Godkväll.

Precis kommit hem från min körrunda med mammi, körde till ICA Maxi där vi handlade och sen hem, det gick alldeles lysande = ) .. Imorgon är en stooor dag, tänker inte säga nu varför utan det får ni veta imorgonkväll : )


Ska äta middag nu och sen plugga vidare på mitt engelska arbete, suuck.

Tjiaao.

Tjihoo.

Hann i alla fall börja med det där förbaskade engelska arbetet imorse, har i alla fall skrivit nästan en sida. Även arbetet i psykosocialt arbete är i stort sätt klart, ska bara skriva till någonting mer, sen är det klart för inlämning, sweet!

Sitter i skolan, jobbar med caset.

SKa övningsköra och handla med mammi idag, eftersom min bil är hos farbror doktorn och får en ny stereo insatt får jag köra vår "familjebil", det går lika bra det med : )


Inte min bil, fast det är en sån mörkblå =)


Genomgång nu i programmet vi ska arbeta i.


Hörs senare, puss på er.

 

Morgonpigg.

Egentligen ska jag inte gå upp förrän om minst 1½ timme, men jag kom just att tänka på mitt eng arbete som ska vara inne på fredag, så jag fick lite ont i magen och tänkte att det kanske är lika bra att jag gör lite på det.

Uppdaterar igen sen, måste sätta igång nu.

Ciaaao.

Hallå alla glaada.

Kom nyss hem från stan, var förbi och lämnade tillbaka en sak på HM, samt köpte nya strumpbyxor, en liten spegel (har saknat det alldeles för länge så nu tog jag mig själv i kragen och köpte en haha), och sen köpte jag en present till Oscar eftersom han fyller år idag : ) GRATTIS!

Jobbar med Case i skolan nu, för er som inte vet är det som ett uppdrag/problem man ska lösa under två dagars tid, i år är vi ett företag som ska flytta in i nya lokaler, alla har blivit tilldelade olika roller, jag själv är någonting som kallas PR ansvarig, svårt att förklara vad det är för något .. men vi ska iaf skapa vårt eget "kontor" så ergonomiskt som möjligt, vi jobbar i ett program som heter IKEA homeplaner, jätte kul faktiskt =)

Har nu äntligen städat mitt rum, se här, LITE skillnad. Duktigt Malin : ) Som Ida E kommenterade, det är verkligen inte likt mig att ha sådär stökigt som det var, det händer 1 gång på 1000 så jag förstår hennes reaktion haha!





Tänkte att jag skulle lägga ut dagens outfit, Linns önskemål : )




Köpte kjolen på HM:s barnavdelning haha, vet att man inte ser så mycket, men den är hur söt som helst!


Avslutar med att berätta att trollkarln, Joe Labero som jag var och tittade på igår var heelt otrolig, satt där som ett frågetecken hela showen som varade i två timmar, heelt sjukt vad bra han är.

Nej nu ska jag gå upp och förbereda innan alla människor börjar ramla in.

Puss och hej



Godmörgöön.

Vaknade precis, så nu ligger jag och Linn här och små pratar lite om gårdagen. Kvällen blev riktigt lyckad, träffade en massa folk man inte sett på år och dar.
Allt vi hade köpt till kvällen, dvs. chips, morötter, parikor och dipp blev liggandes tills vi kom hem kl halv 3, då satt det riktigt fint i magen, haha!

Skulle inte ha jobbat imorgon, men Joel ringde och frågade om jag kunde jobba, så vad gör man inte.

Haha, måste bara visa hur mitt rum ser ut, KATASTROF!!!




Nu ska vi gå och äta frukost, hörs senare!
Ciaao!

Utgång ikväll.

Sitter här med Linn, vi har precis tryckt i oss en pizza, proppmätta är vi!  Ska väl snart ta några cider, och ett glas vin kanske ? = )

Först hade vi tänkt att bara hyra film och ta det lungt, men nu blev vi helt plötsligt as taggade på att dra ut! =D

Imorgon ska jag och min familj gå på Joe Labero, för er som inte vet är det en jätte känd trollkarl, fick därför byta min tid med sofia på jobbet.

Nej nu ska jag vara social mot Linnsan, skriver imorgon igen.




Tjingeling!

Måste bara få säga en sak ...

Vänner är det bästa som finns, släpper aldrig taget om er. Jag älskar er!



Jobb jobb jobb och åter jobb..

Heeelt slut ät jag.. Det visade sig att jag och Ida jobbade tillsammans idag iaf så det var ju trevligt = ) en tjej på jobbets buss kom aldrig så hennes mamma kom och hämtade henne så då fick jag och ida skjuts hem på samma gång eftersom vi bor påvägen hem till Maria = ) väldigt gulligt av dem.

Ledig imorgon, eller ja, jag jobbar hemifrån istället, slutar tolv annars så då kan jag passa på att soova ut riktigt ordentligt, ska bli helt underbaart!
Jaaa, vad händer i helgen alla glada? För min del är det fortfarande inte bestämt, förmodligen utgång på lördag, yey :D


Nej nu ska jag kolla vidare på Hells Kitchen ; )

Skriver imorgon igen.



 PUSS!

Schooltime.

Tog med mig min dator idag eftersom jag håller på med ett projektarbete på 100 p, skönast att ha allting på samma ställe : )

Har inte så mycket att säga för tillfället, så jag uppdaterar igen senare !


Ciaao

Jahajaa.

Idag hade vi som sagt var friluftsdag, riktigt kul haha. Rikitgt sjuka grenar dem hade kommit på :P mycket skratt blev det.

Körde min sista lektion i mitt paketpris idag =( ... får nog ta några till lite senare, men nu ska jag köra hemma så ofta det går.

Bokade halkbanan idag, den är på onsdag =D det är ju sjuukt långt till Gillingebanan, först tåget til Sthlm C, sedan tunnelbanan mot tekniska högskolan och därifrån buss till Gillinge, bara redan dit tar typ två timmar, sedan är det fyra timmars utbildning, men tror det kan bli roligt =)

Imorgon blir det jobb mellan 16-21.30, lite trist att jag och Ida inte jobbar någon dag tillsammans alls den här veckan =/ men men ..


Nej nu måste jag ta tag i pluggandet, skriver imorgon igen.




Tjingeling!

Hoooomee.

Skönt att var hemma. Är heelt sluut i mina fötter. Inte blev det mycket sittande i kassan för min del inte, utan jag fick spring runt och göra en massa annat, ganska skönt iofs eftersom tiden går äännu fortare då, haha!

Friluftsdag imorgon på gröndal, verkar som det blir något liknande mot vad det var förra gången och det var roligt så det kan nog bli en trevlig dag : ) vi har inte riktig friluftsdag eller vad man säger, vi har en massa olika andra grenar, såsom hoppa säck osv haha :P


Nej nu ska jag titta på TV, skriver tomorrow igen.

Puss på er!

Så less på SL.

Är så less på att dem inte kan vänta in bussarna som fastnar i broöppningar... Ibland kan dem göra det, men inte alltid! Jag menar, det handlar om typ 2-3 minuter dem måste vänta.. Jag missade både bussen OCH tåget, hur irriterande är inte det?




Jaja, idag blir det som sagt var jobbet i fyra timmar, ska bli ganska kul ändå =) tiden går så fort.

För dem som bryr sig, hette han Magnus (från melodifestivalen som var på vår personalfest) Bäcklund i efternamn haha :P

Tjingeling


GAH!

MÅSTE bara visa vad jag har hittat, en riktig ögonsten... Jag SKA ha den.















Sony Cybershot T70


Godkväll

Har nu kommit hem, äntligen.

Skolfotot vart bättre än förväntat, alla förutom en person som var närvarande hade tagit med sig något som infattade vårt morgontema så det blev faktiskt väldigt lyckat :) fick många kommentarer om min underbara morgonrock hihi.

Körskolan gick lysande den med, ska gå och boka halkbanan på onsdag eftersom han tycker att jag är mer än redo för det! Sånt är alltid roligt att höra : )

Imorgon blir det jobbet mellan 17-21, det var Minna, henne jag pratar så bra om och till henne är det inte så svårt att säga ja till eftersom hon är så himla gullig jämt =) fyra timmar är ju ingen big deal direkt heller så!


Nej du Linn, nu är det dags att vi träffas igen, nu har det snart gått för länge, miss you <3


Nu ska jag se om det finns något lockande på TV:n, skriver igen imorgon.


                      Vad sägs om att åka tillbaka flickor?


Puss på nosen.


Skolfoto idag.

Kom precis fram till skolan, sitter nu och väntar på att skolfotot ska vara. Vår klass har bestämt sig för att ha "morgontema" dvs. att jag ska ha min ljusrosa morgonrock jag köpte i Turkiet, sweet!

16.15 blir det körlektion : ) var även ute med pappa en sväng igår, gick jätte bra! Körkortet närmar sig, läääängtaaaaar!




Nej nu ska jag roa mig med någonting annat, hörs igen senare.

Ciaaao!


Äntligen hemma!

Nu har jag jobbat färdigt för dagen, blev inte ens fyra timmar utan bara 3.5 timme, sköönt. Stackars Ida som sitter kvar på jobbet fortfarande, hon slutar åtta .. fy fy.

Nu ligger jag i sängen och ska se om det går någonting bra på tv:n : )

Skriver igen imorgon.

Tjingeling.

Tralaalalaa

Personalfesten igår var grymt kul, precis som jag hade förväntat mig :) Vi eftersläntare fick maten, tre rätters direkt när vi kom in, dem andra hade inte hunnit äta så mycket, så det var ju kul ! Maten var heeelt fantastisk!
Magnus, som varit med i melodifestivalen var där och sjöng för oss, maaassa schalgerlåtar, hur kul som helst! NU kommer jag inte ihåg vad han heter i efternamn så får återkomma med det senare när jag vet haha! Senare efter det var det en DJ där som också spelade en massa bra musik!
Finns så mycket att säga om gårdagen så jag avslutar här med att säga att vi hade en massa galna lekar också, haha!


Nu var inte det här det vi åt, men det här
upplägget var så fint så jag tog den =)



Jobbar idag, tog christoffers tid eftersom han skulle på dop, tyckte lite synd om honom :P Däremot skulle han jobbat 14-22.15 (stängning) men jag lyckades prata till mig så jag inte behöver jobba mer än fyra timmar haha! Jobbar mellan 14 och 18!

Inatt kommer mammi hem från Toscana, Italien. Hon har varit där med FEM tjejkompisar, snacka om att dem måste haft det rikitgt roligt :D Har verkligen saknat henne, en vecka är ändå ganskaaaa lång tid när det är någon som åker bort i familjen så nu förstår jag vad hon menade när hon sa att veckan när jag var i Turkiet gick så långsamt haha!




Uppdaterar senare, Puss på er så länge.


Personalfesten, here i cooome : )

Sitter nu i lunchrummet och väntar på att mina två arbetskollegor ska bli klara så vi kan bege oss mot personalfesten :D Hoppas och tror att det blir en grymt rolig kväll!

Tack vare Mina, min ängel till kassaledare fick jag gå tidigare, slutade egentligen 21.15 men hon släppte mig halv 8 eftersom hon är världens bästa!

Skriver imorgon igen och berättar hur det var!



Puss på er så länge.

Så himla arg och besviken...

Som jag berättat hålls en personalfest för Ica Maxi ikväll. Jag kollade med min kassaledare att allting var okej och hon sa "Ja alla som har anmält sig får gå" Vad bra tänkte jag eftersom jag anmält mig till den för ungefär två veckor sedan. Bara för att vara på den säkra sidan ringde jag in till jobbet imorse bara  för att kolla att allting var i sin ordning, DÅ fick jag chockbeskedet, jag jobbar till 21.15 ..... !!! Jag frågar hur det kan komma sig och hon svarar "Ja, eftersom det var så många som anmälde sig till den kunde inte alla gå och får därför åka dit efter jobbet" Ja men TACK för att man har fått veta det, jag menar, hade inte jag ringt in och kollat hade jag inte dykt upp på jobbet ju!?

Herregud säger jag bara, blir så himla besviken, hade ju planer med Sofia och Hanna innan, men dem sprack ju förstås ....





Godmorgon alla glaada : )

Sovmorgon är aldrig fel, börjar 11 idag hihi.

Idag blir det först skolan till klockan 15 och sedan bär det av till jobbet och där blir jag till stängning idag =/ men men så kan det vara ibland, gör iofs inte så mycket eftersom tiden går så himla fort = )

Personalfesten närmar sig, ja den är ju imorgon :O .. Hoppas verkligen att vi hittar någonting på stan, kommer bli lite tajt om tid men det där ska vi nog kunna ordna ; )

Hahaa måste ju nästan skriva något åt Idas mamma, hon är helt överlycklig för att jag börjat blogga, för nu har hon någonting att göra om dagarna, haha vad Gullig hon är. =P



Nej nu ska jag gå upp och äta frukost, uppdaterar igen senare!

Tjingeling.








Fy mig.

Försov mig imorse så jag lyckades missa studentpratandet om flak osv. men men får väl ta information av min vän Emma som är duktig med att komma i tid till VIKTIGA möten :D

Idag blir det körsklan igen som sagt, längtar verkligen eftersom jag ääälskar att köra bil!

På fredag är det personalfest på Torekällberget. Jag, Sofia & Hanna har inte den bleekaste om vad vi ska ha på oss. Det är nämligen schlagertema och vad har man på sig då?! Kjol, klänning, eller vad? :O
Jaja, förhoppningswvis löser vi det på fredag på stan, visst tjejor ? : )




Nej nu måste jag fortsätta med mitt arbete i människan socialt & kulturellt.


Pussipuss.

Woohoo

Nu har jag varit ute och åkt bil och det gick så bra såå : ) Däremot var jag så inne i min bilvärld att jag glömde fråga hur långt jag hade kvar ungefär innan jag får boka halkbanan, haha! Får göra det imorgon istället, ska köra igen då: )


GRATTIS IDA!
Du fick jobbet = ) kommer bli riktigt kul att få jobba ihop med ännu en man känner utanför jobbet ! hihi.




Pussis

Körlektion idag : )

Idag ska jag ut och brumma med körsskolans bil. Idag är det nog statstrafiken som gäller, enkelriktade gator och liknande. 
Inte så många lektioner kvar i mitt paket. så förhoppningsvis får jag veta när jag får göra halkbanan idag. =)

Skriver igen senare för att berätta hur det gick !

Puss på er.


Bättre sent än aldrig, visst? Haha

Idag fick jag ett ryck som ledde till att jag startade en blogg haha. Men visst brukar man väl säga bättre sent än aldrig?

Well well, fick igår veta att Ida, min käre vän ska på jobbintervju hos oss på Ica Maxi idag, blev förstås väääldigt glad!
Håller tummana för dig gumman, men jag vet att det inte kommer vara några problem = )

Puss på er.


RSS 2.0