20090228

Kom nyss hem från en kaotisk arbetsplats med mycket folk, som tur var gick tiden oerhört fort eftersom jag bara jobbade
i fem timmar.
Det ända som är planerat för kvällen är att jag och min lillebror ska åka bort till Grekiska kolgrillsbaren här borta i Grusåsen och äta, sen får vi se vad som händer.

Tänkte jag skulle visa hur det blev med förvaringslådorna för skorna och "gardinkappan" till sängen







Visst blev det bra?

Hemma en sväng

Kom nyss hem från träningen, var jätte skönt att få röra på sig lite.
Innan dess var jag till Dialect och fick min stereo urplockad så nu är det bara att lämna tillbaka den.

Om 40 minuter ska jag vara hos Emma så det är kanske dags att sätta lite fart.

Seeeeeya!

20090227

Godmorgon alla glada!

Jag lyckades hitta jätte praktiska lådor till mina skor igår på IKEA och ett överdrag till sängen som hänger ner på sidorna.
Jag skulle egentligen ha en lampa och lite andra saker, men det hittade jag tyvärr inte.
Därefter var det som sagt jobb, och tiden där gick otroligt fort.

Idag ska bilen in på verkstan och jag ska träffa Emma och äta lunch, därefter blir det träning, kvällens planer är ännu inte bestämda.

Frukosttime.

Hörs senare!


Fem timmars sömn är bättre än inget

Jag gico och la mig hemma hos Ida igår, och vaknade hemma idag haha.
Kvällen igår var väldigt lyckad, efter krogen drog vi hem några stycken till Ida på eftersfest, människor som aldrig åkte hem haha. Eftersom jag först ska till IKEA idag och sen jobba klockan 16.00 kände jag att jag vr tvungen att åka hem, för där gick det inte att sova för fem öre, så klockan halv sex imorse kom jag på att det kanske vore bra om jag åkte hem och sov.
Kan ju säga att det var helt underbart att få komma hem till lugnet och till min säng.

Om en timme ska jag, mamma och Linn åka upp yill IKEA, vi tänkte även ta en sväng förbi lite andra affärer, så som MIO.

Nu ska jag gå och duscha.

Seeeeya!


I'm ready!

Kom precis hem till Ida och har nu öppnat min första cider, I'm ready!

Vi var ju som sagt på stan tidigare idag, det blev två träningströjor, en tunika och torrshampo haha. Det var en massa mer saker jag skulle haft men så blev det ju inte.
Jag fick ryck och gick och klippte mig medan tjejerna tog en fika på St:Ragnhilds café. Jag kände att det verkligen var på tiden att jag gjorde någonting åt mitt hår, och hon som klippte mig var grymt duktig, jag är verkligen jätte nöjd!

Om ungefär två timmar beger vi oss ner till 550 där det vaknas sportlovsspecial!

Hörs tomorrow!

Ha en bra kväll allihopa!


Förskjutet tidschema

Jag hade ställt klockan på 9.00 idag eftersom tanken var att vi skulle åka och träna klockan 10.00 men Lään, det smartskaftet trodde hon hade jätte mycket tid på sig att göra sig i ordning innan hon skulle gå till bussen, men det var bara det att nio bussen skulle gått om tio minuter, haha. Så nu får vi träna vid halv elva istället, inte så mycket att göra haha.

Såg på vågen idag att jag gått ner 1½ kilo till, kändes ju inte helt fel, nu känner man att man vill ta i ännu mer på gymmet!! Det går åt rätt håll!


Nybadad och solsprayad

Sådärja, då var man nybadad och solsprayad och nu sitter jag här stel som en pinne för att inte komma åt någonstans så det blir ojämnt, haha!

Imorgonbitti blir det träning med Linn och Ida klockan tio, Ida ska provträna hos oss och se om hon tycker att det är bra, vilket jag nästan är helt hundra på att hon kommer att tycka!
Därefter blir det hem en sväng för att duscha osv och sen ska vi åka ner på stan.

Nu ska jag fortsätta kolla på tv, hörs imorgon!

Godnatt, godnatt!


Hemma

Kom nyss hem från jobbet.
Jag hann jobba i 2½ timme tills det var dags för kurserna, därefter jobbade jag ytterligare 1½, men det braiga med denna dag var att jag i alla fall fick betalt för att gå på föreläsningarna, hihi!

Nu ska jag ta ett varmt bad och därefter solspraya mig på nytt inför morgondagen!

Skriver sen igen.


Inköpslista

Det här ska inhandlas imorgon

- Nya snygga träningskläder
- Kamerafodral till min kamera (ETT MÅSTE)
- Nya leggins
- Ett slappt svart linne

Lite mindre roligare saker;

- Ny hårspray
- Nytt balsam
- Nytt torrshampo
- Tops


Det är det jag kommer på just nu, men det kommer alla gånger bli mer saker, så blir det alltid!

Skyddad i ytterligare 365 dagar!

Jag var och köpte nytt virus skydd till min dator igår, jag kom överens med min mamma att jag skulle köpa ett skydd som gick att använda på upp till tre datorer, då skulle hon betala hälften, så istället för 800 kronor så har jag betalat 400 kronor (ett virusskydd för en dator skulle kostat runt 600 kronor så jag tjänade på det i alla fall) så nu har datorerna skydd i 365 dagar till!

Emma skickade precis sms till mig och frågade om inte jag kunde köra henne och hennes vovve till Animalen eftersom han inte mår så bra, och eftersom de skulle vara där klockan tre och jag börjar jobbet då så passade ju det hur bra som helst!

Vi ska ju ha ergonomi/ekonomi kurs på jobbet idag, jag börjar tre och den är halv sex, och eftersom det är som en dubbelkurs får vi se hur mycket jobb det blir för min del haha.

Uppdate: Personalfesten

Lite bilder kanske vore lite kul att lägga upp;
Emma och Ida (Milanda och Julia i bakgrunden haha)


Ida och en del av herrsskapet i bakgrunden


Fredrik (kommer inte ihåg vad hon i mitten heter) Pauline och servitören


Johanna, Angelica och Joel, festfixarna haha

Vet inte riktigt vad jag gör här men, haha


Patrik och Ida

Ja nu har ni fått se lite av kvällen, även om det här inte var allt den hade att bjuda på hahaha.

Woila!

 

Nu har jag äntligen testat Mixern, titta så fint det blev, och GOTT!

- Lite mild lättyouhurt med vaniljsmak
- Frysta hallon
- Frysta blåbär
- En halv banan

Drömarnas värld

Även fast jag gick och la mig klockan tio igårkväll lyckades jag sova ända tills nu, och jag har drömt någonting hela natten som jag kommer ihåg ganska väl, och de har inte varit några normala grejer jag har drömt.. Det är ingen ide att jag försöker förklara för det är alldeles för invecklat och rörigt.

Innan jag börjar jobba idag måste jag åka förbi Dialect och få min stereo i bilen urplockad eftersom den började krångla igen..

Frukostime, uppdaterar sen.

Sammanfattning av helgen

Gud jag har varit dålig på att uppdatera den här helgen!
Så en liten uppdate från helgens bravader vore något.
Personalfesten i fredags var väldigt lyckad, förrutom att personalen var otroligt otrevliga! Mycket trist.
I lördags vaknade jag upp hemma hos Ida, vi gick ner till Lukas grill och köpte frukost, hamburgare och pommes frites, det satt fint kan jag lova med tanke på att jag inte har ätit sånt på snart en månad haha.
I söndags tog jag en sväng till gymmet och därefter var kvällen väldigt lugn.

Tillbaka till dagen...

Jag och Linn öppnade på jobbet idag vilket innebar att vi slutade klockan 15.00 och därefter åkte vi hem till mig en sväng och sen begav vi oss till gymmet och tränade satan haha!
Imorgon blir det jobb mellan 15.00 - stängning, innan dess blir det bara till att slappa hemma.

Känns som att jag i alla fall lyckats sammanfatta helgens händelser ganska bra, lovar att jag ska börja skriva mer nu igen!

Tjingeeeling!


Personalfest tonight!

Gooooodmorgon sunshines!
Idag känner jag att jag verkligen har vaknat upp på helt rätt sida.
Sitter i skolan nu, jag har egentligen teknisk psykologi men eftersom jag är klar så jobbar jag på med min utvärdering av mitt projektarbete som endast ska skrivas rent, sen är det klartt!
Ikväll blir det perosnalfest men dess för innan ska jag hinna träna en sväng, jag och Ida ska hinna fixa oss och sen ska vi bege oss en sväng hem till en tjej på jobbet och därefter ska vi infinna oss klockan 18.00 på festen. (Om ni undrar varför inte Linn ska vara med innan är det för att hon ska jobba ett tag först tyvärr...)



Nu ska jag fortsätta med utvärderingen.

Uppdaterar laaater!


Ändrade planer

Eftersom jag inte behövde gå på mentorstiden enligt min mentor så slutade jag halv tolv istället för två, så nu tänkte jag passa på att åka iväg och träna en sväng innan jobbet!

Provvakt

När jag kom till skolan klockan nio imorse så var självklart min lärare i människan socialt och kulturellt sjuk, vi som skulle kolla klart på Pianisten...
Min rektor rycker istället tag i mig och säger att jag får vara lärare med henne för ett tag haha. Ettorna hade omprovstidjag fick agera provvakt, haha.

Ikväll jobbar jag mellan 17.00-21.15, skön tid eller vad?

Nu ska jag kila iväg och hämta engelska böckerna, börjar om sex minuter, hörs senare!


Ciaaao.

Total utrensning!

Jag måste ha glömt att uppdatera igårkväll, haha!
Det slutade i alla fall med att vi åkte till Skärholmen istället för in till Stockholm eftersom för det första snöade det ganska rejält och då är det inge roligt att springa runt uppe i Stockholm och för det andra så kunde vi ta bilen om vi åkte till Skärholmen, så, så fick det bli! Jag hittade ett armband, en tunika och två par tajts. (Hittade dock ingenting som var lämpligt för personalfesten, får gå ner här på stan vid tillfälle)
När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle rensa ur min garderob på kläder som aldrig används, jag fick ihop tre papperspåsar, så nu är garderoben som ny! Älskar när man lyckas/vågar sortera ut så pass mycket kläder.

Idag blir det först en lektion i skolan, och sen idrotten och därefter ska jag och Linn åka och träna, det ska bli jätte skönt!

Nej nu ska jag gå upp och äta frukost!


Seeeya.


Jag och Linn förr förra sommaren hemma hos mig, hur underbart ser inte detta ut?


Personalfest med Hawaii/sommartema

Godmorgon sötnosar!
Idag ska jag, Linn (Hon ville egentligen inte följa med upp, men så lätt kommer hon inte undan, hihi) och Ida upp till huvudstaden för att försöka hitta någonting till personalfesten som hålls på fredag, det är hawaii/sommartema, what the fuck ska man ha på sig då? Jaja, någonting måste vi väl kunna hitta flickor?


Träna, träna, träna!

Igårkväll ställde jag faktiskt klockan på tio för jag kände att jag inte ville sova bort halva dagen. Nu ska jag äta frukost och sen ska jag åka och träna i en timme,(Linn kunde tyvärr inte följa med för hon skulle åka till Hedlandet med sin mamma, men det går bra att träna själv också ibland!) sen vid tre börjar jag jobba!
Perfekt planering för en söndag, man gör i alla fall oftast ingenting på söndagar!

Hörs senare!


20090214

Kom precis hem från jobbet. Jag brukar ju alltid jobba mellan 10.00-17.30 de lördagar jag jobbar, men igårkväll precis innan jag skulle gå och lägga mig kom jag ihåg att det var något speciellt med den här lördagen, så jag ringde in till jobbet tidigt imorse, och då visade det sig att jag jobbade mellan 11.00-16.00, jag fick byta med en tjej.

Inte helt hundra om jag ska hämta min storebror i Hägersten än, hans flickvän kanske inte dricker och då kör ju hon, så vi får se vad som händer, annars blir det en mysig hemmakväll bara!

Imorgon blir det jobb mellan 15.00 och stängning, ganska segt men tiden brukar gå hyffsat fort då i alla fall!

Årsbesked från H&M

Dagen började faktiskt inte särskilt bra, jag har varit på lite halvdåligt humör hela dagen.
Efter skolan åkte jag ner till stan och mötte upp Ida, Linn och Lina, vi spatserade runt ett tag och därefter åkte jag och Linn och tränade, lika skönt varje gång!

Vet ni vad jag fick hem idag? Mitt årsbesked från H&M, jag hade spenderat över 10.000 kronor det här året hos dem, vilket innebar 550 kr i bonuscheckar, inte så dåligt va? Haha.

Imorgon blir det först jobb mellan 10.00-17.30, senare på kvällen har jag lovat min storebror att jag ska hämta honom i Hägersten, tror han skulle på middag hos någon.

Nu ska jag fortsätta kolla på Ronja Rövardotter.

Tjingeeeling!


Organsation & ledarskap

Jag har precis haft Organsation & ledarskap, det sista vi skulle göra var att vara kreaktiva; vi skulle komma på så många saker som möjligt som man kunde göra med flera bildäck och en säkerhetsnål.
Den som vann skulle läraren bjuda på fika i cafeterian. Den som hade mest hadek kommit på 57 alternativ på bildäck, kommer dock inte ihåg vad de mesta var på den andra, tror det var 40 någonting.
Jag kom bara på sex stycken på säkerhetsnål och sju stycken på bildäck. hahaha, så kreativ är jag, sen kan man ju visserligen tycka att vissa saker de sa var lite sådär, haha!

Träningen igår gick bra i alla fall. Ikväll blir det jobb mellan 16.00-21.30, känns som att jag inte har jobbat på evigheter nu när man bara har träningen i huvudet haha.

New image

Nu har jag i alla fall ändrat utseendet i min blogg litegrann, haha!

Kul att lite nya läsare hittat hit, ni är så välkomna! = )

Fynd på rean

Jag hittade ett "festlinne" på Axelssons från VERO MODA tror jag det var, 50 krrean, inte så dåligt va? + en cerise rosa velour tjocktröja, utan luva, lite kortare i magen, as tuff för 99.50 också från VERO MODA!
När vi gick in på Sisters fick jag syn på ett vitt linne som jag hade köpt två veckor tidigare, det var bara det att det jag köpte var det XL i och i det som nu hängde där (som inte fanns då) var det storlek M i, tror ni att jag blev lite irriterad? En tjej som jobbade där såg när jag gick in och testade det (var tvungen) och frågade hur det gick när jag kom ut, och så berättade jag att jag hade köpt ett likadant för typ två veckor sedan men hade slängt kvittot, jag menade ingenting med att jag ville byta, men då sa hon att jag kunde komma in med det så skulle dem ordna det, det kallar jag service!












 


Ändrade planer

När jag gick och la mig igårjväll var min tanke att jag skulle ta bussen imorse, men eftersom jag försov mig så kunde jag inte göra annat än ta bilen eftersom det var en viktig lektion vi hade som första lektion imorse.
Nu är jag hemma en sväng, jag och Emma tänkte åka ner till stan, och då ska jag alltså ta bussen som går klockan ett.

Klockan sex ikväll ska jag och Linn på ett gympapass som sagt, det är svårt nu i början när man inte kan alla stegen, men det ska vi nog bli hejjare på båda två, eller vad säger du Linn? Haha.


Nej nu ska jag bara fixa några saker och sen bege mig till stan!

Seeeya.


Ge mig sommar!

De här bilderna togs sommaren 2007 ute i Stockholms skärgård.
Jag, Maria, min pappa, min lillebror och hans kompis.












Gympa på morgondagens schema

Känns som om jag kommit en bra bit påväg med alla mina skolarbeten. Jag har lyckats skriva klart nästan alla, det är bara lite grann kvar men nu känner jag att det får räcka för idag.

Imorgon ska jag och Linn gå på ett gympapass igen, vi har sagt att två styrke pass och ett gympapass/spinningpass per vecka är ganska bra! Det känns som att det går riktigt bra för oss båda två, fortsätter vi i den här stilen, vilket vi ska så kommer vi nog att uppnå det vi vil!

Tisdag

Hur underbart är det inte att få sova ut två vardagar i veckan? Nu är jag som sagt helt ledig varje måndag, och på tisdagar har jag den första lektionen klockan ett och sen idrott efter det, sen är dagen slut, jobbigt va? Haha.

Undra vad man ska roa sig med ikväll? Skulle behöva plugga en del, så det får nog bli så tyvärr...

Tänkte åka in lite tidigare till skolan idag så vi hörs lite senare!


Tjingeling!

Träning för hela slanten

Idrottslektionen gick hur bra som helst. Därefter skjutsade jag hem Emma och sen plockade jagupp Linn hos Chrille och sen åkte vi och tränade, och nu är jag heelt slut i hela kroppen.
Jag och Emma hade stryke och strech övningar och vi deltog i alla, och sen gymmet på det, känns hur bra som helst nu när man är hemma!
På onsdag blir det träning igen, jag längtar redan! (?)

Nu ska jag skriva lite på några skolarbeten och sen ska jag ta ett varmt bad!

Seeeya!

En snabb uppdatering

Tänkte att jag skulle uppdatera en gång innan jag ska åka och hämta Emma.
Önska oss lycka till!

Mera, mera, mera!

På tal om gamla bilder så hittade jag ännu fler på våran externa hårdisk, bilder från den tiden då jag använde familjens gemensamma dator.

Miss the old times <3


Ett blandat inlägg

Min bilstereo har ju hållt på och krånglat en längre tid nu, så jag skulle ju ta ur den och lämna in den så jag kunde få en ny. Igår när jag satt och pillade med det där hittade jag en liten liten knapp bakom stereon som hette reset, vilket stod för återställning vid vissa problem, jag tänkte att jag i alla fall kunde ge stereon en ny chans efter att ha tryckt på den, tror ni inte att den fungerar som den ska nu? Haha.
Garantin går inte ut förrän i augusti, så nu ger jag den en chans till så får vi se vad som händer.

Juste, jag satt och skulle bränna en skiva igår till min och Emmas idrottslektion som vi ska hålla idag klockan ett, och då visade det sig att de tomma brännskivorna låg ihop med skivor jag brännt när jag gick typ i 7-8:an, med bilder och musik, jag älskar när man hittar sånt, det är så roligt!

Efter idrottslektionen idag ska jag och Linn iväg och hårdträna, ska bli jätte skönt att få ta i allt vad man orkar, haha!


Ska äta frukost nu, hörs senare!


Ciaaao




Bilder tagna i 7:an eller 8:an, haha!


20090207

Kom precis hem från Heron City, filmen var klart sevärd. Tre tjejer på rad nio satt och fällde tårar emellanåt, dvs vi.
Det  var i alla fall väldigt trevligt att få umgås med dem ikväll, Ida E är man ju inte med allt för ofta idag, tyvärr.. Saknar det.

Nej nu ska jag kika en stund på teven och bädda rent i min säng, känns som om det var ett tag sen nu. (Ja, jag vet att klockan är över elva på kvällen, men jag måste/vill haha)

GodnattGodnatt.




Alternativ nummer två

Jag beslutade mig för att ta en promenad i rask takt istället. Har nu precis duschat och ska snart göra mig iordning, flickorna är här om ungefär 30 minuter.

Ha en trevlig kväll!

Closed

Jag var precis påväg att åka till gymmet men jag tänkte att jag kanske skulle kolla hur länge de har öppet först med tanke på att det är lördag idag, självklart stängde de klockan 14.00... Jag som var astaggad, men men det är inte mycket att göra.


I taket lyser stjärnorna

Pratade precis med Linn och hon var alldeles slut efter allt bärande av träd osv, så hon orkade inte träna. Jag känner att jag fortfarande är taggad så jag funderar på att åka iväg en sväng på tu man hand, haha. Inte lika roligt, men det fungerar om man har musik i öronen!

I taket lyser stjärnorna är den filmen vi har bestämt oss för att se ikväll, den verkar verkligen jätte bra! Vi åker upp lite tidigare eftersom vi hade tänkt äta någonting där uppe innan filmen börjar.


Tummen ner för ABC-gruppen

Jag glömde att säga att jag var och hämtade ut resten av mina saker som jag hade beställt från ABC-gruppen, en marinblå mysdress. Det var bara det att när jag testade byxorna så var de jätte små, de satt jätte bra i benen men inte upptill.. När jag pratade med dem när de var på skolan så frågade jag hur det var med storlekar och de sa att de brukar vara som andra myskläder, och då brukar jag ha storlek S så då tog jag ju självklart det...
Vet inte hur det blir nu, tröjan var i alla fall bra, måste ringa till dem på månadg. Blir så IRRITERAD!


På äventyr i Nykvarn

Dagen började med skola.
Klockan elva begav jag och Jessica i min klass hem till mig för att fördriva tiden en stund. Vid 13.00 skulle vi vara ute i Nykvarn eftersom hon skulle köpa en konsert biljett av en kille åt en kompis.
När vi är påväg ut till Nykvarn ringer Linn, då har bussen gått sönder och ersättningsbussen skulle inte komma förrän tjugo mintuer senare. Eftersom vi var påväg ut så kunde vi plocka upp henne där hon befann sig och sen körde vi henne hem.
Det gick bra och vi lyckades hitta dit vi skulle efter några omvägar och vändingar, haha.
Nu är jag hemma en sväng igen, sen väntar jobbet klockan 15.00! Så rolig blir min fredagskväll!

Nu ska jag göra det sista innan jag ska bege mig till jobbet!
Hörs senare eller imorgon.


PUSSPUSS!

En bild ifrån Karlsad

Hemma en sväng

Eftersom jag slutade skolan klockan 14.00 och inte börjar jobbet förrän klockan 16.00 så beslutade jag mig för att åka hem en sväng emellan och fixa i ordning mitt rum samt hämta en färdigrätt som jag kan ta med mig till jobbet.

Igår lämnade jag in mitt projektarbete btw, fatta att jag är klar med det nu, det behöver inte vara klart förrän i juni, hihi! Så nu är jag HELT ledig på måndagar.

Nej nu ska jag se om det är något bra på teven innan jag ska åka, ska hämta upp Idis halv fyra utanför henne!


Hörs senare.
PUSS!


In school

Är nu i skolan, börjar nästa lektion om fem minuter.

Jag fick ha den stora bilen idag eftersom jag skulle skjutsa mamma till jobbet med all skidutrustning, hon ska åka till Sälen med sitt jobb till på söndag.
Träningen igår gick bra, det var otroligt skönt att få röra på sig!

Nu är det bestämt att jag, Linn och Ida E ska åka upp till Heron city på lördag och gå på bio, det ser vi fraaaam emot! Inte ofta vi old friends umgås, visst?


Student'09

Studentmössorna hade kommit till skolan idag.
Enligt min mentor såg min mössa en aning stor ut på, men eftersom jag ska locka håret då så kommer det nog ej att märkas!



Beställde även lite andra saker, bla det här armbandet


Rasism och främlingsfientlighet

Har precis slutat lektionen i människan socialt och kulturellt. Idag skulle vi diskutera rasism och främlingsfientlighet, ganska intressant faktiskt.

Ikväll klockan 18.00 väntar ett gympapass tillsammans med Linn, ska bli skönt att få träna igen, låter helt otroligt när jag säger att jag längtar efter att träna, för de orden har nog aldrig någonsin kommit ut ur min mun, haha!

Slutar klockan 14.00 idag, får se vad jag ska roa mig med till klockan sex, skriva klart mitt idrottsarbete kanske?

Vad händer i helgen?

Kiwi

Jag kan inte förstå hur jag nu helt plötsligt kan tycka om kiwi igen, jag har inte tyckt om det sen jag var mycket liten, typ 6-7 år. Nu älskar jag det?


Ett stort frågetecken

Såg förresten att de ska öppna Carlings och Bikbok i Kringlangallerian, NÄR FAN KOMMER GINA TRICOT?

Hemma

Är hemma nu, känner mig lite nere men hoppas för guds skull att jag inte håller på att bli sjuk, med tanke på att jag och Linnsan ska gympa imorgon, haha!

Hade bara en lektion i skolan idag för idrottslektionen var inställd, så nu ska jag sätta mig ner och skriva uppdraget vi har fått av idrottsläraren istället.


Ingen träningsvärk?

Det var riktigt skönt att få sova ut imorse, eftersom jag inte börjar förrän klockan ett idag så kunde jag sova ut till elva.
Jag åkte ut till jobbet för att jag hade sett ett par helt okej idrottskor där, helsvarta med lite rosa detaljer men jag kände att jag var tvungen att fundera på saken lite så jag köper dem isåfall på torsdag när jag ska jobba.

Kan inte riktigt förstå att jag i stort sätt inte har någon träningsvärk alls med tanke på hur hårt jag tog i igår, jag menar, jag brukar nästan alltid ha träningsvärk efter idrottslektionerna i skolan och de är ju ingenting i jämförelse haha.

Jag hade tänkt att jag och Maria skulle träffas idag, men ska inte jag göra någonting annat, så ska hon det, haha. Känns som vi aldrig kommer att ses.

Nu ska jag skriva lite på mitt projektarbete.


Seeeeya!


SPA

Kom precis upp ur badkaret, det var precis vad jag behövde. Hade lite SPA för mig själv.
Träningen idag gick kanon, det var helt underbart att få ta i tills man var helt slut. Vi har sagt att vi ska träna runt tre gånger i veckan, de veckor det fungerar förstås med tanke på jobb och plugg som kan dyka upp.
Efter träningen åkte vi hem hit och kröp ner i soffan och kollade på Can't buy me love, riktigt bra film,

Nej nu ska jag gå upp och se om det blir någon mat i det här huset.


Tjingeeeling!


Mitt nya liv

Vaknade runt nio av att Linn ringde.
Jag vaknade flera gånger i natt och frös, men nu när jag vaknade när hon ringde hade jag bara en aning ont i halsen så jag känner att jag kan ge träningen en chans, jag får ta det lungt.
Hon skulle ta halv elva bussen hemifrån sig, sen plockar jag upp henne i Brunnsängs centrum.

Nej nu ska jag gå upp och äta frukost.

Hörs senare!


Gammal bild

Lördag & söndag

Förlåt för att jag inte har uppdaterat sen i fredags, men jag har helt enkelt inte haft tid.

Middagen igår hemma hos Lina med flickorna var hur mysig som helst, vid elva beslutade vi oss för att styra in mot Södertälje, dock var fler av oss spiknyktra eftersom vi körde bil. Det är ganska roligt att studera alla hur de beter sig när de har druckit alkohol, shit är jag likadan? Haha.
Jag och Linn åkte hem cirka 45 minuter senare, Ida orkade inte ens följa med ut och jag klandrarde henne inte eftersom hon gick upp sex igår morse för att jobba, och skulle göra detsamma idag.

Har jobbat idag med, när jag kom till jobbet började jag känna mig illamånde och alldeles svimfärdig. Jag fick en alvedon av en arbetskompis och jag fick gå in och sätta mig på kassakontoret och räkna pengar istället, skönt att slippa allt ståhej ute i butiken.
Jag fick dessutom slutade halv tio, skulle egentligen ha stängt men Minna såg nog på mig att jag inte mådde så bra, igen. Det gick nämligen över ett tag, men sen kom det tillbaka... Orkar och har inte tid med att bli sjuk nu.

Imorgon, om jag mår bra ska jag och Linn bege oss till Friskis och Svettis, nu är det på tiden att vi tar tag i träningen, har det inte varit det ena i vägen, så har det varit det andra.


Nu ska jag faktiskt krypa ner under täcket, det har jag velat göra sen jag klev upp imorse.


Seeeeya!


RSS 2.0