...

Kände för lite förnyelse, är dock inte helt klar. Får ont i huvudet av alla html-koder, dem tar mig tillbaka till min skoltid haha. Forstätter en annan dag.

R.I.P

Har precis pratat med min farmor, dem avlivade sin hund här för ett tag sen så kände att jag ville slå en signal för att höra hur det var.
Dem mår bra, men det känns visserligen väldigt tomt nu när hon inte finns där längre. Så svårt att höra sina nära ledsna, hon hade gråten i halsen. Själv har jag aldrig mist någon som stått mig nära, vilket jag förstås är väldigt glad för! Vi alla får trösta oss med att hon fick ett underbart liv, och dog som gammal! Hon blev lite mer än 14 år, så hon gick redan runt 4 år på övertid så man kan inte säga annat än att hon mått väldigt bra!

Rest in peace Trixi.

Dem ville i alla fall jätte gärna att jag och Christofer kommer ut och äter någon kväll, så det ska vi absolut göra vid tillfälle!




Det blir vad man gör det till.

När jag kom fram till gymmet upptäckte jag att mitt headset var borta, och eftersom jag föredrar att ha min musik i öronen när jag tränar beslutade jag mig för att vända hem igen + att det inte fanns några parkeringsplatser heller. Väl hemma hittade jag det mitt på gatan, det måste ramlat ur när jag skrapade bilen. Jag kände att jag inte ville förlora träningen helt idag så jag tog en promenad på 45 min i rask takt och har nu gjort både armhävningar och situps så nu är jag öm i hela kroppen.
Nu ska jag ta en dusch och sen äta något, kanske vila en stund igen? Det finns inget bättre än att slumra in en stund efter ett träningspass.


För en gångs skull.

Idag gick jag upp redan vid nio, vill komma igång med den här dagen i skaplig tid för en gångs skull!
Åt frukost för en stund sedan och sitter nu bara och lyssnar på musik.
Blir en sväng till gymmet, och därefter ska jag hem till Christofer : )

Har inte så mycket mer att säga för tillfället.
Ha en bra dag.
Tuudillu.

Natt uppdate.

Imorgon är jag leedig så då kan jag vara med Christofer hela dagen, han kom hem ikväll men eftersom han knappt sovit något under de här dagarna (sjuka arbetstider, kunde börja 10 och sluta vid 11 på kvällen) så skulle han ändå bara somna om jag kom dit ikväll, så vi tar igen det imorgon istället, hihi.

Nu ska jag bränna en ny skiva att ha i bilen, och sen sova.
Träning blir det imorgonbitti, vid 10!

Godnatt!


Någon helt annanstans.

Nu känner jag mig riktigt duktig, inte nog med att jag varit på gymmet, jag gick till och från gymmet också!
Hoppade precis ur duschen och kröp nu ner i sängen, funderar på att sova en stund så jag är pigg på jobbet sen!

Nästa jul och nyår kommer jag och min familj befinna oss någon helt annanstans på jorden än här hemma i kalla Sverige. Vi har fortfarande inte bestämt oss för vart vi ska åka, vi ska sätta oss ner tillsammans nu på söndag och börja kika på olika alternativ.
Ska faktiskt bli helt underbart, man är så van vid de vanliga tradiotionerna kring jul och nyår så varför inte strunta i allt för en gång skull? Det kommer ju i alla fall vara detsamma nästa år. Jag tycker helt klart att det är en lysande idé, slippa julstressen framförallt!
Det enda som kommer kännas tungt är att jag inte får tillbringa nyår tillsammans med min pojkvän och mina underbara vänner, men det handlar ju bara om ett tillfälle? Det ska jag nog klara av!

Vila känns som en bra idé.
Tjingeeling.


Torsdag.

Träningen igår gick väldigt bra, var sjukt skönt att få ta så man var helt död efteråt.
Idag känner jag att jag har lite träningsvärk i magen, men det stoppar inte mig från att träna idag med!

Klockan fyra börjar jag jobba, kör till halv tio.

Juste, igår när vi var påväg till gymmet ringde min kassaledare. Hon sa att jag var tvungen att använda några av de semesterdagar jag har kvar så hon frågade om jag inte kunde ta ut dem redan nästa vecka. Varför inte tänkte jag, jag får betalat för att vara hemma, så nästa vecka jobbar jag bara måndag 9.00-15.00. Jooobbigt!

Nej nu ska jag börja göra mig i ordning för att bege mig bort mot gymmet.

Puuuss.

Åh, imorgon kommer Christofer äntligen hem, känns som vi inte har setts på en evighet fast det egentligen var i tisdags senast haha.


Gör lite nytta!

Vaknde vid nio idag och kunde inte somna om, i vanliga fall ligger jag och Christofer gärna kvar i sängen halva dagen, det är ju så mysigt men nu när han inte är hemma är det så ensamt i sängen och då blir man bara rastlös.
Bestämde mig för att hjälpa mamma med att tvätta samt plocka ordning i min garderob, det såg ut som ett b o m b n e d s l a g.

Om lite mer än en timme ska vi iväg till gymmet, så roligt att vi alla gymmar på samma ställe nu, jag, Linn, Patrik, Korpen, Christofer, Linus. Ja den enda är väl i stort sätt Ida, men vi tycker om dig lika mycket i alla fall gumman! Haha.

Jag fruktar för min mobil räkning den här månaden, för så många sms som jag och Christofer skickar, han har 3 och jag tele2...! Han skickar dock gratis till mig så han har ju inget att oroa sig för, men det har jag. Det går ju inte att låta bli att skicka sms heller, det är ju så mysigt. Tur att han sagt upp sitt abonemang och byter till tele2 i mars!

Nej nu ska jag forsätta plocka runt här hemma och göra lite nytta!
Skriver senare.
Tuuudiluu.


Passar på!

Nu tänkte jag passa på att skriva några rader då min pojkvän lämnat mig för jobb uppe i Luleå, han är kontrollant vilket innebär att han utför kontroller i olika butiker osv och den här gången skulle dem ända upp dit. Så nu medan han är borta passar jag på att skriva eftersom jag varken har tid eller lust när han är hemma!
Vi har varit med varandra nästan varje dag sen vi kom hem från fjällen (och alla dagarna i fjällen, hihi) så nu när man går och lägger sig känns det väldigt ensamt, för trösta mig med att han kommer hem på fredag igen, då får jag pussa och krama honom igen! Karolina, min vän i Karlstad har sin pojkvän på andra sidan jordklotet i USA som de flesta av er vet, så jag borde inte klaga!

Imorgon ska jag och Linn ta tag i våra liv på allvar, vi ska till gymmet och ä n t l i g e n komma igång igen, nu får det vara slut på fuskandet, får å n g e s t!
Efter det ska jag träffa min kära vän Ida, vi båda är lediga imorgon så vi får väl se vad vi roar oss med, lunch står i alla fall på schemat!

Natti natti!



RSS 2.0