Miss the old times

Jag sprang runt och plockade lite i alla rum inför kvällen då jag fick för mig att starta den äldsta datorn vi har, dvs. den jag använde när jag gick i 7,8 och 9an ... Här finns det gammal musik som väcker otroligt många minnen, sitter och lyssnar just nu och jag kan inte sluta le!
Det var en så fin tid.. Jag och Ida E var som systrar i över tre år, och alla de känslor som fanns då kommer tillbaka nu genom den här musiken, vissa låtar är lika bra nu som dem var i mina öron förut. Eller vad säger du Ida?
Var bara tvungen att skriva ett inlägg om det här, för jag trodde nämligen inte att all den här musiken fanns kvar efter alla de här åren, men det fanns den.

Memories <3


Jag och Ida E

Valborgsmässoafton

Guuud vilket underbart väder det är ute nu!
Jag ska snart bege mig av och träna en sväng och sen sola efter det.
Ville bara visa hur det ser ut ute vid poolen just nu:


När jag ändå hade kameran framme passade jag på att fota bikiniöverdelen från Wera som jag köpte här om dagen, eftersom trosorna inte var speciellt lockade så får det bli ett par helt svarta vanliga ihop med den!





Ikväll är det studentskiva på 550, så dit ska vi senare på kvällen men dessförinnan ska vi var här hemma hos mig några stycken och äta middag och lite sådär, me likey!


Nu ska jag göra mig iordning, skriver igen senare!


PUSS!


I sista sekunden

Kom precis hem från ett stenhårt träningspass, har inte tränat på ett bra tag så det var otroligt skönt!
Snart ska jag och Linn åka ut till Nykvarn där hennes bror ska hjälpa mig med att byta däck, (Första maj är sista datum för vinterdäcken så det är verkligen på tiden haha) istället för att betala 500 kr på en däckverkstad så ger jag han 100 kr, lite bättre visst?

I helgen "startade" vi poolen. i söndags var det bara 11 grader, och idag är det 19! Det går riktigt fort framåt, längtar så till man kan börja ligga där ute och sola och bada! Tar bilder när solen kikar fram, blir bättre då!

Nej nu ska jag göra mig iordning och sen bege mig.

Hörs senare!
Kyss

Duktiga jag

Nu känner jag mig verkligen jätte duktig.
10.30 imorse satte jag och Emma oss på biblioteket och pluggade på engelska provet som vi har på onsdag, och nu när jag kom hem tvättade jag bilen, vilket verkligen behövdes, eller vad säger ni flickor? haha!
Nu ska jag ta tag i engelskan igen, allting sitter inte helt än.

Hörs senare!

PUSS!

20090427

Kass uppdatering från min sida igen men jag har helt enkelt mina tankar på annat håll!

Kryssningen i lördags var verkligen jätte trevlig! Jätte mysigt att åka ut sådär i Stockholms skärgård, det är ju så vackert!
Igår jobbade jag till stänging från tre, tiden sniglade hela tiden men till slut var det äntligen dags att gå hem!

Idag ska jag och Emma sätta oss nere på biblioteket för att få lite gjort, på onsdag har jag ett stort prov i engelsk litterarur, OM jag inte är taggad på det... Kan inte ens komma ihåg när jag hade ett riktigt prov sist eftersom vi alltid har inlämningsuppgifter!
Jaja, jag skriver igen senare!

PUSS!

O.N.S.D.A.G - 22.04.09

Sitter i skolan nu och ska snart börja engelska lektionen, vi ska bara kolla på film idag så det blir en slapp lektion.
Efter skolan ska jag träffa mina flickor som jag inte träffat på en evighet, när man är ifrån varandra såhär länge så känner man verkligen hur mycket man saknar dem!!! Vad skulle jag göra utan er flick, you rock my world.

Ikväll blir det troligtvis studentskiva i Sthlm som sagt med Elin och Linn, Ida var tvungen att plugga så hon följer tyvärr inte med ... Däremot följer hon med på lördag, OM vi ska gå loss! Haha!

Time for leason, seya later bitches!

More more more.

Det blir mycket skriverier om saker jag har/vill inhandla/t
De här skorna köpte jag när jag var i Karlstad, I am in love.




Dem är faktiskt högre än vad de ser ut, runt 10 cm.

Jag kan ha mina jeans igen!!! Känns helt underbart, det här är det bästa, när man verkligen märker resultat av det man sliter med (nästan) varje dag!


Balkong blir terass

Nu har mamma och pappa bestämt sig för att dem ska bygga ut balkongen på övervåningen eftersom vi är väldigt mycket där på sommaren, solen går nämligen ner där. Så det kommer bli en stor terass istället, och förhoppningsvis är den klar tills min student =D Det vore helt underbart att kunna fira där ute!
Jag kommer att fota före/efterbilder sen också, så ni får se!


The dress.


Var den inte söt?

The only word.

Jag säger bara en sak, perfektion.

Tiden springer ifrån mig

Idag konstaterade jag och Emma att det är exakt en månad kvar idag tills betygen sätts!!! Det är helt sjukt, visserligen ligger jag i fas just nu, men det kommer ju nya saker hela tiden??

Jag och mamma satt och diskuterade vad jag ska bjuda på, på min mottagning .. Jag tror det blir lite rostbiff, skinka olika sallader, pajer och sånt! Det är bra, plockmat som inte behöver vara varmt!
Och sen kommer man till nästa punkt, vad ska man önska sig i student/födelsedags present (jag tar studenten den fjärde och fyller år den femtonde)? Det blir nästa sak att fundera på.
Det s*uger verligen att både jag, Linn och Ida tar studenten samma dag, det innebär att vi inte kommer att kunna gå på varandras mottagningar :( men men, vi får partaja loss på kvällen tillsammans i alla fall!
Det känns helt sjukt att det är såååå nära nu, jag tror inte riktigt att man insett hur när det verkligen är!!




Better late than never.

Nu har jag lyckats skriva klart och skickat in en inlämningsuppgift i psykologi b som skulle varit klar för typ två veckor sen, men ey bättre sent än aldrig väl?

På tisdag kväll kommer äääänzy hem igen, vi saknar dig!!!

På fredag ska jag, Ida E och Linn träffas för nu var det för länge sen igen, det ser jag verkligen fram emot. Vet inte vad vi ska göra än, så det återstår att se!
På lördag ska vi på en "minikryssning" som jobbet har arrangerat uppe i Stockholm, båten kommer in igen vid halv tolv så då passar det ju bra att inviga utgång i Stockholm tycker jag! Det blir ju aldrig av, så det här är ju ett perfekt tillfälle!



Hemma igen

Jahaja då var man hemma igen...
Det känns skönt på ett vis, men jag skulle inte tveka att åka tillbaka om någon frågade!
Jag har haft det jätte kul, som alltid och jag saknar dem alla redan, de blir ju närmre och närmre vänner hela tiden så det blir jobbigt att åka ifrån dem också.. Men i sommar blir det mer och enklare att ses, för då är det ingen skola som hindrar varken mig eller Karolina, visst my dear?

Jag har i alla fall bestämt mig nu för vad jag ska köpa för bil (i höst förhoppningsvis) och det kommer att bli en sån här, jag är helt kär, en riktig tjejbil!

Klicka för att se nästa bild

Klicka för att se nästa bild
Peugeot 206

Dag tre i Karlstad

Idag har vi inte gjort något speciellt förutom att ha varit på systemet inför kvällen.
Vi ska nu snart börja göra oss i ordning och därefter har vi lovat att vi ska hjälpa till med att göra en potatisgratäng till middagen, så självklart gör vi det!

Det blir förfest hemma hos Karros pojkvän Jonathan till att börja med, med några stycken och därefter blir det utgång som sagt, can't wait!

Nej nu är det snart min tur att duscha.
Hörs imorgonkväll när jag anlänt hem igen!

PUSS!

P.s Jag saknar mina flickor där hemma (dock är Ida i Spaninen men jag saknar henne i alla fall!) och jag kommer att sakna dig Karolina när jag åker imorgon ... <3


Dag två i Karlstad

Hejsanhejsan!
Passar på att uppdatera nu medan Karolina kissar eller vad det nu är hon gör, haha!
Idag har vi varit på Bergvik (ett stort köpcenter) jag köpte två par skor + ett par till Linn som hann ta slut i Södertälje innan hon insåg att hon ville ha dem, haha gullunge.
Efter det åkte vi ner till en resturang/bar på afterwork, det bjöds på tacos och uppträdande (dock hann vi gå innan uppträdandet hann börja haha!) Men det var trevligt i alla fall!

Ikväll blir det bio, en shoppaholics bekännelser (eller hur det stavas) ocb imorgon blir det utgång, weeey!

Nej nu ska vi gå ut med vovvarna!

Ciaao!

Mörkrädd

Idag har jag haft fullt upp hela dagen känns det som.
Jag berättade ju tidigare vad det var jag skulle göra under dagen, så det behöver jag ju inte ta igen haha!

Snart ska jag åka och hämta Linn för hennes pojkvän jobbar natt och hon hatar att sova ensam, min sötnos : ) haha!
Blir filmis och sen sova, och imorgonbitti 08:52 kliver jag på tåget, wiiiihooo!

Nej nu ska jag strax åka, hörs när jag kommer hem från karlstad igen, tar förmodligen inte med mig datorn den här gången!

PUSS!


Dags

Kände att det var dags att slänga in ett inlägg här, det var ju trots allt ett tag sen nu.

Igår jobbade jag, tiden gick otroligt fort!
Idag har jag en hel del saker som jag måste fixa:

* Träna med Linn
* Hämta mina sommardäck
* Köpa ny solspray
* Intervjua mamma för ett arbete
* Packa inför Karlstad imorgon

Det här är det jag kommer på just nu men det är säkerligen mer!

Som sagt, imorgon åker jag äntligen till Karlstad, ska bli såå roligt! Jag har saknat alla där nere så mycket, på lördag blir det troligen utgång (hoppas), det var väldigt länge sen vi gick ut på krogen tillsammans allihopa nu!

Ida sitter nu på planet till Spanien, fan ta henne! Men å andra sidan tycker jag faktiskt att hon är värd det, även om man är sjukt avundsjuk!


Skriver kanske igen senare!

PUSS!

More important

Bloggtorka är bara förnamnet.
Jag har fullt upp med att umgås med mina underbara vänner, så det blir inte mycket tid över till bloggen.
Ville bara att ni skulle veta att jag inte har dött, bara struntar i att skriva i bloggen lika mycket just nu!

Burning sun

Tiden på jobbet igår gick otroligt snabbt + jag och Ida fick gå en hel timme tidigare, helt underbart!

Idag var jag och Linn först och tränade, därefter gick vi och handlade och sen gick vi ner till kanalen och satte oss där, dit även Ida kom lite senare , solen verkligen brände i ansiktet, me liky.
Nu är jag bara hemma och tar det lungt, det blir en lugn kväll idag, känns helt okej!

Skriver senare.

PUSS!

Almost done

Fotodagen idag gick bra eftersom alla hade med sig lite av allt, så det blev en kul grej!
Vi slutade runt två och då åkte jag och hämtade Linn och sen begav vi oss iväg och tränade en sväng. Eftersom jag höll på att bli sjuk för ett tag sen så har jag inte tränat ordentligt på typ två veckor, så nu är det dags att komma igång på riktigt igen!

Jag har lyckats skriva klart nästan hela uppsatsen i psykosocialt arbete, nu är det bara en intervju kvar som jag måste hitta någon att göra med, sen är den KLAR! Gud vad underbart!

Om ungefär tre timmar ska jag gå hemifrån, vad ska jag göra fram till dess? Haha. Nu har jag ju pluggat det som jag behövde liksom. Jaja, jag hittar väl på något.

Ciaaao!


Kläddilemma

Idag ska vi ha något som kallas Fejkafotodagen, dvs vi ska göra en "yearbook" över en massa olika händelser på skoj, men vad fan ska man ta med sig för kläder är då frågan? Känns inte som jag har någonting som passar in ordentligt ...
Hade det inte varit för att alla förstod att man skolkade, hade jag nog faktiskt stannat hemma, haha.
Egentligen känner jag att den här tiden egentligen borde spenderas på skolarbeten med tanke på hur lite tid det faktiskt är kvar!

Ikväll är det Ida och Linns studentskiva Hamnmagasinet, har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig, men det lutar åt den svarta klännigen som jag hade på kryssningen!

Nej nu måste jag försöka lösa det här kläddilemat, skriver senare!


Tjiiiingeeeeling!


Spontanshopping

Precis när jag hade klivit ur duschen ringer Ida och frågar vad jag gör, hon tyckte att jag skulle komma ner till stan och träffa henne, så vad gör man inte haha.
Vi tog en lunch/middagNancys och därefter en sväng på stan. Tanken var att hon skulle köpt ett par Converse skor på Inter sport i Moraberg när vi åkte dit eftersom dem inte fanns på stan, men vad slutar det med? Ida köper en ny teve istället eftersom Inter sport hann stänga, hahaha! Det var lite roligt, hon spontanhandlade liksom en teve haha!

Jag hittade en Fred Perry tröja som var nersatt från 799 till 399 eftersom det var den sista!


Den är korallrosa



By the way, kryssningen var brutal!!! Har inte haft så kul på hur länge som helst, inga skandaler faktiskt! Vi alla hade jätte kul ihop och tänker därför göra om detta nästa månad igen haha!

Nu MÅSTE jag ta tag i mitt arbete, skulle helst vilja bli klar med det ikväll, det vore helt underbart!

Hörs senare!

PUSS!


Nagelförlängning

Nu har vi precis vaknat här hemma.

Igår gjorde Maria nagelförlägning på mig, titta så fint det blev!





Nu klockan ett blir det lunch här hemma eftersom pappa har fyllt år och därefter ska vi åka ner på stan en sväng och sen vidare upp till Emma där vår skjuts upp till båten väntar!


15+ grader!?

Termometern på datorn visar 15+ grader, och det är troligvtis mätt i skuggan eftersom man brukar mäta där, hur varmt är det inte då i solen? Helt otroligt, sommaren kom fort, men dock kan den försvinna lika fort.


Jag sov ju hos Ida igår, vi var bara hemma och kikade på film och pratade en massa skit =) Kul att vi kommit varandra så nära, me like!


Idag var vi tre först ute och tog en promenad längst kanalen och därefter skjutsade vi ut Ida till jobbet, tyvärr så skulle hon jobba medan vi fick gå på stan..

Jag hittade ett par chinos från Wera, jätte fina!



Snart kommer Maria hit, vi har inte träffats sen i januri typ så vi har en hel del att ta igen!


Och sist men inte minst, IMORGON ÄR DET KRYSSNING!!!



Taggad!

Haaaallu!
Nu är jag hemma en sväng för att ladda om väskan och duscha därefter bär det av till jobbet!

Jag kom på en jätte smart idé, jag köpte ju högtalare till min förra telefon, till när vi åkte till Alanya och dem användes mycket flitigt, självklaaart ska jag ta med mig dem på kryssningen på söndag!!!
Dem är väldigt små, men vilket tryck det är i dem, helt otroligt!


Självklart är dem rosa ; )

Sol, underbara sol!

Godmorgon alla glaaaada!
Jag sov hos Linn inatt, vill ju som sagt inte vara hemma nu när mamma är sjuk (lillebror är nu mer frisk) och ikväll får jag sova hos Ida, greeeat!
Innan dess ska vi båda jobba mellan 15.00-21.30/21.15 så jag får la vänta på en henne en kvart då haha!

Nu börjar min lektion igen, hörs senare!

Tjingeeeeling.


!

Nu hittade jag en till sak, som jag MÅSTE ha!!! 50% rabatt så det kostar bara 99 kr!


Ja, tack!

Några av de här sakerna är troligtvis något som snart kommer att infinna sig i min garderob!


Torsdag - 20090402

Nu ligger både mamma och Oscar sjuka... Jag hade lite feber igår, men det tycks ha gått över.
Jag blir nästan aldrig smittad eftersom mitt immunförsvar är så himla starkt (Min läkare har påpekat det hur många gånger som helst) Jag tänker INTE bli sjuk nu så jag tänkte höra med Linn om jag inte kan få sova hos henne ikväll och sen får vi se hur jag gör med de resterande två dagarna ...

Linn ringde mig igårkväll och frågade om jag ville följa med ut på 550, Ida och hon hade fått spontanryck och tänkte gå på en studenskiva som hölls där nere, hade jag mått som jag mår idag hade jag jätte gärna följt med, tro inte att ni slipper mig nästa gång, haha!

Biljetten till Karlstad är bokad, torsdagen den 16:e åker jag och kommer hem igen på söndagen, ska bli skönt att få komma bort ett tag.

Helgen därefter finns ju planer på Gbg, det vore så roligt om det blev av!!!

Ojoj vilket långt inlägg det här blev, nu ska jag äta frukost och sen är det snart dags att bege sig till skolan.
Jobb ikväll mellan 16.00-21.30/22.15 (lyckas aldrig hålla reda på vilken torsdag i månaden det är jag stänger haha!)

Hörs senare!

PUSS!


Jätte gammal bild på mig, tagen i typ sjuan!

Yeah, sure!

När jag åkte hem från skolan idag frös jag så mycket att jag knappt visste vart jag skulle göra av mig själv.
Bilen hade stått i solen så den var kokhet när jag satte mig i den, och när jag hade kommit hem tog det några minuter innan jag ville stiga ur...
Jag sprang ner till min säng och kröp ner under täcket, jag somnade nästan direkt och sov i över två timmar...
Nu har jag tagit en ibumetin och hoppas på att det här bara var något tillfälligt med tanke på att kryssningen är på söndag!!! Nu känns det i alla fall mycket bättre, så jag hoppas på det bästa!


Jag hade utvecklingssamtal idag, och det gick jätte bra! Jag blev helt paff när jag förstod att jag hade fått MVG i ett av mina värsta ämnen, multimedia a. Tack vare all dokumentation och arbeten inälmnade i tid kunde han inte sätta annat än MVG på mig, fast själv arbetena egentligen bara låg på G nivå, så OM jag blev chokad, anklagade honom nästan för att det var ett dåligt aprilskämt hahaha! Självklart skulle han aldrig skämta om något sånt, men det lät inte troligt för mig!


Första aprilskämtet

Jag är så dum.

Emma skickar ett sms till mig : "Alltså shit, det sprang precis förbi en björn bland alla bussarna här på stan och polisen åker efter med gevär! Snacka om att jag blev rädd"
Jag ringer förstås upp henne för att få höra mer detaljerat om händelsen
Emma - APRIL APRIL! HAHAHA

Jag menar, var ju inte typ som att hon sa att det var en rosa elefant som satt och åt på Mcdonalds, så jag trodde henne ju förstås hahahaha! Lite smått pinsamt ... Men är man lättlurad så är man...

Två kilo lättare

Jag vet inte riktigt hur det har gått till, men jag har gått ner nästan två kilo sen förra onsdagen...? Det är jag inte det minsta ledsen för, det går åt rätt håll!

Ska snart bege mig till skolan, börjar inte förrän elva egentligen men jag måste fixa en sak tillsammans med en annan tjej i ett ämne. Därefter har jag engelska och mentorstid och sen är skolan slut för dagen, jag kan ju inte påstå att jag jobbar ihjäl mig i skolan för tillfället haha!

Ska äta lite frukost, skriver senare!

RSS 2.0