Jag vill ha lov, lov, loooov!

Nu har jag skrivit en sida till på mitt arbete, guuuud så skönt! Äntligen klar med första delen av tre. Nu är det bara en jobbig kvar, den tredje är bara en intervju man ska göra med någon som jobbar professionellt men nu får det räcka för idag!

Nu vill jag ha loooov, är så fruktansvärt less på allt skolarbete! Karlstad bliiiir! Längtar så, saknar alla där nere!


Jag och Karolina <3


Den fanns!

Jag var rädd för att dem bara sa på HM att klänning skulle komma in igen, bara för att det är enklast men när jag kom in idag hängde det en där i min storlek, OM jag blev glad!

Här har vi den, helt enkel vanlig tubklänning, man kan ju ha banden också om man vill men jag tror den är tuffare utan faktiskt! Den här kommer jag troligtvis ha på kryssningen nästa söndag!



Passade på att köpa ett par sånna här skor också, jätte fina och jätte bekväma tills i sommar när man inte orkar ha högklackat!


De här armbanden har jag köpt den senaste tiden, har blivit helt galen i armband!


Schooltime

Kom precis till skolan, min lektion börjar om tio minuter. Därefter ska jag snabbt ner på stan för att se om klänningen jag testade igår kommit in i min rätta storlek, jag testade xs som var precis på gränsen, medium var alldeles för stort, så storlek s borde sitta som en smäck! Ett butiksbiträde sa att den kunde komma in med leverans antingen idag eller imorgon, jag MÅSTE ha den!
Därefter är det idrottslektion och sen hem och plugga.
That's my day.

Seeya later!
 

?

Är så less på det här ... De senaste gångerna jag har tänkt kolla på det senaste avsnittet, har det inte kommit ut. Det står att det ska vara ute klockan nio på sajten varje tisdags morgon men det har de inte varit de senaste gångerna (Kan aldrig sova längre fast jag inte börjar förrän klockan ett) Riktigt irriterande!

Våren närmar sig

Man märker verkligen att våren är påväg när man vaknar av fågelkvitter!
Nu ska jag kolla på veckans andra avenyn avsnitt och därefter ge mig iväg och träna!

Tingeeling så länge!


Göteborg here we come

Kom precis hem, jag och Linn har varit lite överallt, lyckades hitta ett armband och kollegieblock haha.

Igår slog tanken mig att jag och tjejorna skulle ta en shopping/party weekend i Göteborg vid nästa löning, hur kul vore inte det? Tre tjejor lost in Göteborg! Där kan man säkerligen hitta en studentklänning, förhoppningsvis en som inte alla andra har!
Hoppas på att det blir av, men båda tjejorna tyckte det lät som en toppen idé!


Sunshine

Hej allihopa!
Hur underbaaart väder är det inte idag? Man blir så glaad!
Jag hade tänkt att jag skulle skriva lite på min uppsats i psykosocialt arbete och sen lite senare ska jag nog träffa Linn en stund.

Hörs senare.


Blåst på en timme

Vet att det har blivit en minskning av mitt skrivande i bloggen men det finns en anledning men den väljer jag att hålla utanför bloggvärlden. Jag kommer igång med skrivandet igen så fort jag känner mig redo.

Måste bara berätta en sak...
Vi ställde ju fram klockan en timme i natt, eller vi var väl att ta i, varken jag eller Linn hade gjort det.
Jag möttes av väckarklockan som visade 08:31 men när jag satte på datorn möttes jag av 09:51 (cirka innan jag upptäckte det) Min första tanke var Linn som skulle började jobba klockan 10.00 så jag ringde till henne, och självklart hade hon precis vaknat typ =/ ... Det var inte mer att göra än att ringa in till jobbet och säga att hon skulle komma så fort hon kunde, jag HATAR det där, tyckte så synd om henne!


Sol, underbara sol

Haha ja jisses, jag sa ju imorse att jag hade glömt pärmen hemma, men vart var den? I bilen haha.

Lyckades i alla fall skriva klart bokrencenssionen, trodde bara att jag sa att jag skulle göra det för att det skulle låta lite bra, men jag gjorde det faktiskt.

Jag vill bara vara uuute, någon som är på på en prommis? Hihi.


Inte mycket att hänga i julgranen

Kom precis hem från shoppingturen i Skärholmen. En tröja och ett par trosor är vad jag har åstakommit, inte mycket att hänga i julgranen.. Haha.

Nu SKA jag ta tag i min engelska bokrecenssion som skulle varit inne för länge sen.

Uppdaterar senare.

Clever Malin

Bra jobbat Malin, hela skolpärmen ligger hemma i garderoben ...
Jag har varit förvirrad hela den här veckan, tror det kan ha att göra med att jag är ledig på måndagar, hjärnan hoppar liksom över en dag.
Jag trodde att jag skulle ha ett prov nu klockan nio i organisation och ledarskap, men det är ju imorgon jag har det ? Men men .. Börjar bli gammal och dement haha.

20090325 - Onsdag

Godmorgon alla!
Jag har lyckats vakna typ 40 minuter innan jag egentligen behövde gå upp haha. Nu hann jag iofs måla naglarna (vilket verkligen behövdes).
Klockan nio börjar skolan, jag slutar klockan två och då ska jag och Emma åka upp till Skärholmen : ) Lönen kunde dock blivit bättre, men jag har inte jobbat så mycket den här månaden så jag borde ändå inte klaga, haha!

Kan knapt förstå att det snart är lov, IGEN! Planerna är Karlstad i några dagar, för övrigt inget bestämt!

Time for breakfast!


Hur underbart ser inte det här ut? Jag hemma hos mig för typ två somrar sedan!


Kvällsuppdate

Nu är jag hemma från jobbet, tiden gick väldigt fort men däremot har jag inte känt mig helt okej, har varit lite smått yr och haft magknip... Men nu är det i alla fall bättre.

Nu ska jag solspraya mig och sen sova.

Natti natti.


Svag

Jag hann inte stå på crosstrainern i mer än några minuter innan jag började känna mig svag. Tror att det beror på att jag förlorade ganska mycket blod igår. Så efter 20-25 minuter gav jag upp, jag får ge det en ny chans imorgon istället.

Nu ska jag pyssla lite med min blogg.

Skriver senare.

Ingenrubrik

Nu känner jag mig duktig eftersom det där smset från Karolinska gav mig en spark i baken till att gå ner till Kringeltappen och lämna blod.
Har precis ätit middag och tänker nu bara ta det lungt eftersom man helst ska göra det när man lämnat blod.

Imorgon blir det skola mellan 1-4 och därefter ska jag jobba mellan halv fem och nio, skön tid.

Nu ska jag se vad det är på teven.

Seeeya.

Brist på blod

Sitter och försöker hjälpa Cristin med att designa om hennes blogg och jag är snart klar men det är bara en sak jag inte kommer ihåg hur man gör och det är hur man ändrar färg på sitt namn i menyn där man kan läsa om en, den vill jag ha bort och jag har lyckats på min men nu kommer jag inte ihåg, lite smått irriterande.

Ska snart åka ner till stan och lämna blod, fick ett sms från Karolinska där de skrev att de hade brist på min blodgrupp.
(Jag är ju blodgivare för er som inte vet) och därefter ska jag åka ut till jobbet och fixa en sak.

Hörs senare.


Tjingeeeeling!

Tjugoandramarstvåtusennio

Ny har mamma satt upp nya gardiner i mitt rum, titta så fint det blev! Fräscht och somrigt.


Jag och Linn tog en promenad runt i stort sätt hela Södertälje idag. Vi var i Västergård, Geneta, Bårstabergen, Mariekäll, Torekällberget, ja ni hajjar.
Därefter åkte jag, pappa och Oscar  iväg och köpte en Soda stream maskin, det är för det första billigare att använda den istället för att köpa hem flaskor med vatten jämt och det är dessutom inget bärande från affären.

Imorgon har jag inga planer, drar troligtvis iväg och tränar en sväng + att jag ska fortsätta skriva på min uppsats i psykosocialt arbete.

Time to workout

Tiden på jobbet igår bara flöt iväg, kan bero på att jag gjorde en hel del olika saker igår.

Jobb idag med klockan 15.00 men innan dess ska jag träna eftersom jag slutar skolan 11.45 idag, har gått två dagar sen sist nu, känns som evigheter, haha!


Hemma

Kom precis hem från skolan och ska snart hoppa in i duschen.
Jobb klockan fyra som sagt, har inte så mycket mer att säga nu.


Tjingeeeling

På G

Nu har jag äntligen kommit igång med den där jätte uppgiften, känns otroligt skönt.

Haha min lillebror är för söt.

Oscar - "Jag har varit ute och joggat"
Jag - "Jaså?" "Hur länge joggade du då?"
Oscar - "Till cykeltjänst och tillbaka"
Jag - "I jeans?"
Oscar - "Ja?" "Vad skulle jag annars springa i, mjukisbyxor?"
Jag - "Haha, jaa?"

8 weeks to go

Min mentor var bara tvungen att poängtera att det endast återstår cirka ÅTTA VECKOR kvalitativ arbetstid i skolan fram till studenten (!!!!). Nu känns det ju MYCKET bättre, NOOOT!

Jag tror inte riktigt att någon av oss som tar studenten nu i sommar förstår hur lite tid det faktiskt är kvar, veckorna bara flyter iväg! Självklart är det helt underbart att det inte är långt kvar tills man står där, i studentmössan och den nyinköpta klänningen, men det gör en även sjukt stressad.

Själv har jag fått ut en uppgift som ska omfatta 5-10 sidor, en väldigt invecklad och komplicerad sådan och jag har inte ens börjat ... Great Malin.


Men men, nog med klagandet.

Känns faktiskt ganska skönt att det inte blev något av kvällen, eftersom jag verkligen måste upp imorgonbitti + att jag börjar jobba klockan 16.00.


Nu ska jag återgå till skolarbetet, men det finns så mycket annat som är roligare som lockar!


Later.


Solen skiner

Hur underbaaart är inte vädret idag? Satt just ute på baksidan av skolan, det var helt vindstilla så solen verkligen värmde.

Det blir ingen studentskiva ikväll pga av följande:

*Ida kan/vill inte följa med eftersom hon mår så dåligt av magsåret/magkatarr(en?) Fullt förståeligt
* Ingen dricka till förfesten
* Alla andra tjejer kommer sova kvar där uppe hos föräldrar/vänner

Så vi beslutade oss för att strunta i det hela, det kommer fler studentskivor!

Jag och Emma åker ner på stan en sväng nu när vi slutar klockan två, sen ska jag eventuellt träffa Lään senare : )


Funderingar

Ibland undrar jag varför vi gör vissa val vi gör. Vad är det som gör att vi gör just så?
Ibland flyger mina tankar i väg, långt långt bort.


17032009 - Tisdag

F*n  vad kass jag har blivit på att uppdatera, men det känns inte som om jag har någonting vettigt att dela med mig av.
Kom nyss hem från träningen i alla fall, ska strax hoppa in i duschen och sen bege mig till skolan, har ju bara psykosocialt arbete och idrott på schemat idag!

Senare idag skulle jag verkligen behöva sätta igång med ett jättestort arbete jag har fått ut i just psykosocialt arbete, vet bara inte riktigt vart jag ska börja...

Imorgon är årets första studentskiva, uppe i Stockholm på Blue moon bar, det ser jag fram emot, men något jag inte ser fram emot är att skolan börjar klockan nio dagen efter med en super viktig lektion som jag verkligen inte får missa ... Så det Måste bli en hyffsat städad kväll imorgon.



Jag vill ha sommar, sommar sommaaaar!

Vännen <3

Igår jobbade jag som sagt.
Ida var tvungen att åka till akuten eftersom hon fick akut ont i magen, visade sig efter fem timmar på akuten att hon hade magsår/magkatarr, lilla vännen ..<3

Pratade precis med Idis, jag Linn och hon ska ner på stan och äta nu!

Seeeya.

The weekend is over

Gårdagen spenderades hemma tillsammans med föräldrar och våra föredetta grannar. Deras vovve är inte så mycket för att gå bort, hon känner sig otrygg av någon anledning, men nere hos mig kan hon alltid vara utan problem. Så hon låg och sov i min säng hela kvällen. Kan tänka mig att hon tyckte att det var skönt att slippa allt ståhej på övervåningen.

Kom precis hem från gymmet, jag och Linn körde en sväng och nu är jag helt slut. Tror inte riktigt jag hade härdat ut sen fredagens bravader haha.
Klockan 15.00 börjar jag arbeta, jag och Minna stänger ikväll.

Boys n' girls, duschen kallar.


At Ida's

Jag har bara ett ord att säga om gårdagen, brutalt.

Solsprayad

Hemma, hemma hemma.
Har precis solsprayat mig och håller nu på att hjälpa Linn med en grej och sen ska jag gå och lägga mig.
Imorgon blir det först Skärholmen med Linn, Ida och Elin och senare mot kvällen blir det partaj!

Hörs imorgon.

Goodnight, and sleep tight.

All three of us is working tonight

Lika underbart som alltid att komma hem efter ett hårt träningspass.
Klev precis ur duschen och ska väl snart börja göra mig i ordning för jobbet, ikväll jobbar alla tre tjejor, och det är ju lika kul varje gång!
Har inte så mycket mer information att dela med mig av för tillfället, så vi får höras när jag kommer hem från jobbet ikväll igen!


Ciaaao.


12032009

Eftersom min lärare i organisation och ledarskap är borta idag kom jag på att jag inte början förrän klockan tio och slutar klockan tolv istället för två eftersom jag egentligen skulle haft samma lärare i psyskosocilat arbete. Hur skön dag är inte detta?
Efter skolan åker jag och tränar och sen klockan fyra börjar jag jobba.

Höörs senare.


HAHA, Jag, Linn, Ida och Andrea för typ tre eller fyra somrar sen hemma hos mig!

I skolan

Sitter nu i skolan, har precis varit ner och ätit en bit mat, helt okej mat idag faktiskt.
Idag är mina planer att jag ska åka upp till Skärholmen och lämna tillbaka den där tröjan, om vi inte kan göra det på fredag när Ida ska köpa sin tv på Media Markt.

Nej nu ska jag fortsätta med mitt arbete i Virtuella Miljöer.

Vet ni vad?

Jag ska bli faster, igen!!!
Runt oktober är den lilla beräknad att anlända, för er som inte känner till att jag har en storebror, så är det han och hans nya tjej som ska ha barn, hihi! (Han har ju redan Casper, fem år sedan innan!)

Här har vi honom, tror han är två år här <3
 
Min ögonsten

Kan nog inte bli så mycket bättre än såhär

Jag tog som sagt var en tur ut till Moraberg på jakt efter en bilstereo, jag har letat som en galning.
Jag beslutade mig för att gå in på Elgiganten även fast jag hade kollat på deras hemsida men inte hittat det jag sökt.
Tror ni inte att den bilstereon jag har letat efter finns där? Så jävla skönt att jag äntligen hittat en.
Jag vill ju även ha ett "avlastningsbord" som jag kan ha datorn på när jag ligger i sängen, dels för att det blir så fruktansvärt varmt av processorerna och dels för att det går mycket segare när den inte får nån luft dit in. Så jag tog en sväng ner till stan eftersom dem inte hade det på Jysk, och jag hittade ett på Åhléns.
När jag kom till skolan fick jag tillbaka två arbeten i Psykosocialt arbete, jag hade fått MVG på båda, den här dagen kan nog inte bli så mycket bättre.
Nu har jag bara idrott kvar sen bär det av till gymmet med Lään!

Seeya laater.

Så utvilad som den kan bli

Kunde inte sova längre än till åtta idag, tror att det kan ha att göra med att jag sov två timmar mitt på dagen igår + att jag gick och la mig halv elva igårkväll, kroppen är så utvilad som den kan bli.
Jag försöker desperat hitta en ny bilstereo, men inte någon jävla stans kan jag hitta en med usb ingång på fronten som jag hade innan, de lyser verkligen med sin frånvaro, slut överallt!
Eftersom jag är uppe med tuppen idag med tänkte jag först kolla på veckans andra avenyn avsnitt och därefter göra mig i ordning för att sen uträtta några ärenden innan skolan börjar klockan 13.00.

Hörs senare!

Sömntuta

Åt precis lite middag, innan dess hade jag sovit i två timmar, jag måste varit trött haha. Skönt var det i allafall!
Imorgon blir det först skolan i två timmar, och därefeter träning med Linn.
Märkligt, just nu har jag inte så mycket att skriva om, hoppas det försvinner snart.


Retligt

Igår var jag först iväg och tränade med Linn, och när jag kom hem från träningen damsög jag bilen, det behövdes.
Jag är som sagt ledig varje måndag, så idag har jag inte gjort så mycket, vet inte vad jag ska göra senare heller.
Jag la märke till att fickorna på den nya tröjan från New Yorker sitter på olika höjder, och det är ganska mycket så det retar mig, så jag tänkte att jag skulle åka upp dit och se om jag kan få byta mot en annan, eventuellt få pengarna tillbaka. Det borde jag få eftersom det är ett fabrikationsfel.

Nu ska jag äta lite lunch.

Tjiiao.

Dagens outfit

Svarta strumpbyxor, ett längre linne och en grå tjocktröja från NewYorker

Great

Sådärja, nu är jag hemma igen. 300 kalorier brände jag på crosstrainern + att jag gjorde andra saker.
Jag har inte så mycket att säga för tillfället, så jag återkommer senare!



Träningsnarkoman?

Godmorgon sunshines!
Idag kunde jag inte sova längre än till halv nio, kan kanske bero på att jag kom i säng i skaplig tid igårkväll.
Jag tänkte att jag skulle åka och träna en sväng nu. Jag har blivit träningsnarkoman tror jag bestämt, jag tränar var och varannan dag nu för tiden haha!

Skriver när jag är hemma igen!

I'm staying in tonight

Planerna för den här kvällen var egentligen inflyttningsfest hos en kille, men eftersom alla beslutade sig för att gå ut på krogen istället, beslutade jag mig för att stanna hemma. Jag var egentligen inte taggad för fem öre, men eftersom det var länge sen jag var på en "hemmafest" tänkte jag att det var värt en chans, men när jag fick höra att det skulle bli utgång på schemat istället, drog jag mig tillbaka.
Det verkar som att flickorna får en utekväll utan mig för första gången typ, haha. Ha nu så roligt tjejor!

Tänkte att jag skulle se efter om de gick något bra på teven ikväll.
Skriver senare eller imorgon.

Tjingeeeling!


Gammal bild på mig.

At home

Jag fick sluta från jobbet en timme tidigare idag, och det hängde jag ju inte direkt läpp över.
Imorgon blir det först skola mellan nio och tolv, sen träning och därefter jobb mellan 15.00-21.15.

Kanske är dags att gå och lägga sig, man ska ju orka gå upp imorgonbitti också.


Seeeya!

Utvilad

Gud vad skönt det var att få sova en stund, blev lite över 1½ timme, så nu borjade jag orka med arbetskvällen galant!
Jobbar ju inte så länge heller så.

Har inte så mycket att skriva för tillfället, så vi hörs igen när jag kommer hem ikväll eller imorgon!

Tjingeeling.


Det var bara att vända på klacken

Jag vaknade för en gångs skull i tid och åkte med mamma till skolan.
Väl där får jag veta att båda de lärare jag ska ha idag inte är där, den ena vabade (Vård av barn) och den andra var magsjuk, så det var ju bara att vända på klacken och åka hem igen, eller det blev lunch med Emma på Kolgrillsbaren först men nu är jag hemma.
Jag lyckades skriva ett arbete i Psykologi B om temperament hos barn, det skulle gjorts under lovet och vara klart nu på fredag och eftersom jag jobbar idag så tog jag mig själv i kragen och fick det överstökat, älskar när man är klar för att skicka in ett arbete till en lärare.

Idag ska jag jobba mellan 16.00-21.30 så jag funderar på att ta en powernap nu så jag orkar dagen.

Jag och min lillebror


Vem var det?

Självklart lyckades jag försova mig imorse, bara för att jag skulle åka med mamma.. Så jag ringde in till skolan och sa att jag inte kommer alls idag eftersom jag ska vara hos läkaren kl 11.20, hinner ju bara dit och vända.
Det var någon idiot som ringde mig halv fyra i natt och skickade en massa sms och frågade om vi skulle ses? Vem fan var han liksom?
"Det rida! Vad gör du? Kan vi träffas?" "Ring mig"
Jag skrev att han antagligen hade fel nummer, och då blev det tyst.



End of the day

Dags att gå och lägga sig snart, har bestämt mig för att åka med mamma imorgonbitti, så det blir tåget till skolan imorgon.
Jag har inte så mycket mer att tillägga så jag får tacka för mig så hörs vi imorgon igen!

Goodnight, and sleep tight.

Here they are




Efter många om och men

Efter många om och men har jag nu den där tröjan från HM i min ägo.(Den är egentligen inte jätte märkvärdig men när man har ställt in sig på att man vill ha något så kan man nästan göra vad som helst) Jag ringde till Skärholmen för att se om dem hade den, och de hade EN kvar, så dem la undan den åt mig och sen efter skolan åkte jag och Emma dit. Hittade även en helt underbar tjocktröjaNew Yorker.
Dock har min kamera inga batterier, så jag får ta en bild senare och lägga upp.
Btw har dem grymt fina underkläder där, det är något jag ska shoppa nästa månad!

Känner mig helt slut.. Först tränade jag ju imorse, sen idrott i skolan och sen Skärholmen, haha.

Imorgon blir det skola till klockan elva, därefter ska jag och Ida få komma hem till Linns nya lya för att se hur hon bor (Ida har iofs redan sett) och därefter blir det träning!

Nu ska jag se om det går något lockande program på teven.


Ciaaaaao!

Dålig service

Eftersom jag gick upp så tidigt imorse beslutade jag mig för att åka iväg och träna en sväng nu på morgonen eftersom Linn skulle jobba i eftermiddag.
Så nu är jag hemma och ska alldeles strax hoppa in i duschen.

Juste, jag måste bara berätta en sak.
Igår var jag uppe i Stockholm, jag fick syn på en tröja på HM som jag blev helt kär i, dock var alla i min storlek slut, men då fick jag syn på en skyltdocka inne i butiken som hade den, i MIN storlek, så jag frågade snällt om inte de bara kunde byta ut den mot en annan storlek så jag kunde få den, men icke sa nicke "Vi plockar inte av kläder från skyltdockorna" ... Jag menar, jag hade kunnat köpa det om det var så att dockan stog i ett fönster men det gjorde den som sagt var inte, och de vet ju dessutom att de små storlekarna är de som går först, varför inte använda de större?
Fick samma svar på varenda HM butik jag gick in i, lite dålig stil tycker jag faktiskt .. Hur svårt är det att bara byta ut den mot en annan storlek på dockan egentligen? Jag kan göra det ÅT ER?
Hoppas nu på att de får leverans med nya hit till Södertälje, en kille som jobbar där trodde att det skulle komma in nya.

Nej duschen väntar, skriver sen!

Den här kom jag hem med i alla fall.

Fin va?

Uppe med tuppen

Egentligen vet jag inte vad jag gör uppe nu eftersom jag inte börjar förrän klockan ett, men jag kunde inte sova längre, så istället tänkte jag roa mig med att kolla på veckans Andra avenyn avsnitt men det läggs inte ut förrän klockan nio.

Idag blir det skola mellan ett och fyra, därefter ska jag åka och träna, Linn ska du med? Haha

Ska gå upp och äta lite frukost i väntan på att avsnittet läggs upp.

Tjingeeeling!


Hårdträning

Kom nyss hem från träningen, idag tog jag i så mycket så jag nästan föll ihop efteråt.
Nu har Linn och Chrille flyttat över alla sakerna till den nya lägenheten så jag tänkte att jag skulle svänga förbi där en sväng sen innan jag börjar jobba.

Jag har inte så mycket att säga för tillfället så vi hörs senare!

RSS 2.0