Första strandbesöket på två år!

Kom nyss ur duschen efter en sex timmars vistelse på Farstanäs, det har varit helt underbart att ligga där och glassa heeela dagen!
Jag har nog fan inte badat i sjön på två år, har bara badat här hemma i poolen haha! Det kommer det bli ändring på från och med i år, för det finns ju inget bättre än att ligga på en strand med en massa vänner!
Nu sitter jag och väntar på att de andra flickorna ska bli klara, sen ska vi åka tillsammans ut till Sofie där det blir grillat, lovley!

Jobb imorgon tyvärr mellan 15.00-20.00, men det betyder att vi kan sola innan dess!

Seeeeyaaaa!



My gift

Det här var min present från mamma och pappa, hur fina är dem inte?



En massa bra saker att ha sen när jag flyttar hemifrån!

Ingen sol för min del idag

Vaknade för tjugo minuter sen av att klockan ringde. Änzy hade skickat fyra sms där hon skrev att hon tyckte att det var dags att gå upp och ut och sola. Det finns bara en hake, jag börjar jobba klockan 10.00 och jobbar ända till 19.30, det är ett riktigt mördarpass idag, men å andra sidan så har jag varit ledig lördag, söndag nu så det är bara att bita ihop!

Nu måste jag börja göra mig i ordning, uppdaterar ikväll igen!

Puuuusspuuuuss!


2009.06.27























Längre än såhär kom vi dock inte eftersom kameran dog.

Lite senare kom även Hanna, Sofie, Madde, Fanny, Ida och Emma! Vi satt ute på altanen och lyssnade på musik och pratade. Senare drog hälften av oss på en fest som blev ganska kortvarig. Därefter begav vi oss ner till 550, men vi gick aldrig in eftersom vi inte kom in på våra biljetter, kändes väldigt ovärt att betala 100 + 40 garderob för lite mer än en timme. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, men fram till dess var det väldigt trevligt!

Craaaazy

Jag kom precis in, jag, min lillebror och pappa har varit ute med båten. Vi har köpt en ring man sätter i en lina bakom och sedan sitter i, det är vad jag och min lillebror har roat oss med, eller ja, vi ramlade ju av x-antal gånger. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge, men man var ändå rädd på samma gång eftersom man var maktlös där ute bland vågorna! Haha!
Nästa vecka ska jag ta med mig Ida och Linn ut på de här galna äventyret, OM dem ska få åka! Haha!

På g

Sitter här med Ida och Linn nu, håller på att bränna en av skivorna som kommer att spelas flitigt här ikväll!

Efter att vi hade handlat begav vi oss hem hit och gick direrkt ut i solen, huuur underbart som helst!


Wihooo

Musiken är på hög volym i mitt surroundsystem, jag är laddad, jag är redo för kvällen redan nu!

Inte mycket att göra

Idag är jag uppe med tuppen, jag vet inte hur många gånger jag vaknar i natt, har sovit riktigt oroligt!
Undra om det är varmt ute redan nu? Så man kan gå ut och lägga sig i solen ett tag innan jag ska bege mig.


Sovdags

Sådärja, nu har jag ganska bra styr på musiken.
Läggdags, klockan 10.00 imorgonbitti ska jag hämta Ida på centralen!

Hörs imorgon!

Goodnight, and sleep tight!


Great music

Jag sitter nu och försöker komma på en lista med låtar som ska brännas tills imorgon, ni har inte några förslag?

Förberedelser

Jag fick sluta tidigare från jobbet idag eftersom det var så pass lungt.
Imorgon runt 10-11 ska jag och Ida E inhandla allting till kvällen, jag och ett helt gäng med tjejer ska vara här hemma innan en eventuell utgång, det blir nog väldigt trevligt!
Efter det åker vi troligtvis bara hem hit och solar&badar, bäst att utnyttja varenda minut av värmen nu när den äntligen är här!

Imorgon ska pappa tydligen hämta min försenade present, OM jag är nyfiken!

Jag och Linn kom på en väldigt rolig idé, men den får ni se kort på imorgon när den är färdig ; ) hihi!



Varenda en

Kom precis hem från jobbet. Idag har det varit fullkomligt kaos, varenda en ska storhandla 21.50, blir så irriterad.
Imorgon jobbar jag mellan 15.00-21.15, och innan dess ska jag och Linn åka ut till hennes mamma i Nykvarn för att hämta en sak.

När jag gjorde ett kontoutdrag idag så höll jag på att tappa hakan, jag hade förväntat mig ungefär hälften av det jag fick, haha!

Jag var och fick naglarna fixade idag, så nu är dem som nya igen! Det gör verkligen sitt för helheten, I love them!

Nej, dags att sova. Vi ska åka redan kl 10.00 imorgon så vi kan fånga några soltimmar innan vi börjar jobbet!

Tjingeeeling!



Lovley day

Idag har jag legat här hemma vid poolen hela dagen i stort sätt, lite senare åkte jag och mamma och handlade. När jag kom hem kilade jag ner till Fanny där även Ida, Hanna och Emma var. Vi satt och badade fötterna i poolen och bara pratade, mycket trevligt!

Imorgon ska jag jobba mellan 9.00-15.00, sen vid klockan 18.00 kommer Klara och Björn och firar min födelsedag, bättre sent än aldrig haha!

Juste, nu är det bara en vecka kvar i stort sätt innan jag får veta vad det är mamma och pappa hittat på för något!

Middagsdags nu, uppdaterar senare!

Snorunge

DET VAR EMMA SOM RINGDE FRÅN BUSRING. SE, JAG HATAR HENNE! Hahahaha!

Creepy

Jag tog precis emot ett samtal från "Okänd". Det är en kvinna som säger att jag beställde en taxi igår klockan 20.13 men aldrig dök upp och nu skulle framkörningsavgiften finnas med på min nästa mobilräkning?
Jag blev så paff att jag kom av mig helt och hållet. Jag sa bara "Va? Jag jobbade igår den tiden? Det kan inte stämma", Då sa hon att jag fick ta det där med min mobiloperatör??
Nu i efterhand hade man ju gärna velat veta vart ifrån "jag" beställt den, vart skulle "jag"?? Vilket taxibolag var det?? Varför ringer det här "taxibolaget" från okänt nummer?? Varför väntar dem med att ringa tills klockan tio på kvällen dagen efter?? Tänk om det var ett sånt där nummer som kostar flera hundratals kronor??
SÅ JÄVLA OBEHAGLIGT!

Jag ska ringa till Tele2 det första jag gör imorgonbitti, för jag har inga utgående samtal till något taxibolag så jag tänker inte betala ett ända öre!
Det här ska bli väldigt intressant...


How great

När jag kom in på jobbet igår frågar Setta (Kassaledare) mig om jag jobbade imorgon (idag), ja sa jag, det här är min helg! Då säger hon att någon strykit mig (av misstag då) och då givit bort min tid till någon annan? Tack liksom, där försvann 8 timmars dubbelt betalt haha. Som tur var fanns en annan tid åt mig så jag jobbade istället mellan 14.00-21.00, jag slapp alltså stänga vilket jag egentligen skulle ha gjort och jag förlorade inga timmar på det, how great!

Den kommande veckan kommer mitt brorsbarn Casper (5 år) att bo här, träffar inte honom allt för ofta längre så det ser jag fram emot. På onsdag ska vi spendera tid tillsammans på tu man hand! Vad vi ska göra återstår att se med tanke på att vi inte vet vad det blir för väder, men är det fint väder så ska vi gå och köpa glass och ligga vid poolen hela dagen, hihi!


Vad ska jag mer göra den här veckan? Jag jobbar tisdag, torsdag och fredag, det är det ända som är spikat, resten får komma som det gör!

Karolinaaa Höjeeeer, när kommer du hit? I miss you!

Dagen efter, haha

Bortsett från vissa saker igår var dagen mycket lyckad, vi hade väldigt kul ihop! Kul att lära känna dig lite bättre Sophie, det där får vi göra om som sagt, hihi!

Jag är som vanligt nu för tiden inte bakis, bara lite trött. Förstår inte hur det går till, medan de flesta av de andra är helt slut är jag pigg som en lärka haha!

Ida I'll never forget "Seeeyaaa" hahaha!
Eftersom jag drack en hel del starksprit igår avstår jag från att ta bilen till jobbet, vore ju snyggt att åka dit för rattfylleri!? Egentligen skulle jag gått till bussen om tio minuter men en fågel viskade i mitt öra att Patrik på jobbet (bor här i Brunnsäng) också började jobba klockan tre så då frågade jag honom om han inte kunde plocka upp mig, och snäll som han är så gör han det! Där tjänade jag en hel halvtimme, haha!

Jag jobbar som sagt var mellan 15.00-20.15, vad jag ska göra därefter återstår att se!

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning!

Tjingeeeling!

Midsommarafton


Det blev en kort uppdatering idag i alla fall!
Sitter nu hemma hos Linn, det mesta är förberett inför lunchen/middagen som ska äga rum om ungefär en timme då Sophie och Ida kommer hit!

Dags att fortsätta göra sig i ordning!

Ciaaao bella!
Juste, imorgon börjar jag 15.00 istället för 10.00, LITE bättre, jobbar dessutom bara till 20.15. Detta tack vara Minna, du är en ängel! <3

Panik

När jag skulle plocka fram mina nycklar ur fickan när jag hade slutat var dem borta... Jag fick förstås panik och sprang ner i butiken och började leta. Jag kommer efter ett tag på att Linn hade lånat dem tidigare och inte hade återlämnat dem till mig, där släpte en tung sten från mina axlar.. Jag började tänka på att alla saker var inlåsta i skåpet, jag hade ingen nyckel till bilen etc..

Det slutade i alla fall med att jag väntade på tjejerna tills dem slutade, föredrar helst inte att dem åker bussen så sent, jag fick bara vänta typ 10 minuter i alla fall så det var ju ingen big deal!

Imorgonbitti ska jag och Linn åka och handla det vi ska ha till lunch, dvs. grillad kyckling, färskpotatis m.m, MUMS!
På kvällen är jag, Linn och Ida bjudna hem till en kompis till Sophie, vilket ska bli mycket trevligt!

Dags att sova, halv elva imorgon ska jag plocka upp kvinnan!

Trevlig midsommar om jag inte uppdaterar imorgon!

PUSS!


Resfeber redan nu?

Idag ska  vi gå och betala det sista på resan, nu börjar tanken av att vi åker snart kännas mer verklig!
På söndag v. 31 bär det av!

Klockan fyra börjar jag och Linn jobba, Ida börjar redan klockan tre!

Har inte så mycket mer att dela med mig av nu, uppdaterar ikväll eller imorgon igen!

Tjingeeeling!


Då var även den här dagen förbi

Imorse tog vi först en lång promenad, därefter gick vi hem hit och gjorde i ordning mat och satte oss ute på altanen och solade.
Klockan sex åkte jag och Ida ut till hennes lillebror i Nykvarn som fyllde år idag och därefter åkte vi tillbaka in till stan, mötte upp Linn, Alexandra och Julia och gick och satte oss på café Milano, mycket mysigt!

Nu är jag hemma och ska snart sova känner jag, är jätte trött!

Nu har jag inte så mycket mer att dela med mig av, hörs imorgon!

Pussipuss!

En solig tisdag

Vaknade klockan nio imorse av att det var en hund som gnällde utanför mitt fönster, jag fatttade ingenting men gick sjävklart upp och kollade vad det var frågan om. Då hade dem som håller på och sätter upp markisen uppe på vår altan bundit sin hund i vår studsmatta, och det var han inte särskilt nöjd över haha!

Om 45 minuter ska  vi ut och promenera, dock inte till Nykvarn utan det blir en rutt här inne i stan!
Vi tar bilen ut till Nykvarn lite senare för att gratta Idas lillbror Emil som fyller år idag!

Hörs senare!

Ciaaao.


Avslutat projekt

Måste ju visa hur fin altanen blev nu när den är klar!
Före

Efter

Lite skillnad va? Visserligen var det ett vitt staket där också förut men i alla fall haha!



Jaha, då var den födelsedagen förbi

Idag när jag var på stan fick jag för mig att gå in på Två hjärtan bara för att se om dem hade den berlocken som jag ville ha till mitt Thomas Sabo armband, en rund platta som det står Eternity på, och dem hade den! Annars hade jag fått beställa den och de hade kunnat tagit flera veckor .. Nu hade dem fått in lite nytt, och bla. den! Blev så himla glad.
Jag ville även ha en (Det får plats tre stycken berlocker på samma gång så jag tänkte att dem jag hade innan och en vit pärla skulle vara fint), jag var alltså jätte nära på att köpa det med men som tur var så gjorde jag inte det för jag fick det av min mormor i present idag. Nu är mitt armband fulländat för tillfället!



När det var mammas och pappas tur att ge mig min present fick jag ett kuvert med ett kort i där det stod följande:
"Grattis på födelsedagen, tyvärr är presenten försenad"
What liksom?
Jag har inte den blekaste om vad det är dem har hittat på, den här presenten kommer om runt två veckor?
OM jag är nyfiken!


Den här tröjan + mjukisshorts i samma färg (aprikos, syns lite dåligt på bilden)
 fick jag av dem, fin va?


Linn och Ida : )


Haha


Påväg hem till Ida






Här slingar Linn Idas hår haha


Den här bilden tog jag påvägen hem, fin va?

Det här blev en lång sammanfattning av min 19 års dag haha!

Ett år äldre



Jaha då hade man fyllt 19 då : ) Kan ju inte säga att det känns annorlunda, det kanske känns lite mer när man får hem nästa lönespecifikation och ser att lönen stigit haha!

Idag ska jag först och främst träffa Ida och Linn en sväng på stan, sen vid halv sju kommer tjocka släkten och fikar!

Dags för lite frukost, återkommer senare under dagen!

PUSS!

Filmtime

Var precis inne på Linns blogg och läste att hon skulle vara med Lina ikväll, så då slog jag en pling till henne för att höra vad dem skulle hitta på. Det blir skräckfilm om 30 minturer där hemma så jag ska bara fixa till mig lite och sen bege mig bort dit!
Finns ju inte så mycket annat att göra i det här dåliga vädret!

Hörs imorgon!

Tjingeeeling!

Besöksrekord

Oj, var in och kollade min statistik, hade faktiskt en väldigt stor ökning! Kul att fler hittat hit! = )

I'm back on track

Tjejer, det var inte filmerna det var fel på fredags, utan det är min dvd ..Konstaterade det igår när jag tänkte kolla på en film, då gick de inte längre att ha svensk text och allting skiftade i grönt... Så då var det bara att köpa en ny, rooooligt!

Fick hoppa in extra på jobbet igår mellan 10-18, en av kassaledarna ringer mig 14.40 i fredags och frågar om jag kan jobba då på lördagen, hon hade inte sett att att jag skulle börja tjugo minuter senare. haha virrfia!

Vad ska man göra idag då? Hoppas på att Linn kanske vill träffa mig en sväng, orkar inte sitta hemma och glo bara...

Imorgon fyller jag år, jag har knappt tänkt på det, det är inte en lika stor grej längre, när man var liten började man räkna dagarna redan dagen efter haha!


Det blev ett väldigt sammanfattande inlägg den här gången, men bättre än inget?


Nu ska jag kika runt lite på internet, kanske ska beställa något om man hittar något?


Hörs senare.


PUUUSS!


Ändrade planer

Egentligen skulle jag och Linn ha pysslat med våra tackkort nu på förmiddagen men Linn i ett nötskal kom på att hon skulle träffa sin syster idag så där sprack det haha!
Vi får helt enkelt göra det lite senare och under tiden medan Linn är med henne ska jag och Änzy (Ida) ta en tripp till Skärholmen och mediamarkt, hon ska köpa en ny telefon och jag ska kolla på ett smycke som ska vara från mormor!

Duschen kallar, uppdaterar senare!

PUUSS!


Godmorgon!

Idag fick jag i alla fall sova till halv tio, bättre än till sju haha!

Eftersom jag fick så pass mycket pengar av mormor i studentpresent bestämde jag mig för att jag skulle köpa ett finare smycke, antingen ett armband eller en ring. Den här skönheten hittade jag idag från Dyrberg/Kern, hur vacker är den inte?



Dyrberg/Kern har verkligen hur mycket fint som helst, så troligtvis kommer det att bli ett smycke ur deras kollektion, jag letar för fullt nu, så jag får återkomma när jag bestämt mig för vad det blir!


Tanken är att jag och Linn ska träna idag eftersom vi nu har tagit tag i våra liv igen nu när studenten är förbi haha!
Dock har jag en aning ont i halsen + är snorig, vet inte om det är så bra att jag tränar då, så vi får se hur det känns sen!

Frukosttime, uppdaterar senare!

Sänggång

Ikväll ska jag komma i säng i tid med tanke på att jag inte lär få sova ut imorgon heller... Förhoppningsvis är det inte lika illa imorgon som det var imorse eftersom dem är klara med rivningen, men i alla fall haha! Några dagar till får vi stå ut, sen kommer en ståtlig altan att visa sig där ute!

Natti natti!

PUSS!


Thomas Sabo

Idag när jag var på stan med Linn kom vi fram till att jag skulle ha en berlock till mitt Tomas Sabo armband som jag fick i studentpresent, det blev den här kvinnosymbolen, fint va?




Sen hittade jag även ringen jag har på mig där, jätte söt!

08.06.2009 - Måndag

Ska strax börja göra mig i ordning och sen bege mig bort till Linn, vi ska gå ner till stan och kika en sväng samt gå till polisen för att hon ska få ett intyg som säger att hon får köra bil (för er som inte vet fick hon inte tillbaka sin väska från garderoben på Olearys i fredags så alla hennes tillhörigheter är borta)

Senare idag ska jag förhoppningsvis träffa Emma, vet inte vad vi ska hitta på men vi kommer nog på något!



Nej dags att börja göra sig i ordning som sagt!
Hörs senare!
Tjingeeeling

Stora förändringar

Det här är vad som är kvar av vår förra balkong och innan den här veckans slut kommer en stor altan att finnas där ute istället!


Spontan utgång!

Ida ringer mig kvart i tio och frågar om jag är taggad på utgång, jag satt då och kollade på teve och var allmänt trött, men nu sitter jag här hemma hos Ida och dricker cider, och snart champange! ; )
Inte så mycket mer att tillägga nu, hörs imorgon!
PUSS!

STUDENT'09

Mitt internet har strulat, därför har jag inte kunnat uppdatera!
Torsdagen var helt klart den bästa dagen i mitt liv hittills, helt oförglömligt! Finns inga ord som kan beskriva!


Nyfixad och redo

Påväg ut genom dörren till champangefrukosten

Jag och min lillebror <3



Jag, lillebror, moster Marianne, mormor och pappa

Jag och Ida E <3

 Alla fina presenter!
Tack alla ni som varit med och "medverkat" till att min student blev så bra som den blev! Jag glömmer aldrig den här dagen!
 

04.06.2009 - En dag att minnas för evigt!

FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN, FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEN, FÖR IDAG TAR JAG STUDENTEEEEEN!!! FYFAN VAD JAG ÄR BRAAA!!!



Supernöjd!

Titta så fint det blev!





Är supernöjd!


Hemma en sväng

Kom nyss hem, har varit och hämtat all mat på Ellbe som vi hade beställt!
Vi har idag fixat vårt lakan till flaket, det blev riktigt fint faktiskt!
Om 15 minuter ska jag åka ner till salongen och få naglarna fixade, ska bli så kul att få ha så fina naglar, det gör så mycket! Därefter ska jag hem och hjälpa mamma med att förbereda så mycket som möjligt inför imorgon.

Ska fixa till mig lite nu!

Laddar upp bilder sen när jag är hemma!
Tjingeeeling!

Fina naglar till studenten, ja tack!

Idag har jag och mamma som sagt handlat allt tills på torsdag, blev en hel del saker.
Imorgon ska jag träffa klassen i skolan klockan 13.00 och därefter ska troligtvis jag och Emma gå en sväng på stan, hoppas att Maria vill följa med också!
Klockan 17.30 ska jag vara på en frisörsalong (Vet inte hur dem stavar, Avalons? haha) för att göra nagelförlängning, kan knappt bärga mig!


Till studentkvällen?

Eftersom det inte fanns något för mig att göra i skolan beslutade jag mig för att ta en sväng ut till Kappahl i Geneta på jakt efter en svart kortare kavaj som jag hade tänkt att jag skulle ha på min student men istället kom jag hem med det här linnet/tunikan:


Man kanske kan ha den på studentkvällen? Isåfall har jag löst det problemet haha!

Sakerna jag beställde från Halens har jag också fått hem, jag älskar skorna!









Studentskorna, höga men inte för höga!





Sist men inte minst, det bruna och det rosa armbandet är nyinköpta, fina va?


 

Studentkryssning'09

Ja som sagt, det här med att uppdatera bloggen just nu ligger inte som prio ett!

Jag sitter i skolan nu och hittade en massa bilder från kryssningen som en av killarna tog, så jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av dem!
Den här logotypen gjorde vår mentor till oss, visst var den lite cool?








Haha, ja det här är en kryssning  vi sent kommer att glömma, vi hade så otroligt kul!

Nog om det.
Ikväll ska jag och mamma handla allt inför min mottagning på torsdag! Blir så deprimerad över att det troligtvis kommer att regna då, det kommer verkligen att förstöra hela dagen ...VILL INTE! Vågar inte ens tänka på det!!!

RSS 2.0