Få det gjort.

Direkt när jag vaknade började jag med att betala alla räkningar. Om man gör det innan tolv så dras pengarna från kontot direkt och då vet man exakt vad man har kvar sen, väldigt skönt!
Nu sitter jag på en sjukt tråkig lektion i förenings kunskap...
Senare idag klockan 17.00 ska jag vara på styrelsemöte för min bostadsförening. Skulle egentligen slingat håret idag men frissören var tvungen att ändra tiden tills på fredag.
Ne om man ska se lite intresserad ut inför läraren kanske...

.

Kom nyss hem från skolan, väntar nu på att klockan ska bli 4 så jag kan åka till Meca där min lillebror jobbar för att köpa nya bromsskivor till min bil, kul utgift...
Därefter ska jag direkt ner till gymmet för två timmars träning.
Imorgon efter skolan klockan fyra ska jag vara hos frissören för att slinga min utväxt, som jag längtat!

Då kör vi igen!

Veckans träningsschema:

Måndag: Powerstrike 30 min, core 30 min, aerobic 30 min
Tisdag: X-fit 60 min, step 60 min
Onsdag: Bodypump?
Torsdag: Step 60 min
Fredag: Step 45 min
Lördag: Aerobic om vi hinner innan vi åker!
Söndag: Ullared, därav vila!

Känns skönt att skriva upp schemat såhär, då känns det som att man verkligen måste följa det!

Vill bara tillägga att jag mätte min midja i fredags (hade inte gjort det på typ två veckor), jag har nu tappat 10 cm!

Ny vecka.

Ingen bra uppdatering från min sida under helgen känner jag ..
I fredags drog jag och Linn spontant ut, var faktiskt riktigt roligt!
I lördags var jag med Frida i stort sätt hela dagen, vid halv tolv på kvällen hämtade jag mamma och pappa som varit på middag hos Linns mamma och hennes kille.
Igår åkte jag och Ida E upp till Skärholmen en sväng och därefter hängde jag i soffan hela kvällen.


Idag åker Frida tillbaka till Norge, jag saknar henne redan!

Nu på lördag åker jag, mamma, pappa och Linn till Ullared med husbilen, ska bli skönt att få komma bort lite och se någonting helt nytt!

När allt slit ger utdelning.

Efter att jag lunchat med Frida och Linn åkte vi upp till Kungens kurva för att Frida skulle köpa ett par byxor. Jag kom också hem med ett par, ett par militärgröna med dragkedjor!
Nu sitter vi hemma hos mig, Linn gör olika frisyrer på Frida inför kvällen!
Jag testade precis klänningen jag hade på nyår, nästan lite skrämmande vilken skillnad det var att sätta på sig den idag efter att ha tappat 8 cm i midjan. Med andra ord sitter den väldigt fint idag mot vad den gjorde då!
Jag har ju bestämt mig för att ha den på galan vi ska ha med jobbet. Jag återkommer med före och efter bilder!

Att se ljuset i tunneln.

Hoppas nu att jag är klar med den här förbannade uppsatsen... Är så sjukt less på den haha. Igår körde jag totalt fast, kom verkligen ingenstans men idag släppte det som tur var.
När vi slutat ska jag möta upp Frida för en lunch, vad vi ska göra därefter återstår att se!

Torsdaaaag.

Sorry för dålig uppdatering.
Igår efter skolan åkte jag hem i hopp om att det skulle finnas en tvätt-tid ledig. Det fanns det, älskar när fram för allt alla träningskläder är tvättade och man kan välja och vraka mellan allt!
Därefter kom Linn och Frida över en stund, vi fikade och bara pratade massa skit.
Nu sitter jag i skolan och skulle göra de ändringar i min uppsats som påpekats under opponeringen, då vill inte mitt wordprogram fungera så nu håller en kille i klassen på att hjälpa mig med att få styr på detta!
Ikväll blir det en timmes step, ser fram emot det extra mycket idag eftersom de två bästa instruktörerna teamar!

Måndag igen.

Har haft opponering på uppsatser hela dagen, känner mig helt slut i huvudet. Jag blev klar med båda de två uppsatser jag skulle opponera på, så nu är det bara jag själv som ska bli grillad, haha.
Kommande veckas träningsschema:
Måndag: Core 30 min, Aerobic 30 min
Tisdag: X-fit 60 min, Step 60 min
Onsdag: Bodypump 60 min
Torsdag: Step 60 min
Fredag: Step 45 min
Lördag: Aerobic 60 min, Core 30 min
Söndag: Vila!

Söndag.

Direkt efter jobbet igår åkte jag för att plocka upp Linn och Mickis, sen mellanlandade vi snabbt hemma hos mig för ombyte och något att äta.
Vid halv nio var vi hos Sofia, vi hade hur trevligt som helst! Vid halv tolv gick vi ner till Flamingo och där blev vi till strax innan stängning.
Egentligen skulle jag börjar jobba 9.30 idag men en tjej ville byta så jag börjar 12 och kör till 19.
Tänkte faktiskt ta cykeln till jobbet idag!
Gammal bild på mig, mitt hår var ganska mycket mörkare!

Saturday.

Efter att ha ätit en underbar middag hemma hos mamma och pappa igår åkte jag hem och bäddade ner mig i soffan. Somnade vid tolv och sov till nu!
Idag jobbar jag istället för en tjej på jobbet mellan 10.30-19.30 och imorgon jobbar jag 9.30-17.00. Känns helt okej nu när vädret ändå är som det är och dessutom betyder det att jag sen är ledig i två helger i rad eftersom vi bytte helg!
Direkt efter jobbet ska jag och Linn hem till Sofia på jobbet som fyllt år, får se om vi går med ut eller om vi bara är med där innan!
Nu ska jag göra mig i ordning och ät lite frukost och sen bege mig.

Ladda batterierna inför träningen.

Efter att ha varit i skolan åkte jag och Linn först ner på stan för att låna en bok vi behöver i ett ämne, därefter hem till mamma och pappa för att skriva ut uppsatserna vi ska opponera på. Dock gick det bara att skriva ut 1/4, så irriterande. Därefter åkte vi till Nancys och åt lunch och nu har vi dragit ner alla persiener hemma hos mig och bäddat ner oss i soffan.
Om en timme ska vi gå ner till gymmet och träna.
Efter träningen ska jag hem till mamma och pappa igen för att äta middag, sen får jag se om jag åker till Linn ett tag.

Skola på påsklovet?

Efter träningen igårkväll mötte jag upp Sophie på stan, vi gick hem till mig och efter ett tag kom Emma, Erik och Frida hit också. Vi kollade på Fråga Olle haha.
Nu kl 9.30 ska jag vara i skolan för att träffa min grupp för att komma vidare i vårt grupparbete. Därefter vet jag inte vad jag ska göra men klockan 16.00 blir det en timmes X-fit med Annelie!

Kvalitetstid med mamma.

Efter att vi ätit lunch åkte vi ut till Moraberg för hon behövde gå in på Plantagen. Därefter gick vi förbi Stadium för hon hade en 20% check där som jag fick så jag tänkte köpa ett till träningslinne, det får man ju aldrig för många av. Min gulliga mamma envisades med att både betala lunchen och linnet!
Funderar på om jag ska sola innan gymmet, det var ett tag sen och man vill ju behålla den lilla färg man fått!

Träffa mor <3

Frida var tvungen att fixa en del saker nu så jag ringde mamma och frågade om hon ville äta lunch på nya Nancys's här vid mig och det ville hon, så klockan ett ska vi träffas där borta!

Lyckad onsdag.

Vid halv ett igår åkte jag ut till farmor och farfar. Farmor ville ta med mig till två stora butiker (den ena var lite som Ullared/Hedlandet) jätte kul att få se något annat och dessutom var det väldigt billigt!
De här sakerna kom jag hem med
Två vanliga baslinnen, 50 :- styck!
Jag älskar spontankvällar. Igår styrde jag, Emelie, Frida och Linn ihop tacos och drack vin, vid halv 11 kom Emma hit och lyckades få i sig rätt mycket vin, vi hade hur kul och trevligt som helst!
Klockan två beslutade de sig för att bege sig hemåt och då gick jag och la mig, kunde dock inte somna förrän 3-halv 4. Brukar bli sådär om jag lägger mig efter tolv, då får jag svårt att somna.
Jag har precis städat bort allt sen igår samt startat diskmaskinen, det är ju lite lyx att ha en sån, disken försvinner på en gång, hehe.
Idag innan träningen ska jag nog träffa Frida en stund sen ikväll blir det trippelpass och sen är planen att jag och Sophie ska ta en kaffe. (Får se om Frida vill/kan vara med då också)

Att trotsa vädret.

Tjugo minuter innan jag och Patrik skulle börja promenera började det regna.
Jag skrev ett sms till Patrik och sa att det börjat regna, han svarade "det gör inget :)", jag skrev "vi trotsar vädret;)"
När det var dags att gå var det näst intill storm ute, men vi lyckades gå i 50 minuter innan vi avslutade med en lunch på Nancy's.
Nu var min plan att jag skulle läsa de två personers uppsatser som jag ska opponera på nästa vecka, men upptäckte precis att dem inte lagt ut dem på vårt SkolForum. Sjukt irriterande...
Får se om Linn kommer hit en stund innan gymmet, annars tänker jag ligga kvar här i soffan tills det är dags att slira om till träningskläderna!
En bild på mig och Patrik från den senaste personalfesten!

Tisdag.

Gårkvällen var hur mysig som helst, efter cirka en och en halv timme kunde vi hugga in på pannkakorna, det tar ju sin lilla tid men det var klart värt väntan!
Nu klockan tolv ska jag gå en promenad tillsammans med Patrik. Därefter ska jag hem och läsa de uppsatser jag ska opponera på när jag kommer tillbaka till skolan på måndag.
Sen klockan 17.15 blir det en timmes X-fit och efter det en timmes step!

Pannkakor.

Klockan fem idag var jag, Linn, Emma och Frida och kollade när Chrille spelade match. Efter det åkte vi till Maxi för att inhandla ingredienserna för att kunna göra pannkakor.
Nu står Linn och Emma i köket och fixar medan jag och Frida ligger i soffan haha.
Det blir lite vin ikväll också, roligt med såna här spontanideér!

Lugn lördag.

Den här kvällen blir lugn, ligger i soffan och tittar på "På bar gärning" sjukt kul program haha. Ett filmteam testar allmänheten på olika sätt, bla hur mycket folk uppskattar när man paxar en p-plats åt en kompis som kommer om cirka 15 min-1 timme, haha.
Imorgon innan jag börjar klockan tre ska jag gå på 30 min core och 60 min bodypump! Hoppas på att Rebecca följer med ; )

Påskloov!

Gårkvällen hos Emma var jätte trevlig, dock var jag tvungen att avvika rätt tidigt eftersom jag började 7.45 imorse.
Älskar när man får ryck och vill göra något vettigt när man inte har något att göra. Efter lite mer än en timmes sömn i soffan igår beslutade jag mig för att storstäda här hemma!
Idag när jag kom hem från jobbet kollade jag om det fanns någon tvätt-tid, och det fanns det så jag slängde in den tvättkorgen jag hade, så nu är jag av med det också! Mest strumpor från all träning och eftersom jag har lov nästa vecka och kommer träna ännu mer kände jag att jag behöver alla strumpor och underkläder jag har haha!
Nästa veckas träningsschema:
Måndag: Powestrike 30 min, Core 30 min, Aerobic 60 min
Tisdag: X-fit 60 min, Step 45 min
Onsdag: Step 45 min, Bodypump 60 min
Torsdag: X-fit 60 min, Step 45 min, Core 30 min
Fredag: Step 45 min
Lördag: Vila!
Söndag: Egen träning: 30 min kondition, 30 min styrka

Snöstorm i april.

Innan vi skulle äta middag igår så bytte min lillebror mina däck (det blev aldrig av förra gången) och då passade jag på att tvätta den också.
När man tittar ut nu kan man ju inte direkt tro att det var skönt i luften och solsken igår..
Direkt efter step-passet imorse gick jag över till solariet, behövde aldrig se efter Vendela.
Nu ligger jag i min mysdress i soffan och här tänker jag ligga ett tag till och inte göra någonting, kanske tom. sover en stund.
Ikväll blir det lite vin hemma hos Emma för att hon fyllt år, dock bara något glas för mig eftersom jag börjar 7.45 imorgon.. Om vädret tillåter tänkte jag cykla till jobbet, men just nu ser det ju inte alltför lovande ut.

Thursday.

Filmen igår var självklart bra, har ju typ sett den 1000 gånger. Dock är det ju ingen film med så jätte många effekter så att se den i 3D var inte lika coolt som jag trodde att det skulle vara!
Idag klockan fem ska jag vara hos mamma och pappa för att fira pappa tillsammans med släkten, därefter ska jag och Sophie ta en kvällsfika och ta igen det vi missat, var ett tag sen vi träffades nu!
Imorgon blir det först step, därefter ska jag se efter Vendela till klockan tolv, planerna innan Emmas "fest" på kvällen är ännu oklara!
Nu ska jag börja göra mig i ordning, 10.45 ska jag vara i skolan!
Tänk när man är såhär brun igen, såhär såg jag ut efter två veckor i Grekland.

I skolan.

Sitter i skolan och jobbar med ett grupparbete... Hade verkligen velat gå på step-passet som började nu 11.30..
Imorgon kommer jag också att missa step-passet eftersom jag ska hem till mamma och pappa och uppvakta pappa tillsammans med släkten!
Nästa vecka har jag looov och då kommer jag kunna gå på varenda pass jag vill!

Fick precis sms av posten att min mysdress hade kommit till Komsum, ska bli så skönt att ha en sån och bara hoppa i och ur när man vill!

Dubbelpass.

Direkt efter gymmet åkte jag hem till mamma och pappa för middag eftersom pappa fyllde år idag! <3
Hon hade gjort lövbiff, lagt philadelpia ost på och vikt ihop, med stekt potatis och en hemmagjord brunsås, såå gott!
Nu dog jag bokstavligen i soffan, får se hur lång tid det tar innan jag känner att sängen kallar haha!
Imorgon blir det först skola och sen på kvällen ska jag, Linn och Sandra gå och se Titanic i 3D!

Monday.

Efter att ha hängt lite hemma hos Linn åkte vi till Nancy's här vid mig som öppnade idag för lite lunch. Sen blev det en snabb sväng upp hit för att visa Frida min lägenhet, planen är att hon ska bo här en tid om ett tag :)
Efter det åkte vi hem till Emma för lite födelsedagsfika och därefter blev det core och aerobic.
Imorgon blir det först skola, hem en sväng innan det är dags för träning igen. Älskar verkligen att träna nu!
Jag funderar på om jag ska följa med Frida upp till fjällen i vinter och jobba tre månader? Vore sjukt kul att se något annat. Första steget blir i alla fall att söka och se om man får en plats!

Äntligen!

Åh Frida är hemma igen!!!
Linn hade precis pratat med henne, Frida skulle komma till henne så jag var inte sen på att bjuda in mig själv!

Veckans träningsschema

Jag försov mig imorse, Linn ringde mig flera ggr och undrade varför ingen i vår klass var i skolan. Då kom vi båda på att vi skulle på ett studiebesök i Stockholm idag... Vi skulle åkt dit tillsammans så det var inte mycket att göra.

 

Veckans träningsschema

 

Måndag: Aerobic 60 min, core 30 min

Tisdag: X-fit 60 min, step 60 min

Onsdag: Powerwalk 60 min om vädret tillåter

Torsdag: Step 45 min, core 30 min, powerstrike 30 min

Fredag: Step 45 min

Lördag: Jobb

Söndag: Bodypump 60 min


Emma 22 år <3

Jag försov mig imorse, Linn ringde mig flera ggr och undrade varför ingen i vår klass var i skolan. Då kom vi båda på att vi skulle på ett studiebesök i Stockholm idag... Vi skulle åkt dit tillsammans så det var inte mycket att göra.
Veckans träningsschema
Måndag: Aerobic 60 min, core 30 min
Tisdag: X-fit 60 min, step 60 min
Onsdag: Powerwalk 60 min om vädret tillåter
Torsdag: Step 45 min, core 30 min, powerstrike 30 min
Fredag: Step 45 min
Lördag: Jobb
Söndag: Bodypump 60 min
Vill gratulera min kära vän Emma som fyller åår idag! GRAAATTIS! <3

Vill gratulera min kära vän Emma som fyller åår idag! GRAAATTIS! <3

 


Hos mamma & pappa

Direkt efter att jag hade tränat klart gick jag hem och tog en dusch och sen åkte jag till mamma och pappa där Vendela var. Så medan mamma och pappa åkte för att hämta hem husbilen så satt jag barnvakt. Vi har tittat på Pippi en längre stund! Snart kommer pappa storebror och då blir det middag här!

.

Pratade precis med mamma.
Dem ska passa Vendela mellan halv tolv och halv fem så jag tänkte åka dit när jag varit hemma och duschat efter träningen. Vid ett ska jag och mamma åka upp till Ikea och medan vi är där byter Oscar mina däck!

-4,5

Kul att träningen verkligen börjar ge resultat. Ställde mig just på vågen, -4.5!!!

Sunday morning.

Gårdagen blev jätte mysig.
Först aerobic 60 min och sen core 30 min. Därefter mötte vi upp Ida E för att bege oss till storstaden för lite shopping och lunch. Kom hem med en jätte söt vit topp med volanger nedtill och ett par nya svarta jeans (i en storlek mindre!!!)
Vi var hemma runt sju och runt åtta var jag hos Linn. Jag gjorde mig iordning och tog med mig vinet i fall att vi skulle få för oss att gå ut, men så blev det inte, alla degade i soffan haha.
Var hemma vid tolv, deckade nästan på en gång!
Nu klockan elva blir det en timmes bodypump med Rebecka och därefter tänkte jag höra med min bror om han kan byta mina däck på bilen, och sen se om man kan få middagen serverad där hemma, haha!

RSS 2.0