En lyckad dag med andra ord.

Kom hem från Linn för ett tag sen, jag åkte över dit med två filmer jag hyrde som tanken var att vi skulle se men eftersom vi fastnade framför Idol först så slutade det med att vi bara såg en av dem, Legally blonde 3, haha vilken sjuk film, men bra!

I Stockholm hittade jag en tröj/jacka samt en klänning, så det blev ingen jätteshopping idag inte, ska dessutom lämna tillbaka två saker jag köpte häromdagen som inte känns helt hundra, då är det bättre att lämna tillbaka dem och avvakta lite, jag menar på fredag åker jag ju till Karlstad och där kommer jag alla gånger vilja shoppa något!

Nej nu är det dags att krypa ner under täcket för imorgon blir det jobb mellan 10.00-16.00 och därefter ska jag umgås med min gamla barndomsvän/halvsyssling Ida Engren, och det mina vänner, det var inte igår vi umgicks på tu man hand så det ser jag fram emot väldigt mycket!


Usch vad jag var tjock här, tur att dem kilona försvunnit ; ) Haha, hade tyvärr ingen annan bild på oss.

Natti, natti!


29.09.09

Godmoorgon!
Idag fyller min lillebror år, så har varit in och sjungit för honom, därför jag är vaken redan nu.
Idag ska jag och Linnsan till stockholm, Ida jobbar tyvärr..  

Justee, den 12e-13e november blir det Rhodos reunion med Galaxy, verkar som att båten kommer lämna hamnen fullastad med partysugna ungdomar eftersom hytterna börjar ta slut, jag tror det kommer bli helt insane, någon som håller med?


Dags att ta sig själv i kragen.

Nej, nu är det dags för mig att skärpa till mig och komma på banan igen!
Idag har jag jobbat mellan 9.00-15.00 och klockan 17.00 var jag och fick mina naglar fixade så nu är dem bedårande igen!

Tråkigt nog ska några på jobbet ha middag nu på lördag då jag befinner mig i Karlstad, men jag väljer att inte välja bort det eftersom det var så länge sen jag var där nu, saknar alla!

Här om dagen var jag och Ida i Skärholmen och kom då hem med blal. dem här, ett par skor från Scorett som jag gått och suktat efter sen redan långt innan sommaren, så nu tyckte jag att det var på tiden att jag gjorde dem till mina, hur snygga är dem inte?
Klackar är verkligen som en drog, man vill bara ha mer och mer, högre och högre haha!



T I S D A G

Kryssningen var brutaaaaal, mycket roligare än vad jag hade förväntat mig!

Har inte så mycket mer att säga nu, bloggtorka, bloggtorka, blooooggtorkaaaa!

Destination Finland.

Jag träffade Ida på stan över en lunch + köpte lite nödvändigheter och sitter nu här nyduschad och ska strax börja göra mig i ordning för om 40 minuter kommer tjejerna och då bär det av!

Har inte så mycket mer att tillägga nu, så jag återkommer imorgonkväll med bilder osv!

Tjingeeeling.



Fifty fifty kryssning med Galaxy

Goood morgon alla glada!
Jag har definitivt vaknat upp på rätt sida idag, och det har kanske inte skett av en slump haha!
Det ända jag ska hinna göra idag är att sola och packa ner det sista samt kanske äta lunch med tjejerna på stan innan mamma kör upp oss till Värtahamnen klockan fem.
Har hört att det är en hel del man känner som ska med, så det här kan nog bli riktigt lyckat!

Nej nu ska jag äta frukost, återkommer senare!

Tuuudiluu!


Taggad till 100.

Kom hem för en liten stund sen från Linn, vi hade som sagt filmkväll igår och det var mycket mysigt, vi somnade inte förrän runt tre för efter filmen kunde vi inte hålla oss från att kolla på de två Andra Avenyn avsnitten som kommit ut, så braaa att det har börjat igen, I have missed it!

Letade just rätt på en liten behändig resväska som jag tänkte ta med mig på kryssningen, och för att ni inte ska tro att jag tror att jag ska en vecka till Thailand så får ni en bild på hur liten den verkligen är, haha.
Kunde inte låta bli att börja packa, för nu börjar det pirra i magen!


Svårt att se hur liten den är, men den är verkligen jätte liten, haha!

Nej nu ska jag strax börja göra mig i ordning, jobb mellan 16.00-21.30 sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag, värsta semestern ju!

Justee, igår satt jag och pillade på min bilstereo och fick då fram bas-funktionen som i stort sätt stod på noll, så ni kan ju föreställa er hur jag poppar loss nu, det blev liteee skillnad haha!


T i s d a g

Sorry för dålig uppdatering, har inte riktigt orkat engagera mig i bloggen!
Har i alla fall jobbat mellan 11.00-15.00 idag, så ni kan ju förstå att det gick oerhört fort! Vid sex tiden ska jag och mamma fixa en sak och därefter handla på Maxi, känns som jag är där ständigt vare sig jag jobbar eller inte!
Ikväll ska jag sova hos Linnsan, vi ska kolla film och bara umgås!
På torsdag är det kryyyyyssning, ska bli huur kul som helst! Lär vara fett mycket folk haha!
V.40 på fredagen går min bil till Karlstad, den här gången lastad med bara mig och min packning haha. Tjejerna följer med nästa gång. Ska bli skönt att få komma bort ett tag, byta miljö och inte behöva tänka på något här hemma, det behövs!

Laddad? OM jag är!

Känner mig riktigt duktig, jag har hunnit hämta min klänning, jag har klippt mig och jag har solat!
Om 20 min ska jag möta Sofia i centrum, vi ska göra oss i ordning tillsammans och sen bege oss ner till stan för att möta upp resten av tjejerna och sen gå upp till Mickis!
Om jag är laddad? Det kan ni skrivaaa upp!

Nu ska jag duscha, vi hörs antagligen inte mer idag, utan det blir uppdate imorgon med bilder!

Ciaaaao! Ha en trevlig kväll, för det ska vi ha! Hihi


Kvällsuppdate.

Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, tiden gick otroligt fort.
Imorgon ska jag till att börja med sola, därefter ska min klänning hämtas hos skräddaren, har bytt dragkedjan i den eftersom den var sönder redan när jag köpte den (såg ej det först).

Vid fyra tiden ska vi träffas alla tjejer, blir nog myckeet trevligt.
Uppdaterar imorgon igen, är så trött så ska alldeles strax soova.

Puuss och godnatt!

Det gjorde min dag

Kursen igår var mycket intressant, den handlade om hur vi ska bemöta kunderna och kunna förbättre det vi redan har till någonting ännu bättre! Vi alla kom fram till en hel rad olika förslag som inte är jätte stora, men helt avgörande.

Idag har jag och Linn gått bort till posten för att hämta ut hennes körkort, eftersom hon var tvungen att göra ett nytt efter att hennes väska blev snodd i somras. Nu sitter hon, Ida mfl. arbetskollegor på kursen på Skogshöjd medan jag ska jobba mellan 16.00-21.30.

Imorgon är den stoooora personalfesten, vi är ett helt tjej gäng som ska träffas innnan för att dricka och umgås lite, sen drar allt igång klockan sex på Torekällberget med en middag som start. Jag känner på mig att det här kommer bli riktigt kuul!

Nu ska jag lägga mig framför teven en stund.
Hörs ikväll!
Puuuuss!

Juste, måste bara berätta en sak. Jag höll verkligen på att kissa på mig.
Jag kom på att jag inte hade stoppat mina arbetskläder i tvättmaskinen igår så jag gjorde det idag, med den tvätten åkte även ett par långkalsonger som jag tog förgivet var tvätt som låg i hallen.

Min lillebror kommer in till mig...

Oscar - Har du sett mina långkalsonger?
Jag - Ehm .. Jaa, dem är i tvättmaskinen, vadå då?
Oscar- Men vaaaa? Jag skulle ju ha dem till en pjäs i skolan nu?!
Jag - Ehm ahaa, uups.. Men du kanske kan låna ett par leggings av mig?


Jag som har storlek XS i leggings, tror ni det gick bra? han är typ 1.75 lång.
Guuud så jag skrattade, ni kan ju tänka er hur dem satt på honom! Det slutade i alla fall med att jag hittade ett par som var mammas som det ändå var storlek M i, det gick i alla fall lite bättre men fatta vad hans klasskamrater lär skratta åt honom, hahahahahahaha!
Soooooryyy...


Kurs i hur man uppför sig på en personalfest kanske? Haha

Kom nyss hem från Skärholmen, hittade bla. ett par vanliga svarta jeans, söta trosor och lite andra små saker. Hade även kärat ner mig i dem här, men dem var slut i butik så nu är dem beställda och kommer någon dag nästa vecka!
Längtaaar!



Om en timme ska jag på en fyra timmars lång kurs med jobbet, bla. är det något om personalfesten på fredag, ska bli intressant att se vad den mer innefattar, dem lär ju knappast prata om personalfesten i fyra timmar? Haha

Ska ta någonting att äta nu, kvart i ska jag plocka upp Sofia på centralen så vi hörs ikväll!

Tjingeeeling!


Skärholmen nästa.

Goodmorgon goodmorgon!
Idag är jag ledig från jobbet, eller ja, jag ska iofs på en kurs med jobbet ikväll som pågår mellan 17-21 men det är i alla fall bättre än att jobba haha!

Jag och Emma ska åka upp till Skärholmen, vi har inte umgåts sen vi tog studenten, så det var verkligen på tiden! Letar inte efter något speciellt men något brukar man ju alltid fynda!

Nu ska jag ta och äta lite frukost, hörs seenare.
Puuuss!

Ny dag, nya tag.

Vaknade för en liten stund sen, jag har ont i varenda liten kroppsdel - träningsverk sen gårdagen. Jag kan knappt röra mig... Först gymmet och därefter hjälpte jag ju Linn med att flytta massa saker från Chrilles lägenhet till hennes .. Min stackars bil gick tungt lastat med andra ord, det hade inte kunnat få plats mer grejer haha!

Idag är jag leeedig, känns helt underbart! Tyvärr så jobbar båda mina tjejor, så det är ju mindre underbart haha, så får se vad jag ska roa mig med idag.

Ida frågade precis om vi skulle äta lunch på Nancy's, jaaaatack jag dör av hunger!

Seya later!


Välbehövligt.

Kom precis hem från gymmet, det där var mycket välbehövligt, ska bli skönt att komma igång igen! 

Idag ska lilla Lään flytta hemifrån och jag hjälper mer än gärna till! Jag ska dit om ett tag för just nu är dem påväg upp till IKEA för att införskaffa det allra sisata! 
Hon ville att jag skulle sova med henne ikväll, så det kommer jag med största sannolikhet att göra! 
Det känns så konstigt att hon kommer att bo själv nu mer, hur spännande som helst.
Bäst jag skaffar mig en egen reserverad parkeringsplats där borta, med tanke på att jag typ kommer bosätta mig där, haha!

Nu ska hoppa in i duschen och äta lite mer frukost, drack bara en hunger control innan jag åkte!
Hörs senare.

Undra hur lille Ääänzy mår efter gårdagens bravader, vi får väl hoppas på att hon orkar joina oss sen, haha ; )

Tjingeeling. 


L Ö R D A G .

Har precis ätit middag tillsammans med min familj och min lillebrors flickvän som är här från Söderköping.
Tiden gick oerhört fort på jobbet idag, looovley.

Ikväll blir det troligtvis bio tillsammans med Linn (och kanske hennes pojkvän) medan Ida träffar en gammal vän. Antigen blir det Sommar med Göran eller så blir det den nya filmen ur den där trilogin, flickan som lekte med elden kommer inte ihåg vem som regiserat dem nu bara för det haha (den första var ju män som hatar kvinnor) så med andra ord så blir det en väldigt lugn helg, jag menar, nästa fredag är det ju personalfest, vi måste ju ladda batterierna till max, right ? ;) Men Ida, hon bara kör hon haha!

Helgen vecka 40, antingen på torsdagkväll eller tidigt på fredagmorgon går bilen fullastad till karlstad, antingen med bara mig eller med oss alla tre. Ida jobbar i alla fall inte, så nu håller vi tummarna för att Linn inte heller jobbar då!
Det blir en gaalen helg tillsammans med min älskade vän Karolina och en massa vänner, gud så jag saknar dem nu när jag känner efter...!


F R E D A G .

Vaknade för ett litet tag sen, gick och la mig i ganska skaplig tid igårkväll eftersom jag var så trött.
Idag har jag inga planer innan jag börjar jobba klockan 15, jobbar till 21.15 så det är en helt okej tid.

Ikväll har Sophie tjejmiddag hemma hos sig, så har jag krafter nog har jag lovat att svänga förbi en sväng efter jobbet! Vill ju höra hur dem haft det på Rhodos osv, hihi.

Skulle vilja gå upp och äta frukost nu, är sååååå hungrig men städerskan är där uppe och stökar runt... Får väl vänta en stund helt enkelt ..


That's just my luck.

Det som hände igår måste varit det sista jag behövde, jag har sån fruktansvärd otur just nu... Förstår inte vad det är som sker... Jag skulle egentligen ha jobbat mellan 16.00-22.15 igår men jag klarade inte av att vara på jobbet, så en kille på jobbet var jätte snäll och ställde upp på att stanna till stänging, så jag fick gå hem redan vid åtta.

Idag ska jag jobba hela mitt pass i alla fall, allting löser sig och även om det är svårt att berätta för sina föräldrar så mår man ändå så otroligt mycket bättre när man väl gjort det...

Har ingen större lust att skriva något mer just nu, allting är bara upp och ner..

RSS 2.0