Friday.

Step-passet imorse gick hur bra som helst, tog verkligen ut mig riktigt ordentligt.
Efter att jag slutat skolan åkte jag förbi inredningsbutiken i Roselund och köpte en väggtext till vardagsrummet, dem hade halva priset på alla väggtexter nu så betalade 139:- bara!
Återkommer när jag har haft tid att pilla upp den på väggen.
Om en timme är det dags att ta tag i tvätthögen, sen vid sju tiden kommer Sophie över på en myskväll!
Imorgonbitti blir det först aerobic 60 min och core 30 min innan det är dags för mig och Linn att åka upp till Sthlm för lunch och lite shopping, vad som händer på kvällen får vi se!

Slut.

Efter jag kom hem från träningen och hade duschat totaldäckade jag i soffan.
Trist dock att det bara blev step idag, men imorgonbitti 06.30 står jag redo där igen!
Efter det blir det skola och sen får vi se om jag träffar Sophie ett tag, jag har i alla fall tvätt tid imorgon som tur är, har Mont Everest i tvättkorgen haha!

Att bara vara i.

Jag har länge velat ha en sån här "overall" att bara kunna hoppa i när man kommer hem efter träningen eller när man bara är hemma och gör ingenting så idag beställde jag en från ellos. Med rabattkod kostade den 149,50:- med fri frakt, ganska bra pris faktiskt haha.

Saknaden är stor.

Pratade precis med Frida, hon kommer hem på torsdag, saknar henne så enormt mycket! Ser fram emot att få se henne, men man kommer ju inte vilja stå bredvid henne ... Hon kommer ju vara svart haha!
Ikväll blir det tyvärr bara 45 min step då dem har förlångt powerstriken till en timme och därmed försvinner corepasset, men men det är ju step imorgonbitti igen så!

Ett kap.

När jag vaknade imorse hade jag lite ont i halsen och kände mig allmänt hängig så jag beslutade mig för att stanna hemma.
Nu mår jag däremot bättre så för en stund sen var jag ner på stan för att byta mina träningsskor jag köpte för några dagar sedan då jag kände att dem tryckte en aning på ena stortån.
Jag betalade 799:- med ett presentkort på 100:- när jag lämnade in ett par gamla skor. För de skorna jag bytte till fick jag betala 400:- på rean istället för 800:-, sjukt nöjd!
Här är de nya

Långt inlägg.

Jag somnade förut och sov i en och en halv timme! Drömde en jätte sjuk dröm om att jag och Sandra var påväg hem från en semester, jag lät henne övningsköra fast än att jag inte hade tillstånd. Hon kör av vägen och vi voltar ner i ett dike. Alltså den där känslan när vi voltar, det kändes så sjukt verkligt, undra om det känns så i verkligheten också.
Ingen av oss fick några allvarligare skador som tur var, dock var bilen totalkvaddad. Obehaglig dröm.
Mötet gick jätte bra, känns kul att kunna vara med och påverka vad som sker/ska ske.
I förrgår köpte jag färg och tillbehör för att måla min hallspegel som idag är i ek till vit eftersom det skulle passa mycket bättre. När jag idag satt och räknade på vad det skulle kosta mig att köpa en ny istället och slippa kladda skillde det inte mer än cirka 80-90 kronor så jag åkte och lämnade tillbaka färgen och köpte en vit istället! Återkommer med bild när den är uppsatt!
Nu ska jag äta något och sen bädda ner mig i soffan!

Eterhämtning.

Hela den här skoldagen har varit segare än vanligt, har inte haft ork till någonting egentligen men såg i alla fall till att bli klar med det jag var tvungen till.
Nu ligger jag i soffan och känner hur tunga ögonlocken är, ska nog sova en stund så jag är pigg på mötet sen.
Efter mötet ska jag möta upp Sophie för en middag på stan!

Död tjej.

Ligger nedbäddad i sängen nu, helt slut.
Båda passen gick jätte bra, imorgon blir det vila eftersom det inte går några roliga pass.
Klockan 17.00 ska jag infinna mig på mötet med HSB men dess för innan blir det skola som vanligt.
Nu ska jag kika runt lite på datorn sen säger jag upp mig.
Natti natti!

Bra helg.

Efter att vi slutat skolan åkte jag och Linn först till Hedlandet och därefter ut till Moraberg för att inhandla en del nödvändighter.
I lördags vart det först middag här hemma med min storebror, några av hans vänner och Sophie. Därefter gick jag och Sophie över till Emma där Linn och Rebecka var för att sen ta en taxi upp till Stockholm, det var en av de roligaste kvällarna på länge!
Jobbade mellan 15-21 igår och herregud vad trött jag var, men det var det lätt värt!
Skippar träningen idag, är fortfarande jätte trött, men imorgon blir det X-fit en timme och Step en timme.
Nu ska jag slöa i soffan ett tag sen får jag se hur resten av den här dagen ser ut!

Förnyelse i garderoben.

Emma, Hanna, Sophie & Rebecka gick precis ner på stan för att ta ett glas på Park men eftersom jag börjar halv nio imorgon kände jag att jag hellre ville kunna köra till jobbet så jag stannade hemma!
Hela dagen har jag och Sophie tillbringat i Skärholmen, i Kungens Kurva och på Willys.
Jag fick med mig ett par nya träningsskor, fyra toppar och ett halsband hem, visar bilder imorgon, blev inga bra bilder nu när det är så mörkt, bilderna blir inte rättvisa!
Klockan sex imorgon kommer Björn, en vän till honom och Sophie hit för middag, därefter blir det som sagt utgång uppe i Stockholm! Tror det kan bli en riktigt lyckad dag faktiskt!
Nu ska jag äta det lilla godis jag köpt framför American Pie 2 och sen tänker jag gå och lägga mig och ladda batterierna för imorgon!

Ute i skogen.

Promenaden idag blev jätte bra tack vare det fina vädret!
Nu sitter jag hemma med Torsten i knäet och tittar runt på olika hem
sidor efter kläder jag ska hålla utkik efter imorgon när jag, Sandra och Sophie åker upp till Skärholmen, can't wait!
Vid fem ska jag gå ner till gymmet för 45 min step och 30 min core!

Intensiv dag.

Det blev en väldigt intensiv dag idag. Först skola till halv tre och sen direkt till jobbet för att stänga.
Var rädd för att Torsten skulle ha lekt rövare här hemma men allt var i sin ordning när jag kom hem, så han fick lite godis som belöning!
Snodde en bild av Linn!
Imorgonbitti ska vi i klassen ut till en stor sjö utanför Tumba, det tar cirka 2,5 timme att gå runt där, känns ju helt okej om vädret håller vad det lovat!
På kvällen sen blir det step och core tillsammans med Hanna!
Min storebror ringde mig tidigare idag, det blir utgång med Sophie, honom och några av hans vänner inne i Stockholm på lördag, blir säkert lika roligt som det alltid blir. Innan dess ska vi alla äta middag här hemma!

Onsdag.

Passen igår gick bra, är helt mör i kroppen idag..
Eftersom det inte går några roliga pass idag så tog jag ett extrapass på jobbet.
Nu ska jag äta lite frukost och sen bege mig mot skolan!

Effektiva.

Sitter i skolan och har egentligen lunch en halvtimme till, men min projektgrupp bestämde sig för att träffas lite tidigare för att sedan kunna gå hem lite tidigare.

När jag kommer hem ska jag laga mat, orkade inte göra det igårkväll så har inte ätit mer än ett äpple och två riskakor till lunch, då kan jag ju passa på att göra en matlåda tills imorgon också, haha.

Ikväll blir det en timmes X-fit och en timmes Step.

Den läskiga maskinen.

Medan jag damsög här hemma sprang Torsten för livet så långt ifrån den läskiga maskinen som möjligt. Han ville ändå på nått sätt vara med och se vad som hände för han kikade fram bakom hörnen lite då och då haha.
Nu ska jag snart byta om till träningskläder och sen gå ner till gymmet. Skippar dock powerstriken idag, känner att mina ben inte riktigt gillar allt hoppande just nu!

Måndag igen.

Har lunch nu och därefter klassråd och sen slut för dagen.
När jag slutat tänkte jag cykla direkt till Sophie för en kaffe, sen ikväll blir det powerstrike, core och aerobic!


Torsten vaknade 5 inatt och skulle gosa, han låg verkligen på mitt ansikte och somnade inte om förrän klockan var runt 6. Både mysigt och jobbigt på samma gång eftersom jag inte är van vid att bli väckt sådär haha!

En lunch hos farmor & farfar.

Det var jätte mysigt hos farmor och farfar, och maten dem lagar är alltid så himla god! Idag blev det potatisgratäng och fläskfilé.
Dem köpte en hund här för ett tag sen, hon kan vara det sötaste jag sett.
Nu ligger jag och Torsten och myser i soffan, väntar på att klockan ska bli nio då Äkta Människor börjar! Sista avsnittet idag tyvärr...
Nästa veckas träningsschema är likadant som förgående vecka, börjar verkligen se/känna resultat nu och det känns så bra, att träningen verkligen ger utdelning!

Godmorgon söndag.

Vaknade utvild vid tio med Torsten vid fötterna, han är ju så gosig!
Det första han gjorde precis när jag hade somnat igår var att hoppa upp på en kartong, då gav sidorna vika och han fastnade där inne så han satt och jamade när jag hittade honom haha!

Torsten.

Efter att jag hade ätit middag hos Sophie och hängt lite där så åkte jag hem till Linn där även Christin var.
Nu har Torsten bosatt sig här en vecka framåt, känns lite småkonstigt att ha han springandes här, han passar liksom inte riktigt in haha, men det blir nog mysigt att få lite sällskap : )
Nu ska vi snart sova!
Natti

Lördag.

Åh jag blev precis hembjuden till Sophie och hennes familj på middag ikväll, det blir grillat! Guud vad underbart.

Lyckad kväll.

Gårdagen blev väldigt lyckad!
Vin och charader med Linn, Johanna & Sofia, den ena charaden värre än den andra haha!
Kom hem från gymmet nyss och ska strax ta en dusch, och sen äta lite!
Ikväll kommer Torsten hit men dessförinnan ska jag nog träffa tjejerna en sväng.
Imorgon blir det lunch hos farmor och farfar, får se om jag ska köra spinning innan det!

Vinmys.

Har inte gjort speciellt mycket fram till nu på eftermiddagen förrutom att handla.

Nu har jag städat och plockat omkring här hemma ett tag, satte även upp den här!
Om en timme ska jag hämta Linn. Vi ska dricka vin tillsammans med några tjejer från jobbet som sagt, mycket trevligt! Hon sover nog här eftersom Chrille ändå jobbar natt!
Imorgon är det aerobic och core och därefter får vi se vad mer som händer!

Morgonmänniska.

Jag vaknade innan jag hade ställt klockan imorse, min kropp ville gå på step så så fick det bli haha.
Jag har aldrig haft några problem med att gå upp på morgonen, väldigt skönt i de här lägena!
När jag kom hem tog jag en dusch och sen kröp jag ner i sängen igen och sov tills nu, nu blir det lite mer frukost!

Valet och kvalet.

Kom hem från tränigen för en stund sen, har precis ätit lite och ska snart ta en efterlängtad dusch!
Är kluven över om jag ska ta mig upp imorgonbitti för 45 minuter step, vet hur nöjd jag är efter...
Imorgonkväll blir det vin tillsammans med Linn och Sofia (Förhoppningsvis kommer Johanna också). Vi har inte umgåtts sen min inflyttningsfest så det ska bli trevligt!

Glad tjej.

Ibland har man tur.
Jag har varit inne och tittat på den här tröjan vid ett flertal tillfällen men den har inte funnits i min storlek. Nu gick jag in igen, utan att förvänta mig att den skulle finnas, men nu fanns den!!! Så klickade hem den på tre röda!

Nyheter i vårgarderoben.

De här sakerna klickade jag hem från HM idag, älskar skorna!

Mer detaljer.

Det här var bla. de saker jag fyndade i kartongen.
Bokstäver
Tavlor

Inviger balkongen.

Efter föreläsningen slutade vi så då köpte jag och Linn med oss lite lunch hem hit och satte oss på balkongen!
Därefter kom Natta hit, henne har vi nog seriöst inte varit med sen vi gick i årskurs 7, haha. Vi tittade på lite gamla bilder som jag hade i ett fotoalbum, gud vad liten man var!

Föreläsning

Sitter på föreläsning i skolan, till en början var det rätt intressant men nu har jag lessnat. Vi slutar vid lunch idag, vi får en uppgift att jobba med så ska se till att göra klart den på en gång! Ikväll blir det step, core och powerstrike! Tänkte lägga upp bilder på de fynd jag gjorde i den försvunna flyttkartongen när jag kommer hem!

Några frågetecken mindre.

Kom precis hem från mamma och pappa, var skönt att få prata av sig lite om allt som sker just nu. Många frågor, men få svar som sagt. Tror iofs att vi kom fram till det som är bäst!
Jag hade en flyttkartong kvar där, det redde ut en del frågetecken om vart vissa saker tagit vägen någonstans haha!
Ringde till farmor och farfar tidigare, bjöd ut mig själv på lunch klockan två på söndag, dem uppskattar ju så mycket när man kommer så kände att jag ville göra det, var ett tag sen jag träffade dem nu!
Nu blir det häng framför tvn en stund innan det är dags att krypa till sängs!

Hälsokost.

Det fick bli kyckling med broccoli, tomat och bearnaisesås!
Nu går jag över till Sandra en stund och hänger där tills det är dags att gå till gymmet!

Vardagslyx.

Under lunchen idag gick jag och Linn hem hit. Hon skrev klart sin praktikrapport och jag hann tvätta!
Nu sitter jag i soffan, tänkte äta något snart, kvart i sex ska jag vara nere på gymmet för en timmes step!
Imorgon blir det först skola, därefter ska jag träffa Sophie och sen på kvällen ska jag äta middag hemma hos mamma och pappa, ibland är det skönt att bli bortskämd med att få maten serverad!

Måndag.

Passen gick bra, har nu deckat i soffan.
Imorgon 06.30 blir det Aerobic och core! Sen lite senare på kvällen blir det även ett step-pass.
Idag fick jag bekräftat när jag skulle vara med på ett av HSB:s möten, ska bli intressant att se exakt vad det innebär!

Ett steg närmare målet.

När jag och Sandra var påväg hem från skolan satte vi oss nere vid kanalen och bara njöt av solen en stund.
Vid sex tiden ska jag gå ner till gymmet, nu startar nästa veckas intensiva träning!
Måndag - Core 30 min, Aerobic 60 min
Tisdag - Aerobic 30 min, core 30 min, step 60 min
Onsdag - (Inga roliga pass) Powerwalk 60 min
Torsdag - Step 45 min, core 30 min, powerstrike 30 min
Fredag - Step 45 min
Lördag - Aerobic 60 min, core 30 min
Söndag - (Inga roliga pass) Powerwalk 60 min

Uppe med tuppen.

Vaknade redan tio över sju idag, det gick inte att somna om så jag gick upp!
Glömde/orkade inte göra matlåda igårkväll när jag kom hem från jobbet så det hade jag tid att göra idag, så den står nu klar på diskbänken!
Nu blir det frukost i soffan framför rix morron zoo där Maria Montazami gästar!
Om 40 minuter ska jag börja gå mot skolan.

Varva ner.

När jag kom hem från promenaden tog jag en välförtjänt dusch och sen la jag mig i soffan en stund. Har precis gjort i ordning matlådan till jobbet, grönsaker och kött!
Ska snart sätta på mig de ursnygga arbetskläderna och ge mig av till jobbet.
Vill bara tillägga att jag tappat 5 cm i midjan, och det känns verkligen på arbetsbyxorna eftersom de är så stela, haha!

Söndag.

Igårkväll packade jag väskan och åkte hem till Linn. Vi hade beslutsångest över om vi skulle gå ner på stan en stund eller om vi bara skulle sitta hemma framför tvn. Det slutade i alla fall med att vi blev kvar hemma, haha.
Jag hade egentligen tänkt gå på bodypump nu klockan 11 men Linn och jag går en långpromenad istället. Man vill passa på att utnyttja det här fina vädret till hundra, det kan ju vända när som helst!
Klockan tre börjar jag jobba och jag stänger ikväll, känns okej eftersom jag ändå gör något av dagen innan jag sätter mig där!

9+ och strålande sol!

Varför gå hem och sätta sig i soffan när man kunde gå en powerwalk i det här underbara vädret?
Var ute i en timme och nu känner jag att jag kan sätta mig i soffan med gott samvete!
Förhoppningsvis ska jag träffa Sophie lite senare. Eftersom hon var ute och slirade igår så blir det nog inget annat än en film, men ingenting mig emot!

Det går bra nu.

Blev en lugn kväll igår. Åkte över till mamma och pappa en sväng och sen hyrde jag hem en film till datorn, ville inte göra något annat eftersom jag började 7.45 imorse.  
Klockan tre slutar jag idag och då tänker jag åka hem och lägga mig i soffan.
Nu har jag tränat flitigt i lite över två veckors tid och tänkt på vad jag stoppat i mig.
Finns ju ingen härligare känsla än när man börjar märka resultat av bra kost och träning.
Vägde mig hemma hos mamma och pappa igårkväll. Jag har tappat 2.5 kilo på ca två veckor!! Känns så bra, man blir bara mer och mer taggad till att fortsätta i samma riktning!

Smart tjej.

Har gjort i ordning mig för natten, men då fastnade jag framför en serie. The River... Det händer något spännande hela tiden så det går inte att slita sig hur mycket jag än vill! Har bara mig själv att tacka när klockan ringer 06.00 imorgonbitti!

Labyrint.

Det är inte lätt när det är svårt.
Just nu är dalar mina tankar väldigt mycket. Jag vet inte riktigt vart jag står, vad vill jag?
Det känns som ett av besluten är betydligt enklare än det andra, men är det rätt?
Livet är som en labyrint, man måste gå fel några gånger för att kunna hitta rätt, men när vet man om man har hittat rätt? Rädslan för att välja fel är stor, jag skulle vilja ha en spåkula och se mig själv om fem år. Vad gör jag då? Är jag nöjd med det beslut jag valde att ta?

Inneboende.

Kom nyss hem från Ida, gud vad fint dem hade det där hemma!
Step-passet och core-passet gick jätte bra, 06.30 imorgonbitti står jag och Linn redo på stepbrädan igen för att köra 45 minuter med Anneli!
Om en och en halv vecka får jag en inneboende i en vecka, ingen mindre än Torsten (Linn och Chrilles katt). Han bosätter sig här med dem åker upp till fjällen! Ska bli kul med lite sällskap, haha!

Få det överstökat.

Egentligen har vi redan slutat eftersom läraren vi skulle ha efter lunch skulle göra något annat så vi har ett arbete vi ska jobba med.
Jag och Linn beslutade oss för att sitta kvar och göra klart det istället för att bara gå hem och riskera att inte få något gjort.

Kort.

Blev ett väldigt kort träningspass för mig idag.
Eftersom jag inte hänger med till 100 % än så finns det inget utrymme för att inte hänga med när det är så mycket folk. Ville inte vara i vägen för dem som hängde med helt, så jag gick ut, idag. Haha.
Har ju gått på ett morgonpass aerobic hittills och ett kvällspass och det gick hur bra som helst för då var det inte så mycket folk, för då kunde jag göra fel några gånger innan jag gjorde rätt! Var dessutom schlagerinspirerat idag så det kändes som det var lite snurrigare haha.
Gör mig inte så mycket, tränar så pass mycket i alla fall!

All lycka till er!

Börjar känna rastlösheten i kroppen nu, vill bara gå ner till gymmet nu, men får vänta 45 minuter till innan jag beger mig.
Imorgon blir det först skola, sen lite ändrade planer i träningsväg. Det blir step och core och därefter ska jag och Linn hem till Ida E som precis flyttat ihop med sin kille, ska bli jätte kul att se hur dem bor!
En bild på mig och Ida från min inflyttningsfest den 4 februari.

Tillägg.

Vi slutade vid tolv idag och fick en uppgift att gå hem och jobba med.
Förra veckan ringde dem från möbelaffären där jag köpte soffan och sa att nackkudden jag hade beställt till hade kommit, så jag bestämmde mig för att åka upp och hämta den idag! Visst blev det fint?
Nu ska jag äta lite lunch och sen får jag se vad jag ska hitta på, klockan sju börjar aerobicen i alla fall!

Skön dag.

Vaknade fem minuter innan klockan skulle ringa idag, älskar när det blir så!
om 25 minuter står Sandra i min klass här utanför (även henne jag tränar med), redo att gå mot skolan. Jag känner att jag kommer spara bensinpengar nu när jag både går till skolan och går till gymmet. Känns ju inte helt fel!
Vi slutar redan vid lunch idag eftersom vi får med oss en uppgift hem så den ska jag skriva när jag kommer hem och sen invänta aerobicen som börjar 18.00!

Finns inget stopp i mig.

Sitter nyduschad i soffan, är helt mör i hela kroppen, kommer sova gott i natt!
Step är verkligen sjukt kul nu när man hänger med på i stort sätt allt!
Lite ändringar i träningsschemat då jag tittade fel på arbetstiderna för helgen.
Måndag - Powerstrike 30 min, core 30 min
Tisdag - Aerobic 30 min, core 30 min, step 60 min
Onsdag - Aerobic 60 min
Torsdag - Step 45 min, core 30 min, powerstrike 30 min
Fredag - Step 45 min
Lördag - Powerwalk 60 min & jobb
Söndag - vila & jobb
Nu ska jag ligga här i soffan tills det är dags att ta sig in i sovrummet!

Landar innan nästa träningspass.

Passen imorse gick hur bra som helst, trodde först det var ett skämt när klockan ringde men jag var uppe efter fem minuter!
Kom nyss hem från stan, tog en kaffe vid maren med Sophie, Hanna och Emma och nu sitter jag och Sophie här hemma hos mig!
Om 45 minuter ska jag bege mig ner till gymmet för en timmes step! Tagga!
Fick dessutom hem mina tränings-tights idag, så hoppas dem känns bra så jag kan inviga dem ikväll!

Lets go!

Jag och Sandra tänkte vara lite wild and crazy imorgonbitti. Vi tänker gå på aerobicexpress 30 min och core 30 min.
06.30 ska vi stå redo på gymmet! Ska se om jag får med mig Linn också! Hehe
Skola mellan 8.45-14.45.
Är jag inte allt för död när jag slutat så tänker jag gå på step 60 min på kvällen också, haha nuuu kööör vi!

Att ta rätt beslut.

Jag försökte blogga från mobilen igårkväll men det verkar inte som att det fungerade...
Jag var i alla fall hos Linn hela kvällen igår, vi hämtade mat från kolgrillen och hängde framför tvn.
Idag har jag varit i skolan, var kul att höra om allas praktikplatser osv.
Jag har dock en del att fundera över, hoppas jag fattar rätt beslut..
Klockan fem ska jag och Sandra stå redo nere på gymmet, första passet börjar 17.30, man måste tyvärr vara där en halvtimme innan för att inte riskera att bli utan passbiljett.
Nu ska jag snart äta något, passar på att tvätta det jag har nu innan jag ska gå ner till gymmet!

Beach 2012

Nu har jag skickat in både min uppsats och min praktikrapport, känns skönt att vara av med dem båda!
Imorgon ska jag gå tillbaka till skolan igen för första gången sedan den 22 december, känns rätt märkligt!
Min kära vän Linn var med på Vasaloppsspinning på gymmet imorse, hon var klar vid tolv tiden och skulle ringa mig därefter och berätta hur det gått, men hon har fortfarande inte hört av sig så jag hoppas hon lever och ringer snart haha!
Nästa veckas träningsschema:
Måndag: Powerstrike 30 min, core 30 min
Tisdag: Step 60 min
Onsdag: Core 30 min, Bodypump 60 min
Torsdag: Step 45 min, core 30 min, powerstrike 30 min
Fredag: Step 45 min
Lördag: Aerobic 60 min, core 30 min
Söndag: Vilodag
Ny vecka, nya krafter!

Solen skiner.

Det blev en timmes pw/joggingrunda utmed kanalen!

Pigg och utvilad.

Vaknade för en liten stund sen, sov väldigt länge idag så nu känner jag mig helt utvilad!
Eftersom det inte blir någon träning idag tänker jag ta en lång powerwalk, kan inte sitta still!
Vad som händer senare får vi se!
Filmen jag såg igår kan jag varmt rekomendera, hur bra som helst.

Som maskrosfrön för vinden.

Kom hem för ett tag sen.
Det blev älgfärsbiffar med bacon och hasselbackspotatis, underbart gott!
Verkar som det blir en lugn lördagkväll så jag hyrde precis en film direkt till datorn på headweb.com, Som maskrosfrön för vinden fick det bli, kanske ingen intressant titel men den verkar bra!
Ha en trevlig kväll allihopa.

Hembjuden på middag.

Ringde nyss hem till mamma och pappa för att se vad dem gjorde.
Det visade sig att vår gamla granne sen förr-förra huset skulle komma på middag (hon och mamma har varit nära vänner sen dess) och då undrade mamma om jag ville komma och äta med dem. Monika som hon heter betydde väldigt mycket för mig under mina tonår, hon var lite som en mentor för mig så det ska bli jätte kul att träffa henne igen då man aldrig ser henne längre eftersom hon numer bor i Stockholm.
Så klockan sex ska jag vara där!
Får se om tjejerna kanske vill se en film eller något ikväll, vore mysigt!

Skyndar på våren lite.

Jag tog en vända till upp på vinden i jakt på mina vårjackor och vårskor, hittade en hel del faktiskt! Får nog dock vänta ett tag till med att ta bort de lite tjockare jackorna, men det kändes bra att ta ner dem hit i alla fall för skorna kan man ju använda nu!

Tjuvstart.

I brist på ideér på vad jag skulle hitta på så fick jag för mig att ta ner balkongmöblerna från vinden, jag trotsar tanken av att snön kan smyga sig på någon dag, men nu har jag ändå ett tak över min balkong eftersom jag bor på andra våningen. I den förra lägenheten bodde vi på tredje våningen så då hade jag nog fått vänta ett tag till.
Nu ska jag bara få upp blomlådor och lite andra fina detaljer!
Här är i alla fall en bild på hur det ser ut nu!

Framsteg.

Aerobicen gick betydligt bättre än förväntat! Hängde inte med på allt, men på det mesta i alla fall! Blev 30 min core därefter också. Imorgon blir min ända vilodag den här veckan, känns helt underbart, min energi tar aldrig slut!

Nu sitter jag i soffan och äter kvarg med funlight, vad den här dagen har att erbjuda återstår att se!

Att våga utmana sig själv.

Tiden på jobbet gick väldigt fort!
Emma undrade om jag ville följa med ner till Barolo och dricka lite vin med några av tjejerna men jag känner nu att jag är väldigt trött så jag stannar hemma.
Imorgon tänkte jag utmana mig själv med att testa aerobic för första gången på riktigt.
Det första jag testade när jag började på World Class var aerobic, och det gick inte alls, så sedan dess har jag varit avskräckt från att gå på det.. men nu när jag hänger med rätt bra på step-passen så tänkte jag testa igen! Man måste ju våga lära sig någon gång!
Så klockan 10.00 ska jag vara nere på gymmet!

Avklarat.

Tog tag i att skriva klart det lilla jag kvar på uppsatsen. Så nu är den redo för att skickas in, underbart!
Nu ska jag göra mig i ordning, för om 30 min ska jag bege mig till jobbet!

Smart.

Tur att jag åkte hem till mamma och tvättade häromdagen för när jag kom ner till tvättstugan nu så hade jag tittat fel på tvätttid, hade mellan 7-12, haha!

.

När jag kom ur duschen hämtade jag täckte och kudde i sovrummet och kurade ner mig framför tvn, det dröjde inte länge innan jag somnade och sov tills nu.
Även fast jag tränade imorse blir man ju så taggad på att ge sig ut i det här underbara vädret, får inte nog av att röra på mig!
Har tvätttid nu klockan 12, tänkte jag skulle samla ihop det lilla jag har och gå ner med det!

Friday morning.

Slog mig precis ner i soffan, helt utslagen. Älskar step!
Nu blir det kvarg med funlight wildberries och sen en välförtjänt dusch!
Undra om man ska krypa ner under täcket ett tag till sen? Låter rätt lockande...

Middagssällskap.

Efter träningen följde Sandra med upp hit och åt middag tillsammans med mig! Det blev tunna kotletter idag med, med brocolli, tomat och sås!
Kom nyss ur duschen och ska bara göra mig klar för att gå och lägga mig, för 06.30 imorgonbitti står jag på stepbrädan med Hanna igen och kör igen!
Imorgon kväll tog jag ett extrapass på jobbet, så jag jobbar mellan 15-20, hade ändå inga planer så jag kände att jag kunde göra plånboken nästa månad en tjänst!
God natt!

Duktiga tjejer.

Efter att jag och Linn tagit en powerwalk på en timme åkte jag hem till mamma och pappa för att dammsuga och torka ur bilen, därefter åkte jag till CleanCar och tvättade av den, väl hemma kastade jag in bilmattorna i duschen och skrubbade rent dem med Yes och diskborste, hejdå allt grus och snö, välkommen våren!

Nu har vi suttit ett tag och kollat igenom varandras uppsatser och gjort de ändringar vi tyckte behövdes.
Kikade in på jotex för att se om jag kunde hitta en lampa till hallen, funderar på den här:

Hurtiga.

Alldeles strax ska jag åka bort till Linn, även fast det inte är lika fint väder som igår är det ju ändå torrt och det varken regnar eller snöar!
Lite senare i eftermiddag ska jag och Linn sätta oss ner med våra uppsatser och kolla igenom dem, det är alltid bra att få någon annans synvinkel på ett arbete innan det lämnas in!

RSS 2.0