Beställd


Midsommaraftonsklänning?


Fredagkväll

Har inte varit hemma de senaste dagen, därav den dåliga uppdateringen.
Som många av er säkert vet tog min kära vän Ida studenten i onsdags, hela dagen blev mycket lyckad och hon vart överlycklig över klockan hon fick av mig och Linn!

Jobbade igår och idag, har inte gjort så mycket mer än det.
Är ledig imorgon och på söndag, ska inte göra något speciellt den här helgen, laddar inför midsommar!

Fyller år på tisdag, då blir det middag tillsammans med de närmaste och sen blir det kanske en drink ute på kvällen!

Nu ska jag återgå till filmen som jag ser tillsammans med mamma och pappa!

Tjingeeling.

Ibland kan man ha tur.

Jag satt och tittade runt på HM:s hemsida tidigare idag och bestämde mig för att skicka efter en ny svart kavaj, jag köpte en som är ljust beige häromdagen och eftersom den sitter så bra så tänkte jag att jag lika gärna kunde beställa en i svart också.
Tyvärr var den slut i alla storlekar förrutom typ 42, har gått in ett antal ggr nu under kvällen i hopp om att det ska dyka upp en i min storlek igen, och hur stora brukar oddsen för det vara? Ganska små.
Gick in nu "bara för att", och där fanns den i 36 helt plötsligt så jag skickade efter den direkt och gick sen in och kollade om det fanns fler kvar och det fanns det inte, man ska ha lite tur ibland, visst? Haha
Var bara tvungen att meddela det här, eftersom jag blev så förvånad!

Good night.

. . .

Nu ni ... haha!
Haha känns konstigt att skriva här, har ju inte gjort det på hur länge som helst!
Med tanke på att sommaren kommer nu och man har en del att stå i (grilla, bada, sola) osv. så kommer jag fortfarande inte uppdatera lika bra som innan, men jag ska i alla fall försöka göra det några gånger ibland.
Är less på att folk jämt frågar "När ska du börja blogga igen egentligen?" Haha.

Igårkväll var jag och Linn och såg Sex And The City 2, vi båda tyckte den var riktigt bra, tror den fått så dålig kritik bara för att den inte är som den andra filmen och tv-serien, eftersom dem åker utomlands i den här filmen osv.
Ikväll gör jag ingenting, min kära pojkvän är ute och röjer på stan med sin vän ikväll, så jag roar mig på egen hand!

Imorgonförmiddag händer ingenting speciellt, börjar jobba klockan och jobbar till stänging så morgondagen har nog inte så mycket att erbjuda.

Om tio dagar fyller jag år, alla tjatar på mig om vad jag önskar mig men jag har ingen aaaning, kan inte komma på någonting så det får väl bli det vanliga; pengar, presentkort och liknande ..

Nej nu ska jag gå ut till mina föräldrar som har två vänner över på middag, dem sitter på balkongen och myser, så jag tänkte göra dem sällskap!

Laaaaater.


RSS 2.0