Onsdag.

Igår var tanken att jag skulle gått på x-fit och step men min karaktär svek mig, jag gick och åt middag med Sophie på stan när hon slutade klockan fem sen åkte vi hem hit, tittade på film sen sov hon kvar!
Imorse var jag på step och core, därefter mötte jag upp Emelie för att betala resterande delen på resan så nu är det klart! Därefter jobbade jag 16.30-stängning.
 
Imorgon jobbar jag först mellan 9-15, sen ska jag hämta Vendela på dagis och ta med henne hem till mamma och pappa och äta middag, min storebror kommer också sen (hennes pappa)!
 
Den här plånboken beställde jag idag till min telefon, smart att kunna ha både kort och sedlar i!
 
 

Fullspeckat schema.

Jag har verkligen varit igång hela dagen, är helt slut.
Först jobbade jag mellan 10-16, fick gå lite tidigare, därefter direkt ner till Tele2 för att hämta simkortet. Sen upp till gymmet för att träna. Min kyl och frys ekade verkligen så jag fick med mig Sandra på att storhandla med mig efter, haha. Direkt när jag kom hem slängde jag in en lasange i mikron och började starta upp min telefon. Nu är alla inställningar klara, alla nummer inlagda osv. Jag har skaffat Instagram, MalinRamstedt heter jag där, har inte börjat använda det än men det kommer haha!
Tänker gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag öppnar imorgon. På kvällen blir det x-fit och step!

Att prioritera.

Kom nyss hem från jobbet, tog ett extrapass för ett tag sen. 13-21, 8 timmar dubbelt betalt kändes inte helt fel. Egentligen skulle jag varit ledig imorgon men min kassaledare frågade nu på kvällen om jag ville jobba eftersom jag hade sagt att jag ville det så fick ett pass, 10-16.30. Så lunch med tjejerna blev tyvärr inställt men kände att jag var tvungen att prioritera jobbet då nästkommande lön är den jag ska ta fickpengarna till resan av!
 
När jag slutat imorgon ska jag i alla fall gå ner till Tele2 och hämta ut ett simkort till min iphone så jag kan starta den och därefter blir det core och aerobic!
 

Tillägg.

Glömde lägga ut en bild på vad jag hade på mig igår. Ett par mintgröna shorts från Cubus och en vit spetstopp från Lindex.
 

Då har även jag blivit med Iphone.

Eftersom mitt abonnemang nu var förlängningsbart så gick jag ner till Tele2 för att förlänga det med ett erbjudande dem hade nu. Volym mellan - 389 kr/mån. Då ingick telefonen, 1000 fria minuter, 1000 fria sms, 3 gb surf. Tyckte det lät för bra för att vara sant då det är ungefär hälften av det jag betalar idag, men en kille jämförde mitt dåvarande abonnemang med det här och det visade sig vara sant, så är jätte nöjd!
 
Har inte öppnat förpackningen än då jag inte hann göra simkortsbyte osv. i förrgår så ska pilla med allt det där på måndag för då är jag ledig!
 
Jag klickade precis hem de här sakerna:
 
Älskar den här färgen, 29:-


Billaddare, 39:-
Skärmskydd, 2 st fram & 2 st bak, 39:-
 

Midsommarafton.

Gårdagen blev väldigt lyckad.
Klockan nio hämtade jag upp Mickis, vi åkte ut till Emelie där frukost väntade. Efter det satte vi igång med att få upp två partytält, det gick betydligt fortare att sätta upp det andra, haha. Därefter blev det Asti och jordgubbar på en filt, både jag och Emelie fick en hel del färg. (Mickis somnade på soffan nån timme så hon missade lite av solen haha) Sen var det dags att plocka björkris och blommor till midsommarstången!
 
Runt fem började resten av gästerna ramla in, vi vart 23 personer och vi hade verkligen hur roligt som helst. Allt ifrån femkamp till dans runt midsommarstången.
Blev så glad när Sophie ringde och sa att hon var påväg hem från Arlanda och att en person kunde köra henne ut!
 
Med andra ord så mår man som man förtjänar idag, är sjukt trött... men det är det lätt värt!

Fullt ös dagen innan.

Den här dagen kommer att bli väldigt intensiv. Klockan tio ska jag träffa Mickis utanför systemet på stan för att handla alkoholen inför imorgon, sen ska jag gå in på Tele2 och förlänga mitt abonnemang och därefter direkt till jobbet och köra 11-20.
Imorgonbitti vid klockan 10 ska jag och Mickis vara ute hos Emelie i Enhörna för en god frukost, sen förbereda allt innan alla kommer. Hoppas verkligen att vädret håller i sig, men det ser ju så ut!
Ha en trevlig midsommar!

Ellos.

I brist på annat internetshoppade jag just två saker. En vit bikini och ett par gråa byxor.
Svårt att se på bilden men bikinin har ett brodyr vid troskanten.

I lands problem.

Idag var tanken att jag och Ida E skulle ta en promenad, men vädret är ju inte alltför lockande... Sitter och tittar runt på internet efter ett par mintgröna shorts som jag vill ha till den där toppen jag beställde från lindex förut, beställde ett par från HM här om dagen men dem kommer inte förrän i början av juli, men om jag inte hittar några imorgon när jag och Emelie ska till Skärholmen så ville jag i alla fall ha ett par. Så om jag inte hittar ett par imorgon, vad ska jag ha då på midsommar? Testade några klänningar jag hade hemma, dem är dock för stora nu..
Haha..
Midsommar ska jag fira ute i Enhörna i år, hos Emelie! Kommer nog bli lite nostalgiskt eftersom jag växte upp där ute! (Det är samma Emelie som jag åker utomlands med)
Idag jobbar jag 15-21 och innan jag börjar ska jag göra matlåda, ta en dusch, kanske städa lite. Roligare än så blir det inte pga av det här vädret..

Tjugotvå.

Idag fyller jag år!
Först ska jag jobba mellan 11-17, därefter ska jag hem till mamma och pappa för lite middag och uppvaktning. Dock bara av min storebror då min farmor&farfar inte är hemma, och om mina vänner inte är utomlands så jobbar dem haha. Därför tänkte jag bara ha lite fika ikväll för de som kan!
Nu ska jag snart börja göra mig iordning för att sen cykla till jobbet!

Middag med jobbet.

Klass fyra och fem hade orientering idag, så medan barnen var i skogen så satt vi vuxna i solen och pratade, helt okej! Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att möta upp Patrik för ett glas vin innan resten av jobbet kommer klockan sex till Cesar's för middag!

Vikarie.

Idag är jag ledig vilket betyder att jag kan gå på core och aerobic ikväll! Om ett tag ska jag och Linn ut på en powerwalk, även om det ser rätt molnigt ut så är det väldigt skönt ute!
Barnens klassföreståndare skickade ett sms till mig imorse och frågade om jag ville komma in som vikare imorgon, självklart skulle jag få betalt, och eftersom jag är ledig från jobbet imorgon med så tackade jag givetvis ja! Kan dessutom gå på stepen imorgon så den här veckan börjar väldigt bra känner jag och på fredag fyller jag år!

På plats.

Efter att vi hade firat Sophie i onsdags så följde Erik med mig hem för att hjälpa mig att sätta upp väggtexten jag köpte för en tid sedan. Bad honom om hjälp eftersom han jobbar med sånt!
Det blev jätte fint!
Vänskapen är evig

Ett alternativ.

Kom hem för en stund sen. Just nu sitter jag och tittar runt efter något att ha på väggen ovanför tvn. Eftersom det är ganska högt i tak vill jag inte ha något för litet. Var först inne på om jag skulle sätta upp två hyllor där men har nu ångrat mig och funderar på den här väggdekoren.

Ibland...

Egentligen borde jag vara påväg ner till gymmet nu men jag beslutade mig för att stanna hemma. Dels för att det är så trist att gå själv och dels för att jag inte riktigt kände för det!
Är ledig både måndag och tisdag så då kan jag gå på både Aerobic, Core och Step!
Idag ska jag äta middag tillsammans med familjen, storebror, Vendela och Casper kommer också!
Om ett tag ska jag träffa Emelie nere på stan över en lunch.
Trevlig lördag!

Sveriges Nationaldag.

Igår när jag kom till skolan möttes jag av mina två gulliga handledare, dem hade köpt en present till mig och skrivit ett jätte fint kort där de tackade mig för min insats på skolan under praktiken och att dem saknade mig!
Barnen blev jätte glada över att se mig och ville inte att jag skulle gå, dem erbjöd mig deras veckopeng när jag sa att jag var tvungen att gå för att åka och jobba för att kunna betala räkningarna, haha dem är så rara!
Nu på morgonen gick jag och Linn på en timmes bodypump, det gick bra men det är inget roligt pass..
Om en timme ska jag vara hos Sophie, klockan två kommer hennes släkt för att fira att hon fyllt år! Lite senare ska jag träffa Ida E!

Återseende.

Passen gick jätte bra, upptäckte hur mycket jag saknat träningen den veckan som gått när jag stod där och skulle köra igång!
Vet inte om jag nämnt att jag praktiserade på en skola i Salem i vintras...? I alla fall så tänkte jag åka dit imorgon för att återse barnen igen, saknar dem lite faktiskt!
Därefter ska jag jobba mellan 16.30-22.15, hoppas på att det är okej väder så jag kan ta cykeln till jobbet!

Vill åka nu!

Jag och Emelie har bokat en resa, den 10e augusti åker vi en vecka till Kos!

Ledig!

Känns inte som att jag gör annat än att jobba just nu. Får panik över att inte kunna vara på gymmet lika mycket som förut, missar alla roliga pass nu..
Idag är jag i alla fall ledig och tänker gå på core och aerobic, har gått över en vecka sen sist (då jag blev sjuk också) så det ska bli så skönt att få röra lite på sig!
I brist på annat beställde jag hem två par skor från HM, 230:- blev det.

RSS 2.0