Friday

Jag älskar fredagar, endast tre lektioner i skolan.
Jag beslutade mig för att ta bussen till skolan imorse, kände att jag inte behöver ta bilen varje dag, men jag fick dock skjuts hem av en klasskompis haha.

Imorgon blir det middag i Gnesta hos Lina, jag, Linn och Ida ska ta bilen dit, eftersom vi alla ska jobba på söndag kände vi att det var lika bra att vi inte drack så kunde vi eesutom åka bil dit och ta oss smidigt hem på kvällen.


The shoes has arrvied



Köpte även den här väskan som jag har spanat in i en vecka



Här har vi telefonen







Samsung touchwiz f480

Vet ni vad jag gjorde idag?
Jag gick in på SIBA och köpte en ny mobiltelefon! Bara sådär, spontant haha!


Dock har den inte den här rosa färgen, utan det är "ljusrosa/varmt rosa"

Bra att du lyssnar på läraren Malin

Fick tillbaka ett engelska arbete förut, jag hade bara chansat och skrivit ett arbete på 1½ sida men sen visade det sig att vi hade fått en del punkter som vi skulle ta ställning till, så det var ju bara att börja korta ner och kompletera, haha!
Tog tag i det direkt, så nu är jag klar med den!

Mormor <3

Det är svårt att accpetera att ens mor och farföräldrar blir äldre och äldre. Idag fyllde min mormor 86 år.. Hon är väldigt pigg för att vara så pass gammal, men visst ser man vissa tecken och det är sånt man helst inte vill kännas vid. Det känns tufft att tänka på att hon är så pass gammal, men man försöker att inte visa det när hon är i närheten.

Mamma frågade om jag ville följa med henne på ett gympapass imorgon på Friskis & svettis, funderar på att följa med, var länge sen jag och mamma gick på ett sånt pass tillsammans!

Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte vara i skolan en halvtimme innan jag börjar imorgon för att förbereda mig lite inför diskussionen vi ska ha i människan socialt och kulturellt.


Goodnight


Chaufför

Nu ska vi strax åka till mormor, och eftersom mamma och pappa vill ta ett glas vin till maten så är det jag som blir chaufför ikväll, hihi.

seeyaa later aligator!

Ny bilstereo

Jag beslutade mig för att åka bort till JULA där jag har köpt stereon och där pratade jag med en kille om vad det kanske kunde vara men han kunde inte komma fram till någonting när jag berättade hur det låg till så jag får en ny! Nu måste jag bara montera ihop den så att de kan få tillbaka den och sen får jag en ny, och om den är slut så får jag bara pengarna tillbaka, så det var ju bra!

Nu ska jag snart åka och hämta några saker som jag glömt hemma hos Linn när hon kommer til Chrillis.


Grattis mormor <3

Curling är riktigt roligt , när det går bra, precis som allt annat haha. Det gäller att man har bra balans, annars ramlar man väldigt lätt omkull. Det gjorde jag ett antal gånger, värst var när jag landade på knäskålen, det var inte skönt för fem öre.
Det var dock kul att titta på alla andra som hela tiden snubblade och ramlade på alla möjliga vis, haha! 
Vi fick sluta vid halv tolv och därefter körde jag de två tjejerna som jag var i lag med ner till centralen och sen åkte jag hem och åt lite lunch.

Min bilstereo har börjat krångla, så om jag inte kan hitta felet på egen hand så måste jag åka till affären där jag köpte den för att se vad dem säger, suuuck! Alltid är det någonting som ska strula.

Idag fyller min mormor år, så vi ska åka dit och äta middag/fika! 

Linn mår tydligen bättre idag så förhoppningsvis kanske vi kan sätta igång med träningenfredag! Hoppas på det.


Curling på morgondagens schema

Nu är det dags för mig att sova, måste ladda batterierna inför curlingen imorgon. Förra året halkade jag runt som Bambi på hal is, vi får se om jag har förbättrat mig sen förra gången, haha!

Godnatt!



Provinsbanken

Min internetbank har hållt på att krångla en del den sista tiden, jag kunde inte göra överföringar till andra banker utan bara inom mina egna konton så idag beslutade jag mig för att ringa till supporten eftersom mamma inte heller visste vad det kunde röra sig om (hon jobbar på den banken jag har).
Det enda som behövde göras var att uppdatera JAVA tjänsten så nu rullar allting på som det ska, äntligen!

Måste bara säga att de här två är så otroligt goda, så dem rekomenderar jag starkt, haha!



Blev ingen träning idag, hoppsas på att det blir senare i veckan beroende på hur Linnsan mår.

Framskjutet

Är som sagt ledig på måndagar eftersom jag bara har projektarbete och med det jobbar jag hemifrån.
Tanken var ju att Linn och jag skulle sätta igång och träna idag men nu har hon gått och fått halsfluss eller liknande, inte bra gumman, så vi får sätta igång så fort hon mår lite bättre.

Imorgon har vi idrottsdag och jag och Emma ska spela curling, jag gjorde det förra gången, det är verkligen hur roligt som helst haha! Får se om Emma kan följa med, hon har tydligen problem med ena knäet.

Nu ska jag sätta igång och skriva lite på mitt projektarbete.

Skriver senare.

Lyckad kväll

Nu har jag precis ätit lunch med släkten eftersom mamma har fyllt år.
Ska snart börja bege mig mot jobbet.

Gårdagen var jätte trevlig.
den började med att jag, Linn, Lina, Jolin och Ida var här hemma hos mig, sen drog vi bort till den där festen här i Brunnsäng men det var inge drag där så vi inklusive alla de som var där åkte ner till stan. Kändes lite kul när det stod fyra taxibilar på rad utanför och väntade haha!
 

Flickorna




Imorgon börjar jag och Linn träna på Friskis och svettis, guud vad skönt det ska bli att äntligen ta tag i träningen, visst Linn?


Nej nu måste jag åka till jobbet, skriver igen ikväll eller imorgon!

Tjingeeeling.

Party tonight

Nu kom jag, Linn och Idis precis hem till mig.
Först vaknade vi upp hemma hos Linn sne begav vi oss ner till stan och gick och åt frukost Bacino's, därefter tog vi en sväng på stan och därefter åkte vi upp till Grusåsen och solade, aaaas skönt!
Linn har precis solsprayat mig, hoppas och tror att det kommer bli bra : )

Gårdagen var väldgit trevlig, vi gjorde egentligen ingenting speciellt, åkte lite bil och kollade på några Sunes jul avsnitt men det var ändå givande, haha!

Party tonight, en kompis har fyllt år och ska ha partaj, det ser vi fram emot.
Så innan kommer det hit två tjejer till och sen senare beger vi oss till festen, treeevligt!

Nu ska jag försöka lista ut vad jag ska ha på mig ikväll.

Uppdaterar senare!


PUSS!


Tack mamma & pappa <3

Jag kände att jag ville tacka mamma och pappa ordentligt för körkortet, de har ju stått för alla kostnander, så jag begav mig till Brunnsängs centrum till blomsterbutiken och köpte en lite finare blombukett.
Ingen av dem är hemma nu, så det kommer bli en överraskning till den som kommer hem först eftersom jag då befinner mig på jobbet, hihi.

Det slutade med att jag och Linn åker tillsammans till Nykvarn efter jobbet, vi ska plocka upp Ida som umgås med de två Karolinorna och därefter åker vi hem till Linn, mys!
Imorgon ska vi som sagt på homeparty hos Anna, det kommer en försäljare/instruktör som kommer att ha med sig sexleksaker, underkläder och lite andra saker, detta kommer att bli intressant tror jag, men även en hel del skratt, haha!

Nu ska jag måla mina naglar och sen ska jag väl ge mig av till jobbet om cirka en timme!

Uppdaterar senare eller imorgon.

Trevlig helg!



Teknisk psykologi?

Sitter i skolan, har precis haft teknisk psykologi, visst låter det lite märkligt? Hur kan psykologi vara tekniskt? Den tekniska delen i psykologi är hur vi tar in och tolkar olika saker, hur vi använder våra olika sinnen osv. mycket intressant måste jag säga.
Om 25 minuter ska jag påbörja psykologi B kursen, det blir mycket psykologi för min del den här terminen, men det gör inte mig det minsta eftersom jag tycker att det är så sjukt intressant!
Den här terminen läser jag;

* Psykosocialt arbete
* Psykologi B
* Teknisk psykologi


Förra terminen läste jag dessutom psykologi A, haha.



Läggdags

Mamma blev jätteglad för tröjan, hon kom nerspringandes i den och nynnade och dansade runt förut, söt hon är haha!

Imorgon jobbar jag mellan 15.00-21.15 och därefter finns det planer på att jag, Linn och Ida ska åka hem till Linn och sova där och sen på lördag förmiddag bege oss in till mig eller Ida och göra oss i ordning där!

Jag lyckades skriva klart engelska uppgiften, känns jätte skönt faktiskt!

Nu ska jag gå och lägga mig, seyaa tomorrow!

YEES

Imorgon är det löning, kan knappt bärga mig!!!

Utökning i garderoben

Kom precis hem från stan. Jag köpte jackan och lyckades hitta en kofta till mamma!

Tänkte sätta igång med min engelska uppgift nu så jag får det avklarat!

Uppdaterar senare!

Dubbelmoral

Sitter i skolan nu, blir helt illamående av alla krockar som uppstått i schemat. Jag har minst två valbara kurser som krockar med ordinarie kurser. Inte så roligt att veta att det pågår en annan lektion i rummet bredvid.

Idag fyller som sagt var min mammi år, så efter skolan ska jag ner på stan och se om jag kan hitta något fint till henne + att jag ska köpa en jacka som jag la undan igår!

Nej nu måste jag gå och reda ut allt det här med min rektor/mentor.


Seeeyaaa!

For real

Dagen på jobbet har gått så sjuukt segt. Den första timmen sprang jag och Ida mest runt och flamsade, vi plockade faktiskt lite skräp hahaha.
Sen har vi gjort allt möjligt, kändes som om kvällen aldrig skulle ta slut.

När jag var påväg ner till stan för att möta upp Emma tidigare idag så tog jag en titt i brevlådan, och där låg ett brev som sa att mitt körkort hade kommit på posten, kändes sjukt när jag först höll det i handen, först nu har jag verkligen förstått att jag har körkort, lovley!



Nej nu ska jag nanna, det är en dag imorgon med.
Ingen vanlig dag, för det är min mammas födelsedag hurra, hurra, hurra! <3


Naaatti!

God morgon

Det är alltid lika underbart att få sova ut.
Jag ska faktiskt vara lite duktig och skriva på mitt projektarbete, inte mycket kvar nu. Om ett tag ska jag träffa Emma på stan en sväng och sen bär det av ut till jobbet, kommer nog att börja lite tidigare.

Bäst att sätta igång med arbetet!

Have a great day!


Ny design

Sitter och jobbar på en ny design till min header, blir riktigt snyggt måste jag ju säga, tycker om att variera lite.
Orkar dock inte fortsätta mer idag, så jag får slutföra den imorgon.

Nu ska jag sovaa.

Goodnight!


Marinblå jacka säljes.

Jag beslutade mig för att försöka sälja den där marinblå jackan med guldknapparna. Jag har fortfarande inte använt den vilket troligen innebär att jag aldrig kommer att göra det heller.


La ut den för 400 kronor blocket eftersom den är helt oanvänd, sen får vi se hur mycket jag får för den!

Jag konstaterde tidigare idag att jag är ledig imorgon eftersom min mentor är sjuk och det är den ända lektionen vi har förrutom tre timmar eget arbete, men eftersom vi inte har kommit igång på riktigt i någon av kurserna och inte blivit tilldelade några uppgifter så ser jag mig själv som ledig.
Ska däremot jobba imorgon mellan 15.00-21.00, ska hjälpa till med att fylla på med varor i butiken. Vi har ju som sagt var stängt nu för sanering och påfyllning, skönt att man slipper argumentera och tjafsa med alla dessa kunder...

I had to

Det slutade med att Emma skickade efter ett par i svart åt mig, hon hade själv redan beställt ett par i rosa åt sig själv, så hon ringde bara dit och la till ett par till mig, tack gumman.
Jag kunde helt enkelt inte låta bli att beställa dem, jag vet inte vad det har tagit åt mig när det gäller skor, såhär har jag aldrig varit förut, haha!


In love

Nu har jag hittat ett par till skor jag vill ha, hur UNDERBARA är inte de här? 249 kr


Levererat




Såg att min tå hade smitit fram en bit, inte så snyggt haha.



Orkade inte ta någon bild när jag hade de på mig, de är så vanliga haha.



Den här resenecessären och hårfönen fick man på köpet, perfekt när man ska ut och resa!


"Är det 112 till brandkåren?"

När jag precis hade kommit hem kom jag på att jag hade glömt att hämta ut paketet som hade kommit till posten här i Brunnsäng så jag beslutade mig för att ta bilen bort. När jag kommer in dit och ska hämta ut det säger hon att jag måste ha min mammas leg med mig eftersom paketet är adresserat till henne, men det sjuka är att jag har hämtat ut paket där flera ggr förut med mitt leg eftersom det står att vi har samma efternamn, så jag brukar få säga vad hon heter bara men den här kärringen sa att jag måste ha hennes leg med mig. Hon kunde knappt prata svenska och det gjorde ju knappast mig gladare, blir så jävla trött, då hade jag åkt dit i onödan liksom...

Eftersom jag bara hade en lektion idag så slutade jag klockan elva, därefter åkte jag ner till stan och gick till badhuset eftersom Linn och Ida hade SPA där, de såg lite häpna ut när Spättan kom in genom dörren, vi hade inte bestämt att vi skulle träddas och betala resan idag, haha.
Ida hade iaf glömt sin plånbok hemma, smart som hon är, så Elin en klasskompis till dem skjutsade oss först upp till henne. Ida ringer ner till Linn när hon är uppe hos sig och säger att hon tycker att det luktar brandrök, liknande den lukt som är i Ica Maxi lokaler, vi säger åt henne att ringa till brandkåren.
"Är det 112?" Frågar hon, söt hon är.
Efter cirka fem minuter kommer först en liten brandbil, killarna går in och konstaterar att det inte alls luktar brandrök utan mer blöja, hahaha. Därefter kommer två stora släckbilar, heeelt i onödan, det var lite pinsatm hahahaha.
De tyckte visserligen att det är bättre att ringa en gång för mycket, så det kanske vara lika bra, men ändå, lite pinsamt var det ju hahaha.


Ojoj, vad långt det här inlägget blev.

Nu ska jag ta tag i min idrottsuppgift som jag inte ens börjat på och som ska vara klar imorgon.

Tjingeling så länge.




Slappt schema eller vad?

Sitter nu med schemat framför mig i skolan. Jisses vad slappt det kommer att bli den här terminen.

Måndagar - Börjar 10.00 slutar 11.00 (Den kursen har jag snart läst klart, så snart är jag helt ledig)
Tisdagar - Börjar 13.00 slutar 16.00
Onsdag - Börjar 9.00 slutar 14.00
Torsdag - Börjar 9.00 slutar 13.00
Fredag - Börjar 9.00 slutar 12.00

Jobbigt schema va?

Försöker få tag på Linn, det är sista dagen för att betala in anmälningsavgiften för resan idag, så det måste fixas!


It's finaly over

Fyfan för den här veckan, den har verkligen varit ett rent helvete.
Alltså människor vet inte hur man uppför sig för fem öre, så jävla respektlösa, jag kan verkligen inte förstå.
Alla de som jobbat under de här dagarna har varit helt fantastiska, vi har verkligen stöttat varandra!
Nu ska vi som sagt hålla stängt till på fredag, sen kommer vi att öppna igen med nya friska tag.
Hur tänker människor när de kommer fram till en och frågar om vi kommer att ha 75% på alla de nya varor vi kommer att ha på fredag? VAD FAN TROR NI LIKSOM?

Nej nu ska jag gå och lägga mig, annars kommer jag aldrig upp imorgon.


Natti natti.



Jag i ett nötskal

Vaknade 09.48 idag och fick panik, "SHIT, JAG BÖRJAR OM 12 MINUTER". Så jag kutar upp, in i badrummet men så plötsligt kommer jag på att det är söndag idag och jag börjar inte förrän klockan 15.00, haha bra Malin.
Jobbar alltså idag som sagt till stängning. Det ryktas om att vi kommer att hålla butiken stäng under måndag, tisdag, onsdag och torsdag, för total sanering och påfyllnad sen ska vi öppna som vanligt igen på fredag, men planera kan fortfarande förändras, så vi får se vad som sker de närmaste dagarna.

Vi var som sagt ute igår jag och Linn, och det var mycket trevligt, man träffar ju alltid människor där och det är lika trevligt varje gång!

Det vankas utgång

Nu sitter jag här med Linnsan, vi dricker lite samt testar ut olika klädalternativ, eller ja, hon testar olika klädalternativ medan jag redan har bestämt mig haha.
Det blir olearys ikväll, ses vi där?


20090117

Kom nyss hem från jobbet, Minna släppte hem mig en timme tidigare, kändes helt underbart, tyckte synd om Ida som tvingades jobbaa vidare.

Jag hade varit sugen på glass hela dagen så jag tänkte köpa en innan jag påbörjade min bilfärd hem. Jag står i kassan för att betala glassen, och då rycker Minna den ur min hand och köper den åt mig, haha hur gullig är hon inte som sagt?

Om ett tag har jag lovat att skjutsa mamma och pappa till Pershagen, de ska på middag hos några kompisar.
Sen efter det, lite senare så ska jag träffa Linnsan, finns planer på en liten utgång, dock tänker jag inte häva i mig alkohol eftersom jag för det första jobbar imorgon och måste kunna köra bil och + att jag egentlien inte har några pengar till att gå ut, men vi måste ju fira lite i alla fall, visst gumman?<3 Nästa helg blir det utgång riktigt, och då ska vi firas på riktigt också, hihi.


GRATTIS

Nu har min duktiga tjej också tagit körkort. Hur komiskt är det inte att vi lyckas båda två, samma dag?
STORT GRATTIS!!!!! Nu kan jag vara stolt över båda oss, hihi


KÖRKORT!

Vet ni vad?
JAG HAR KÖRKORT!!! Kan inte fatta att det är sant.
Hade det 8.10 imorse men ville inte skriva något om de förrän om jag visste om jag hade klarat det!
Jag var i alla fall hem och hämtade bilen innan jag åkte till skolan, jag mötte min kusin Joakim på centralen och han ville åka med mig så han följde med mig hem (Bra då fick jag hjälp med att skrapa bilen, det satt som sten) och sen åkte han med mig till Södertälje hamn.
Jag hann inte vara i skolan mer än i typ 20 minuter och därefter åkte jag och Emma ner till stan och käkade lunch, sen körde jag hem henne och tog en sväng förbi jobbet och nu är jag hemma!


Läggdags

Dags att gå och lägga sig, det är en dag imorgon också.

Natti natti!

Glaaad

ANDRA AVENYN HAR BÖRJAT IGEN!!!


Ordning och reda

Jag är nöjd med dagens insatser, även om jag försov mig imorse så sket jag inte i att gå över huvudtaget fast att jag hade håltimme i två timmar efter de ynka 20 minutrarna som jag hann var på den där lektionen. Jag köpte mig något att äta och så slog jag en pling till Linn, vi fördröjde min tid i sisådär 30 minuter vilket jag tyckte var väldigt skönt!

Efter att jag slutat klockan tre åkte jag ner till stan och mötte upp Linn, därefter var planen att vi skulle gå till hennes körskola och plugga teori, men icke sa nicke, hon tycker inte om att vara där för fem öre, och jag kan nog förstå varför.
Så det slutade med att hon åkte hem till sig och satte sig och pluggade där istället och jag gick upp till mamma på jobbet och därifrån bar det av ut på vägarna, efter att vi hade kört ett tag åkte vi och handlade och därefter åkte vi hem och lagade mat.

Nu kom jag precis hem, vi åkte och hämtade min lillebror från hans flickvän så då fick jag köra en sväng till, övning kan man inte få för mycket av, hihi!

Imorgon blir det middag hemma med familjen. Mamma & pappa firade 20 år som förlovade i onsdags så imorgon ska det firas med en lite finare middag!

Nu ska jag återgå till det jag höll på med innan vi åkte, att sortera alla mina lönespecifikationer/räkningar andra viktiga papper in i en pärm som jag köpte igår, visst är jag ganska ordningssam av mig? : )


Seeeya 

NuNuNu

Jag vill bara åka till Rhodos nuuu. Jag kan inte koncentrera mig i skolan, jag har ingen motivation. Vill bara att det ska bli augusti NU! Eller vad säger ni flickor?


I skolan

Sitter i skolan nu, försov mig imorse till lektionen klockan nio, så jag kom halvtio.
Nu har jag inte nästa lektion förrän klockan ett, vad i helsike ska jag roa mig med nu?

Jobbade ju igår med, det var tamigfan samma kaos som det var i tisdags, dock var det mycket värre i tisdags.
Vi som hade jobbat fick varsin biobiljett av vår chef Jonas, tack så mycket!

Idag är jag ledig från jobbet vilket innebär att jag ska träffa Linnsan ett tag och så ska jag övningsköra!

Nej nu ska jag kolla så det inte är någonting jag missat att göra, men det tvivlar jag på!


Tjingeeeling!

20090114

Kolla vad fint det är utanför mitt köksfönster just nu


Träningsvärk

När jag vaknade av att klockan ringde imorse stramade det i axlarna och i ryggen, jag har fått träningsvärk sen igår.. Så jag kände att jag lika gärna kunde ringa in till skolan och sjukanmäla mig den timmen som jag hade nu på morgonen, kom dessutom på att det är onsdag idag och inte torsdag vilken innebär att jag den här veckan inte har något annat en den lektionen jag hade imorse, så det blev en till ledig dag för min del!

Juste, jag fick ett sms av HM idag där de skrev att jag kunde komma och hämta ut min beställning posten, så det ska jag göra så fort jag ätit frukost!

Här är några av de sakerna som jag köpte igår, kläderna och handukarna är i tvätten!



Jag tänkte gå upp och äta frukost nu, för jag vill hämta mitt paket!

Seeeyaaa!

P.S Juste, idag fyller min kära vän Karolina 21 år, jisses vad stort det låter! GRATTIS HJÄRTAT! <3




Idag har jag varit på zoo

Egentligen har jag ingen ork alls till att skriva nu, men jag kände att jag var tvungen att dela med mig av hur min dag varit på jobbet, rent åt helvete...
Jag har aldrig, under det här året jag jobbat på Maxi varit med om något liknande, jag tyckte att det var mycket runt jul och midsommar, men det här slår ALLT!
När jag och Hanna kommer klockan fem var köerna nästan ändå ner till mejeri. Folk river och sliter i allt de kommer över. Det såg ut som en riktig svinstia, när affärer rear ut saker och ting är de som handlar inte längre människor, utan djur som är ute och jagar byte.
Vi stänger ju i vanliga fall klockan 22.00, det var bara att G L Ö M M A, klockan elva hade jag min sista kund, och därefter var det ju bara att sätta igång och städa. Jag överdriver inte när jag säger att jag badade i galgar och oönskade varor där jag satt i min kassa. Vi var inte ens halvvägs klara när vi gick klockan 23.45, städarna tar tydligen hand om resten. När vi gick hade de samlat ihop minst tio kundvagnar när folk gett upp och bara lämnat, och då var de förstås inte tomma, utan fyllda med varor. Då kan ni ju tänka er hur många kundkorgar som stod överallt.
Jag kan inte sätta några ord på den här dagen som täcker vad jag sett, jag önskar nästan att jag hade haft kameran med mig, kändes som om jag var på zoo.

Nu ska jag i alla fall försöka sova, duschade nyss och det var det bästa jag varit med om på länge kändes det som.
Att vistas i den där miljön, i den lukten en sådär lång tid (jag hade rast i 15 minuter totalt) gjorde att jag kände mig svimmfärdig, jag ville bara ut.

Jobbar imorgon med mellan 15.00-20.00, om jag nu får gå då.

Jonas, vår chef hade en hälsning tll oss som jobbat idag  innan vi gick hem där han sa att vi hade skött oss exemplariskt och att vi på något vis skulle få kompensation för det vi stått ut med.


Får se om jag orkar gå på den första lektionen imorgon, för sen har jag inte nästa förrän två, känns som om jag måste sova ut så jag orkar med morgondagen med...

Recommended List of Books and Other Information Resources for Zoo and Acquarium Libraries



Godnatt alla, för nu ska i alla fall jag sova.

Ingen idrott

Ska snart bege mig av till jobbet, det blev ingen idrott för min del idag.


Världsbäst

Finns ingen bättre kassaledare än Minna.
Jag ringde in nu och frågade om jag kunde få numret till några som inte jobbar på torsdag eftersom jag kände att det blev lite för mycket, och direkt sa hon att hon skulle ordna det, finns inga ord för den människan.

Löjligt billiga priser

Ja, vart ska jag börja någonstans?
Jag och Ida kom till Ica Maxi vid kvart över sex imorse, det var som en vägg som slogs upp, vilken hemsk lukt det var i hela butiken, mådde illa efter ett tag, Linn kom cirka 20 minuter senare.
Det var helt sjukt billigt, jag köpte bla. trosor för 14 kr som kostat 99 kr, en mixer som kostat 399 för 279.50 kr, en massa kläder, en handduk, hårspray, shampon, en parfym, och ja hur mycket saker som helst! Trodde aldrig att jag skulle hitta så mycket som jag gjorde. jag tar en bild ikväll efter att jag kommit hem från jobbet, för just nu är det inga batterier i kameran och dessutom hänger alla kläder ute på vädring, de luktar inte rosor kan jag lova!
Kan tänka mig att folk river och sliter i sakerna på Ica Maxi just nu, och snart får även jag ta del i röran, haha!

Funderar på om jag ska gå på idrotten, egentligen är jag inte ett dugg motiverad, särskilt inte när det ligger som det gör heller. Det är så krångligt att ta sig dit...

Jobb imorgon med mellan 15.00-20.00, hoppas på att jag kan byta bort torsdagen, känner att det blir lite för mycket, jobbar ju i helgen också liksom.

Får se hur det blir, uppdaterar som sagt senare med bilder!


Träning och bättre matvanor

Man är ju inte direkt kaxig när man går upp såhär tidigt, jistanes vad trött jag är, men jag kom upp i alla fall, haha!

Jag har funderat på en sak. Man kanske ska köpa sig en mixer nu när man ska börja sitt nya liv med träning och bättre matvanor, för då skulle man kunna göra olika "youghurt drinkar" på morgonen med frukt och liknande, expremintera lite, låter inte det ganska spännande? Då kanske man blir ännu mer motiverad?
Ska kika idag på jobbet, jag vet att vi har en som kostar 299 från OBH-Nordica, och så 30% på det förhoppningsvis om det gäller alla elapparater.



Nu ska jag äta lite frukost och fixa mig sen är det dags att gå till bussen!

Uppdaterar när jag kommit hem.

PUSS!

På tiden

Nu är det på tiden att jag går och lägger mig annars kommer jag aldrig orka gå upp sådär tidigt.
Återkommer imorgon och berättar om/vad jag fyndat!

Natti natti.

Some new stuff

Nu har jag beställt lite saker från ellos. Hittade varken någonting i Halens katalog eller i HM:s, i HM:s brukar man väl alltid hitta? Men icke sa nicke.


Det där armbandet kan ju känna sig riktigt utstött, haha.
Blev väldigt mycket skor, även om de två längst till höger är från HM och inte är beställda idag, men skor kan man aldrig få för mycket av visst Idis? Haha.


Imorgon ska jag ta bussen som går 05.50 härifrån mig, jag ska möta upp Linn och Ida på centralen och sen ska vi åka ut till Ica Maxi och shoppa loss. Vi kommer ju att rea ut allting som sagt, och vi som jobbar där har förtur, hihi.


Pannkakor på menyn

Körlektionen med Annelie gick bra, hon tycker att det känns bra när jag kör! Sånt är aldrig fel att höra.
Sitter och håller mamma sällskap medan hon steker pannkakor, mums!
Jag behövdes inte på jobbet, så jag ska jobba imorgon istället. Börjar klockan fem, sen får vi se när jag slutar, med tanke på att utförsäljningen är imorgon, så jag föreberder mig på ett totalt inferno.

Jag gick förbi solariet här i Brunnsäng, det som har brunnit. Jag trodde inte att det var så allvarligt, trodde att de hade fått stopp på branden, men det är ju totalförstört... Ser lite creepy ut faktiskt.

Nu ska vi äta och sen ska vi kolla i de klädkataloger vi har hemma så vi får iväg beställningarna någon gång!




Hörs senare.

RHODOS DEN ANDRA AUGUSTI BOKAT

WEEEEEEEY! RHODOS HERE WE COME!
Nu har jag, Linn och Ida varit ner och bokat resan, den andra augusti åker vi och är borta i två hela veckor. Kommer bli underbart i år med, kan inte bli annat med världens bästa tjejor <3

Kolla bara på vårat hotell

Visa stora bilder

Visa stora bilder

Visa stora bilder

Visa stora bilder

Huur underbart ser det inte ut?


Inatt brann det på Ica Maxi.

Setta hade tydligen ringt mig tio i nio och frågat om jag kunde skynda mig in för dem behövde all hjälp de kunde få. Jag har uppenbarligen pratat med henne i sömnen eftersom jag inte har något minne av att hon ringt, men jovisst hade hon det när jag kollade mina samtalslistor, HUR PINSAMT VAR INTE DET?! Hahaha.
Är hemma en sväng nu, ska köra med Annelie 16.15 och därefter får vi se om jag ska jobba, om de fortfarande behöver min hjälp.
Kan tänka mig att det är heeeelt kaotiskt där ute just nu, vissa saker ska reas ut som är rökskadat, resten kommer att slängas.
JÄVLA IDIOTER SÄGER JAG BARA!






Som ny

Kom nyss hem från mormor. Jag och mamma var där för att försöka hjälpa henne med ett handfat som det var stopp i, men det gick inte så bra.
Jag och pappa var som sagt ute imorse och körde, övade på att backa in i parkeringsrutor och lite andra små saker, det gick väl inte så bra till en början, men sen fick jag till det riktigt snyggt : )

Vi var och köpte nya navkapslar till min bil också (för er som inte vet så är det de silvriga sakerna som sitter på däcken, haha) eftersom en gick sönder förut, blev riktigt fint, det gör så extremt mycket för helheten! Nu är det bara körkortet som fattas, sen kan jag åka ut och köra på egen hand!!!
Kan ta en bild imorgon på hur bilen ser ut nu, men nu är det för mörkt!
Tyvärr är det något pucko som har gått och ryckt bort min antenn, som jag precis hade fått ditsatt... Blir så irriterad...


Någon som vet om det går något bra på teven ikväll?




Not the right time of the year, I know

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har varit hyffsat lungt idag tycker jag.
Imorgon ska jag övningsköra med pappa på förmiddagen, sen vet jag inte om jag kanske ska träffa Idis och Linn? Vi får väl se : )

De här skorna köpte jag idag, vet att det inte är rätt årstid, men jag tänkte att jag kunde använda dem när de är torrt utomhus, hehe.



Jag tänkte att jag skulle lägga till pengar till mitt busskort som jag fick av skolan för att kunna köpa ett pluskort, jag fick betala 770 kronor i mellanskillnad, är inte det helt sjukt?! Rena rånet ju!

Påfrestande

Nu tänker jag bara lägga över lite ny musik på min mobil och sen tänker jag stänga av datorn för ikväll för nu har jag så extremt ont i huvudet efter alla timmar framför datorskärmar idag.

Hörs imorgon!


Puuss

Lovley



De här underbara sakerna ska beställas hem i helgen

I MADE IT

Jag vet, kass uppdatering från min sida men jag har haft väldigt mycket de två senaste dagarna.
Igår satt jag med Linn körskolan i totalt fem timmar och bara nötte och nötte teori, därefter orkade jag inte sätta mig ytterligare en gång till framför en datorskärm.
Imorse klockan tio satt jag och Linn på körskolan igen för att repterera en sista gång innan jag skulle upp till Stockholm och skriva provet, och vet ni vad? JAG KLARADE DET! Man ska ha 52 poäng och jag hade 54, kan inte riktigt första att det bara är ett hinder kvar, sen har jag det där rosa lilla kortet i min hand!
Hörde att Minna hade skrivit "Malin R ledig pga. teoriprov" på schemat idag, som ALLA kunde se, kuuul om jag inte skulle ha klarat det liksom, haha.

Imorgon ska jag gå till skolan, började egentligen idag (Alla andra börjar nästa vecka?!) och därefter blir det jobb mellan 15-21.15.

I helgen tror jag att jag, Linn och Ida ska träffas för att bestämma oss för när vi ska åka i sommar, to Rhodos. HERE WE COME!!!

Nu ska jag se vad det går för något på teven.

Hörs senare!



Tjingeeeeling!

Sedärja

Just nu har jag inte så mycket att dela med mig av. Jag vaknade för en stund sen, om en timme kommer pappa hem och då ska vi ut och övningsköra och sen vid tre ska jag som sagt jobba.

Kom på att jag har körlektion med Annelie imorgon, Gud vilken tur att jag kom på det.
Allting kommer alltså handla om körning och teori imorgon.


New shoes

Innan jag skulle jobba idag var tanken att jag och Linn skulle sätta oss uppe på min körskola för att plugga, men icke sa nicke, eftersom det är klämmdag idag, så var det stängt, hade inte ens fattat att det var klämmdag idag, haha.
Vi gick en sväng på stan istället, jag hittade de här stövlarna

 
Köpte dem på Belle shoes för 299 så kvalitén lär ju vara sådär, men nu orkar jag inte leta längre så de får hålla så länge de håller haha.

Imorgon ska jag först övningsköra på förmiddagen, sen vid tre ska jag jobba till åtta och därefter ska jag vara med Län, myyys!
onsdag blir det körskolan hela dagen för mig och Linn, med lunchpaus på Nancy's, me like.

Nu ska jag göra lite teoritest på datorn, vi hörs imorgon!


Goodnight, and sleep tight!

At work

Har en haltvimmes rast nu och eftersom jag inte var hungrig så tänkte jag att jag kunde uppdatera min blogg istället.
Det är i alla fall stendött, i stort sätt inte en ända människa i hela butiken, men eftersom jag stänger så lär ju jag knappast vara någon av de personer Minna möjligtvis kommer släppa hem, right? Men men, det är ju dubbelt betalt så jag ska inte klaga.

Imorgon ska jag träffa Linn klockan 10 på centralen, sen ska vi gå upp till min körskola och sätta oss och råplugga, inte långt kvar nu för oss gumman! Guuud vad jag längtar efter att få det här överstökat, sen ska vi ut och raca satan, haha!
Börjar sen jobba klockan 12 och slutar inte förrän klockan 21, blir en väldigt lång arbetsdag imorgon....

Nu ska jag kila ner igen, skriver igen imorgon!


PUSS!

20090103

Kom hem från jobbet tidigare idag. Skulle egentligen ha jobbat till klockan 17.30 men det var ganska lungt idag och lite för mycket folk så jag fick gå en timme tidigare.
Jag gick in på ELLBE och köpte med mig lite bröd och grönsaker hem, titta så gott det ser ut



Jag fick köpa Cristins locktång som jag velat ha sen i somras, eftersom den är så himla bra och lockarna håller längre med den än med min. Jag gav henne 300 kronor, skulle tippa på att den kostar runt 500-600 kronor ny, så 300 tycker jag var ett bra pris!



Juste, jag köpte ju det här armbandet till nyårsafton, tycker att det var hur fint som helst!

 
Vad tjock min hand ser ut, haha
Bilderna är dock väldigt orättvisa mot verkligheten.

Blev ett litet blandat inlägg idag, men jag kom och tänka på locktången och på armbandet, så jag ville ju förstås visa dem, hihi.


Nu har jag skrivit klart för ikväll för strax kommer min storebror, hans tjej och Casper.


Tjingeeeling!

Påväg tillbaka

Sitter nu på tåget hem, det är lika hemskt varje gång. Känns som om jag åker hemifrån.

Gårdagskvällen var riktigt trevlig. Jag och fem tjejor satt och spelade Brain storm och pratade till klockan fem imorse.

Karolina, Sandra, Cristin och Jennie



 Haha Cristin i de snygga glasögonen, man behövde dem när man spelade det där spelet.



Eftersom jag vaknade ganska tidigt idag så bestämde jag mig för att ta en promenad med en av vovvarna, Cleo och ta lite bilder som jag sa att jag skulle göra, det är så otroligt vackert i Karlstad.



Cleo




Det har med andra ord varit lika bra här nere som det alltid är, och det lär inte dröja länge till innan jag åker ner igen.
och jag har bestämt att de ska komma upp till Stöckholm inom kort så vi kan ha en shoppingdag och sen gå ut och shaka loss på kvällen, det ser jag fram emot.

Just nu finns det planer om att vi ska åka upp till Trysil sportlovet över några dagar, roadtrip till fjällen, yeeah!

Storstädning

Nu är det snart dags för storstädning i lokalen. Vi blir hämtade om en liten stund och därefter ska vi vara med Christine och några, trevligt.

Hemgång imorgon, vill inte tänka på det. Tro mig när jag säger I will be back soon!!!



Hörs senare!
Puss

It's a new year

Gårdagen var lyckad, bortsett från vissa saker, men det är sånt man får räkna med!
Vi fick tom. för oss att leka hela havet stormar, haha! Det var hur roligt som helst! Jag åkte förstås ut ganska tidigt, haha.



Föreberedelser



Hela havet stormar



Christoffer & Karolina



Karolina och Christin <3



Jag & Sandra shakar loss, haha!





Vi städade klart det mesta igår, så nu slipper vi göra allting idag, känns skönt.

RSS 2.0