

Kringeltappen.

Den här dagen har känts vääldigt lång. Först var jag på Telgeakuten kl. 10.00 imorse för att göra ett pricktest för att se vad det är för något jag kan vara allergisk mot. Hon testade alla de vanligaste sakerna, såsom gräs, pollen, katt, hund osv. Det visade sig att jag bara reagerade på gräset, det som innefattar, pollen, gråbo och liknande. Så det var ju skönt, men försvinner inte symptomen (min snoriga näsa:P) så får dem göra ett utökat allergitest.

Vet ni vad jag och Maria fick för oss att bli idag? Blodgivare. Så vi gick in på kringeltappen och anmälde oss, dem tog blodprov och om tre veckor ska jag dit och göra min första blodgivning. Förstod inte riktigt hur lite av min tid, kan påverka en annan människas hela liv.
Tycker det är någonting vi alla kan göra, vi förlorar ingenting på det, utan vi hjälper bara andra. Detta är helt gratis.
Bli blodgivare du också.



Den här bilden tog jag imorse från mitt köksfönster, ser lite läbbigt ut, visst?




Nej nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten, snart kommer min käre storebror och hans tjej för att fira min lillebror i efterskott!

Puss på er.

Tralalalaaa

Idag bjöd dagen på en hel del. Träffade Maria, mycket trevligt !
Övningskörde precis med mamma och det gick jätte bra, känner verkligen att körkortet närmar sig mer och mer.

Ser fram emot fredagen, då jag, Linn och Ida ska ses, sweeet! :)




Dagens outfit, tog mig tom. lite tid åt att göra några lockar i håret : )

Imorgon ska jag till Telgeakuten och göra pricktest så jag kan få veta varför min näsa alltid ska snora så förbaskat.


Im sining that melody, lalala

Idag är jag riktigt bra humör, kan nog bero på att jag är ledig och på att det är stråålande solsken utanför mitt fönster!
Idag ska jag hinna med en del saker. Jag ska ner på stan och köpa en sak åt min far, sedan måste jag åka ut till jobbet för att hämta mina arbetskläder eftersom jag glömde att jag skulle ta hem dem för att dem ska tvättas, smart som jag är, haha. Sen ska jag träffa Maria en sväng, det var ett tag sen nu och efter det ska jag övningsköra med mammi ! Vill ha det där nedrans körkortet nu!

Det verkar som om det blir en tjejkväll på fre/lör för min, Linns och Idas del ! Hoppas på fredagen eftersom jag inte kan på lördagen kom jag just på, haha!

KAROLINA, när ska du komma upp hit? Saknar dig något otroligt.




Puss!

Brrr...

Fy vilket hemskt väder vi haft idag, riktigt kylslaget. Jobbade ju som sagt var igår, till kl 18 sen tog jag det bara luungt.

Idag har jag varit på stan en sväng, köpte mig faktiskt ett rosa band som jag ska sätta på vinterjackan..



Ledig imorgon, får se vad jag ska roa mig med då, kanske ska gå ner och plugga lite på körskolan, får inte tappa något nu, men skönt med sovmorgon iaf : )


 

Har fått tillbaka min bil, med ny stereo :D blev jätte bra. Den har USB ingång, skönt att slippa bränna skivor hela tiden !


Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
.

Ciaao


Heelt slut.

Kom nyss hem från jobbet, fick gå en kvart tidigare så jag hann med kvart över nio bussen, skönt : ) började dessutom en timme tidigare idag eftersom jag och linn blev klara ganska fort på den där second hand affären .



Vet att jag står lite konstigt här, tog hur många bilder som helst men nästan alla blev suddiga så det här var en av dem tydligare haha.

Nej nu ska jag roa mig med någonting annat.

Tjingeling

Hej hej

Sitter nu i skolan och skriver lite på mitt projektarbete som handlar om tobak, har inte bestämt exakt vad det är jag ska inrikta mig på än, jag menar, tobak är ett gaaanska brett ämne.

Snart ska jag gå ut och möta Linn, sen ska vi bege oss till den nyöppnade second-hand butiken som ligger här borta vid ÖB, får se om man kanske hittar något tilltalande : )

Kl 15.00 börjar jag jobba, jobbar till 21.15 så det är en helt okej tid. Jobbar på lördag med 11.00-18.00 så när jag kommer hem från jobbet då ska jag bara taa det lungt, är ledig på söndag, skönt skönt.


nej nu ska jag kila iväg och möta upp Linnsan.

Tooodilooo.


Tänkte bara ..

Säga godnatt, för nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen .. skönt att man slapp ta bussen efter jobbet iaf, snälla patrik skjutsade : )

Hörs imorgon.
 


Naaattis !


Hmm..?

Har beslutsångest över vilken kamera jag vill ha, för nu har jag nämligen hittat en till jag skulle kunna tänka mig haha.

 






åh vad jobbigt det blev nu haha.

Just nu lutar det iaf åt den översta, verkar som att den har mer funkitoner, men får se :P


Nu ska jag plugga vidare, ville bara meddela mina problem för er haha.


Wiiieee

Kom nyss hem, har ju varit ledig från skolan idag för att göra "halkbanan" på Gillige och det gick galant ;D Ett steg närmare körkoret hihi!

Imorgon blir det jobb, likdant blir det på fredag och lördag. Var ett tag sen jag jobbade nu, så det ska bli ganska roligt faktiskt =)


Ska faktiskt kolla på top model 5 nu, för ovanlighetens skull ! haha,


RSS 2.0