Nu är det slut på veckan. (Dock inte för min del)

Gooodmorgon!
Vaknade av att pappa kom in och sa att städerskan snart skulle komma ner och städa här, jahapp tänkte jag, inte mycket annat göra än att gå upp...
Var kanske lika bra, förhoppningsvis ska jag och Linn snart iväg och träna och sen blir det jobb mellan 15.00-21.00!

Pratade precis med Fanny på msn, nu är hon påväg till flygplatsen, hon och några ska på Sensation white i Amsterdam, undra hur dem kommer må efter den festen, brutaaaalt dåligt tror jag, men det kommer säkert vara sååå värt det!

Hörs senare.
Tuuudillu.


Crosstrainern, here we come!

Jag skickade iväg ett sms till Linn nyss där jag frågade om vi inte kunde träna imorgon. Hon var på, så nu kan vi äntligen komma igång på riktigt igen innan alla kilon är tillbaka, det tänker jag verkligen inte tillåta! Eller vad säger du gumman? Haha.


Malin & Karolina planerar

Minna frågade klockan åtta om jag ville gå hem eftersom jag jobbar så väldans mycket den här veckan och det ville jag självklart.
Jag och Ida åkte en sväng förbi Linn, kollade på Mammas pojkar innan hon skulle bege sig hem till Chrille.

Jag sitter just nu och pratar med Karro på msn, vi planerar för helgen då hon ska komma hit.
Just nu är planen att jag ska ta bilen ner dit på torsdagen, sen ska vi åka tillsammans hit på lördagen och sen på söndag morgon åker hon upp till Stockholm, Arlanda för att möta sin pojkvän som kommer hem från USA, han har varit där i ett halvår då och pluggat/spelat amerikansk fotboll. Nu snackar vi distansförhållande på hög nivå, han befinner sig på andra sidan jordklotet med en tidsskillnad på nio timmar, inte lite bra jobbat av dem som klarar av det? Mycket credd till er!

Om jag får ledigt då vill säga, det är ändå jultider men förhoppningsvis är det bara någon dag jag behöver ta ledigt, så det borde gå att lösa!


Åh, vi är så små här. Tiden går på tok för fort, eller vad säger du Karolina? Kommer du ihåg när vi kallade oss för Kay och May? Haha, vi var så söta så.


Vänner växer inte på träd.

Det här inlägget är tillägnat mina änglar, Ida och Linn.
Jag vill bara att ni, ni två ska veta att ni är min värld, ni är luften jag andas.
Linn har jag känt sen jag gick på dagis, hon har följt mig i hela mitt liv. Ida lärde jag känna för drygt två år sedan, känns väldigt overkligt att säga så eftersom det känns som jag känt henne precis lika länge som jag känt Linn, i all evighet.
Jag älskar er, och det kommer jag göra till den dagen jag tar mitt sista andetag.

Always and forever friends.


Whatcha say.

Whatcha Say Remix Jason Derulo Ft Imogen Heap and Jprox NEW SONG 2009, den här låten hörde jag när vi var uppe i Stockholm på Grodan förra helgen, föör skön låt!

På villovägar.

Juste, jag undrar hur det går för min storebrors flickvän Klara, hon skulle ha fött sin dotter/son i lördags men än syns ingen bebis till. Gud så nyfiken jag är på att se det lilla livet, kan det inte komma nununu?


Nej ska jag jobba? Ja, bara för ovanlighetens skull.

Vaknade för en liten stund sen och ska snart gå upp och äta frukost.
Ikväll väntar jobb (ovanligt va?) mellan 16.00-21.30.

Imorgon blir det först jobb igen mellan 15.00-21.30 och därefter ska jag och några upp till Hells kitchen i Stockholm på en drinkbjudning som en tjej har, har aldrig varit där så tror det kan bli riktigt trevligt. Min pappa säger att vi kan lösa det där med skjuts upp dit eftersom det börjar vid klockan 11, blir rätt tajt om vi ska ta tåget upp dit liksom.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, hörs ikväll eller imorgon igen.
Tjingeling!


Livet blir enklare när man väl vet vart man ska.

En låt rusade just förbi i mitt huvud.
Amy Diamond - Shooting star tog mig tillbaka till tiden då jag och Karolina från Karlstad var som närmast, den tiden jag satt och åkte dit var och varannan helg, varenda lov, ja varenda liten stund som jag hade möjlighet befann jag mig där nere, i ett helt annat liv med ett helt annat perspektiv.
Idag, mer än fem år senare, har jag ett liv där nere med, jag har underbara vänner som undrar när jag har tänkt att flytta dit? Undrar när jag kommer nästa gång eftersom dem saknar mig.
I fem års tid, har min dröm, tro det eller ej varit att flytta till Karlstad. Jag försökte få mina föräldrar att gå med på min galna ide/fantasi, men så blev självklart inte fallet.
Nu fem år senare, har jag planer på att bosätta mig där i ett år, få ett miljöombyte, och det är trots allt inte mer än 27 mil hemifrån. Bara för att jag flyttar härifrån, betyder inte det att jag kommer sluta komma hit när jag kan för att hälsa på mina nära och kära.
Jag skulle vilja veta vad jag gör, från och med idag om exakt ett år. Är jag fortfarande kvar här då i alla fall? Eller har jag flyttat och bor då någon helt annanstans?
Många, många frågor men svaren återstår fortfarande.

Efter det här, vad det än nu blir så är det dags att ta tag i studierna igen, då ska jag studera vidare till socionom, förhoppningsvis tillsammans med någon som också vill ha den utblidningen.
Allt återstår att se, men nog är man något nyfiken.


Komma bort för en stund.

Nej nu kunde jag inte sova längre, för mig är klockan fortfarande en timme senare!
Ska ta och ringa Sophie om en liten stund, bestämma hur vi ska göra idag!

Nästa helg är jag LEDIG, med stora bokstäver, funderar på att ringa till farmor och farfar och se om dem ska vara hemma, för isåfall åker jag nog till dem, tycker om att vara där för då får man komma bort från verkligheten för ett tag. (Dem bort inte längre bort än i Åkers styckebruk men det räcker gott och väl för att få känlsan av att komma bort härifrån för en stund)

Juste, jag fick veta här om dagen att jag kommer få vara ledigjulafton och dagen efter nyår (för hur bra kommer man må då? haha) och sen kommer jag inte att få ett kvällspass på nyårsafton, kanske inte dags tid, men inte kvällstid heller, så bättre än såhär blir det nog inte!

Frukosttime, hörs senare!


Måndag.

Heeellu allihopa!
Idag har jag jobbat mellan 09.00-15.00, därefter begav jag mig ner på stan och träffade Sophie, Anna och Karin, vilka härliga tjejer! Vi satt ett tag på Milano och sen gick vi bort till Kom & C för att kolla på halloween kostymer, som vi skrattade haha!
Imorgon är min ÄNDA lediga dag på den här veckan, så imorgon ska jag göra så lite som möjligt, har i alla fall bestämt med Sophie att vi ska luncha, vad som händer och sker sen återstår att se!

I lördags skulle jag egentligen inte ha gått ut, men kunde inte låta bli eftersom ett nytt ställe öppnat, The Strip, det var faktiskt bättre än förväntat, och vi hade mycket trevligt, drack i stort sätt ingenting, dansade och hade kul i alla fall!

Har inte så mycket mer att dela med mig av för tillfället.
På återseende.



En tidlös jacka.

Eftersom jag bestämmde mig för att stanna hemma igårkväll så hade jag ingenting att göra så jag för för mig att jag skulle lägga ut min boomerang jacka på blocket eftersom jag i år vill ha en ny+ jag gått ner så pass mycket i vikt sen jag köpte den att den blivit en aning för stor, och då vet jag att jag inte kommer använda den.
21.57 låg annonsen ute på blocket, 22.11 hade jag redan fått tre svar av personer som var jätte intresserade.
Jag startade på 1600, en timme gick och under den tiden hade jag kanske sammanlagt fått 10 svar till, och när jag vaknade imorse hade jag 8 nya mail av personer som var intresserade. Idag ska pappa ta med jackan upp till en tjej på Lidingö som betalar 2500, hur bra är inte det? Och vill hon i alla fall inte ha den så har jag ungefär 15 andra som är intresserade, haha!
Är så nyfiken, undrar hur det går, dem skulle träffas nu på förmiddagen så pappa lär väl ringa om någon timme i alla fall!

Idag hade jag tänkt träna, men mår inte helt hundra så jag får nog tyvärr avstå från det. Ska träffa Linn på stan klockan ett och sen börjar jag ju jobba klockan fyra.



Tänk att kunna ligga här ute istället för här inne, längtar redan till nästa sommar...


Ledig, för en gångs skull.

Kom precis ur badkaret, har tagit ett lååångt och varmt bad, helt underbart, det behövdes verkligen!
Idag har jag inte gjort så jätte mycket, jag har uträttat lite nödvändiga ärenden tillsammans med Linn och därefter tvättat/dammsugit bilen, så nu är den som ny igen hihi.

Sophie skickade ett sms till mig förut och tyckte att jag skulle komma ner till Flamingo en sväng, till en början var jag inte ett dugg taggad, men egentligen, varför inte? Ska inte dricka något, men att träffa lite människor skadar ju aldrig!

Imorgon är det i allafall jobb mellan 16.00-21.30, innan dess blire träning och mer än det står inte på morgondagens schema!

Tuuudilluuu


Ännu en dag.

Godmöörgöön!
Vaknade för en liten stund sen, så har sovit rätt länge idag, skönt!
Klockan ett ska jag iväg och jobba, jobbar ända till klockan nio ikväll, mindre roligt...
Har inte så mycket mer att säga, känns som att det ända man skriver om är när man ska jobba, för det känns som att man spenderar mer tid där än någon annanstans..? Men men, vad gör man.

Undra hur allting kommer att bli? Vad gör jag om ett år? Är jag kvar här hemma då, eller befinner jag mig någon helt annanstans? Jag skulle på ett sätt vilja veta, men ändå inte, tänk om det inte blev som man hade tänkt sig, för det blir det ju sällan?
Jag känner mig oerhört förvirrad just nu, väldigt många tankar som snurrar runt i mitt huvud, hur ska jag göra? Hur kommer allting att sluta? Vad vill jag?
Många frågor, men inga svar..

Aja dags att äta frukost i alla fall.
See you.


Ett kopiöst dåligt filmsällskap

Gårdagskvällen var mycket trevlig, ett tag trodde jag seriöst att jag och Linn skulle bli utslänga om vi inte höll snattran. De andra hade bestämt sig för att vi skulle se Transformers 2, en film om en massa robotar och andra otrovärdiga saker, sånt går inte att titta på tillsammans med mig och Linn, för vi sitter bara och gör narr av filmen samt stör det övriga filmsällskapet hahaha.

Idag ska jag jobba mellan 12.00-18.00 och därefter hem och äta middag tillsammans med mamma och pappa, Oscar är fortfarande kvar hos sin flickvän i Söderköping, känns rätt wierd att lilla Oscar, 15 år har ett distansförhållande som faktiskt, peppar peppar ta i trä har hållt i x-antal månader!

Nej nu ska jag göra mig iording, hörs senareee.
Puuuss!



Totaly insane.

Gårdagen bjöd på aaaalldeles för mycket alkohol... Jag menar allvar när jag säger att jag aldrig tidigare varit så full, katastrof... Jag var så arg på mig själv för att jag inte kunde gå och prata ordentligt. Detta resulterade i att Malin tappar sin telefon, hon hann gå och köpa ett startpaket från Tele2 samt ladda den med 75 kronor.
Alldeles nyss ringde Ida och säger att John, han som vi fick skjuts av från stan hittat den fastklämd i sin bil, vad är oddsen på att den hittade tillbaka till sin ägare?
Heeeelt galet!

Ikväll blir det filmkväll med ett gäng från jobbet + några andra, vi alla är rätt slitna sen igår så det blir vääldigt lungt ikväll!
Ida är så söt, jag älskar henne verkligen, men ibland är hon så knasig, för vad ska fröken göra idag? Jo hon ska minsann slå klackarna i taket idag med, jag trodde hon drev med mig när hon frågade om jag skulle med, men ickeeet haha!

Nej nu ska jag göra mig lite i ordning.
Ciaao.


...

Ida skickade sms nyss, hon skrev att det snöade där hon befann sig, på Bårstabergen?
Snö, nu?


Rensar huvudet...

Ibland är det en lättnad att låta tårarna rinna ned längst kinderna, ibland går luften ur en och man vill bara försvinna ner i jorden.
Jag är inte den som borde klaga, jag har väl det mesta, jag har en underbar familj/släkt, världens finaste vänner, en jätte fin bil, ett jätte fint hus och jag har ett jobb att gå till.
Det här är inte så självklart för alla, ibland blir man så arg på sig själv när man kommer på sig själv vad det är man gråter över, ibland kan det vara minsta lilla hinder i vardagen som får en brista ut i gråt, men ibland måste man få gråta, rensa hjärnan från tankar...
Jag är evigt tacksam till både min familj och mina vänner, även om jag ibland inte är så duktig på att visa det, jag älskar er, ni är luften jag andas.

O n sd a g

Idag är jag ledig, vilket känns helt underbart!
Igårkväll var jag hemma hos en tjej från jobbet (Emelie), vi var ett gäng som kollade film efter jobbet, mycket trevligt!
Idag ska jag bara ta det lungt nu på förmiddagen, får se om jag drar iväg och tränar en sväng, annars får det bli imorgon, tränade igår! Mitt mål är att jag ska träna minst varannan dag, och än så länge går det mer än bra!

Linn slutar jobbet klockan 15.00 och då ska vi åka till DinBil för att kolla på en ny fläkt till hennes bil, och nya torkarblad till min, inte så kul utgifter, men nödvändiga!

Har inte så mycket mer information att dela med mig av just nu, så vi hörs senare!
Tjingeeeling.


*Anteckna*

Dags att sticka iväg och träna nu, hem och göra mig iordning och sen åka till jobbet!
Tjingeeeling.

Idag, är en vanlig dag.

goodkväll!
Kom nyss hem från jobbet, skulle egentligen ha stängt men fick sluta 50 minuter tidigare så det tackade jag för!
Imorgon ska jag först träna och sen jobbar jag mellan 15-21.30 igen, mycket mer än så har inte morgondagen att erbjuda haha!

Kan i alla fall säga att kvällen hos Frida i fredags var mycket givande, ibland är det roligare att vara nykter och studera alla fulla människor, vad dem gör och hur dem beter sig, hahaa!
Det är inte alltid man kan ta bilen från festen, right?; )

Nej nu ska jag strax natta kudden, vi hörs imooorgon.

Puuuss!


En vit kväll.

Nu sitter jag här iförd den nya klänningen, iordninggjord medan Ida står inne på badrummet och lägger in lite slingor i håret!

Vi ska som sagt till en tjej på jobbet idag, blir dock en vit kväll eftersom jag börjar jobba kl 10.00 imorgon, jag tar därför bilen dit för att försäkra mig om att jag inte kan dricka, haha!

Stackars Linn, hon sitter fortfarande på jobbet, hon slutar om en halvtimme, jag och Ida slutade redan klockan sju, då åkte vi förbi Fullhouse och köpte med oss mat och sen hem hit till mig, vi ska väl snart börja bege oss bort dit.

En fågel viskade i mitt öra att det blir finsk kväll med jobbarkompisarna nästa lördag, så den här gången kan jag i alla fall vara med! Hm, undra hur det kommer sluta, minttu och lappin kulta är inte direkt mina favoriter, haha!

Men men, nu ska vi strax åka, hörs imorgoooon!
Tuuuddilluuu.


Komiskt, men hemskt.

Ligger och kollar på Cheaters, ett program där en detektivbyrå avslöjar otrogna män/kvinnor, en man var otrogen mot sin fru med en annan kvinna, dem konfronterades på ett motellrum, båda iförda läderkläder medan hon piskar honom, då stormar hela detektivbyrån+ hans fru in, ganska komiskt, men fatta vad hemskt för henne? Uuusch...

Dags att äta frukost strax, sen bär det av till gymmet!


T o r s d a g .

Nu har jag designat om min blogg litegrann, är ganska nöjd med resultatet, tänkte att en ny design kanske kunde ge mig lite ny motivation till bloggandet!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, dessförinnan träffade jag ju tjejerna över en lunch på Nancy's.
Imorgon blir det först träning igen, och sen jobbar jag mellan 15.00-19.00, en väldigt slapp tid med andra ord, och därefter bär det av hem till en tjej på jobbet som ska ha lite folk hemma, kan nog bli mycket trevligt, blir dock inte så mycket alkohol för min del eftersom jag börjar jobba klockan 10.00 på lördagen, haha!

Nu ska jag se om det finns någonting bra på teven, eller jag kanske ska kika om det kommit in några fler andra avenyn avsnitt!?

Hörs imorgon, naaaatti naaatti!



Jag och världens bästa vän <3


Nya tag.

Jag vill bara börja med att tacka alla jag varit med den här helgen, jag har verkligen haft hur kul som helst!
Idag tog jag mig i kragen och åkte bort till gymmet för att förnya mitt kort, därefter tränade jag i cirka en timme, och det känns hur bra som helst att ha kommit igång med träningen igen! Tänkte träna imorgon med innan jag börjar jobba klockan fyra.

Nej nu ska jag gå upp till mamma som håller på att laga mat, kyckling, ris och jordnötssås är vad som står på menyn idag, muuuums!

And of we go.

Idag kan man verkligen säga att jag var uppe med tuppen, klockan ringde 06.30!
Eftersom det är så kallt ute nu var det ingen bra ide att tvätta hela bilen, så jag har bara spolat av däcken, för det var dem som var värst!
Har snart gjort mig helt klar för att åka, åker om runt tjugo minuter typ!
Ja det var väl ungefär det jag hade att säga!

Vi hörs!
Puuuss!


Destination Karlstad.

Nu är jag hemma från jobbet och tror att jag fått ner det sista i resväskan, ja förrutom tandborste, smink och liknande då.

Innan jag påbörja färden imorgon ska jag tvätta bilen, såg idag att den ser för jävlig ut, haha. Så det ska jag roa mig med vid klockan sju imorgonbitti, ska åka runt halv nio-nio hade jag tänkt, då är jag framme runt tolv!

Det är så himla typiskt att dem från jobbet ska ha sin mexikanska kväll med tacos m.m juust den här helgen när jag ska iväg, jag vill ju också vara meeed! Aja, det lär ju som sagt inte vaara den första och sista gången vi får för oss att göra något sånt här eftersom vi är ett så skönt gäng på jobbet, hihi.

Nej nu ska jag krypa i säng så jag är pigg och kry imorgon!

Hörs antagligen när jag är framme, kommer uppdatera någon gång iaf!
Ha det så braaa!

Puuuuss!


RSS 2.0