Onsdag - 27.05.2009

Igår hade jag endast idrott på schemat, vi behövde inte ens vara ombytta! Därefter åkte jag ner på stan och träfffade Ida, Linn och Elin. Vi gick en sväng och därefter åkte jag, Ida och Linn ut till ÖB för att möta upp Therese i min klass för att inhandla saker till dekorering av flaket, nu fattas bara ballonger i gult och blått sen har vi allt!

Jobb idag mellan 15.00-19.30, väldigt slapp tid, känns nästan lite ovärt, men what to do!

Har nog inte riktigt förstått att jag tar studenten NÄSTA torsdag, det är helt sinnessjukt!
Har som sagt var bara en komplettering i teknisk psykologi för att jag ska få MVG, i övrigt är jag helt klar så jag spatserar mest runt här i skolan och ser på när alla stretar och arbetar haha!


Saturdaynight

Ida ringde nyss och föreslog att vi skulle köra en "liten" utgång ikväll, bara dricka lite grann och umgås med vänner.
Jag har egentligen inga pengar, men jag får väl låna av mig själv så länge. Pengarna rullar ju ändå in igen på måndag!
Jag har inte varit ute på jätte länge, och på Olearys har jag inte varit sen i vintras typ!

Jaja, vi får väl se vad Linn säger om det här när hon slutar jobbet nu klockan åtta! hihi.

Puss så länge!

Mormor <3

Oscar (lillebror) svarar i telefonen, det är mormor och hon vill prata med mig.

Mormor - "Ja hej! Det här hade jag egentligen tänkt ta med mamma men eftersom hon inte är hemma nu så frågar jag dig i alla fall istället, vad önskar du dig i present nu till studenten/födelsedagen"?
Jag - "Jadu, presentkort på någon inredningsbutik eller liknande är något jag önskar mig"
Mormor - "Ja okej, eller... Jag kanske ska ta det här med mamma i alla fall, för det här skulle ju vara lite hemligt"
Jag - "haha ja okej, men då ber jag henne ringa dig imorgon så får ni prata ihop er"
Mormor - "Ja men det blir jätte bra, sov så gott så länge!"

Hur söt är hon inte?


Taggad

Sitter och kollar på Färjan 2 just nu, man vill bara parta loss. Vill åka på kryssning NU!!! Ser fram emot den kryssning vi ska på ett helt gäng runt där jag  fyller år (15 juni)!


Fredagkväll!

Nu ska jag och min kära lillebror snart åka till Mcdonalds och äta, man måste väl få unna sig någon gång i alla fall? Haha. Jag tycker att jag har varit ganska duktig, jag har gått ner nio kilo sen i januari, ja ni läste rätt! Hihi.

Linn är nu och äter middag ute i Nykvarn hos sin mamma, och efter det kommer hon hit och då blir det filmtime med grönsaker och dipp! Lugn kväll ikväll eftersom vi båda börjar jobba klockan tio imorgon.

Skönt att tjejerna är hemma igen, Ida stänger dock på jobbet idag, så vi får se om hon kommer efter det!

Måste kila.

Tjingeeeling!


Uppdate.

Nu ska jag skriva den sista delen på mitt arbete, vill ju helst slippa komplettera haha!

Tjejer nu får ni faktiskt ta och komma hem, it's very lonley without you two!

Har inte så mycket mer att tillägga, skriver igen imorgon!


PUSS!

Nu känner jag mig oerhört duktig

Alla drar och sliter i mig om min önskelista inför studenten/min födelsedag, vad önskar jag mig egentligen?
Jag har lyckats komma på några saker i alla fall;

- Ipod shuffle
- Presenkort på någon klädbutik/heminredningsbutik
- Bidrag till en ny teve (inget fel på min men jag vill ha en flashigare ;P)
- Taptet till en ny fondvägg, så pengar

Just nu kommer jag inte på något mer, det är så svårt att komma på saker sådär på rak arm bara!

Jag lyckades i alla fall skriva klart de där två arbetena som jag hade kvar, vilket innebär att jag bara har EN enda sak kvar att göra och det är i teknisk psykologi men det går super snabbt så det är inget jag behöver oroa mig för! Känns helt UNDERBART att jag har allting under kontroll nu.

Nu ska jag bara skicka in det sista arbetet som jag jobbade med idag, sen är jag helnöjd med min prestation idag, har inte gjort annat än att plugga förrutom träningspasset då haha!



Paus i skolarbetet

Egentligen har jag temdag idag om alkohol, men jag känner dock att det är viktigare att få in alla skolarbeten. Det är smart att sätta upp en tema dag på en deadline dag.. Då tar jag hellre frånvaro än IG/något annat i något ämne.
Det finns många saker som lockar mer än skolarbetet på internet, så, i vilken färg ska jag beställa de här skorna? Haha


Im stuck.

Sitter och försöker få något gjort på min uppsats i organisation och ledarskap, men jag har bokstavligen kört fast ... Jag hade hoppats på att jag skulle fått den klar i går på biblioteket, men det fick jag tyvärr inte.. Måste nu åka in till skolan och be min lärare om hjälp, vill bara bli klar med den jäkla uppgiften nununu!

Pratade med Ida förut, och dem har det jätte bra borta i Riga, de shoppar och krökar mest hela tiden hahaha! OM jag vill vara där!

Ska försöka en gång till med arbetet nu innan jag åker in till skolan..

Seyaaa.

Förnyelse

De här tre skönheterna är nu beställda och levereras i början av juni:



 


Texten under linnet blev väldigt liten men det är ett sånt fast i svart!

På biblioteket

Sitter på biblioteket med Emma nu och pluggar för fulla muggar, riktigt seg uppgift den jag håller på med nu, men jag har i stort sätt kommit halvvägs så det är ju en bra början i alla fall.
Försöker låta bli att tänka på att Ida och Linn är i Riga nu och blir ompysslade på något SPA medan jag sitter här och pluggar...

Köpte nya blommor förut som sagt, när jag lyfte på dem andra luktade det verkligen SKUNK, det vattnet som fanns i krukan var verkligen inte att leka med, fy faan!

Dags att återgå till arbetet.

Later.

Monday, 2009.05.18

Vaknade för en liten stund sen av att Emma från jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in och jobba i eftermiddag och hade det inte varit för att jag har en massa skolarbete att stå i så hade jag tackat ja!

Mina planer för dagen är följande:

* Träna, nu ska jag ta tag i det på allvar igen, har fuskat lite den senaste tiden (Har dock inte gått upp något igen, har hållt mig på samma ställe så det är ju bra)

* Plugga tillsammans med Emma

* Köpa nya blommor till mitt fönster (Dem jag har nu är stendöda haha)

Det är mina planer just nu, får se om det dyker upp något mer!



Jag saknar redan min tjejer, come home!

På bättringsvägen

Jag märker att det är många läsare som forsätter besöka min blogg trots att jag inte uppdaterar lika mycket nu vilket jag verkligen uppskattar!
Jag känner i alla fall att jag mår mycket bättre nu, allting vänder åt det bättre. En del av det ligger nog i att jag nu ligger i fas med skolarbetet, jag har två uppgifter kvar som ska vara inne på onsdag (Deadline för alla ämnen då) så det här ska nog gå bra.

Idag åkte mina tjejer till Riga med klassen, de skulle besöka någon/några spa "ställen", OM jag kommer att tänka på dem när de partar loss på båten ikväll UTAN mig för första gången ever typ, haha! Även om jag är sjukt avundsjuk så önskar jag er en underbar/rolig resa, för det har ni gjort er förtjäna av! Ses på torsag igen <3

Idag fyller min storebror år, det firas med middag hemma hos dem klockan sex, ska bli trevligt för nu var det ett tag sen jag träffade honom och Klara!

Har inte så mycket mer att tillägga just nu, skriver igen senare!


PUSS!

Jo juste! Igår blev familjen med båt, så nu är det bara att packa ihop picknick korgen och ge sig ut på öppna vatten! Hihi!

Klicka för att se nästa bild

Only in my dreams

Sitter och drömmer mig bort till Rhodos, skulle behöva den resan nu ... Men jag får nöja mig med att jag ska åka dit om ungefär tre månader..

Visa stora bilder

Depression.

Jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig just nu, det enda jag kan säga är att jag inte riktigt vet vart jag ska göra av mig själv, allt är bara too much.
Hoppas på att någon av mina flickor kan ses idag, skulle verkligen behöva det <3
Hoppas det här bara är något tillfälligt för jag har verkligen inte "tid" med det här, jag har alldeles för mycket i skolan att tänka på och just nu kan jag inte koncentrera mig för fem öre.

Värdefull tid tillsammans med mormor

Ojojoj, nu är det nästan pinsamt hur dålig jag är på att uppdatera nu för tiden haha.

Idag har jag i alla fall spenderat lite tid tillsammans med min älskade mormor, först var vi hos doktorn på en vanlig kontroll och därefter handlade vi lite och åkte hem till henne och lagade mat samt drack kaffe! Jag tror aldrig att jag och mormor har spenderat tid sådär på tu man hand, det var verkligen jätte trevligt och jag märkte hur roligt hon också tyckte att det var!
Ikväll jobbar båda mina tjejor vilket innebär att jag inte kan träffa någon av dem, även om det inte var mer än någon dag sen jag var med någon av dem så känns det som en evighet nu när vi är så nära varandra (vi gled ju ifrån varandra ett tag i ettan jag och Linn konstigt nog).


Moster Marianne och mormor

Jag har lyckats skriva klart och skickat in två skoluppgifter, alltid bättre än inget men än är det mycket kvar...

Måste bara säga att den bästa låten just nu är - Enrique Iglesias feat. Ciara - Takin' back my love

06.05.2009 - Onsdag

Igår fick jag för mig att jag skulle överraska Linn genom att hämta henne när hon slutade jobbet för att hon skulle slippa åka bussen hem (tycker inte om de) så jag var där 21.30 och hon blev så glad så! Eftersom hennes pojkvän är i Halmstad så sov jag hos henne så hon slapp sova ensam, som hon hatar haha!

Sitter nu i skolan, konstaterade just att jag inte varit här sen förra onsdagen (har inte haft några lektioner sen dess) vilket betyder att jag haft en veckas lov! Inte fel det inte.
Om tio minuter ska jag träffa min lärare i projektarbete och få feedback på mitt slutarbete som jag var klar med redan i början av februari.

Ikväll är det jobb mellan 16.00-21.00, vilket slapp tid!

Nej nu ska jag kila.

Tjiiingeeeling!

I'm ready

Kom precis hem från stan, jag och Linn var ner en sväng för jag skulle köpa min studentklänning som jag nu äntligen har hittat:


Enkel, men ändå fin!


För idag är det ingen vanlig dag

...För idag är det ÄNZYS (Idas) födelsedag!
GRATTIS ÄN EN GÅNG HJÄRTAT!


RSS 2.0