Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Vilken helg det har varit.
I fredags jobbade jag till sju och därefter begav jag, Ida och Linn oss till Dalparken för att fira Sandra, blev dock nyktert för min del eftersom jag började jobba tio dagen efter.
På lördagen var jag hos mamma och pappa och åt efter jobbet, min mormors syster var här från Öregrund så kände att jag ville träffa henne, har inte gjort det sen mormors begravning..
Därefter begav jag mig hem till Ida där Emma även var, för att läsa om vad som hände kan ni vända er till Idas blogg, kvällen blev kanske inte riktigt som vi hade tänkt oss.. men till slut så blev det roligt i alla fall.

Nu är det bara åtta dagar kvar tills Christofer är hemma igen, längtar så otroligt mycket!


T o r s d a g .

Idag jobbade jag mellan 11-16, därefter åkte jag och Sofia ut till Tveta och tog en powerwalk i 5 km spåret, skönt att göra någonting efter jobbet istället för att bara åka hem och lägga sig i soffan.
När vi var tillbaka hemma igen dröjde det inte länge innan jag begav mig till Sophie, vi åkte och handlade lite fika och satt ute och pratade om allt. Lite senare kom även Erik, vi gick in för att kolla på tv ett tag och nu är jag hemma.

Imorgon jobbar jag 14-20, hoppas på att få gå tidigare då en kompis tänkt fira att hon fyllt år!


Onsdag.

Tanken var att jag skulle gå på både step och core idag tillsammans med Emma, men jag glömde mitt bankomatkort hemma så kunde inte betala parkeringen, så fick åka hem och hämta den först så det blev bara core, dock ett stenhårt pass, tjejen som leder det passet är crazy haha.

Därefter gick jag och Emma till kolgrillen och köpte mat och satte oss ute, mys!

Tanken var att jag skulle med ut till Tveta med Linn och Emma sen för att springa, men eftersom jag lovat Sophie att jag skulle hämta henne från jobbet och sen ta en kaffe hos henne ville jag inte ändra på det, har ju ändå redan tränat idag i alla fall!

Får se vad det blir för träning imorgon, gick inga roliga pass innan jag börjar jobba klockan fyra, kanske blir en sväng ut till tveta då istället.


Nu är det bara tretton dagar kvar tills han är hemma igen, hoppas det fortsätter i den här farten för min del haha!

Storebror fyller år <3

Vaknade av att Ida skickade sms och frågade om jag skulle följa med och träna vid tolv.
Egentligen hade jag velat gå på något pass idag men det går inga nu på förmiddagen som tilltalar oss båda så det blir till att sätta ihop ett eget pass.
Jag har inte kunnat träna på över två veckor eftersom jag haft bihåleinflammation och den värsta hostan/febern någonsin, kan helt seriöst inte komma ihåg att jag varit så sjuk någon gång innan, så nu är det verkligen på tiden att komma igång igen!

Är ledig idag, ska till min storebror lite senare idag som fyller år!

Nu ska jag ta och äta något och sen göra mig iordning för gymmet!


Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Tanken var att jag skulle sätta igång med träningen idag, men självklart kommer min mens och jag har inga värktabletter hemma, så blev genast otaggad .. Får vänta tills imorgon.

Idag jobbar jag 16-22, sen är jag ledig tisdag, onsdag igen, lugn jobbmånad men ibland känns det inte ens värt pengarna att jobba, man behöver vara ledig också!

Nu är det bara 16 dagar kvar till min pojkvän är hemma hos mig igen, tiden har gått hyfsat fort hittills, så jag hoppas det fortsätter så. Är tack vare mina vänner och min familj, dem får mig att tänka på annat än tid!

Vänner får man aldrig nog av.

Rastlös som jag blev när dem hade dragit satte jag igång med att ändra min design, kändes som att det var på tiden, är nöjd med resultatet faktiskt!


Efter att jag varit hos farmor och farfar igår åkte jag hem till Sophie där även Erik var, dem hade grillat så maten stod på bordet när jag kom dit, inte helt fel!
Efter några timmars spel på hennes veranda blev det lite för kallt för att sitta kvar utomhus så vi tog vårt pick och pack och åkte hem till mig, satte på en film och sen sov dem kvar här, mycket trevligt!

Idag har vi varit på Mcdonald's och käkat frukost/lunch och sen åkte vi förbi konsum och hyrde Unstoppable, grym film!
Nu har dem gett sig av och jag funderar på om jag ska kila upp till min bror, hans tjej och deras dotter ett tag kanske? Lite senare kommer Linn hit ett tag.


Nu ska jag städa undan lite här hemma, skriver igen senare!

Prisvinnare!

Gårkvällen blev mycket lyckad, god mat och dans!
Jag och Ida vann faktiskt pris för finast klänningar, fick många komplimanger för den klänningen, mer än roligt!
Vi vann biljetter till ett band som ska spela där uppe ikväll, just D. Just nu känner jag mig inte så taggad på det men det kanske kommer lite senare.

Vid fyra kommer mamma och pappa och hämtar mig, vi ska åka ut till farmor och farfar och äta lite, därefter ska jag träffa Sophie.


Vill bara skriva av mig om hur stor saknaden är för min pojkvän nu, är väldigt tungt emellan åt men det är väl bara att bita ihop antar jag, den första juni kommer dem hem, önskar det vore imorgon...


Middag med temat Gala.

Dålig uppdatering från min sida men har helt enkelt inte haft tid!

Idag jobbar jag mellan 15-18 för att sedan bege mig till Torekällberget där vi ska ha middag med jobbet med temat gala. Jag har lånat en lång marinblå samettsklänning av min mamma med djup urringning i ryggen och veckad framtill, hur fin som helst. Återkommer med bild på den efter kvällen.

Det har redan gått två veckor sen min pojkvän gav sig av, och är nu bara tre kvar innan han är hemma, saknaden är enorm och jag längtar efter honom varje dag, men jag vet att han gör sin livs resa tillsammans med sina närmsta vänner så han har det mer än bra där borta.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning.

Ha en trevlig kväll, för det vet jag att jag kommer att ha!


Underbara dag.

Sitter hemma hos mamma och pappa och har precis ätit middag.

Imorse var jag på ett möte på banken om ett lånelöfte för en lägenhet, det gick hur bra som helst så nu är det bara att börja leta! Hihi.

Har legat på Sophies tomt tillsammans med henne och Sophie hela dagen och solat, lite senare åkte vi ner till vattnet och la oss där, hit kom även Linn och Hanna, mycket trevligt!

Blir filmkväll tillsammans med dem ikväll hos mig, hörs senare!

Puuss

Tolv timmars tidsskillnad.

Sorry för dålig uppdatering men har inte varit hemma.

Det slutade med att vi var ett helt gäng hemma hos Erik i lördags, det blev kubbspel och sen utgång på det.
Det slutade med att jag följde med Sophie och Erik hem och sov i hans gästrum, på söndagen åkte vi först till Mcdonald's och sen hem till Sophie för att lapa sol ett tag innan jag började mitt arbetspass klockan tre.

Idag har jag jobbat mellan 9-15 och därefter åkte jag hem, somnade till i soffan en stund och har nu pratat med min älskade pojkvän över facebookchatten i över en timme, dem är 12 timmar efter oss så han bestämde sig för att somna om en stund igen, haha sötnos. Grabbarna skulle tydligen surfa idag, hur coolt låter inte det? Min kille är på Hawaii och surfar!

Ringde till Tele2 idag och fruktade för min kommande faktura med tanke på att vi skickat rätt mycket sms sen han åkte, men det sjuka är att jag skickar gratis till honom eftersom han har samma operatör som mig, han betalar ungefär 2 kr/smset så det var ju inte farligt alls, rätt sjukt att jag skickar HELT gratis? Klaga gör jag inte i alla fall!

Om ett tag kommer Linn, Chrille och Emma hit, får se om Sophie och Erik också kommer kanske?

Ciaaao.

Vad gör man inte?

Jobbdagen gick rätt fort idag, fick dessutom gå en halvtimme tidigare, skönt!

Sitter nu hemma på Eriks balkong och väntar på att min pojkvän ska logga in på fb, vad gör man inte när han befinner sig på andra sidan jorden? Då tar man med sig datorn dit man ska så man kan vara tillgänglig eftersom han inte har så många tillfällen att sitta framför datorn.

Hörs senare, puuuss!


Trött tjej.

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår, men jobbade mellan 07.45-15.00, när jag kom hem slocknade jag först en gång och sov till sex, vaknade, somnade om och sov till åtta, vaknade, somnade om till tio, vaknade, var vaken en halvtimme ungefär innan jag gjorde mig i ordning för sänggång på riktigt, tror inte jag är helt frisk än va?

Idag har Ida firats för att hon fyllt år och därefter åkte jag över till mamma och pappa en sväng.
Tänkte faktiskt sova där någon dag nästa vecka (lär iofs bli fler än en gång) och bli lite omhändertagen. Så trist att somna själv om kvällarna, så kan vara skönt att få komma bort lite till dem och känna sig liten igen.

Imorgon jobbar jag mellan 10-17 och därefter tänker jag hänga med Sophie som också är sjuk... men eftersom jag själv också är det så spelar det ju ingen roll, då får vi båda lite sällskap!

Nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i sängen och sussa.
Hörs imorgon.

Puss.


Sleepover.

Har hängt med Sophie hela dagen, vi är sjuka tillsammans.. Dock tänkte vi båda gå till jobbet imorgon så vi får väl se hur långvariga vi blir där.

Nu ligger jag Sophie och Erik och kollar på Not another teen movie, dem är snälla och sover över här för att göra mig sällskap, thanks! Blir som sagt väldigt ensamt när det vanligtvis springer omkring en pojkvän här hemma också..

Nu tänker jag snart gå och lägga mig, dem checkar in i soffan!

Natti natti.

Vuxenpoäng till mig!

Måste börja det här inlägget med att gratta min kära vän Ida som fyller 21 idag, forever 21 eller vad brukar man säga? Haha

Snart kommer Sophie hit och gör mig sällskap, blir lätt väldigt ensamt när pojkvännen inte är hemma och när man dessutom är sjuk, vill bli frisk nu och kunna återgå till jobb och träning.

Igår fick jag förresten ett samtal från banken om att ett möte skulle kunna äga rum nu på tisdag, såå spännande!
För er som inte vet är min plan att köpa en lägenhet, dels för att jag och Christofer skulle tjäna på det och dels för att det är bra att komma in på marknaden och med en bostadsrätt kan man ju egentligen inte förlora några pengar som man gör med en hyresrätt, betala, betala, betala - ingenting tillbaka.. Värdelöst!
Så vi får se vad dem säger!

Nu ska jag ta en dusch så jag förhoppningsvis känner mig lite mer som en människa igen!




Glad tjej.

Vaknade för en liten stund sen och kunde inte somna om.
Har vaknat flera gånger under natten pga. näsan, får ju dåligare med luft när den är helt igentäppt..
Min pojkvän ringde till mig igårkväll, jag blev jätte glad över att få höra hans röst igen, vi har bara pratat över fb innan så det kändes väldigt bra!
Nu saknar jag honom förstås ännu mer men jag vet att han har det bra där borta och tiden går rätt fort ändå, det har redan gått en vecka imorgon av fem.

Idag ska jag träffa Sophie, vet inte vad vi skka hitta på men blir inga större ansträngningar med tanke på hur jag mår.

Nu ska jag titta på teve ett tag.


Kors i taket!



Tänkte chocka mina vänner med att börja skriva här i bloggen igen.

Anledningen till varför jag slutade förrut var för att jag träffade Christofer och vi var nästan jämt hos honom så det blev aldrig någon tid eller lust över till att skriva här, men nu för er som inte vet så bor vi i en lägenhet tillsammans sen i juli förra året, så nu har jag väl egentligen ingen ursäkt längre? Haha.

I torsdags åkte min pojkvän iväg på fem veckors äventyr i USA tillsammans med tre vänner, det är tufft emellanåt men med tanke på att jag har alla mina vänner och min familj så ska det nog gå bra, är glad för hans skull som gör en sån här resa, är ju något avundsjuk!

I fredags var jag och mina tjejer på kryssning, kunde varit roligare men vi gjorde det till vad det var så blev rätt lyckat i alla fall, bortsett från förkylningen som började smyga sig på redan i början av förra veckan som sedan utvecklades till bihåleinflammation, så nu ligger jag här helt utslagen i soffan.. Får trösta mig med att jag i stort sätt aldrig är sjuk, för när jag väl blir det får jag allting på samma gång, men det är i alla fall på bättringsvägen och jag hoppas på att jag kan gå till jobbet på torsdag igen!

Nu ska jag snart pallra mig ner till affären för att hämta ut mitt paket från HM.
Skriver kanske igen senare.

Tjingeling.



RSS 2.0