Inkomst före träning.

Vaar tvungen att gå tidigare ifrån skolan idag eftersom min lillebror skulle byta mina bromsskivor.
Egentligen skulle han gjort det igår men det fattades verktyg osv. Nu är det i alla fall gjort och jag har besiktning på onsdag, hoppas på att det inte dyker upp något nytt som måste fixas nu bara.
Händer inte så mycket i mitt liv just nu, jag tränar när jag kan och jobbar resterande tid och går nu sista veckan i skolan.
Imorgon är jag leeedig, då blir det först skola, sen blir det x-fit 60 min och step 60 min.
Veckans träningsschema kommer se ut såhär:
Måndag: Skola och jobb så ingen träning
Tisdag: X-fit och step
Onsdag: Skola och jobb så ingen träning
Torsdag: Skola, sen årsstämma med styrelsen
Fredag: Step 45 min
Lördag: Jobb, cyklar så det blir ju något i alla fall!
Söndag: Aerobic 60 min
Känns lite jobbigt att man inte kan gå på alla de pass man vill nu när man jobbar så mycket, men man får göra det bästa av situationen! Man har ju å andra sidan varit bortskämd med att kunnat gå på allt man velat sen i januari!

Att utnyttja hela dagarna.

Direkt när jag hade ätit ställde jag mig och gjorde en matlåda till jobbet. Idag får det bli kycklingfilé, broccolli, sparris och fetaost!
Nu sitter jag med en inpackning i håret, om cirka en timme ska jag åka mot jobbet!
Funderar på om jag ska åka till Linn efter jobbet och sova där eftersom Chrille inte är hemma. Tar med saker i fall att!

Träning och jobb!

Behövde inte stänga igår då en annan person stannade kvar istället för mig så jag gick hem klockan nio.
Om en timme ska jag vara nere på gymmet för en timmes x-fit, sen hem och göra en matlåda. Än så länge börjar jag jobbet 16.30 men hoppas på att jag kan få börja lite tidigare! Kör till stängning ikväll, dubbelt betaaalt!
Fick ett sms från Lindex om att min topp kommit så ska hämta ut den nere i butiken sen!

Bra onsdag!

Direkt när jag kom hem från gymmet gick jag ner i tvättstugan och laddade två maskiner.
Nu har jag precis ätit lite. Det blev stekt skinka, ägg och lite gurka!
Älskar när man utnyttjar hela dagen såhär, tränat, tvättat och sen jobb!

Onsdag.

Ställde klockan på tio idag men vaknade strax innan nio. Var nära på att börja gå mot gymmet nyss, men tittade som tur var på klockan igen och upptäckte att det var en timme kvar innan jag skulle gå, haha.
Hela den här veckan består av träning på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Har ingen mer skola eftersom det är långhelg!

Det känns i ansiktet att man varit ute idag.

Idag har klassen varit ute i Tullinge i (på) Lida. Vi har haft lektion i pedagogik, skönt att ha lektion ute när det varit så fint väder! Därefter grillade vi korv och spelade bla. strut-fotboll haha. Herregud, alla fick en strut dem skulle ha för ansiktet, ni kan ju tänka er hur bra det gick att se varandra och bollen genom ett litet hål bara...
Kom nyss hem från gymmet efter 60 min step, ska alldeles strax hoppa in i duschen.
Imorgon blir det först step 45 min och sen klockan tre jobbar jag 15.00-22.15!

Slavgöra.

Eftersom att Linn redan beskrivit i sin blogg vad vi fick göra igår så tänkte jag bara göra ett tillägg med en bild, på LITE av det vi fick slita med...

Yellow.

Om cirka 45 min ska jag möta upp Linn för att sola, därefter ska vi gå en powerwalk på en timme och direkt efter det blir det 30 min spinning och 30 min core.
Klockan tre ska vi vara på jobbet för att hjälpa vår personalansvarige för att fixa i ordning de nya kläderna... Ser inte fram emot det här klädbytet för fem öre... Efter att vi slutat klockan sju ska jag träffa Sophie för film och antagligen sleepover!
Jag satt och tittade runt lite på olika hemsidor och fastnade totalt för den här bikinin. När man fått lite färg så är gult en riktigt häftig färg att ha!

Förändringar sägs vara någonting bra.

Erik och Sophie kom aldrig hit då det dök upp en sak som behövde göras!
I brist på annat att göra vägde jag mig nyss och konstaterade att jag gått ned ett kilo till. Sen starten, dvs januari har jag gått ner lite mer än fem kilo, och det bästa av allt är att jag har gjort det på rätt sätt. Jag har inte gått på någon diet utan jag har tänkt på vad jag ätit och tränat regelbundet, ändrat min livsstil. Något jag gjort är att nästan helt ha uteslutit pasta, ris, bröd, potatis osv med vissa undantag och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu utan det. Grönsaker och kött/kyckling/fisk är det bästa som finns, det är det min kropp mår bra av!

Lycklig tjej!

Förra månaden testade jag den här toppen på Lindex i Kungens kurva, var dock tvungen att välja mellan den eller ett par khakigröna byxor, byxorna vann. Min plan var att köpa toppen vid löning men det var ju inte riktigt så lätt då den varit väldigt populär. Jag har varit inne i varenda Lindex butik jag kommit över samt på Lindex hemsida med jämna mellanrum men har hela tiden mötts av S - slut i lager. Alldeles nyss gick jag in igen, eftersom det blivit rutin, och då fanns det EN, tror ni jag var snabb på tangenterna då eller? Svar jaaa!

Då var även denna vecka över.

Jag är inte så bra på att uppdatera just nu men jag hittar liksom ingen tid eller direkt lust...
Hela den här veckan som gått har jag varit i skolan, tränat när det har funnits tid och sedan jobbat resterande tid.
Nästa vecka jobbar jag alla dagar förrutom tisdag, vilket är sjukt bra eftersom det då går både x-fit och step, mina favoritpass!
Om ett tag hoppas jag på att Erik och Sophie kommer hit, vi tänkte hyra en film!

Tisdag.

Idag har vi haft temadag i skolan, det kom en tjej som föreläste om alkohol och droger inom familjer, väldigt spännande och lärorikt.
Jobbar idag mellan 16.00-22.15, känns ju sådär att missa step passet men inkomsten måste självklart gå före så därför tränade jag och Linn imorse, powerstrike 30 min och core 30 min!
Nej nu ska jag snart byta om och åka mot jobbet!

Fredag!

Väldigt tunn uppdatering nu känner jag men det finns en anledning till det. Mitt internet har slutat fungera och jag har inte velat dra ur modemet eftersom tvn går via det också och då tar det ett tag innan bilden kommer tillbaka! Jag ska dock fixa det idag!

Dagens schema:

Träna step 60 min, klart!
Skola
Handla inför fördrinken hos mig klockan 16.30
Gala med jobbet på Torekällberget klockan 18.00

Nu sitter jag och Linn i datorsalen och ska jobba så fort vi kan med våran del av ett grupparbete så att vi sen kan gå hem och sova någon timme innan det är dags att ta tag i allt!

RSS 2.0