Godmorgon torsdag!

Vaknade för ett tag sen och har precis ätit frukost. Ska strax göra en matlåda och sen bege mig till jobbet. Idag kör jag 11-20 i informationen.
Ser fram emot helgen, då ska vi har födelsedagsmiddag för Maria!


Möhippa!

Hemligheten var att ett helt gäng tjejer från jobbet skulle kidnappa en vän för hennes möhippa! Vi överraskade henne efter att hon slutat uppe i omklädningsrummet, klädde sedan ut henne till sjuksköterska och tvingade henne att gå runt och göra undersökningar på folk för 10:-, var länge sen jag skrattade så mycket!
Efter det satte vi på henne ögonbindel, hoppade in i bilarna och åkte upp till Stockholm. Där väntade skivinspelning med tillhörande skivomslag på alla oss tjejer. Sist men inte minst var det dags för middag på en libanesisk restaurang!
En tjej i bageriet hade även designat en tårta, när hon lyfte på toppen så fanns där en överraskning haha!

Väldigt lyckad dag, och vi hade lyckats hålla allting hemligt till 110% så hon hade verkligen ingen aning om vad som väntade när hon hade slutat.
Jag har jobbat ihop med den här tjejen i fem år och idag var helt seriöst den ända dagen hon inte hade plattat håret, vad är oddsen på att det blev just på hennes möhippa? Haha


Onsdag.

Sov till strax efter nio idag, gick och la mig rätt tidigt igår så jag hade fått de sovtimmar jag behövde.
Var bort till Moraberg en sväng förut och kikade lite, hittade dock inget.

Nu har jag precis tagit en dusch och sitter med en inpackning i håret och ska strax äta lite lunch!

Ska iväg på en väldigt rolig grej idag, men kan inte skriva ut det här än så jag berättar ikväll!


Tisdag.

Egentligen skulle jag jobbat 9-15 idag men jag bytte pass så jag kunde gå på step och core på förmiddagen.
Jag jobbade istället 15-20.30 och kom nyss hem.
Tänkte se om jag kunde hitta lite nya träningskläder på nätet så det är vad jag ska roa mig med tills det är dags att sova.
Imorgon är jag ledig, underbart!


Ibland är det skönt att jobba kväll.

Bestämde mig för att storhandla imorse för att ha det gjort, det ekade i både kyl och skafferi.
Därefter åkte jag och Ida hem hit, gick till Nancys's och hämtade mat. Nu har vi bara suttit och pratat och planerat lite inför nästa helg då vi ska fira Maria!

Snart dags att bege mig mot jobbet, jobbar till halv tio ikväll!

Taggade tjejer i lördags.


Jobbig dag.

Har redan krypit ner under täcket, är helt slut.
De ansträngningar jag har gjort idag är att först ha gått till Nancy's och sen senare varit på Max och ätit haha.
Imorgon blir det functional training för första gången 11.30 och därefter ska jag hänga med Ida tills jag börjar jobba klockan fyra.


Skjut mig.

Vi hade hur kul som helst igår, mindre kul idag... Det är mycket saker jag inte minns, som vanligt haha.
Jag, Linn, Emelie, Emelie och Johanna har precis varit på Nancy's och ätit och nu ligger jag, Emelie och Ida i min säng igen. Jag lider med Emelie som precis begett sig till jobbet... En annan var ju rutinerad och bytte söndag med en tjej så jag slapp jobba idag! Tackar mig själv för det idag haha.


Ibland måste man lyssna på kroppen.

Jag har vaknat ett flertal gånger under natten av att jag är helt täppt i näsan och av att min hals är jätte torr.
Jag kände då att det var dumt att anstränga mig i onödan, så jag hoppar x-fit passet idag. Det får räcka med all dans ikväll haha.

Ska strax gå upp och äta frukost, sen tänkte jag faktiskt gå runt på stan en sväng innan jag ska möta Linn utanför systemet!


Bra dag.

Direkt efter jobbet åkte jag, Linn, Sophie och Emelie till Nacka forum. Vi strosade runt där till stängning och sen åkte jag, Linn och Emelie hit och kollade film.

Jag köpte ett par träningstights, en svart kavaj, en blå topp och en svart vanlig basictröja. Lägger upp bilder imorgon!
Nu är det dags att sova, klockan 9 ska jag vara på gymmet för en timmes x-fit, sen jobba mellan 12-18 och därefter hem hit för att förbereda för kvällen. Först ska vi vara några här hemma och sen ska vi dansa loss på berget!


Det som inte får hända, hände idag.

Min kära vän Emelie blev påkörd av en bil på ett övergångsställe...!
Jag började nästan gråta när hon berättade det här, fick gåshud över hela kroppen...
Föraren blev bländad av solen och såg henne inte. Man kan säga att hon hade änglavakt, förutom att hon känner av smärtan på vissa ställen så mår hon efter omständigheterna bra.
Försöker att inte tänka på hur illa det faktiskt kunde ha gått.. "Det händer andra, inte mig eller personer i min omgivning" man ska aldrig säga aldrig..
Nog om negativa tankar, hon klarade sig lindrigt undan! <3


Städryck!

Direkt när jag kom hem från jobbet fick jag för mig att börja städa. Lika bra att ta tillvara på de där städrycken som inte uppstår alltför ofta.. Så nu är hela lägenheten storstädad och allting är tvättat, känns så skönt nu i efterhand!
Tänkte sova nu, jobbar 7.45-15 imorgon och direkt därefter ska jag och några upp till Nacka forum! Shoppingtimeee!


Förnyelse.

Kom nyss hem från Linn. Efter att ha varit på middag hos mamma och pappa så åkte jag dit och umgicks med henne och Ida ett tag.

Jag har ett rosa dubbelskal på min telefon nu men har tappat telefonen några gånger så det sitter inte som det ska så har precis beställt hem ett nytt, fast i silver den här gången!

Nu ska jag sova, har tvättstuga från sju imorgonbitti. Ska gå en sväng till solarieöarna också tänkte jag innan jag börjar klockan tolv!


Onsdagkväll.

Har precis stämplat ut på jobbet och ska nu hem till mamma och pappa på middag. Vi ska kolla igenom lite papper inför Norge!
Efter det får vi se om jag ska träffa Ida en stund om hon har ork!


Fel sida ibland.

Nackdelen med att bo på motsatt sida av bron från stan är de underbara broöppningarna (läs hemska). Tur att jag gick upp i tid, när jag kommit hem blir det frukost, en dusch och sen är det dags att åka mot jobbet.


Det är frågan.

Jag fick idag reda på att jag kommer få en galen lön den här månaden, rekord.
Jag känner att jag verkligen vill unna mig något fint efter allt slit men är väldigt kluven just nu..
Först skulle jag köpt en ny säng, men det får vänta tills jag är hemma från Norge. Sen fick jag för mig att jag skulle köpa en IPad, men nu är jag mer sugen på en jätte fin klocka (älskar att ha klocka) men på samma gång vill jag unna mig en riktig shoppingdag.. Riktigt i-lands problem jag har att handskas med nu känner jag haha. Vi får väl se vart det slutar...

En bild på mig och Madde från Trosayran i somras!


Vad är oddsen på att mamma och Maria fyller år samma dag?

Middagen med släkten idag var väldigt mysig! Planen var att jag skulle åkt över till Maria då de andra tjejerna hade överraskat med tårta och ett presentkort på skogshöjd spa men klockan rann iväg så jag hann inte dit. Maria är väldigt sjuk nu så hon orkade inte vara social längre, fullt förståeligt!

Imorgon är min plan att sola innan jag börjar klockan elva. Vill hinna sola några gånger innan lördag så man inte är helt likblek tills dess!


Stort grattis!

Idag fyller både min mamma och Maria år! Hurra hurra hurra!


Jan. 21, 2013

Jag har inte gjort mycket sen jag kom hem vid halv fyra. Tänker faktiskt gå och lägga mig nu för det känns som att min kropp saknar några timmars sömn sen i helgen.
Imorgon är jag ledig. Först ska jag gå på step 11.30 och sen senare under kvällen ska hela familjen+farmor och farfar äta på restaurangen Lemoni här i mitt hus eftersom min mamma fyller år!

Var och hämtade ut örngotten till mitt nya rosarandiga bäddsett idag, trodde dem ingick men det gjorde dem inte men nu är det komplett och se så fint det blev!


Så var det måndag igen.

Det var riktigt tungt att jobba igår, både jag och Emelie stängde. När vi slutat köpte vi med oss massa god saker hem hit, kollade på cockpit och sen sov hon kvar!
Idag har jag jobbat 9-15, trodde det var ett skämt när klockan ringde.
Tjejen skulle kommit och kollat på min lägenhet idag, men har nu fått influensan...
Det är många som varit intresserade av att hyra den men är ju så petig och hon låter så bra så jag väljer hellre att vänta till hon blir frisk, förhoppningsvis kan hon komma i slutet av den här veckan.


Spontanutgång!

Jag skulle egentligen ha stängt på jobbet igår men det var så dött att jag fick gå hem redan halv 9. Visst, jag förlorade dubbla pengarna men eftersom jag, Ida, Emelie och Emelie hade beslutat oss för att gå ut kände jag att jag ville gå för att slippa stressa!

Vi hade hur kul som helst! Sen åkte vi hem till Ida men det slutade med att Ida drog hem till en kille och Emelie hem till sin pojkvän så jag sov själv hos Ida haha!

Nu har jag precis varit och ätit med Emelie och hennes kille på stan och är nu tillbaka hemma hos Ida, själv för hon jobbar haha! Hade alla mina saker här så kände att jag lika gärna kunde hänga här innan det är dags att jobba 15-22.15, känns sådär att jobba idag faktiskt...
Nu ska jag vila en stund innan jag ska börja gå mot jobbet, bilen får stå här till ikväll, lyckades bli jätte full igår, som vanligt haha.


Lika bra.

När klockan ringde imorse valde jag att stänga av den då jag var helt täppt i näsan och tjock i halsen, ingen bra kombination med träning. Har tränat flitigt den här veckan i alla fall, om jag inte känner samma sak i näsa och hals imorgon tänker jag gå på bodypump, inte världens roligaste pass men bättre än ingenting!

Idag kör jag 15-22.15, oklart vad jag ska göra nu innan, tänkte ta en promenad först men det är ju typ -15 grader ute så det känns inte som något alternativ, får se vad jag gör!


Pratat gamla minnen.

Efter jobbet åkte jag hem till Maria och umgicks lite med Linn, Ida och Emelie! Vi pratade och skrattade åt när man var yngre, lyssnade på gamla låtar osv. Väldigt kul att diskutera om i-lands problemen man hade på den tiden haha!

Imorgonbitti är det x-fit som gäller, hoppas bara inte min självdisciplin sviker mig då jag måste gå själv eftersom ingen annan kan följa med... Så trist att gå helt ensam.. Aja vi får se hur det går!

Kommer iaf att köpa iPaden på MediaMarkt då deras försäkring var klart bäst, 499:- för ett år och då täcker den allt ifrån om skärmen spricker till att den blir stulen. Pricken över i:et var att det är 0:- i självrisk!

Nu åker ögonlocken hiss, dags att sova!

Gammal bild.


Jan. 18, 2013

Jag sov ända till halv 12! Känns som jag sover ännu bättre när jag går och lägger mig efter att ha tränat sådär tidigt på morgonen.
Nu har jag precis ätit lite lunch i form av fiskpinnar, sparris och haricotverts!

Har suttit och jämfört priser och försäkringar på en IPad, blir antingen hos Elgiganten eller MediaMarkt!
Nu ska jag snart börja göra mig i ordning och sen åka och kolla!


Bästa känslan.

Känslan efter att ha tagit ut sig på ett träningspass slår det mesta! Kan inte föreställa mig ett liv utan träning idag.

Nu ska jag sova ett par timmar, tänkte gå in på MediaMarkt innan jag börjar jobbet och kolla på en IPad!

Skulle inte vara fel med en utlandsresa nu känner jag, jag hoppas verkligen att jag och tjejerna kommer iväg nånstans i början av april som ett avslut innan jag åker till Norge!


Mer motivation!

Förra lördagen var det fitnessdag på world class och man fick då göra ett test där det visades hur många procent fett man hade i kroppen. Allt mellan 22-30 var normalt, var man under detta började man bli vältränad.
Jag var lite tveksam först om jag ville/vågade veta men till slut beslutade jag mig för att göra det.
Testet visade att jag hade 20% fett i kroppen och hans kommentar på det var att jag började bli vältränad! Kändes inte helt fel att höra det, det gav mig ännu mer motivation till att äta rätt och träna så mycket jag orkar och har tid med!


Torsdagskväll.

Timmarna gick riktigt fort idag på jobbet, flängde runt överallt och det är då tiden går snabbast.
Ida åkte med mig hem efter att ha jobbat i scaniarinken, vi kände båda ett sug efter vin så kan bli så att det blir ett glas eller två imorgonkväll!

Nu är det hög tid för att sova, 05.45 ringer klockan och då är det dags för step! Jobbar 15-21 imorgon vilket betyder att man kan krypa ner under täcket igen efter dusch och frukost, så lyxigt!

Natti.


Det är en del som ska ordnas.

Många saker är det som behöver göras, men det gör ingenting för jag längtar så sjukt mycket efter att få komma bort härifrån ett tag.
Självklart kommer jag sakna vänner och familj som är kvar här hemma men det är inte ens fyra månader och tider går så fort!
Man brukar ju säga att riktiga vänner inte kommer och går, dem består <3


Bara för att jag kunde.

Jag vaknade vid halv tio, gick upp och åt frukost och tog sen tag i några saker jag behövde få fixade.
Bara för att jag kunde så gick jag och la mig en stund igen, börjar inte förrän fyra idag.
Jag har alltid föredragit att jobba kvällar men nu den senaste tiden tycker jag det är skönt att få lite variation!

Ska snart gå upp igen och göra lunch/matlåda och duscha innan det är dags att åka!

En bild från nyår!


Beslutsångest.

Kom hem från Linn för ett tag sen och har nu krypit ner i sängen. Det slutade med att det bara vart vi två och Emelie till slut haha. Vi såg en skräckis och satt sen och kollade på skor och klänningar till ett bröllop vi ska på i februari!

Jag slet som ett djur på jobbet hela förra månaden, jag jobbade totalt 178 timmar för att jag skulle kunna köpa en säng jag verkligen ville ha men just nu känns det ju ganska oaktuellt med tanke på att det inte är lång tid kvar innan jag åker till Norge, så jag lägger den åt sidan tills jag kommer hem och hoppas då att den fortfarande finns kvar!
Har nu fått för mig att jag ska köpa en IPad istället för dem pengarna, har ingen lust att släpa med mig den bärbara datorn när jag ändå använder den så pass lite, så tror att det får bli så!


Filmkväll hos Linn.

Direkt efter jobbet åkte jag hem till Linn, nu har vi båda dykt ner i soffan och inväntar Emelie, Johanna, Mickis och Sophie!
Det blir film och tjejsnack hela kvällen!

Tjejen som skulle komma och kolla idag var tvungen att stanna kvar på ett möte på jobbet så vi ska träffas på måndag istället!

Skulle inte ha något emot lite sol och bad just nu...


...

Sitter på min sista rast, har kallsvettats de senaste timmarna.. Är rädd för att jag börjar bli sjuk.. Får se om jag kan jobba imorgon..
Efter jobbet tänkte jag hänga lite hos Ida!

Imorgon kommer iaf en tjej och tittar på min lägenhet inför uthyrningen när jag ska jobba i Norge!


Fullbokat schema hela dagen.

Kom precis hem från Emelie. Direkt efter gymet gick jag ner till henne på stan där även Ida var. Vi kollade film och pratade jobb!
Nu känner jag att min kropp vill sova, imorgon blir det först step och sen stänger jag informationen imorgon, jobbar 13.30-22.20!


Många tankar.

Under hela middagen satt jag, mamma och pappa och pratade om Norge.
Det är mycket saker som ska fixas inför utvandringen haha. Under de senaste månaderna har jag varit väldigt lugn i mig själv, allting har liksom bara rullat på. Har jag inte jobbat så har jag tränat och har jag inte tränat så har jag umgåtts med alla mina fina vänner.
Jag känner hur mycket jag har växt i mig själv det senaste året. För ett år sedan hade jag aldrig i min vildaste fantasi fått för mig att flytta till ett annat land för att jobba och träffa nya människor. Även om jag inte flyttar dit för alltid så är det verkligen en riktig omställning.
Jag känner mig stressad, fast på ett bra sätt. Nu kommer ett nytt spännande kapitel i mitt liv!

Nu ska jag sova. Imorgon jobbar jag 8-15, sen blir det x-fit och sen ska jag träffa Ida!


Lördag.

Timmarna på jobbet bara flög förbi! Klockan fyra var jag nere på gymet tillsammans med Emma och Madde för att vara säkra på att få biljett till steppasset. Det var hysteriskt många tjejer som hopade sig runt disken när dem började delas ut, alla fick inte ens biljett, värsta jag varit med om. Passet var sjukt roligt, mycket steg som var helt nytt och då får man en utmaning så då blir det ju ännu roligare!

Klockan sju var jag hemma hos Anna-Karin, en tjej från jobbet tillsammans med Linn, Mickis, Johanna och Emelie. Det blev lasange och till efterrätt blev det semlor som Johanna hade bakat!

Nu har jag krypit ner i sängen, är helt slut!
Imorgon jobbar jag först mellan 12-19 och därefter ska jag direkt hem till mamma och pappa på middag!


Myskväll hos Emma

Efter att jag och Linn slutat jobbet klockan fyra åkte vi hem till henne. Efter många om och men beslutade vi oss för att åka bort till Nancy's här vid mig och äta innan vi gick upp till Emma då det inte blev någon middag hos mamma och pappa. Det fanns bara ett problem, delar av staden blev strömlösa vid den här tiden och det inkluderade huset som Nancy's ligger i, mitt hus mfl. Så vi knatade upp till Kolgrillen och åt innan vi gick till henne.
Nu har jag precis krypit ner i sängen. Imorgon väntar jobb mellan 7.45-15, därefter step klockan 17 och efter det middag hos en tjej från jobbet!

God natt!


Step

Tog några minuter innan jag kopplade varför klockan ringde 05.40- juste, Step stod på schemat haha.
Nu är jag på jobbet, kör 8.30-16 idag! Ikväll blir det middag hos mamma och pappa och sen ska jag träffa Linn, och kanske Emma!


2013 - Nytt år och nya möjligheter!

Jag har lovat mig själv att jag ska börja blogga igen för min egen skull. Eftersom jag inte hade nåt specifikt nyårslöfte så får det bli ett nyårslöfte, att börja skriva här igen.

Det händer ganska mycket i mitt liv just nu.
Jag har precis firat jul tillsammans med mina nära&kära och det nya året firade jag in tillsammans med Ida, Maria & Emelie med många fler. En mycket rolig kväll och helt oförglömlig!

I fredagas åkte jag och Emelie tillbaka med Frida till Sandefjord för att få se hur hon har det och vad hon gör där borta.
Jag blev kär i staden och ska nu, om allt går som det ska åka dit och jobba maj-aug! Can't wait!

Eftersom jag beslutade att hoppa av min utbildning har jag nu snart jobbat ett till år på Ica. Min plan är nu att jobba i Norge perioden maj-aug och sen börja studera igen till hösten. Den här gången har jag bytt inriktning helt, nu kommer jag söka rådgivning inom bank&finans! Det känns helrätt!

Nog skrivet i detta inlägg men kände att jag var tvungen att göra en längre sammanfattning!


RSS 2.0