...

He is always on my mind.

Sammanfattning.

Äntligen hemma från jobbet, fick jobba över då en av killarna behövde gå hem tidigare så jag gick med sista kund.

Shopping rundan igår gick väldigt bra, nästan lite för:

En klänning
Två tunikor
Ett skärp
En parfym
Två t-shirtar
En mjukisdress i velour
Ett par jeans
Tre par trosor och en bh
Ett par lackleggings

Det är det jag kommer på just nu men känns som jag glömt något!

Imorgon ska jag först ner på stan för att klippa mig, sen börjar jag jobba klockan fyra och jobbar egentligen till halv nio men förhoppningsvis får jag gå tidigare så jag kommer hem till Mickis fortare där vi ska förkröka lite (vet ej vilka vi blir där än) och sen möta upp resten ute! Längtar brutaaaalt mycket, har ju inte druckit sen sälen för två veckor sen... He he!


Want to go back...


Förnyelse.

Idag har jag spenderat två timmar borta i informationen där utlämning av post/svenska spel och liknande görs, så roligt att få göra något annat, kändes precis som om man var ny på jobbet igen haha! Börjar få styr på det mesta nu i alla fall.

Imorgon ska jag och Linn Ä N T L I G E N börja träna igen, hon slutar vid fyra så det blir någon gång efter det, det är verkligen på tiden.

Kuul att min boxer gick sönder igårkväll, det bara small till i den och sen dess har den inte gått att starta igen, hm mycket skumt ... Hoppas det går fort att få hem en ny.

Sängdags, halv tio imorgon hämtar Minna mig för då är det dags att dela ut reklam!
Goood night!


Mår som en prinsessa.

Filmen i fredags var mycket bra, kanske egentligen inte min typ av film så det blev över förväntan!
Mer än det har jag inte gjort egentligen förrutom att jag var med tjejerna hos Mickis en sväng i lördags, bortsett från det har jag mest varit med en viss person, mycket mysigt.

Börjar jobba klockan fyra och kör till stängning idag, skulle ju helst ligga kvar här men å andra sidan har jag varit ledig fredag, lördag & söndag så borde väl inte klaga + att jag är ledig tisdag och onsdag nu också hihi.

Nej nu ska jag återgå till ellos hemsida.
Laaater!


Hemklickat!

 


Smart Malin, mycket smart!

Som ni ser så är jag fortfarande vaken, vill inte sova än fast jag egentligen är b r u t a l t trött haha.

Imorgon ska jag och Linn börja vår dag med att beställa hem saker från HM:s hemsida, därefter ska jag ner på stan (med eller utan Linn) och hitta något mer till mamma som fyller år imrogon så sen kommer det några stycken hit och äter middag, sen kl 9 ska jag på bio med några stycken, snabba cash är vad som ska ses, hoppas och tror att den är riktigt bra!
Måste ju bara berätta vad jag lyckades med förut.
Pappa kommer ner och frågar vad köpt, så jag tar fram boken jag köpt och glömmer sedan att den ligger framme. Mamma kommer ner kort därefter och frågar "Vad läser du för bok?" Kunde inte hålla mig då ifrån att säga att det var hennes present, jag kunde ju bara hittat på att jag köpt den till mig, men jag blev väl så chokad över att jag varit så klantig så jag kom av mig haha.
Men men nu ska jag nog faktiskt ta och gå och borsta tänderna.

Natti natti!

O n s d a g .

Sorry för dålig uppdatering, men har varit alldeles för upptagen med annat för att ha haft tid. Jag säger bara en sak och det är att jag svävar på moln just nu och hoppas på det allra bästa.

Jag har jobbat idag för första gången på en vecka, så det var lite halv segt att vara tillbaka men back to reality.
Vi har redan börjat prata om nästa fjällen-resa, och förhoppningsvis blir den av i april!!!

Har varit och fått naglarna fixade också idag, mycket bra resultat som alltid när jag går till Victora Avalon's!


Love you all!

Brutal helg för övrigt, detta kommer förhoppningsvis gå i repris någon gång i mars/april, can't wait!
Känns så tomt nu när man ska gå och lägga sig själv när man är van vid att folk leker rövare hela nätterna långa, så mycket som jag skrattat den här helgen har jag inte gjort på väldigt länge, har tom. träningsvärk i magen efter att jag skrattat så mycket.
Jag säger bara en sak och det är caaause you gonna geeet staaaved, hahaha.

Oh, I love my friends.


Lindvallen, here we are!

Resan upp igår gick bra, bortsett från att vi missade tåget i Borlänge när vi skulle byta så vi fick åka ersättningsbuss från Borlänge ända till sälen, men vi var framme tidigare än vad vi skulle varit egentligen.
När vi kom fram satte vi igång och drack direkt, var astaggad heela dagen, öppnade första cidern vid typ åtta.
På kvällen drog vi till HC, drack och dansade hela kvällen.
Nu ligger vi här utslagna allihop, pulka dags snart kanske? Haha.
Allting är iallafall brutaalt här uppe!!!
Skriver senare.

At Ida's

Jisses, har flängt runt precis hela dagen. Just nu sitter jag hemma hos Ida E medan hon packar väskan så sitter jag här. Vi lär få sitta på våra väskor tillsammans sen om detta ska fungera ... Haha.
Nu när man börjat packa, införskaffat de sista grejerna såsom pannband, nya mjukisbraller m.m börjar man bli riktigt taggad för nu är det inte ens en ynka dag kvar innan vi åker och det är gaaalet!
Nej nu ska jag fortsätta hjälpa henne med packningen, haha.

Puuuuss

Nu är det nära.

Kul att man jobbar precis hela dagen idag, 13-21, hinns inte med så mycket då inte men det är bara att bita ihop för idag är sista arbetsdagen innan fjällen!
Jag är så SJUUUKT TAGGAD! Den här resan kommer bli crazy, som alla andra som jag och mina vänner ger oss iväg på.

Fick just ett mail av en av arrangörerna för Rhodos reunion 2 att den just nu är lagd på is eftersom vi verkar vara bannlysta från alla fartyg på hela Östersjön efter våra senaste insattser, braaa jobbat haha. Ingenting är iofs säkert än, men det är så det ser ut just nu!


På god väg.

Idag är en sån där dag när man känner att man skulle kunna vara vaken heela natten, är inte trött för fem öre.
Sitter och klurar på vad som ska ner i väskan och hittills är detta med:

- Handduk
- Lakan
- En del kläder
- Ett par skor
- Termokläder/vantar etc.
- Mobilt bredband
- Däcket vi ska åka på i backen
- Underställ

Allting kan man ju som sagt inte plocka ner än, men jag är på god väg! Resten gör jag klart tillsammans med Ida på onsdag.


Nya Melrose Place.

Jag är inte den som brukar följa program på teven, men just nu är det faktiskt tre stycken jag följer, andra avenyn och paradise hotel sen en tid tillbaka och alldeles nyss såg jag första avsnittet av nya Melrose place, verkar vara riktigt bra det med!

Dement var det ja.

Satt och kollade igenom mina senaste blogginlägg och upptäckte då att jag glömt att berätta för er hur det gick med mina lockar på gamalt vis, haha.
Det fungerade verkligen, men det var rätt krångligt att få ur dem ur håret sen så tror ändå att jag föredrar locktången, iofs är det här inte alls lika jobbigt för armarna så ja jag vet inte riktigt ändå haha.
Ska använda allihop nån gång och se vad jag tycker då, för nu gjorde jag bara några stycken.



Four days to go.

Vaknade runt nio idag, kände mig helt utvilad så jag bestämde mig för att gå upp då för en gång skull haha.
Igår var det jobb (otippat va) och därefter gjorde jag inte så mycket mer.

Såhär ser min vecka fram till torsdag ut:

Måndag - Jobb, inget mer
Tisdag - Jobb, inget mer
Onsdag - Leeedig, ska vara med Ida E hela dagen och sen sover hon hos mig, vi ska planera/packa våra väskor
Torsdag - Tidig morgon draaaar vi!

Frukost nu, hungrar snart ihjäl.


Lockar på gamalt vis.

Nu jäklar.
För väldigt länge sen fick jag en uppsättning med värmespolar av min mormor som hon typ hade på sin tid. Jag har just pluggat in den i väggen och ska nu testa att vira in dem i mitt hår och se om det fungerar.
Dem ska tydligen gå att köpa i butik nu eftersom dem blivit populära igen, återkommer med resultat.
Wish me good luck.

2010.01.09

Kom hem från jobbet för en stund sen, skjutsade hem Chamme (en tjej från jobbet) och när vi sitter i bilen på parkeringen på jobbet är det en tjej som ställer sig och tittar in i vår bil, det dörjer några sek innan Chamme frågar mig "känner du henne eller?" jag bara "neee!?" inte förrän vi konstaterat det vevar jag ner rutan, och hon undrar då om vi kan hjälpa henne att få igång hennes bil med hjälp av mitt batteri eftersom den vägrade starta, vi som trodde vi hade gjort något, livrädda hahaha!

Ikväll tänker jag inte göra annat än att ligga här i min säng, är helt slut efter dagens arbetsinsatts.
Imorgon blir det jobb mellan 12-18 och därefter vet jag inte vad jag ska roa mig med faktiskt, det återstår att se.

Nu ska jag börja småplanera för vad jag ska ha med mig på torsdag.
Hörs senare.
Tuudillu.

Over and out.

Hemma från Mickis nu och ska alldeles strax krypa ner i sängen för imorgon börjar jag 7.45...
Har i alla fall haft en trevlig kväll, har ätit så mycket så det känns helt ärligt som att min mage kommer explodera vilken sekund som helst.

Hörs imorgon igen.
Goodnight, and sleep tight.

Tacos/filmkväll, me like!

Kom hem från jobbet för en stund sen och sitter nu och väntar på att Linn ska ringa mig så vi kan åka och handla det sista och sen bege oss hem till Mickis för att börja förbereda.
Tacos/filmkväll blir det idag, me like!

Nu vet jag i alla fall en sak som ska packas ner i resväskan och det är ett sånt där "bildäck" som man har i vattnet, fast den här är för både snö och vatten, oooom vi ska raca, fem stycken har vi nu haha!

Dags att göra sig i ordning lite, Linn ringer när som helst.
Ha en bra kväll för det ska jag ha tillsammans med mina underbara vänner, bortsett från Ida som ligger hemma och hostar, krya på dig hjärtat!



Late uppdate.

Jaha, då var ännu en arbetsdag avklarad. Jag köpte en ny resväska idag, men väl hemma konstaterade jag och mamma att den var lite för stor så det är bara att släpa tillbaka den till jobbet imorgon och byta den mot en mindre.

Imorgon blir det middag och myskväll hemma hos Kickis (Mickis) haha, tillsammans med några tjejer från jobbet.
Hoppas för gud skull att mitt hjärta mår bättre då, för just nu ligger Ida hemma och är jätte sjuk, men "lika bra" att alla som ska med till Lindvallen blir sjuka nu, och INTE när vi ska åka.

Nej nu ska jag sova, börjar halv 9 imorgon och därefter ska jag och Linn förbereda hemma hos Mickis eftersom dem andra jobbar längre än oss.

Godnatt, sov gott!


Planerar inför fjällen nästa torsdag!

Håller just nu på att prova ut vilka "skidkläder" jag ska ta med mig, bortsett från att jag ska åka pulka och inte skidor haha.
Får nog bli mammas, dem är en aning för stora, men hellre den än för små! Men vad ska man ha på fötterna?? Jisses, den här resan skapar mer problem än vad jag kunnat tänka mig, haha!

Thursday.

Det slutade med att vi gick ut i tisdags i alla fall, till The Strip of course. Var väldigt mycket folk, och även fast vissa av oss inte drack hade vi väldigt roligt!

Var ledig igår, gjorde inte så jätte mycket, tog det mest lungt och åt middag tillsammans med familjen.

Idag jobbar jag mellan 16-21.30, och innan dess ska jag bara vara hemma och kanske skriva en packlista inför fjällen? Vet fortfarande inte riktigt vad man ska packa ner, lär bli en blandning.

Jag undrar vad mina tjejer gör idag jag, kanske borde slå dem en pling.


2010.01.05

Vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frukost.
Kul att både Linn och Ida är lediga idag, får trösta mig med att Mickis jobbar i alla fall haha.
Ikväll finns det tydligen planer på utgång, men eftersom jag mår som jag gör (Hostar fortfarande och är fortfarande lite hes) så får vi se om jag hänger på, vill helst bli helt frisk tills vi åker så det inte vänder och blir ännu värre.

Imorgon är jag i alla fall ledig, och vad ska man roa sig med då? Bara för att jag är ledig just imorgon, så är det självklart en röd dag.

Det planeras en tacokväll på fredag för oss tjejer på jobbet, låter mycket trevligt och jag hoppas att alla kan vara med.

Nu ska jag ringa till Ida och se om hon vill följa med på stan.
Chingeeeeling.



Den efterlängtade sammanfattningen.

Så var det den där sammanfattningen ja, vart ska jag börja någonstnas?

Julen och allt har jag ju redan skrivit om, så jag tar det från nyår då.

Det började med alla förberedelser inför kvällen, jag och Linn åkte och jobbade vid 3 och jobbade till halv 9.
Vid 10 började folk ramla in, vi blev 18 stycken sammanlagt.
Bortsett från ett nedsuttet pepparkakshus (Linns pojkvän satte sig på det) och ett champangeglas höll sig allting helt och allting flöt riktigt bra och vi hade otroligt roligt, bortsett från vissa småsaker som alltid ingår tyvärr.
Vi gick och la oss runt 7.

Vi som som kvar vaknade upp på nyårsdagen, pratade om gårdagen och skrattade allmänt och påminde varandra om vad vi gjort för tokigheter, det ena värre en den andra, men är det inte så det ska vara? Ibland tycker jag dagen efter-pratet är minst lika roligt som festen dagen innan, så roligt att sitta och disktuera, studera alla, för hur snygg är man dagen efter? Sminket kvar, och jag själv sov i min nyårsblåsa!

Dagarna därifrån fram till nu har inte sett så annorlunda ut mot vad dem brukar, jag och mina flickor har jobbat för fulla muggar.

Nästa torsdag åker vi alla till fjällen, nästa sak att se fram emot, men vad har vi att se fram emot efter det?
Vi får helt enkelt fundera ut något nytt galet, för det är bara sånt jag och mina vänner sysselsätter oss med, galet roliga saker, eller vad säger ni?


Blev några rader, hoppas att ni i alla fall känner att ni är med på banan till viss del för nu ska jag minsann sova.
Seeyaaaa later.


2010.01.04

Min tanke var egentligen att jag skulle skriva en sammanfattning av vad som hänt den senaste tiden, men eftersom Mickis och Ida ville äta lunch med mig på stan så får jag göra den efter jag slutat ikväll.
Hang in there!


RSS 2.0