Nu är det nära, väldigt nära.


Jag var nyss och hämtade ut paket från H&M som innehöll de creamvita skorna och en bikini för min del, Linn får hem två bikinis + en "udda" överdel, myckeeeet bra.
Skorna och bikinin satt hur bra som helst så dem får självfallet följa med mig.
Jag håller nu på och packar, jag har tagit ner en våg så jag väger väskan med jämna mellanrum, sist jag vägde den visade den cirka 14 kilo och då har jag i stort sätt fått med allt jag vill! Konstigt att det gick lättare den här gången än när jag packade för bara EN vecka förra sommaren haha!
Tänkte väl inte så logiskt då, slängde ner allt möjligt haha!

Jobb idag mellan 15.00-21.30 därefter blir det bara hem och sova, och sen upp och jobba klockan 10.00-15.00, SISTA gången innan vi åker, det är helt stööööört vad tiden har gått fort.

Nu ska jag fortsätta packa.

Tjingeeeling!

Som ny.


Sådärja, nu är den som ny igen! Har både tvättat och dammsugit + att pappa har hjälpt mig med att sätta dit hållaren till min GPS, så nu behöver jag inte bekymra mig över det när jag vill använda den!

Imorgon är det jobb mellan 16.00-21.30, innan dess hinner jag träffa några vänner till familjen som kommer ända ifrån Skåne, dem och resten av min familj (jag jobbar ju självklart och kan inte följa med) ska på kryssning. Så jag får huset för mig själv i två dagar iofs, greeat.

Nej nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av, uppdaterar nog inte förrän imorgon igen.

Tuuudilluuuu.

Säger bara en sak - Akon feat. David Guetta - Sexy bitch

Four days to go.

Var som sagt och fixade naglarna idag, det blev bra men jag tycker att tjejen som brukar göra (hon var på semester) är mycket duktigare, så nu vet jag det!
De här skönheterna fick följa med mig hem från stan idag:
Ett måste i Grekland!



Nej nu ska jag gå ut och tvätta bilen,  skriver sen igen! 

Förnyelse.

Ligger just nu och kollar på För evigt - en askungesaga, en komedi, riktigt bra!

Det blir tidig sänggång ikväll för imorgon 10.30 ska jag vara på Avalons och få naglarna fixade, det behövs veeerkligen kan jag lova.


Natti natti.


Five days to go.

Har precis betalat in 2328 kr i försäkring på bilen, usch vad jag känner mig vuxen haha! Betala räkningar ska bara vuxna människor hålla på med ...

Innan jobbet idag ska jag möta upp tjejerna över en lunch/shoppingrunda så bäst jag sätter fart eftersom vi ska träffas där nere runt ett!




Rhodos, rhodos, rhoooodos!

Inga ord.

Kom nyligen hem från jobbet, har jobbat 10.00-19.30 idag så hur trött jag är kan jag inte ens beskriva...
Ska bara ligga hemma i sängen ikväll, jobb imorgon igen mellan 15.00-20.30, skön tid!

Har inte så mycket att dela med mig av nu.. Orkar inte ens tänka haha.

Puuuuuss

I totaly forgot.

Hur kunde jag glömma dem här två..? Haha

Strandväska, Åhléns


Parfym, Zara

Estockholmo.

Gårdagen vart helt okej med tanke på omständigheterna, jag tappade bort mitt körkort så jag kom aldrig in på 550.... Vi hade varit på Flamingo innan vi skulle gå dit, så där kom jag in igen när jag sa att jag hade tappat bort körkortet, vi dansade loss där och gick sen och åt.. Visst är det otroligt surt att vi inte kunde gå in på 550 tillsammans med dem andra, men vi gjorde det till vad det var, och det blev ändå inte så misslyckat, jag menar, Rhodos nästa söndag får en ju inte direkt att hänga läpp för det!

Idag har jag och Änzy varit i Stockholm och bokstavligen shoppat loss, det här hittade jag:
Medan vi sprang runt där uppe satt Linn i kassan på jobbet, kaaaaasst! Haha


Volangklänning, H&M


Jeansjacka, Zara


Jeansshorts, Zara


Kofta, Gina Tricot


Kjol, Gina Tricot

Shoppat loss.

Innan jobbet idag var jag och Ida nere på stan en sväng och det här hittade jag då!


MQ, VeryYellow




MQ, Paris Kate & I


Vila

Den underbara rean, haha!

OM vi har fyndat!
De här sakerna har jag precis beställt, Linn kommer säkerligen lägga ut sina fynd på sin blogg så jag lägger bara ut mina haha!


34.50:-

24.50:-

24.50:-

198:-

At Linn's

Ligger på soffan hemma hos Linn, kunde inte sova längre men Linn sussar vidare ett tag till.
Idag är det jobb igen mellan 16.00-21.30, känns helt klart som man spenderar mer tid på jobbet än någon annanstans haha!
Innan jobbet skulle jag behöva tvätta av  bilen, hann aldrig göra det här om dagen eftersom det dök upp en massa andra saker på vägen.

Nu ska jag nog sno åt mig en macka, magen skriker!
Tjingeeeling.

Så lätt ger jag mig inte.

När jag kom till gymmet så var det STÄNGT, det stod inte varför eller när det skulle öppna igen, så himla irriterande.. Det stoppade dock inte mig från att få dagens träning, så jag åkte hem och lämnade bilen och tog sen en promenad/jogging/spring-runda haha! Det var hur skönt som helst, så det ska upprepas fler gånger nu innan vi åker!

Har inte tvättat bilen eftersom vädret inte riktigt tillåter det, det regnar lite till och från, känns så meningslöst att tvätta den då haha.

Lite senare idag ska jag träffa tjejerna för att göra taxfree-beställningen, bäst att göra det innan det är försent, dagarna bara rinner iväg!

Stolt.

Vaknade för ungefär tjugo minuter sedan och har nu ätit frukost. Idag ska jag vara duktig och åka och träna, vill inte ens tänka på hur mycket jag slarvat med träningen sen jag tig studenten, inte okej...
När jag kommer hem från träningen är min plan att jag ska tvätta bilen, om vädret tillåter haha.

Hörs senare.

Allt och ingenting.

Kom precis hem och kollar nu på min telefon. Min lillebror är hos vår storebror eftersom han inte vill vara själv hemma, dock passar det sig inte att sova där så han frågade om jag inte kunde hämta honom, och vad gör man inte för bror sin? *Hehe*.
Jag körde hem Ida, Linn och Stephie och när jag släpte av Linn och Ida hemma hos Linn, kändes det lite konstigt när jag skulle åka ifrån dem, jag menar vi är ju ständigt med varandra haha. Tror iofs att det är bra med tanke på att vi snart ska spendera två veckor i varandras sällskap konstant haha!

Imorgon är jag ledig, ska bli sååå skönt för sen jobbar jag onsdag, torsdag, fredag och lördag igen.. Det är bara att bita ihop, inte lång tid kvar nu, OM jag räknar ner!

Nej nu ska jag se vad som går på teven, någon bra film kanske?

Hörs imorgon.

Pussipuss!


Vad ska man skriva här då?

Kom hem nån timme sen från Linn, jag och min lillebror har varit iväg och köpt färg. han ska måla undertill på den nya balkongen, då passade jag på att svänga in till Siba för att köpa nya brännbara skivor eftersom jag inte planerar att sätta in min stereo än på ett tag! (Den har usb ingång, det är det som är så smidigt)

Linn började jobba klockan 14.00 idag, och hon stänger, Ida börjar jobba klockan 15.00 och hon jobbar iofs till 21.30, och jag börjar 16.00, och jag stänger haha! Nu för tiden jobbar vi i stort sätt ihop varje gång!

Nej nu ska jag äta lite lunch, hörs seeenare!

Tuuudiluuu!



Här har vi henne!








Främmande.

Kom hem frånn jobbet för ett litet tag sen, har sen dess suttit och tittat i min instruktionsbok till bilen, väääldigt många främmande funktioner i den här bilen haha.

Om cirka en timme slutar tjejerna, vi ska då åka ut till Willys och handla eftersom det är billigast där!

Efterlängtad!

Som ni förstått så var jag och pappa och hämtade bilen igår, och jag är såå nöjd! Jag älskar den!

Alla tycker att hon är så fin så, hihi! Har dock inte tagit några egna bilder än, men jag gör det så fort som möjligt och laddar upp dem sen!

Kom hem från jobbet för en liten stund sen, har varit ganska mycket att göra idag så tiden har gått väldigt fort!
Imorgon jobbar jag igen mellan 10.00-17.30 därefter ska jag inhandla det som jag och Linn ska ha imorgonkväll till middag m.m. Hennes kille åker ju som sagt till Magaluf inatt, så OM jag och Änzy kommer bo hos henne haha!

Nej nu har jag inte så mycket mer vettigt att komma med, vi hörs imorgon igen!
Tjingeling!


Kvällsmat

Kom just hem från Statoil, jag och Linn kände att vi var jätte hungriga och eftersom hon inte hade så mycket att erbjuda hemma så drog vi iväg dit haha.

Imorgon ska jag först besikta bilen runt elva, därefter ska vi åka ut till Linns mamma för att se till kaninerna, (Ida du är så välkommen att följa med, haha!) Om vädret tillåter ska vi därefter åka till någon strand och lägga oss och steeeeka haha!

Har inte så mycket mer att tillägga så jag säger god natt här!
Hörs imorgon.
Puuuuss.

Tre nyanlända.

Jag var precis och hämtade ut sakerna som hade kommit från ellos, alla sakerna var jätte bra!
Sakerna vi beställde från Nelly har tydligen också kommit, så Idas mamma tar med dem in till stan ikväll (Hon är skriven i nykvarn så allting kommer till posten där) mycket spännande, jag beställde en jätte fin bikiniöverdel så hoppas att den sitter bra!








Fick dessutom det här bäddsettet på köpet utan extra kostnad!

Snart är vi påväg.

Kom nyss hem från jobbet, när jag kommer hem ligger taxfree katalogen på bordet! Nuuuu är det vääldigt nära!
Vi alla ska träffas på onsdag och när vi är klara med den katalogen kommer den inte att må så bra, haha!

Jag fick ett sms från posten där det stod att mitt paket från ellos hade anlänt, så det ska jag hämta ut imorgon också, spännande!

Heldag i Stockholm med familjen

Kom hem för ett tag sen, det blev snuten i varuhuset (heter den så? haha) den var helt okej, trodde dock att den skulle vara bättre.

Idag har jag och min familj varit i Stockholm och åkt ribbåt, för er som inte vet så är det en båt som går i en väldans fart och som bokstavligen flyger över vågorna, riktigt häftig känsla!
Efter det var vi och kollade på bilen och sa att vi skulle återkomma med ett svar imorgon, men jag blev ju som sagt var helt tagen så det slutade med att pappa ringde tillbaka till säljaren igen och sa att jag ville ha den!
På torsdag ska vi hämta den, jag längtar sååå!


Öregrund




Här åt vi lunch






Den här färjan åkte man över med till vår sommarstuga som låg på ön mitt emot


Det här fartyget har min morfar jobbat på en gång i tiden






Titta vad dem flyr ifrån mig, haha!


Jag avslutade vistelsen med en glass!


Är bara tvungen att visa den här. En väninna till mormor gör såna här, den är ditsatt på en vinflaska haha!

Nu måste jag snygga till mig lite, blir hämtad om tio minuter, bio på schemat ikväll!

Min, bara min!

Jag ska snart lägga upp bilderna jag tog i Öregrund men först måste jag dela med mig av någonting.

JAG ÄR ÄGARE TILL DEN HÄR!

Klicka för att se nästa bild

Jag har ju hela tiden sagt att jag vill ha en klar-röd bil, men när jag fick syn på den här färgen vart jag helt såld.
Im in love.

On our way.

Sitter i bilen påväg upp till Öregrund nu, jag har kört halva vägen så nu var det mammas tur! Vi ska åka upp och hälsa på moster Marianne och sen kommer mormor att stanna där i några dagar, hon behöver komma bort lite!
Tyvärr glömde jag kameran, jag hade ju tänkt fota där uppe. det är så himla fint, men jag får ta lite bilder med mobilen istället!

Ikväll ska jag, Linn och Ida till en tjej på jobbet som fyller 20, det blir nog mycket trevligt!

Nej nu ska jag socialisera mig mot mamma!
Skriver senare.


Ciaaaao!


Här är en stadsvy över Öregrund.


2009.07.10

Vaknade för ungefär en timme sen. Linn är påväg hit, jag ska hjälpa henne med att skriva ett CV och sen ska vi åka ut till lite ställen och lämna dem. Ni vet säkert alla att hon jobbar med mig på ICA Maxi, men hon kommer inte få tillräckligt med tider i höst så hon kommer att behöva ett andra jobb!

Vi båda jobbar ikväll, så roligare än så blir inte den här dagen!
Talk to you laater.

Måste ju passa på att gratta Ida E som fyller år idag! Grattis raring <3



B.R.U.T.A.L.T

Gårdagen bjöd på många trevliga människor och en hel del skratt, den var mycket lyckad med andra ord!
Idag har jag jobbat mellan 15.00-20.30, fick sluta en timme tidigare så det var väldigt skönt med tanke på att man är måttligt sliten idag, haha!

Jag har faktiskt inte så mycket mer att tillägga för tillfället, eller jo en sak kanske. Jag har hittat en till bil jag ska kolla på, den är ljust blå metallic färgad, visst låter det fint?

Det vankas utgång

Sådärja, då hade man både duschat och bestämt vad man ska ha på sig ikväll! Det blir en svart kortare volangklänning, höga svarta skor och en ljusgrå liten jacka, samt nitväskan jag köpte här om dagen!
Nu ska jag åka bort till Linn för att göra mig i ordning och börja dricka!

PUUSS!


Hemma och laddar om väskan

Är hemma en sväng nu, ska äta tillsammans med familjen samt duscha och plocka ihop min väska för att sen styra bort mot Linn för att föra!
Tänk att det ska vara ett lika stort problem varje gång, vad ska jag ha på mig? Måste försöka lista ut det nu innan vi ska äta så jag har det klart sen!
Hörs senare eller imorgon.

Puuuuss!

Drömmar.

Godmöörgöön!
Inatt har jag drömt en hel del konstiga och osammanhängande saker, men sånt tillhör ju sömnen emellanåt.
Bla. drömde jag att min kassaledare ringer och frågar vart jag är, jag skulle tydligen jobba fast det inte stod på mitt schema, hon var riktigt förbannad och sa något i stil med "Det här är absolut sista gången där här får inträffa utan några konsekvenser" OM jag var lättad när jag vaknade haha!

Ägare till en ny bil?

Kom precis hem från jobbet, tiden gick otroligt fort idag så det var skönt!
När jag satt uppe i personalrummet framför datorn smäller det till i datorn och allting släcks ner, det blir mörkt i hela butiken i några sekunder. Det var det obehagligaste jag varit med om på väldigt länge, att sitta där framför datorn och det smäller till i den slår det mesta jag upplevt!

Imorgon har jag lovat Ida att jag ska tvätta med henne, ska dessutom hinna till tandläkaren klockan 14.30.
Senare på kvällen ska vi köra en brutaaal utgång, längtar redan haha!

På söndag ska jag eventuellt åka och kolla på en bil, (peugeot 206) pappa får följa med eftersom han har lite mer erfarneheter när det gäller bilar än vad jag har haha!

Nej nu ska jag krypa till kojs, hörs imorgoooon!

Puuuss.

Fast den jag ska kolla på är mörkt metallic röd!

2009.07.07

Mamma kom ner med en tandläkartid åt mig för en stund sen, där stod det att jag hade tid imorgon, så det var ju bra att den kom fram idag och inte imorgon haha!

Det blir en sväng på stan nu innan jobbet, vi ska träffas där nere vid ett.

Skriver igen ikväll när jag är hemma!
Tjingeeeling.

Vi borde skämmas!

Vaknade nu... Varför det? Haha
Kan iofs ha att göra med att jag gick och la mig vid tio igår eftersom jag var så trött.
Jobb idag som sagt mellan 15.00-22.15, men innan dess hade jag tänkt att jag skulle försöka få med mig Ida ner på stan, kika en sväng samt äta lunch!

Jag har tänkt väldigt mycket på en sak... Jag tycker att vi som faktiskt har ett jobb ofta klagar för mycket på att det är jobbigt.. "Jag vill inte jobba" "Åh jag orkar verkligen inte" "Guud vilket hemskt arbetspass" osv... Jag säger inte att man inte får klaga, men ändå tycker jag att vi arbetare borde tänka på alla de personer son faktiskt inte har ett jobb idag, med tanke på hur arbetssituationen ser ut, det är otroligt svårt att få ett jobb som det ser ut idag!
Det här ska i alla fall jag försöka tänka på när jag känner att det känns jobbigt att jobba...!


Lipstick Jungle

Nu har jag pysslat om mig själv.
Jag började med att fila ner mina naglar lite och målade dem sedan med nagelbandsolja. Därefter la jag en ansikstmask och sen scrubbade jag ansiktet, så nu är jag len som en babyrumpa, haha!

Jag hade verkligen för mig att jag var ledig imorgon, men icke sa nicke, jag jobbar mellan 15.00-22.15, men är däremot ledig på onsdag så det får gå ändå!

Nu ska jag fortsätta kolla på Lipstick Jungle



Hörs imorgon!
Puuuuss.

En ny favorit.

Jag hade totalt glömt bort vad jag hade köpt idag.
Perfekt för sena partykvällar, men fungerar även till vardags.



Close, so close.

Tjugosex dagar återstår innan vi sitter på planet påväg nmot värmen, OM jag längtar.
Det bästa är när taxfree katalogen ramlar ner i brevlådan, då är det väldigt nära, eller när man får ett mail från fritidsresor med biljetterna, redo att skrivas ut och packas ner i väskan.
Hur kan man sluta drömma sig bort?
En två veckors vistelese i värmen med mina närmaste vänner, it couldnt be better than that!

Visa stora bilder

Refreshing.

Jag har suttit och pillat lite med min design, är faktiskt väldigt nöjd.
Vad tycker ni?

Shopping/nödvändiga ärenden

Sådärja, då var passet fixat så det känns väldigt bra!

Fick även med mig de här skönheterna hem:



Indiska


H&M


Överdel: Lindex
Underdel: BikBok

Ikväll ska jag vara med Änzy medan Linn är hemma och tvättar med Chrille, haha kuuuul freedag!
Vi kommer troligtvis bara vara här hemma och kolla film, eller eventuellt gå på bio! Vi får se vad vi känner för!

Nödvändiga ärenden

Det tycks inte bli något sol&bad för våran del idag utan istället ska vi uträtta nödvändiga ärenden. Såg att mitt pass går ut nu i oktober för ett tag sen och i vissa länder måste passet vara giltigt i minst sex månader efter hemkomst, så det var ju bra att jag såg det nu om så är fallet med Grekland!


OM jag har fyndat!

Beställt:


Den här har kostat 799:-, jag betalade 95:-


Den här har kostat 499:-, jag betalde 149:-


Den här kostar egentligen 199:-, men jag betalade bara 140:- med en rabattkupong!

Jag har alltså tjänat över 1000:- på det här, kan det bli mycket bättre? Knappast!

Vilken vändning

Vad ska det här föreställa? DET REGNAR!!!
Usch vad tråkigt, vi som skulle åka ut med båten idag, det blir ju ingen höjdare i det här vädret...
Nu blir jag deprimerad... Vad ska vi göra nuuu då?

Spontana saker blir oftast lyckade


Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, det är helt sjukt vad människor det är som ska storhandla i sista minuten nu för tiden, likdant varenda kväll!
Imorgon är jag i alla fall ledig, vilket ska bli helt underbart. Både Linn och Ida är också lediga, så det är ju ett + i kanten haha!

Det blev en spontan utgång igår, träffade en massa trevliga människor och stapplade in hemma hos Linn vid halv fyra snåret haha.

Onsdagkväll

Just nu finns det planer på att vi ska ta en sväng förbi CP ikväll, det är en kille som har hyrt stället ikväll!
Om det blir av vet jag helt säkert om 40 min typ eftersom båda tjejerna jobbar medan jag ligger hemma framför teven och bara tar det lungt.


Både + och -

Kvällen hos Sofie igår  var väldigt trevlig, vi åkte därifrån kring halv 12!
Våran tanke var ju att vi skulle solat klockan tio imorse, så vad är der här för trams? Helt molnigt. Å andra sidan uppskattar nog min hy att den får lite rast vila från den intensiva solningen + att jag nu får en ny chans till att ta tag i träningen!

Jag hade tänkt sticka iväg vid halv 12, hoppas på att Linn vill följa med men hon lät så trött när jag ringde henne (hon sov fortfarande haha) så vi får väl se hur det blir med den saken ; )

Uppdaterar seeenare!

Puuuss


RSS 2.0