Den senaste veckan.

Har varken haft tid eller lust att uppdatera bloggen då jag jobbat och umgåtts med mina fina vänner. Helgen i Göteborg var galet rolig, när man inte har några förväntningar alls så blir det oftast bäst. Tack Madeleine & Emma för en oförglömlig helg ❤. Jag jobbade hela förra veckan. I lördags var planen att ett gäng skulle åkt till Grönan men det blev inte av så jag, Linn och Emma åkte hem till mina föräldrar och åt middag, spelade barngeni och kubb. Igår var jag ledig och då var jag först och slingde/klippte håret, sen gick jag och Emelie och åt lunch. Efter det inhandlade vi nödvändigheter inför resan och växlade pengar. Sen åkte vi och handlade inför middagen och åkte hem till mina föräldrar. Vi drack vin i solen, vid sextiden kom Christin och gjorde oss sällskap så vi åt tillsammans. Vid halv tio kom Linn och sen satt vi och pratade om allt och inget i flera timmar! Även om jag jobbar mycket nu så gör det mig inget, jag umgås med mina vänner och räknar ner dagarna till Kos. Nedräkningen har börjat. 10 dagar kvar!!!


Att våga vara spontan!

Igår åkte jag, Madde och Emma till stranden. Vi var där runt 11 och klockan två fick vi för oss att åka till Göteborg. Runt fyra tiden var vi på motorvägen! Direkt när vi kom fram började vi göra oss i ordning, körde drinklekar för att få i oss vinet så fort som möjligt haha. Vi gick ut vid ett till ett ställe som heter Park Lane och vi åkte hem runt fyra. Idag vaknade vi upp, gick ner till frukosten som ingick i priset på hotellet (vi bor mitt i smeten, hotellet är galet fint). Emma gick och la sig ett tag medan jag och Madde tog en sväng på stan! Nu sover dem båda två, jag ska nog göra detsamma ett tag! Puss/spontan tjej haha


Snabb.

Har under en länngre tid bevakat det här linnet på Nelly eftersom det alltid är slut, men nu fick jag ett mail om att den fanns i lager igen så var snabb på att beställa hem det!

Onsdag.

Kom hem från gymmet för ett tag sen, 45 min step och 15 min core. Har precis ätit lite lunch och ska hoppa in i duschen nu. Ikväll blir det lite vin med tjejerna och sen får vi se vart kvällen tar oss!


Bra måndag.

Dagen började med att jag, Madde och Sophie åkte ut till Underås i Enhörna, efter några timmars solande åkte vi till Taxinge slott och fikade! Halv sex var jag på gymmet för core och aerobic, tyvärr helt själv eftersom alla mina träningsvänner är utspridda haha. Nu har jag legat och kollat på tv ett tag och ska strax gå över till Patrik för att se en film!


Galen helg!

Igår fick jag, Emelie, Sophie och Madde för oss att vi skulle åka ner till Trosa. Det var trosayran där nere så dem hade ställt upp stora tält med dansgolv och barer! Emelies snälla vän körde oss både dit och hem. Väl tillbaka i Södertälje fick vi för oss att ta en sväng till Flamingo, vart inte så långvarigt, därefter gick jag, Sophie och Madde hem hit, vi satt på balkongen ett tag innan vi alla deckade i sängen haha. Idag vaknade vi halv tolv, satte igång en film, sen såg vi en till, sen gick vi och köpte godis, såg en till film, sen åkte vi och köpte mat och såg sen ytterligare en film haha. Värd dag men gud vad kul vi haft de här två dagarna! Tack tjejer! Om vädret håller vad det lovar imorgon ska vi åka till någon strand annars får vi se vad som händer. Nu somnar jag snart så god natt!


Lördag.

Igår vid halv två beslutade jag mig för att ta en powerwalk. Klockan två när jag var halvvägs öppnade bokstavligen himlen upp sig, det började spöregna, hagla, oska och blixtra... Eftersom det var varmt när jag gick hemifrån hade jag bara tights och linne så att skydda telefonen var inte det lättaste .. Lyckades hitta ett tak som var cirka en halvmeter långt där jag och en tant fick stå och trycka i typ en kvart innan jag tog sats och sprang hem den sista biten när regnet lugnat sig lite.. Kändes inte så jätte tryggt att gå under alla träd men det fanns inga alternativ.. Lite senare åt jag middag hos mamma och pappa och sen var jag förbi Linn och Chrille en sväng för att säga hejdå! Idag blir det några glas vin med Emelie och Sophie på min balkong men innan dess ska jag ge mig ut på en jogging/powerwalk runda, håller tummarna att det går bättre idag.


Ett blev tre.

Jag beslutade mig för att tacka ja till platsen på utbildningen igår. Hanna sa att det var bättre att tacka ja och sen om jag väljer att inte börja så kan jag låta bli att dyka upp på uppropet. På så vis får jag lite längre betänketid. Efter att jag passat Vendela igår gick jag, Hanna och Madde ner till Barolo för ett glas vin, det blev dock tre glas vin var och det känns lite i huvudet idag faktiskt men det var det värt, det var hur mysigt som helst! Vad jag ska göra idag återstår att se!


Nu blir det jobbigt.

Jag har precis fått veta att jag blivit antagen till socionomprogrammet till hösten. Den 30e ska beskedet om jag väljer att börja vara inne. Vad vill jag? Hade önskat att jag inte kom in för jag vet verkligen inte. Det här är en bra utbildning. Om jag tackar nej nu, och sen kommer på att det är rätt och söker igen och inte blir antagen, hur ska jag då göra? Gud det här är inte roligt .. Har aldrig känt mig såhär vilsen..


Torsdag.

Fick nyss ett mail med biljetterna till Kos, då vet man att det börjar närma sig.
 
Igår var jag först och tränade, sen hem en sväng innan jag mötte upp Linn och Ida för lite fika. Därefter var jag hos Ida hela kvällen, Linn skulle ut och äta middag med Chrille, Sophie och Erik! Vi tittade på film och pratade, klockan drog iväg så jag kände inte för att cykla hem i mörkret så jag sov kvar. Eftersom hon cyklar till jobbet så kunde vi ha sällskap hit i alla fall!
 
Idag ska jag passa Vendela i några timmar, förrutom det vet jag inte vad jag ska göra!
 
Var ju i Skärholmen i tisdags med Linn, de här två klänningarna fick följa med mig hem!
 
 

Ibland måste man göra fel för att kunna göra rätt.

Just nu är det väldigt mycket som snurrar i mitt huvud. Jag har suttit hemma hos mamma och pappa hela kvällen, ätit middag och pratat om livet. 
Jag har beslutat mig för att hoppa av min utbildning jag påbörjade förra hösten då jag känner att det inte var det rätta. Jag ångrar inte att jag började utbildningen, jag kunde inte veta att jag valde fel. Ibland måste man göra fel för att kunna göra rätt. 
 
Jag har alltid vetat att jag vill jobba socialt men har nu ändrat inriktning. Jag vill fortfarande hjälpa människor, men på ett annat sätt. 
Jag sökte socionomprogrammet nu till hösten och får veta nu på torsdag om jag kommit in. Just nu vill jag inte komma in eftersom jag inte vet om det är där jag hör hemma, fast hur ska jag kunna veta det?
Allting är väldigt luddigt just nu och jag känner att jag behöver mer betänketid, jag vill inte påbörja ytterligare en utbildning som jag sen inte kan avsluta. 
 
Min plan nu är att jag ska jobba ett halvår, sen söka i höst igen när jag inte är lika förvirrad längre. 
Hur kommer det sig att man känner sig så säker på de val man gör först, det kändes helrätt när jag påbörjade min utbildning men sen tog det en totalvändning.
Just nu kan jag se mig själv på en bank, att fortfarande hjälpa människor men från ett annat håll. För det behöver jag en civilekonomexamen och den kräver matematik c, vilket betyder att jag då måste läsa den kursen då jag aldrig gjorde det på gymnasiet.
Många frågetecken just nu, jag kände att jag var tvungen att få skriva av mig lite.

10 augusti.

Sitter och drömmer mig bort till Kos...
 
 

RSS 2.0