...

Sådärja, då hade man både fått naglarna fixade och solat!

År tjugohundranio går mot sitt slut.

Sorry för dålig uppdatering, men har inte känt att jag har något att dela med mig av!
Idag jobbade jag mellan 9-15, så är hemma en stund nu innan jag ska till nagelsalongen och få tillbaka mina älskade naglar, så jag saknat dem!

Kan inte förstå att det här året tar slut redan imorgon...? Känns som om bara halva har gått. Tur att man har hunnit med mycket!
Jag har lärt känna många nya vänner det här året, vilket jag tycker är helt underbart, vänner kan man aldrig få för många av, right?

IMORGON SMÄLLER DET I ALLA FALL, tror att det här kan bli riktigt lyckat när man firar ihop med sina närmsta vänner!


Juldagen.

Vaknade för en liten stund sen, och tänkte snart gå upp och äta lite frukost.
Innan ett tänkte jag sola också, så man får lite färg på kroppen inför ikväll.
Har inte så mycket mer att tillägga just nu, så skriver igen senare!

And its over again.

Jahaja, då var årets julafton förbi, lika fort som den kom...
Dags att sova snart, ladda batterierna inför morgondagen, för då blir det fullt ös, medvetslös, eller vad säger ni tjejor? Haha.


En liten uppdate såhär på julaftonskvällen.

Eftersom farmor&farfar har en gammal vovve hemma, kunde dem inte stanna i mer en någon timme. (Hunden kan inte komma hit heller eftersom hon har fel på höfterna och halkar därför bara på golven).
Björn, Clara och Vendela åkte precis vidare till nästa ställe.

Summering av julklappar:

* Guld/diamant-örhängen från DyrbergKern
* Löstagbara högtalare till datorn
* Brödrost (perfekt med allt sånt som är tråkigt att köpa själv när man väl ska flytta hemifrån)
* Tv-bidrag
* Klocka från JetSet, dock hade jag redan en vit, så ska bara byta till en annan färg
* Velour dress i svart
* Två presentkort på H&M

Med andra ord är jag väldigt nöjd, det enda jag inte fick som jag ville ha egentligen var ett mobilt bredband från tele2 som man laddar själv när man väl använder det, så ett sånt ska jag införskaffa, perfekt inför fjällenresan!

Nej nu ska jag återgå till mamma, pappa, Oscar och mormor.
Hörs igen imorgon.


Pusspuss.


Dan före doppare dan.

Var sjukt mycket på jobbet idag med, men å andra sidan så gick tiden väldigt fort.
Jag och Linn begav oss ner en sväng på stan, därefter åkte jag hem och åt tillsammans med familjen, sen spelade vi allihopa bingolotto, jag vann i alla fall 100 kr, bättre än ingenting ju, visst? Haha.

Shit, imorgon är det verkligen julafton. Ska hämta mormor vid 12 och dess för innan har jag en del jag ska fixa så jag borde nog sova om jag ska orka med morgondagen!

På fredag är det utgång på The Strip som står på schemat, ska bli grymt kul!
På söndag är det pulkarace i Enhörna friluftsgård som gäller, så vi får väl se hur många som kommer hem levande hahaa!

GOD JUL ALLIHOPA!


2009.12.20

Kom precis hem från jobbet, har varit stört mycket folk idag, dock inte värre än igår i för sig men inatt ska viss personal jobba till klockan 05.00 eftersom dem inte kommer hinna med att packa upp varor imorgon eftersom de tre kommande dagarna kommer bli kaotiska.

Igår var jag ju med Ida E, lika kul som alltid. Vi försökte lista ut vad man ska packa ner i väskan när vi åker till fjällen...? Hmm det blir till att fundera lite.

Imorgon jobbar jag till tre, därefter ska jag förbi mormor en sväng, vi ska julpynta lite!
Nej nu måste jag gå och sova så jag kommer upp imorgon.

Natti natti.


Its actually working.

Ja fungerar gör det ju i alla fall, har gått ner nästan ett kilo till!
Fortsätter det såhär kommer jag behöva avbryta, kan inte gå ner sju kilo, tror det blir för mycket!

Six days to go.

Efter att ha varit en sväng hos Cajsa efter jobbet igår åkte jag hem och gick och la mig i stort sätt direkt.

Vaknade för en liten stund sen och ska snart gå upp och äta soppan, mmmmmh längtar! Haha. är nu inne på tredje dagen vilket innebär samma regler som igår, mycket soppa, frukt och grönsaker, dock inte banan, ärtor, bönor eller potatis.

Förutom att jag är kissnödig och hungrig i stort sätt hela tiden, så har jag inte haft några övriga problem. Eller jo, jag fick magknip på jobbet igår, det varade i ungefär 20 minuter, men sen gick det över och har inte återvänt!

Idag blir det jobb mellan 16.00-21.30, slapp tid faktiskt, gillar den, den går riktigt fort!
Jag drömde btw att jag hade bytt jobb, till något som jag egentligen inte ville, smart Malin (Y)

För första gången på år ser jag verkligen fram emot julafton, nu när snön ligger vit överallt. Hoppas verkligen att det håller i sig för en gångs skull.


Skulle iofs inte tacka nej till att sitta här tillsammans med ett glas och underbara vänner! 


Det fungerar verkligen.

Jag har seriöst redan gått ner lite över 1 kilo sen jag började igår? This is good shit.

Juste, pratade precis med Ida E och frågade om inte hon ville komma hit på lördag, titta film och ta igen den tiden vi missat, och det ville hon, so that's a date!<3

Seven days to go.

Har precis varit ute och skottat uppfarten och är nu helt död. Shyst jag var som tog lillebrors jacka, så nu är det hans jacka som är blöt och inte min mohaha.

Tänk att det nu bara är en ända liten vecka kvar till julafton, hoppas för guds skull att snön håller sig kvar, så man för en gång kanske kan få lite julkänsla, på riktigt.


Snöstorm är ju bara förnamnet.

Jag är nu inne på min andra dag med soppan, har precis ätit den tillsammans med vatten och ett äpple. Idag tyckte jag konstigt nog inte att det var så farligt, så det här ska nog kunna gå vägen!

Jag vill ut i snöööön och åka pulka, var evigheter sen sist och det skulle ge mig ännu mer julkänsla!

Idag är det jobb som gäller mellan 16.00-21.30, lär få åka tidigare idag om jag vill ta mig fram till jobbet med livet i behåll, väglaget är inte att leka med för tillfället, minsta lilla sväng leder till sladd ... Givetvis är det roligt där det inte finns några andra trafikanter, men det finns det ju i stort sätt överallt så.

Jag skulle kunna göra VAD SOM HELST, för att få tillbaka den här brännan... Titta vad blond jag är där dessutom, något solblekt haha. Nästan så man är snygg ofixad, fast bara nästan, haha!


Frestad? Nej inte alls.

Kuuul att min lillebror just nu håller på att baka lussebullar uppe i köket, jag kan ju bara drömma om att få ta en sån. Kommer säkert drömma mardrömmar om dem i natt, när dem anfaller mig eller något hahaha! Ne men jag har ju faktiskt valt detta själv, och om en vecka får jag också smaaaka!

Hiss eller diss? Det är frågan.

Då har man påbörjat denna vansinnes färd med soppan, jag säger bara  en sak och det är hur, hur ska det här gå? Förstår inte att folk som recenserat den här soppan tycker att den är helt okej, enligt vissa tom. god. VART DÅ NÅGONSTANS?
Jaja, jag SKA hålla ut i en vecka i alla fall, skulle vilja klara det till julafton (såg nu att det är ju bara ytterligare en dag, haha), men vi får helt enkelt se hur det går, eller vad säger du Linn?
Längtar till på söndag, då får jag äta lite ris och nötkött.
Imorgon får jag i alla fall äta grönsaker, kommer ju vara rena lyxen.
Funkar det här däremot, och jag ser resultat redan imorgon, lär man ju bli mer taggad till att fortsätta?

Fjortondedecembertvåtusennio

Blir tyvärr ingen träning idag, så funderar på att ta en promenad istället och rensa huvudet, mycket som snurrar runt inne för tillfället.
Har i alla fall slagit in julklapparna, så nu är det äntligen ur vägen. Jag har även plockat ur resväskan sen helgen, lika trist varje gång.

Ska förmodligen träffa Linn lite senare, kanske Ida också? Hon hade ringt mig förrut, men nu får jag inte tag på henne så får väl försöka om en stund igen.

Hemma igen.

Hemma igen efter en galen helg i Karlstad, alltid lika underbart att få komma dit.
Jag och Karolina kom hem hit i lördags, fyra timmar senare efter att vi missat tåget med sisådär 10 minuter... RÄTT SURT!
Vi åkte bort till Patrik där det var en massa folk så hon fick träffa alla som jag umgås med här, den här gången var det hennes tur att bli mobbad för sin dialekt haha!

Idag var min plan att jag skulle träna en sväng, köpa julpapper och börja slå in alla presenterna, ja hinna med en del nödvändiga saker helt enkelt!

Nu ska jag i alla fall äta lite frukost, seeya later.


Uppdate för torsdag&fredag

Idag vaknade vi klockan ett, fast vi egentligen skulle ha gått upp halv elva, men vi behövde väl sova då haha.
Vi har inte gjort så jätte mycket under dagen idag, varit ute med vovvarna, lagt mat m.m. Snart kommer n¨gra antingen hit på lite förfest innan utgång eller så ska vi vara hos någon annan, fortfarande oklart.

Igår var vi och såg 2012, sjukt bra film men usch fick rysningar, är det där vad som verkligen kommer ske 2012...? Jisses säger jag bara.

Nej nu ska jag fortsätta göra mig i ordning och ta ett glas vin!
Hörs imorgoneftermiddag när vi kommit hem till mig!

Tjingeeeling.

Destination Karlstad.

Idag steg jag upp runt klockan sex, självmant, visst är jag lite knäpp? Haha
Ibland är det skönt att gå upp riktigt tidigt och veta att man har flera timmar på sig att göra det som ska hinnas med innan man ska iväg någonstans!
Jag har sytt in knapphålen på min vinterjacka där pälsen på luvan sitter eftersom dem var lite förstora så dem bara smet ur hela tiden, oerhört irriterande. Jag har varit och köpt frukost/lunch och nu sitter jag här och laddar in musik på ipoden, ska snart ta tag i packningen också.
Tåget går ju 12.48 så det är inte så väldans lång tid kvar men nu behöver jag verkligen inte stressa!

Blev precis rättad av Linn, jag skrev här i bloggen att vi åker till Lindvallen den 14e februari, men det ska ju förstås stå januari, haha!

Nej nu ska jag se till att få in de sista låtarna på ipoden och sen ta tag i packandet.
Uppdaterar igen innan jag åker hemifrån.

Kalendrarna kom igår, och deem är så fina, Linn har min kamera just nu så jag kan inte ta kort på dem, så ni får se dem så fort jag fått tillbaka den!

Tjingeeeling.


One day to go.

Nu kunde jag inte sova längre, vaknade av att jag fick ett sms av Karolina där hon skrev "Imorgon kommer duuu, gud vad jag längtar" hihi.
Idag ska jag jobba mellan 15-20, slapp tid eller vad? Frågan är bara vad jag ska göra innan dess? Borde kanske åka iväg och köpa julpapper, så jag kan börja slå in julklapparna...

Vi kommer hem tillsammans hit på lördag, då är det partaj hos Patrik, hur ska vi orka gumman? Fest både fredag&lördag haha. Well well, you only live once, right?





Not this time.

Jag är så nöjd som lyckats övertala Ida E att följa med oss till fjällen, idag bokade&betalade jag biljetterna så nu kommer hon minsann inte undan, inte den här gången mohaha!
Det kommer bli grymt kul, tåget går 06.56 på torsdagmorgon den 14e februari, surt bara att det tar 7 timmar upp, men det blir nog inga problem med trevligt sällskap, vi är ändå tio stycken som åker tillsammans och alla sitter ihop på tåget!

Grattis Ida som fick lägenheten, nu kanske vi äntligen kan sluta hoppa jämfota över alla dina tillhörigheter, eller vad säger du? Hihi.

Nu ska jag se Hells Kitchen, hörs imooorgon.



Strul, strul och åter strul.

Varför är det alltid någonting som ska strula när man ska fixa någonting ..? Alltid när jag tar på mig något så strular det jämt... Det är så trist och irriterande.
Tågbiljetterna till och från Lindvallen bara strular, sen jag tittade sist har dem gått upp så pass mycket att vi alla kommer att behöva lägga ut mer pengar... Priserna springer iväg så fort det börjar närma sig.
Jaja, vi får väl hoppas att det löser sig, just nu orkar jag inte tänka klart.


Longing for the weekend.

Vaknade för ett tag sen, har hunnit kollat på veckans andra avenyn avsnitt, jistanes vad mycket draaama det är just nu, händer någonting spännande i varenda avsnitt, hur ska jag kunna vänta i en vecka innan jag får se nästa...?
Idag ska jag jobba (som omväxling i vardagen?!) mellan 15-21. Sen jobbar jag bara imorgon, och sen är jag ledig tors, fre, lör, sön och mån, tur att jag hade semesterdagar kvar att ta ut, så jag förlorar ingenting på denna underbara ledighet!

Var hos Mickis igår, och filmkvällen blev inte riktigt av, vi skrattade mest istället. Man får sig alltid ett gott skratt när man spenderar tid tillsammans med de där tjejerna, kul att man utökat kompiskretsen!

Åker till Karlstad torsdag förmiddag, ska bli kul att träffa alla människor igen!

Jag är så spänd på kalendrarna, jag vill se resultatet!
Återkommer med bilder när dem kommit.



M å n d a g .

Stängde på jobbet igår som sagt och tiden bara sprang iväg, dock var man ju aningen avis på Linn som gick klockan fem men å andra sidan hade hon varit på jobbet sen klockan nio på morgonen då haha.
Idag jobbar jag mellan 15.00-21.30, efter jobbet ska vi hem till Mickis och ha filmkväll vi tjejer.

Nej nu börjar det kurra i magen, hörs seenare.
Tuudilluu.


S A T U R D A Y N I G H T .

Igår var jag och Linn som sagt hemma hos Emma en sväng, dock blev den vistelesen inte så lång eftersom det inträffade en sak. jag säger bara en sak och det är "inte okej" ...
Vi beslutade oss i alla fall för att gå ut en sväng, träffade Wiggo, Patrik, Chris, Ida E, Jessica, Vickan, Sofia mfl ute, mycket trevligt!
Idag började Linn klockan nio, led verkligen med henne igårkväll men nu kommer hon sluta två timmar efter att jag har börjat, då är det hon som får lida med mig eftersom jag kör 15-22.15 ... Det måste vara den kassaste passet  som finns, men som sagt man borde inte klaga så mycket, ska vara glad som har ett jobb att gå till.

Jag är klaaar med alla julklappar, känns hur skönt som helst, nu ska dem bara viras in i något fint julpapper och sen är det bara att vänta på att dem kan inta sin plats under granen om någon vecka!


Nu ska jag se vad som går på tv,
laaaaater.



Färdigställt.

Skickade precis iväg ordern med kalendrarna, är mycket nöjd, är spänd på att se resultatet! Dem kommer att levereras till mig inom en vecka, väldigt bra service måste jag säga!
Linn, jag lovar att jag hjälper dig när du är klar med bilderna, just call for me! Haha.

Blir nog ingen träning för min del, föredrar att träna ihop med någon och Linn jobbar så vi får ta det tillsammans någon dag nästa vecka!

Nej nu ska jag ta en dusch, talk to yaa laater.


Ledig dag.

Ringde precis in till jobbet för att dubbelkolla hur jag jobbar idag för på vår sida på internet stod jag inte med alls men i mitt grundschema står det att jag ska jobba 15-19 så jag ringde som sagt in och då har mitt arbetspass blivit tillsatt av en ny tjej, vilket innebär att jag är ledig idag, inte helt fel!
Så vad ska jag roa mig med idag..?

Saker som ska göras idag:

- Göra klart kalendrarna
- Träna
- Åka ner på stan för att se ut julklappar till mig själv


Kommer säkert på flera saker under dagen, men nu ska jag äta lite frukost.



OBS! Långt inlägg.

Tiden på jobbet idag gick förvånansvärt snabbt, har hunnit kolla på både mammas pojkar och paradise hotel nu efter hemkomsten.
Imorgon jobbar jag 15-19 och därefter blir det en lugn hemmakväll för min del för på lördag ska jag först jobba och sen ska jag förbi en gammal klass kompis som har födelsedagsfest, ska bli trevligt.

Tågbiljetten till Karlstad är i alla fall bokad, nu på torsdag halv ett går tåget från Södertälje syd, sen på lördag kommer jag och Karolina åka tillsammans hit, umgås med mina underbara vänner hemma hos patrik och sen tidigt på söndag morgon beger hon sig upp till Arlanda för att möta sin efterlängtade pojkvän som kommer hem från USA. Kan inte ens föreställa mig hur exalterad hon kommer vara när hon sitter där på tåget upp, efter nästan fem månaders tid får hon äntligen träffa honom igen, som sagt, mycket credd till er två!

Fotokalendrarna är i stort sätt klara,satt i över fyra timmar idag och pillade med dem,  dem ska bara finslipas lite och sen skickas in, tror dem kommer bli oerhört glada.

Nej nu blir det väldigt mycket text känner jag, seeyaa tomorrow bitches!


Bättre idé får man ju leta efter!

Linn kom på den brillianta idén med att göra en fotokalender till sin mormor och morfar, så jag snor självfallet den idén och gör detsamma till min farmor&farfar och mormor. Bättre julklapp än det får man ju leta efter, jag menar, dem har ju redan alla matriella ting dem behöver?
Den kommer att innehålla foton på bla. mig och mina kusiner när vi var små, det kan nog bli riktigt bra!
Så hela kvällen igår och hela förmiddagen idag har jag suttit och bläddrat igenom en massa kort från förr, har ungefär kommit halvvägs men det gör inte så mycket eftersom det enbart tar cirka en vecka att få hem den!

Har precis haft en liten paus i kortletandet för att kolla på gårdagens avsnitt av paradis hotel, men nu ska jag dyka ner bland kortet igen och dras tillbaka till det förflutna, det är helt underbart att kolla på gamla kort, jag blir alldeles tagen.

Hörs senare, för klockan fyra är det dags för jobb!
Tjingeeeling.


Vad passar bättre än den här bilden för december månad? Hihi.


2009.12.02

När jag vaknade och tittade ut genom fönstret imorse lyste solen och det var vitt på hustaken, så vackert!
Fick lite julkänsla för första gången, dock gick det över rätt fort då molnen trädde fram och solen försvann (det rimmar ju, haha).

Jag njuter av ännu en ledig dag från jobbet och om ungefär en timme ska jag möta upp Ida och Linn för en lång promenad här i Brunnsängstrakterna, därefter beger vi oss kanske hit och dricker en kopp varm choklad? Låter inte helt fel i mina öron i alla fall.

Nu har jag bara två julklappar kvar att köpa, skönt att jag alltid lyckas börja i tid så man slipper trängas med alla galningar den 23e december haha.

Frukosten kallar, hörs senaree.



Julklappsjakt blir!

Igår klockan elva på kvällen fick jag och Sophie för oss att ta en promenad, och därefter gick vi hem till henne för att sova.
Kom hem för en stund sen, håller på att göra mig iordning för att sen hämta upp henne och hennes lillebror, vi ska ut på julklappsjakt, hihi.
Är ledig både idag och imorgon, helt underbart!

Nej nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask, ciaaaao.


RSS 2.0